FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
  Czy zbliża się koniec świata???
Wersja do druku
LunarBird Płeć:Mężczyzna
Chaos Master & WSZ

Status: offline

Grupy:
Lisia Federacja
PostWysłany: 20-09-2005, 10:33   

Dobra olejmy ten nieszczęsny manewr. Cytowałem za panem Henrykiem Pająkiem którego książki są ogólnodostępne.

Ysengrinn napisał/a:
Łał, niesamowite. Musieli mieć Casio.

Zwracam uwagę na kilka punktów:
1) kto powiedział że któryś rejs nie będzie miał półgodzinnego opóźnienia
2) kto powiedział że któraś z grup zamachowców nie zostanie zatrzymana
3) co takiego jest w rozmowach pilotów z wieżami kontrolnymi że są tajne?
2) używanie komórek na pokładzie samolotów jest mocno utrudnione
3) amerykańsko -kanadyjski system ochrony przeciwlotniczej (zdolny do obrony przed rakietami a cóż dopiero takimi samolotami) akurat w dniu zamachu uległ tajemniczej awarii

Nie twierdzę że ECHELEON (nie chciało mi się pisać wszystkiego wielkimi ale niech wam będzie panowie pedanci) jest super groźny. Twierdzę że istnieje i twierdzę że zapisuje *WSZYSTKO* bez filtrów co zostało udowodnione nagraniami gospodyń domowych rozmawiających z kochankami (sic!). Zaskakujące że istnieje skoro podobno jest do niczego... Poza tym jego istnienie jest bezprawne i to jest fakt. Po co łamali prawa międzynarodowe jeśli nic przez to nie osiągali?

Bezimienny napisał/a:
No i co z tego, że na wstępie kiepsko latali? To był kurs dla pilotów dużych maszyn pasażerskich, nie dla amatorów - gdyby pod koniec nie potrafili latać, to by go nie ukończyli.

Bzdura. Nigdy nie przechodzili kursu dla pilotów dużych maszyn, żaden z nich. Kurs był na awionetki i zostali z niego wywaleni za absolutny brak szans na nauczenie się czegokolwiek. Miałem dokładne słowa instruktora ale nie pamiętam. W każdym razie mówił że oni nie potrafili *NIC*. I nie ukończyli żadnego kursu pilotażu, ani tego ani innego. A tu nagle pilotują Boeing i trafiają nim w wieżowiec w dodatku tak prrecyzyjnie by się zawalił (co jest podwójnie trudne). Coś tu nie gra.

Poza tym same tłumaczenia; islamscy terroryści znikąd ważą się na akcję tego kalibru, nikt nic nie wie, nikt nic nie zauważa a jedyny dowód to jakieś egzemplaże Koranu (podobno) znalezione w jakimś tam samochodzie... Zero śladów, świadków, tropów... Same domysły i insynuacje... Nie za duży profesjonalizm jak na takich niedouczonych arabów? :->

"The X-Files", #4 "Squeeze"

Autor posta: rip LunarBird CLH
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5146592

Numer ICQ
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 20-09-2005, 12:59   

LunarBird napisał/a:
Cytowałem za panem Henrykiem Pająkiem którego książki są ogólnodostępne.
Taa... to ten co go sprzedają na stolikach przed kościołem, czy ten co go sprzedają na wagę w punkcie skupu makulatury?

LunarBird napisał/a:

Ataki nie były jednoczesne. Więc o czym ty do diabła bredzisz? A rozmowy trzymano w tajemnicy choćby po to, bu utrudnić terroryście dowiedzenie się, jak *powinny* brzmieć takie rozmowy by nie wzbudzały podejrzeń.

LunarBird napisał/a:

3) amerykańsko -kanadyjski system ochrony przeciwlotniczej (zdolny do obrony przed rakietami a cóż dopiero takimi samolotami) akurat w dniu zamachu uległ tajemniczej awarii
Bzdura, księżycowa.
Właśnie cała słabość systemu zarządzanego przez NORAD to fakt, że przystosowany jest do śledzenia celów przekraczających rubieże obrony, w szczególności nadlatujące z nad bieguna jak rosyjskie głowice. A jego podstawowe uzbrojenie to uzbrojone w NUKLEARNE głowice pociski Nike-Hercules. Nawet dziś 99% osłony lotniczej kontynentalnych USA to F-16 Block 10 i 15 Gwardii Narodowej, czyli maszyny wiekowo i technicznie odpowiadające Mig-21Bis. Zresztą dopiero od AN-APG 68v(9) instalowanej na Block 50, F-16 ma lepszy radiolokator aniżeli Mig-29M2 (eksportowa wersja która u nas jest od późnych lat 80). Obrona plot w USA była tak dziurawa (i pewnie dalej jest) że w pierwszych dniach po ataku przed Białym Domem rozmieszczono baterie Stingerów USMC, bo nic innego nie mieli; do obrony średniego dystansu do Raritan Bay i Annapolis ściągano w pośpiechu krążowniki klasy Ticonderoga, których podstawowa broń przeciwlotnicza - pociski Standard SM-2MR ma 70+km zasięgu, co w przypadku Annapolis ledwo-ledwo, ale pozwalało pokryć Waszyngton... USA tak skoncentrowały się na obronie wysuniętej, że okazały się bezbronne wobec ataku zainicjowanego od wewnątrz. Tyle że niewielu mówi to wprost, zwłaszcza w USA, bo za to Clinton powinien zostać powieszony. Z połową JCS do towarzystwa.

