FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 32, 33, 34  Następny
  Do zrobienia
Wersja do druku
tilk Płeć:Mężczyzna

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 27-01-2010, 14:23   

Odnośnie wczorajszej rozmowy o wyszukiwarce - mam do pokazania prototyp.

http://tanuki.tilk.eu/szukaj/K-ON

Z braku elementów graficznych na pasku u góry nie ma guzika SZUKAJ - ale i tak można kliknąć tam, gdzie powinien być ;)

Wyszukiwarka znajduje tytuły zgodnie ze standardowym algorytmem, ale porządkuje wyniki według pewnej miary dokładności dopasowania - tak, żeby najbardziej prawdopodobne wyniki były wyżej. Na pierwszy rzut oka wydaje się, że sprawdza się całkiem nieźle.

Brakuje, ale będzie - wyświetlanie oprócz tytułu jakichś dodatkowych danych, na przykład czegoś z rekordu (typ, rok wydania, tytuły, które się dopasowały?), screenshota, avatara użytkownika.
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 27-01-2010, 15:01   

Luźne uwagi dotyczące "dopasowywania" wyników - nie upieram się przy nich, tylko na wszelki wypadek zgłaszam.

Czy wyżej w rankingu nie powinny być wyniki zaczynające się od danej frazy niż te, które mają ją w środku? Chodzi o to, że ludzie częściej szukają po początku słowa/nicka. Przykład - kiedy wpisuję "ys", czy użytkownik "Ysengrinn" nie powinien być wyżej niż użytkownik "aryss"? Notabane link "więcej" pod użytkownikami prowadzi na drzewo, ale to, jak się domyślam, zamierzone.

Czy wyżej w rankingu nie powinny znajdować się wyniki zawierające frazę tak jak ją wpisano jako oddzielne słowo? Znowu - wydaje mi się, że to by bardziej odpowiadało temu, jak szukają użytkownicy. Przykład: "erin" - czy "Kemono no Souja Erin" nie powinno być wyżej niż "Kaze no Tairiku" (czyli "Weathering Continent")?

W obu przypadkach chodzi mi o sytuację, kiedy mamy frazy zwracające bardzo dużo wyników i "dokładne dopasowanie", lądujące na samej górze listy, może nie wystarczyć.

Morg Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 27-01-2010, 15:09   

Wnioski racjonalizatorskie Ave popieram - łatwiej się będzie przekopać przez listę wyników, sam natomiast mam jeden wniosek:

Avellana napisał/a:
"Kaze no Tairiku" (czyli "Weathering Continent")

Czy w takim przypadku zamiast tytułu głównego (w tym przypadku Kaze no Tairiku), nie powinien się pojawić tytuł alternatywny zawierający wyszukiwaną frazę (tu: Weathering Continent) - w końcu to jego szuka użytkownik, a jest szansa że tytułu głównego nie pozna...

Numer Gadu-Gadu
8137449

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 27-01-2010, 15:30   

Morg napisał/a:
Czy w takim przypadku zamiast tytułu głównego (w tym przypadku Kaze no Tairiku), nie powinien się pojawić tytuł alternatywny zawierający wyszukiwaną frazę (tu: Weathering Continent)

A jeśli ich jest kilka? Czytaj uważniej - w pierwszym poście zaproponowałem wypisanie wszystkich dopasowanych tytułów alternatywnych.

Odnośnie uwag Ave - owszem, to, co opisujesz, jest pożądane, ale póki co to jest tylko luźny zbiór życzeń, a nie algorytm. Algorytm powinien określać zachowanie dla każdej sytuacji. Na przykład, czasem hasło zapytania składa się z kilku słów - wtedy proponowany system to za mało i trzeba zrobić coś więcej. Również użytkownik może podzielić na kilka słów coś, co my w bazie mamy w jednym - na przykład wpisać "sai kano" zamiast "saikano", i wtedy próba dopasowywania całych słów absolutnie nic nie da, podczas gdy dla porządnego algorytmu to nie będzie przeszkoda.

Więc w skrócie - tak, fajnie by było, ale to nie jest takie proste, jak się wydaje i wymaga przemyślenia.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 27-01-2010, 16:36   

Dlatego właśnie nie byłam pewna - też się zastanawiałam, co zrobić w przypadku więcej niż jednego słowa. Przy pojedynczym to by działało fajnie, ale przy wielu...

