Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Komiksy a gender |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 20-09-2013, 17:32
|
|
|
O, te które wrzuciła Irian są dla odmiany w porządku... Lol, nawet Vampirellę w końcu ubrali.
vries napisał/a: | 9. Starfire -kolejny stracony przypadek. Teraz zakrywają ją coraz bardziej, ale tutaj również potrzebny był kompletny redesign. |
Ten z Teen Titans jest w zasadzie całkiem fajny.
vries napisał/a: | W cylindrze? |
W cylindrze. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 20-09-2013, 20:01
|
|
|
O, te są o wiele lepsze. Widać że ktoś się bardziej postarał i pomyślał. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-09-2013, 22:25
|
|
|
vries napisał/a: |
6. Scarlet Witch - patrz: Hawk Girl. Tu już autorka poszła troszkę dalej, ale moim zdaniem niecelnie. |
Fatalnie. Ten strój ogólnie jest brzydki ;)
vries napisał/a: |
9. Starfire -kolejny stracony przypadek. Teraz zakrywają ją coraz bardziej, ale tutaj również potrzebny był kompletny redesign. Dobrze wygląda w luźnych czerwonych długich szmatach, ale nie wiem na to do niej pasuje. |
"Zakrywanie" Starfire jest o tyle problematyczne, że ta pani wchłania promienie słoneczne przez skórę i najchętniej by latała nago ogólnie... Tak, ja wiem. Ale tak została kultura tych obcych napisana.
Ysengrinn napisał/a: |
Ten z Teen Titans jest w zasadzie całkiem fajny.
|
Jest chyba najlepszym rozwiązaniem.
Bezimienny napisał/a: | O, te są o wiele lepsze. Widać że ktoś się bardziej postarał i pomyślał. |
Zgadzam się. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 21-09-2013, 12:17
|
|
|
Daerian napisał/a: | "Zakrywanie" Starfire jest o tyle problematyczne, że ta pani wchłania promienie słoneczne przez skórę i najchętniej by latała nago ogólnie... Tak, ja wiem. Ale tak została kultura tych obcych napisana. |
Ja tylko zauważę, że Supermanowi też siłę daje ziemskie słońce, a jakoś nikt na to nie wpadł.
... A akurat Supermanowi by to nie zaszkodziło. Jemu już nic nie może zaszkodzić. |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 21-09-2013, 14:45
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Daerian napisał/a: | "Zakrywanie" Starfire jest o tyle problematyczne, że ta pani wchłania promienie słoneczne przez skórę i najchętniej by latała nago ogólnie... Tak, ja wiem. Ale tak została kultura tych obcych napisana. |
Ja tylko zauważę, że Supermanowi też siłę daje ziemskie słońce, a jakoś nikt na to nie wpadł.
... A akurat Supermanowi by to nie zaszkodziło. Jemu już nic nie może zaszkodzić. |
Może założyli, że przez te lata pobytu na Ziemi naładował się na zapas? Swoją drogą, w przypadku Supergirl jej kusa spódniczka zaczyna w tym kontekście nabierać sensu... |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 21-09-2013, 18:58
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: |
Ja tylko zauważę, że Supermanowi też siłę daje ziemskie słońce, a jakoś nikt na to nie wpadł. |
Wiem. To chyba kwestia innego sposobu wchłaniania, bo Superman nigdy nie miał wyjaśnione jak działa jego fotosynteza ;P
Z kolei Starfire działa chyba jak roślinka, bo musi wchłaniać nieosłoniętą skórą.
Urawa napisał/a: |
Może założyli, że przez te lata pobytu na Ziemi naładował się na zapas? |
Jakieś zapasy stanowczo ma... bo nigdy nie kończy mu się supersiła pod ziemią, a przynajmniej ja nie pamiętam ;) |
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 22-09-2013, 08:36
|
|
|
W zasadzie, gdyby ktoś chciał "zerować" Supermana, to byłoby to całkiem sensowne ograniczenie jego "superowości", o wiele lepsze niż bzdurny kryptonit. |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
Gamer2002
Bezdennie Głupi
|
Wysłany: 22-09-2013, 11:11
|
|
|
Ta, nie wiem jak Starfire, ale Supcio działa poniekąd jak bateryjka.
Okresowo doładowuje sie lecąc do Słońca. Bez Słońca ma wciąż moc, ale robi się słabszy z czasem. |
_________________ Aru toki wa seigi no mikata
Aru toki wa akuma no tesaki
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 22-09-2013, 11:49
|
|
|
... Rozumiem, że zanim poleci, to ściąga nie tylko pelerynkę, nie tylko trykot, ale i swoje maturalne majtki? |
|
|
|
|
|
Gamer2002
Bezdennie Głupi
|
Wysłany: 22-09-2013, 14:23
|
|
|
Myślę, że na odległość którą podlatuje promieniowaniu nie robi różnice czy coś ma na sobie czy nie ;P |
_________________ Aru toki wa seigi no mikata
Aru toki wa akuma no tesaki
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 02-10-2013, 10:55
|
|
|
Dabliu Dabliu na bogato. |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Luksor45
|
Wysłany: 19-11-2013, 09:17
|
|
|
[quote="Urawa"]Aktorki, które mogłyby zagrać Wonder Woman w nowym "Supermanie". Gdzie jest Lucy Lawless, kiedy jej potrzeba?
Podobno studio prowadzi rozmowy z Gal Gadot, możliwe, że nad rolą Wonder Woman. Nie wiem jak wy ale ja widziałbym ją w tej roli.
Nowy strój Wonder Woman jest całkiem całkiem ale nic nie przebije jej oryginalnego stroju, który trzeba przyznać, że jest bardzo sexy ;d
Jeśli strój miałby przeszkadzać Supermenowi w pobieraniu promieni słonecznych to mam kolejną zagadkę ;d Dlaczego Spidermenowi strój nie przeszkadza w chodzeniu po ścianach ? ;d Przecież on mógł się do niego przyczepiać ponieważ jego dłonie są do tego przystosowane i nogi, a materiał powinien uniemożliwiać to jemu lub utrudniać a on śmiga po ścianach aż miło patzeć ;d |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|