LunarBird napisał/a:
Nie twierdzę że ECHELEON

A ja widzę że dalej nie czytasz uważnie, i nie potrafisz nawet przepisać...

LunarBird napisał/a:
Twierdzę że istnieje
Nikt nigdy tego nie negował.

LunarBird napisał/a:
i twierdzę że zapisuje *WSZYSTKO* bez filtrów co zostało udowodnione nagraniami gospodyń domowych rozmawiających z kochankami (sic!). Zaskakujące że istnieje skoro podobno jest do niczego...
Gdybyś przeczytał analizy do których podałem link, to byś wiedział, ale na to jesteś zbyt leniwy. Wolisz sensacyjną papkę serwowaną przez... jak mu tam? pana Karalucha?

LunarBird napisał/a:
Poza tym jego istnienie jest bezprawne i to jest fakt. Po co łamali prawa międzynarodowe jeśli nic przez to nie osiągali?
Pokaż mi konkretne przepisy które żekomo czynią COMINT bezprawnym. Ale ty nie wiesz co to COMINT, prawda?

LunarBird napisał/a:
Bzdura. Nigdy nie przechodzili kursu dla pilotów dużych maszyn, żaden z nich. Kurs był na awionetki i zostali z niego wywaleni za absolutny brak szans na nauczenie się czegokolwiek.
Jak ja lubię jak ktoś dyskutuje z faktami... Wszyscy przechodzili kursy wyłącznie na duże maszyny pasażerskie, dlatego później pod lupą pojawiali się piloci etiopskich i egipskich linii, w tym pewien jordańczyk którego Saudyjczycy nawet aresztowali. Ci ludzie byli na tym samym kursie... A podejrzenia wzbudzili tym, że interesowali się wyłącznie pilotażem, a nie manewrami startu i lądowania czy procedurami. Jeden z instruktorów napisał nawet raport, tyle że FAA go zignorowała.
I zapewniam cię, wbrew temu co opętani spiskowymi teoriami jak ty sądzą, świat nie jest skomplikowany. Pilotażu dużej maszyny można uczyć w odpowiednio dostosowanej awionetce, bo istotniejsze są procedury i aparatura. To już nie jest początek XX wieku, gdy opanowanie latającego aparatu było sztuką.

Wbrew niemieckim, francuskim, chińskim, amerykańskim czy rosyjskim snom o imperium, świat jest prosty, a nawet jeden, zwykły elektryk może zdziałać bardzo dużo. I to właśnie jest problem z terroryzmem - nie trzeba wielkiej wiedzy, ani wielkiej organizacji by poważnie naszkodzić.

Numer Gadu-Gadu
3869750
Chaos Master & WSZ

Grupy:
Lisia Federacja
PostWysłany: 20-09-2005, 13:53   

wa-totem napisał/a:
Pokaż mi konkretne przepisy które żekomo czynią COMINT bezprawnym. Ale ty nie wiesz co to COMINT, prawda?

Podsłuchiwanie bez nakazu sądowego jest przestępstwem. Tyle to wie każdy. Każdy za pana wyjątkiem... :-> To raz.

Człowiek jest niewinny dopóki nie udowodni mu się winy a podsłuch jest założeniem że obiekt jest winny. Dlatego wymagany jest nakaz sądowy którego w przypadku wszelkich systemów podsłuchujących globalną komunikację (w tym telefonię i Internet) nie ma, nie było i nie będzie. To dwa.

W tej sprawie wypowiadali się prawnicy gdy planowano filtrować Internet w Polsce i stwierdzali że to sprzeczne z prawem a ECHELEON działa tak samo. To trzy.

Jakieś jeszcze argumenty na obronę tego typu działań?

wa-totem napisał/a:
Ataki nie były jednoczesne.

Rejsy samolotów były jednoczesne. Jedna nieplanowana przeszkoda i wszystko by poleciało. Nie mam racji?