Obejrzałam dokładniej to zapytanie "k-on" - dobre jest jako przykład czegoś, co zwraca tony "śmiecia" - może w takim razie warto by pomyśleć o umieszczeniu wyżej w wynikach tych, w których wpisana fraza występuje w dokładnie tej kolejności, pisana razem albo rozdzielona spacją, ale nie innymi znakami? Chodzi mi o to, czy na przykład Konjiki no Gash Bell!! i Kanokon nie powinno się pojawiać wyżej niż Kanon?

To też nie byłby układ idealny, ale może dawałby więcej zbliżonych do oczekiwań użytkowników wyników na górze? Ale tak czy inaczej wychodzi mi, że ten algorytm byłby jakoś nieziemsko złożony, biorąc pod uwagę, co w jakim przypadku należałoby uwzględniać...

Velg Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 29-01-2010, 10:35   

Można ewentualnie poprosić, aby w profilu na stronie głównej Tanuka znalazł się link do ewentualnego profilu na forum?

Najmniejszy pomiot chaosu

PostWysłany: 29-01-2010, 12:17   

Z tego co wiem na razie profile na stronie i na forum nie są jeszcze powiązane.

the renegades on wheels.

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 16-04-2010, 17:18   

Odświeżając temat wyszukiwarki - właśnie opracowałem dość ładny algorytm oceny trafności wyszukiwania, który spełnia większość powyższych postulatów (w szczególności - premiuje trafienia całych słów lub (słabiej) prefiksów i sufiksów oraz występowanie wyszukiwanych słów możliwie blisko siebie), a jednocześnie jest rozsądnie wydajny (dla tych, którzy wiedzą o co chodzi - z grubsza kwadratowy). Możecie potestować i zobaczyć, jak się mają najwyższe wyniki do oczekiwań?

Dla przypomnienia, chodzi o wyszukiwarkę na górnym pasku na http://tanuki.tilk.eu/

Numer Gadu-Gadu
1543661
Velg Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 26-04-2010, 11:39   

Jak widać, póki co powiadomienia nie różnicują oczekujących na akceptację i znajomych. Da się coś z tym zrobić?

┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 26-04-2010, 14:50   

Velg napisał/a:
Jak widać, póki co powiadomienia nie różnicują oczekujących na akceptację i znajomych.

Indeed.

Oczywiście, można odrzucić :3

Numer Gadu-Gadu
3869750

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 26-04-2010, 17:23   

Jak zwykle bugi wychodzą w praniu ;) Już powinno być dobrze (aczkolwiek już wysłane powiadomienia nie będą cofnięte).

Numer Gadu-Gadu
1543661
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 27-04-2010, 00:45   

Dostałem właśnie powiadomienie o zawartych przez znajomych znajomościach, mimo że odznaczyłem to wczoraj w profilu, zostawiając włączone jedynie maile o komentarzach/ogryzkach/opisach.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 27-04-2010, 10:40   

Już nie powinno się tak dziać.

Numer Gadu-Gadu
1543661
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 05-05-2010, 23:11   

Przebijam się przez teksty na stronach, na pierwszy ogień poszły FAQ i regulamin. Wyniki połowów do obłypania, zatwierdzenia i podmiany w odpowiednich miejscach.

Zmiany zaznaczone kursywą, możliwe komentarze i linki w nawiasach. Na pewno trzeba będzie pod nicki podczepić adresy mailowe i linki do forum/podstron.
Mangi wreszcie pozbyły się anime z pytań, pytania o linki nie kierują już biednych rybek do jakiejś Bianki czy kogośtam...

FAQ Tanuki

Spoiler: pokaż / ukryj
Co to jest tanuki?
Tanuki to po prostu jenot - nieduże zwierzę z rodziny psowatych. W folklorze japońskim tanuki (jenoty) pełniły podobną rolę jak kitsune (lisy) - były zmiennokształtnymi duchami. Jednakże w odróżnieniu od lisów były raczej nieszkodliwymi psotnikami.

Co to za zwierzę siedzi tam w lewym górnym rogu?
Rzecz jasna jenot, czyli tanuki. Nasza maskotka.