I zaskakujące że nie skomentowałeś mojego stwierdzenia o braku racjonalnych argumentów w sprawie zamachów. Czyżbym w tej konkretnej kwestii (o zgrozo) miał jednak rację?

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5146592

Numer ICQ
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 20-09-2005, 14:45   

LunarBird napisał/a:
Podsłuchiwanie bez nakazu sądowego jest przestępstwem.
W USA, tylko w odniesieniu do obywateli i na terytorium USA. Gdyby było tak jak twierdzisz, nie istniałby obóz w Guantanamo.

LunarBird napisał/a:
W tej sprawie wypowiadali się prawnicy gdy planowano filtrować Internet w Polsce i stwierdzali że to sprzeczne z prawem a ECHELEON działa tak samo.
Filtrowanie, czyli powszechna cenzura, a COMINT to dwie różne sprawy. Dalej nie potrafisz poprawnie przepisać nazwy, dalej jesteś zbyt leniwy by przeczytać wskazane wiarygodne dokumenty... Mam ciekawsze sprawy do roboty, niż wyśmiewanie absolutnie każdej żałosnej bzdury...

Numer Gadu-Gadu
3869750
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 20-09-2005, 15:04   

A ja strasznie przepraszam, bo ja się kompletnie pogubiłam... Czyli ja rozumiem, że te zamachy na WTC i Pentagon to zrobili sobie sami Amerykanie, żeby zwiększyć popularność G. Busha i znaleźć powód do inwazji na Irak? Czy ja jednak wyciągam za daleko idące wnioski?

Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 20-09-2005, 15:17   

LunarBird napisał/a:
Dobra olejmy ten nieszczęsny manewr. Cytowałem za panem Henrykiem Pająkiem którego książki są ogólnodostępne.
Normalnie pekam masz sie tez kim sugerować
LunarBird napisał/a:

Ysengrinn napisał/a:
Łał, niesamowite. Musieli mieć Casio.

2) używanie komórek na pokładzie samolotów jest mocno utrudnione

1)Nikt mieli szczescie poza tym wybrali sloneczny dzien z dobra pogoda.
2) też nikt mieli szczescie , poza tym oni sie z tym liczyli , że wszystko spali im na panewce tak jak przy wykonywaniu karzdego planu. Zawsze moze nie wyjśc ale im akurat wyszło ale to nie znaczy ze jest to az tak dziwne że im wyszło , Prawda jest taka ze toerorysciw byli w miare dobrze wyszkoleni i przygotowani i opracowali w maire dobry spójny plan który miał duże szanse powodzenia i mimo iż wykonali go w 70% to wyniki przerosły ich oczekiwania.
3) nic i nie sa tajne gdzies ty takich bzdór sie nasłuchał , Na discavery leci taki program anatomia katastrofy w którym sa pokazywane krok po kroku karzda najwazaniejsza godzina poprzedzajaca wielkie katastrowfy o 11 wrzesni tez tam było i można sobie było w tym programni posłuchac rozmowy pilotów z wierzą kontrolną i posłuchac kontrolerów z tego dnia.
4) ja jakoś łamałem zasady i dzwoniłem z pokładu samolotu bez problemu. Pytanie jak czesto latasz liniami lotniczymi ze wiesz ??
5) Facet normalnie aż powiem O LOL kulam sie po ziemi , Amerykański system obrony przeciwlotniczej tak on napewno namierza karzdy startujacy własnie z amerykańskiego lotniska samolot pasażerski. Czy ty masz jakiekolwiek pojecie o obronie przeciwlotniczej czy bredzisz od rzeczy ?? niby na jakiej podstawie jakakolwiek obrona przeciwlotnicza jakiegokolwiek panstwa świata miałą by zwrocić uwage na własny cywilny samaolot pasarzerski startujacy z własnego lotniska ?? Teraz juz jest troche inaczej ale wtedy jakoś niegdzie sztabowcy nie analizowli możliwości że własne samoloty cywilne moga być zagrożeniem militarnym

A co ECHELONU tojak myslisz ze cie ktos nagrywa to nie uzywaj telefonów lepsze beda gołebie pocztowe :P.
PS wiesz ze w psychologi twoje symptomy mają okreslona nazwe.

Avellana napisał/a:
A ja strasznie przepraszam, bo ja się kompletnie pogubiłam... Czyli ja rozumiem, że te zamachy na WTC i Pentagon to zrobili sobie sami Amerykanie, żeby zwiększyć popularność G. Busha i znaleźć powód do inwazji na Irak? Czy ja jednak wyciągam za daleko idące wnioski?