A w lewym dolnym?
Jemot-opiekun strony. Każda część portalu dostała się pod skrzydła jednej z ludzkich personifikacji jenota, stworzonych przez Amarth.
(link do profilu na tanuku i galerii na devie?)

Dlaczego nie macie mp3/filmów/skanlacji?
Celem tej strony jest dostarczanie opinii i informacji o anime i mandze. Nie prowadzimy dystrybucji fansubów, skanlacji i innych tego typu materiałów.

Dlaczego nie dajecie linków do torrentów i eDonkey?
Taka jest polityka strony. Nie zamieszczamy linków do stron zawierających materiały nielegalne. (ktoś jeszcze używa osła?)

Skąd mogę ściągnąć...?
Nie wiemy i nie udzielimy odpowiedzi. Takie pytania będą też kasowane z komentarzy.

Czy ja też mogę być w Redakcji?
Redakcja jest otwarta i zawsze możemy przyjąć nowe osoby. Jednak, jak łatwo zgadnąć, powinny one najpierw się czymś wykazać. Proponujemy nawiązanie z nami współpracy - regularni współpracownicy są po jakimś czasie awansowani na redaktorów.

Chciałbym napisać recenzję. Jak to zrobić?
Szczegóły znajdziesz w dziale Współpraca. Zapraszamy :)

Mam zajefaną reckę super serii! Puścicie ją na stronkę?
Przy pytaniu zadanym w tej formie odpowiedź prawie na pewno brzmi "nie"tu był średnik. Teksty muszą być napisane polszczyzną przynajmniej na poziomie wypracowania w liceum.

Ta recenzja mi się nie podoba - czy mogę napisać własną, żebyście ją umieścili zamiast tamtej?
Jeśli chcesz, możesz napisać recenzję alternatywną dla tego tytułu. Jeśli będzie spełniała warunki (będzie napisana poprawną polszczyzną), zamieścimy ją na pewno. Nie obiecujemy jednak, że krytykowana recenzja zostanie usunięta.

Co to są recenzje alternatywne?
Uznaliśmy, że dla niektórych - szczególnie bardzo popularnych i/lub bardzo kontrowersyjnych - anime i mang warto zamieścić więcej niż jedną recenzję. Na przykład podając opinie zdecydowanego zwolennika oraz sceptyka - do wyboru dla czytelników.

Znalazłem błąd rzeczowy/ortograficzny/... możecie to zmienić?
Oczywiście. Napisz do Fuma lub bezpośrednio do autora recenzji - kontakty znajdziesz w dziale Redakcja. Możesz też zgłosić błąd w tym temacie (http://forum.tanuki.pl/tematy29/1498.htm) na Forum, do napisania posta nie wymagamy rejestracji.

Znalazłem błędy w kodzie/wyświetlaniu strony, jak wam to przekazać?
Skontaktuj się z Tilkiem. Z góry dziękujemy za wskazanie błędów.

Dlaczego zjechaliście moje ulubione anime/mangę?
Cóż, recenzent tego tytułu jest tak naprawdę Twoim śmiertelnym wrogiem, który tylko czekał na okazję, by zemścić się na Tobie za wyrządzone mu zniewagi... A poważnie: najwidoczniej recenzent dostrzegł w tej serii jakieś wady i pewnie jakoś swoją opinię umotywował. Jeśli uważasz, że seria powinna mieć inną recenzję, możesz spróbować ją sam stworzyć. Możesz też napisać krótką opinię o serii w komentarzach.

Dlaczego nie ma recenzji xxx? Przecież to jest takie znane?
Widocznie nikt z naszych recenzentów tego nie oglądał ani nie czytał... Nie jesteśmy doskonali (chociaż się staramy). Jeśli chcesz, możesz spróbować napisać recenzję tego tytułu.

Czy możecie umieścić u siebie link/button/banner mojej strony?
W tej sprawie należy skontaktować się z usunięty Zeg Bezimiennym. Uwaga: zamieszczamy buttony i bannery tylko dużych stron, które umieszczają u siebie nasz banner/button, lub też stron blisko z nami współpracujących. Z pozostałymi chętnie wymienimy się linkami tekstowymi. Strona tematyczna (poświęcona jednemu tytułowi) będzie się wyświetlać także pod recenzją tej serii w naszym serwisie.

Czy mogę umieścić u siebie link do waszej recenzji?
Nie mamy nic przeciwko.

Czy mogę umieścić u siebie waszą recenzję?
Kopiowanie jakichkolwiek materiałów ze strony bez naszej zgody jest zabronione. Wszystkie zamieszczone na stronie teksty są własnością Autorów, a ich publikacja w jakiejkolwiek formie wymaga zgody odpowiedniego Autora.

Hej, dlaczego piszecie, że ukradłem/am recenzję? Przecież ja ją tylko wkleiłem/am!
Kopiowanie jakichkolwiek materiałów ze strony bez naszej zgody jest zabronione. Autorzy recenzji mają prawo nie zgodzić się na opublikowanie swoich tekstów na innych stronach.

Wy ***!!! Ukradliście moją recenzję!
To poważny zarzut. Jeśli potwierdzi się, że to Twój tekst został u nas zamieszczony (dotąd takiego przypadku nie było), oczywiście zdejmiemy go natychmiast.

Po co są komentarze?
Komentarze służą czytelnikom Tanuki usunięte do wyrażenie własnej opinii o danym tytule. Komentarz to informacja dla innych czytelników - co się w danym tytule podobało, co odstraszyło... Komentarze nie służą do komentowania recenzji! (a jednak służą! usunąć ostatnie zdanie)

Jak mogę skomentować tytuł który mi się podoba/nie podoba?
Pod tekstem recenzji/opisu znajduje się link "Skomentujusunięte".

Do czego służy znacznik [ukryj]?
Czasem ktoś ma ochotę napisać w komentarzu o czymś, co poważnie zdradza istotne szczegóły fabuły - czyli potencjalnie może zepsuć zabawę osobom, które serii nie widziały (np. Bardzo mi się podobało, ale zupełnie idiotyczne było to, że on na końcu okazuje się jej bratem - kto by w coś takiego uwierzył?). Umieszczenie takiego tekstu między znacznikami [ukryj] i [/ukryj] sprawia, że stanie się on widoczny dopiero po kliknięciu na niego.

Wy ****! Dlaczego mój komentarz został skasowany/zmieniony?!
Komentarze nie są kasowane bez powodu. Usuwamy te, które są nie na temat, wulgarne lub zawierają pytania o ściąganie plików. Moderatorzy mają też prawo usunąć część komentarza, pozostawiając informację o swojej ingerencji.

Czy mogę podać w komentarzach link do mojej strony/innej strony poświęconej tej serii?
Oczywiście, jeśli nie strona nie zawiera materiałów nielegalnych. Można też wysłać wiadomość do Bezimiennego - wówczas strona może zostać dodana do naszej bazy linków. (ten punkt w ogóle jest do chrzanu, co tu jeszcze robi Kot...)

Dlaczego nie macie Forum?
Jak to nie?! A Forum Tanuki to co?

Dlaczego nie macie czata?
Ponieważ mamy kanał IRCowy - #tanuki.pl, instrukcję obsługi znajdziecie w odpowiednim temacie (http://forum.tanuki.pl/tematy32/2232.htm) na naszym Forum. Serdecznie zapraszamy!

FAQ anime

Co to jest tanuki?
Tanuki to po prostu jenot - nieduże zwierzę z rodziny psowatych. W folklorze japońskim tanuki (jenoty) pełniły podobną rolę jak kitsune (lisy) - były zmiennokształtnymi duchami. Jednakże w odróżnieniu od lisów były raczej nieszkodliwymi psotnikami.

A w lewym dolnym?
Jemot-opiekun strony. Każda część portalu dostała się pod skrzydła jednej z ludzkich personifikacji jenota, stworzonych przez Amarth.

Celem tej strony jest dostarczanie opinii i informacji o anime. Nie prowadzimy dystrybucji fansubów, skanlacji i innych tego typu materiałów.

Taka jest polityka strony. Nie zamieszczamy linków do stron zawierających materiały nielegalne. (ktoś jeszcze używa osła?)

Skąd mogę ściągnąć odcinki...?
Nie wiemy i nie udzielimy odpowiedzi. Takie pytania będą też kasowane z komentarzy.

Redakcja jest otwarta i zawsze możemy przyjąć nowe osoby. Jednak, jak łatwo zgadnąć, powinny one najpierw się czymś wykazać. Proponujemy nawiązanie z nami współpracy - regularni współpracownicy są po jakimś czasie awansowani na redaktorów.

Przy pytaniu zadanym w tej formie odpowiedź prawie na pewno brzmi "nie". Teksty muszą być napisane polszczyzną przynajmniej na poziomie wypracowania w liceum.

Ta recenzja mi się nie podoba - czy mogę napisać własną, żebyście ją umieścili zamiast tamtej?
Jeśli chcesz, możesz napisać recenzję alternatywną dla tego tytułu. Jeśli będzie spełniała warunki (będzie napisana poprawną polszczyzną), zamieścimy ją na pewno. Nie obiecujemy jednak, że krytykowana recenzja zostanie usunięta.

Uznaliśmy, że dla niektórych - szczególnie bardzo popularnych i/lub bardzo kontrowersyjnych - anime warto zamieścić więcej niż jedną recenzję. Na przykład podając opinie zdecydowanego zwolennika oraz sceptyka - do wyboru dla czytelników.

Oczywiście. Napisz do Fuma lub bezpośrednio do autora recenzji - kontakty znajdziesz w dziale Redakcja. Możesz też zgłosić błąd w tym temacie (http://forum.tanuki.pl/tematy29/1498.htm) na Forum, do napisania posta nie wymagamy rejestracji.

Dlaczego zjechaliście moje ulubione anime?
Cóż, recenzent tego tytułu jest tak naprawdę Twoim śmiertelnym wrogiem, który tylko czekał na okazję, by zemścić się na Tobie za wyrządzone mu zniewagi... A poważnie: najwidoczniej recenzent dostrzegł w tym anime jakieś wady i pewnie jakoś swoją opinię umotywował. Jeśli uważasz, że seria powinna mieć inną recenzję, możesz spróbować ją sam stworzyć. Możesz też napisać krótką opinię o serii w komentarzach.

Widocznie nikt z naszych recenzentów tego nie oglądał... Nie jesteśmy doskonali (chociaż się staramy). Jeśli chcesz, możesz spróbować napisać recenzję tego tytułu.

W tej sprawie należy skontaktować się z usunięty Zeg Bezimiennym. Uwaga: zamieszczamy buttony i bannery tylko dużych stron, które umieszczają u siebie nasz banner/button, lub też stron blisko z nami współpracujących. Z pozostałymi chętnie wymienimy się linkami tekstowymi. Strona tematyczna (poświęcona jednej serii) będzie się wyświetlać także pod recenzją tej serii w naszym serwisie.

Nie mamy nic przeciwko.

Kopiowanie jakichkolwiek materiałów ze strony bez naszej zgody jest zabronione. Wszystkie zamieszczone na stronie teksty są własnością Autorów, a ich publikacja w jakiejkolwiek formie wymaga zgody odpowiedniego Autora.

Hej, dlaczego piszecie, że ukradłem/am recenzję? Przecież ja ją tylko wkleiłem/am!
Kopiowanie jakichkolwiek materiałów ze strony bez naszej zgody jest zabronione. Autorzy recenzji mają prawo nie zgodzić się na opublikowanie swoich tekstów na innych stronach.

To poważny zarzut. Jeśli potwierdzi się, że to Twój tekst został u nas zamieszczony (dotąd takiego przypadku nie było), oczywiście zdejmiemy go natychmiast.

Po co są komentarze?
Komentarze służą czytelnikom Tanuki Anime do wyrażenie własnej opinii o danym anime. Komentarz to informacja dla innych czytelników - co się w danym tytule podobało, co odstraszyło... Komentarze nie służą do komentowania recenzji! (a jednak służą! usunąć ostatnie zdanie)

Jak mogę skomentować anime które mi się podoba/nie podoba?
Pod tekstem recenzji/opisu znajduje się link "Skomentuj to anime".

Czasem ktoś ma ochotę napisać w komentarzu o czymś, co poważnie zdradza istotne szczegóły fabuły - czyli potencjalnie może zepsuć zabawę osobom, które serii nie widziały (np. Bardzo mi się podobało, ale zupełnie idiotyczne było to, że on na końcu okazuje się jej bratem - kto by w coś takiego uwierzył?). Umieszczenie takiego tekstu między znacznikami [ukryj] i [/ukryj] sprawia, że stanie się on widoczny dopiero po kliknięciu na niego.

Komentarze nie są kasowane bez powodu. Usuwamy te, które są nie na temat, wulgarne lub zawierają pytania o ściąganie plików. Moderatorzy mają też prawo usunąć część komentarza, pozostawiając informację o swojej ingerencji.

Czy mogę podać w komentarzach link do mojej strony/innej strony poświęconej tej serii?
Oczywiście, jeśli nie strona nie zawiera materiałów nielegalnych. Można też wysłać wiadomość do Bezimiennego - wówczas strona może zostać dodana do naszej bazy linków. (ten punkt w ogóle jest do chrzanu, co tu jeszcze robi Kot...)

Ponieważ mamy kanał IRCowy - #tanuki.pl, instrukcję obsługi znajdziecie w odpowiednim temacie (http://forum.tanuki.pl/tematy32/2232.htm) na naszym Forum. Serdecznie zapraszamy!

FAQ manga

Co to jest tanuki?

A w lewym dolnym?

Celem tej strony jest dostarczanie opinii i informacji o mandze. Nie prowadzimy dystrybucji fansubów, skanlacji i innych tego typu materiałów.

Skąd mogę ściągnąć tomy...?

Przy pytaniu zadanym w tej formie odpowiedź prawie na pewno brzmi "nie". Teksty muszą być napisane polszczyzną przynajmniej na poziomie wypracowania w liceum.

Uznaliśmy, że dla niektórych - szczególnie bardzo popularnych i/lub bardzo kontrowersyjnych - mang warto zamieścić więcej niż jedną recenzję. Na przykład podając opinie zdecydowanego zwolennika oraz sceptyka - do wyboru dla czytelników.

Dlaczego zjechaliście moją ulubioną mangę?
Cóż, recenzent tego tytułu jest tak naprawdę Twoim śmiertelnym wrogiem, który tylko czekał na okazję, by zemścić się na Tobie za wyrządzone mu zniewagi... A poważnie: najwidoczniej recenzent dostrzegł w tej mandze jakieś wady i pewnie jakoś swoją opinię umotywował. Jeśli uważasz, że seria powinna mieć inną recenzję, możesz spróbować ją sam stworzyć. Możesz też napisać krótką opinię o serii w komentarzach.

Widocznie nikt z naszych recenzentów tego nie czytał... Nie jesteśmy doskonali (chociaż się staramy). Jeśli chcesz, możesz spróbować napisać recenzję tego tytułu.

W tej sprawie należy skontaktować się z usunięty Zeg Bezimiennym. Uwaga: zamieszczamy buttony i bannery tylko dużych stron, które umieszczają u siebie nasz banner/button, lub też stron blisko z nami współpracujących. Z pozostałymi chętnie wymienimy się linkami tekstowymi. Strona tematyczna (poświęcona jednemu tytułowi) będzie się wyświetlać także pod recenzją tej serii w naszym serwisie.

Nie mamy nic przeciwko.

Po co są komentarze?
Komentarze służą czytelnikom Tanuki Manga do wyrażenie własnej opinii o danym tytule. Komentarz to informacja dla innych czytelników - co się w danym tytule podobało, co odstraszyło... Komentarze nie służą do komentowania recenzji! (a jednak służą! usunąć ostatnie zdanie)

Jak mogę skomentować mangę która mi się podoba/nie podoba?
Pod tekstem recenzji/opisu znajduje się link "Skomentuj tę mangę".

Oczywiście, jeśli nie strona nie zawiera materiałów nielegalnych. Można też wysłać wiadomość do Bezimiennego - wówczas strona może zostać dodana do naszej bazy linków.

REGULAMIN
III.3. zamienić mail Ave mailem Fuma.
V.3. usunąć ostatnią kropkę.
VII. chyba też należy zamienić maile.

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 05-05-2010, 23:18   

Cytat:

Wydaje mi się, że skoro już podajemy namiary, należałoby dopisać, że siedzi na Rizonie (tak dla zaawansowanych).

Numer Gadu-Gadu
1051667
Strona 27 z 34 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 32, 33, 34  Następny
Odpowiedz do tematu