No bo to to i tak wszystko spisek kosmitów kapitalistów i żydopedalów :P.
Powrót do góry
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 20-09-2005, 18:22   

Cytat:
Nie twierdzę że ECHELEON (nie chciało mi się pisać wszystkiego wielkimi ale niech wam będzie panowie pedanci)

LOL

Cytat:
I zaskakujące że nie skomentowałeś mojego stwierdzenia o braku racjonalnych argumentów w sprawie zamachów. Czyżbym w tej konkretnej kwestii (o zgrozo) miał jednak rację?

Wiesz, Tot i tak poważnie zniżył poziom, jakby się bardziej pochylił, to portki by mu pękły. Od kiedy fanatycy szukają racjonalnych argumentów? Kto jak kto, ale ty to powinieneś wiedzieć.

Cytat:
1) [...]
2) [...]
3) [...]
2) [...]
3) [...]

Tak swoją drogą to gratuluję systemu numeracji.

Bezimienny Płeć:Mężczyzna
Najmniejszy pomiot chaosu

PostWysłany: 20-09-2005, 19:18   

LunarBird napisał/a:
Nie twierdzę że ECHELEON (nie chciało mi się pisać wszystkiego wielkimi ale niech wam będzie panowie pedanci) jest super groźny. Twierdzę że istnieje i twierdzę że zapisuje *WSZYSTKO* bez filtrów co zostało udowodnione nagraniami gospodyń domowych rozmawiających z kochankami (sic!).

Ok. Istnieje system nagrywający WSZYSTKIE rozmowy telefoniczne. Pomijam już kwestie w jaki sposób można podsłuchiwać wszystkie rozmowy nawet na terenie swojego kraju (bo istnieje też telefonia satelitarna, i nie wszystkie satelity są w rękach USA). Czy wiesz może jak:
1. zmagazynować tak zdobyte informacje - minimum kilka-kilkanaście megabajtów na rozmowę, przy zastosowaniu kompresji stratnych, eliminujących np. cześć danych w transmisjach modemowych, cześć odgłosów tła itp. (przy kompresjach bezstratnych rozmiar pliku rośnie kilkukrotnie)
2. znaleźć ludzi, którzy ci to wszystko przesłuchają (bo informacje te są coś warte dopiero, jak ktoś je odsłucha - jeśli tylko leżą i zajmują miejsce, to niczego się z nich nie dowiesz). Dla twojej wiedzy - w każdej chwili równocześnie telefonujących osób na świecie jest pewnie więcej niż wszystkich pracowników analitycznych wszystkich służb wywiadowczych świata razem wziętych.

Jeśli uda ci się na to odpowiedzieć, brawo, rozwiązesz problem przesytu informacji, który trapi wszystkie agencje wywiadowcze (i nie tylko wywiadowcze) już od kilku dekad.

the renegades on wheels.

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Chaos Master & WSZ

Grupy:
Lisia Federacja
PostWysłany: 20-09-2005, 19:32   

wa-totem napisał/a:
W USA, tylko w odniesieniu do obywateli i na terytorium USA.

Mówiłem o Prawach Człowieka za których łamanie Trybunał Praw Człowieka
nakłada takie kary że nawet USA na to nie stać. Tylko że nie da się udowodnić że ECHELEON cię podsłuchuje i tu jest cały cymes...
Redvampire napisał/a:
1)Nikt mieli szczescie poza tym wybrali sloneczny dzien z dobra pogoda.
2) też nikt mieli szczescie , poza tym oni sie z tym liczyli , że wszystko spali im na panewce tak jak przy wykonywaniu karzdego planu.

Poświęcili masę czasu i utopili masę forsy w coś co miało szanse powodzenia najwyżej 50% (przy takiej skali synchronizacji komplikacje zdarzają sie niemal zawsze). Głupota? Biznesmen pochodzący z handlującej ropą rodziny (do tego kilkanaście lat temu agent brytyjskiej SIS) ryzykuje dobre stosunki z Bushami topiąc czas i pieniądze w tak szaleńczy plan? Co by na tym zyskał? Wyklęcie z rodziny i wydziedziczenie, nic więcej...
Redvampire napisał/a:
Na discavery leci taki program anatomia katastrofy w którym sa pokazywane krok po kroku karzda najwazaniejsza godzina poprzedzajaca wielkie katastrowfy o 11 wrzesni tez tam było i można sobie było w tym programni posłuchac rozmowy pilotów z wierzą kontrolną i posłuchac kontrolerów z tego dnia.

Taki czas po tragedii... Tylko pogratulować zapłonu. Pozostaje pytanie gdzie te taśmy się tyle czasu podziewały i czemu nikt o tym tyle czasu nawet się nie zająknął. Może były w laboratoriach jakiegoś tajnego wywiadu? :>
Ysengrinn napisał/a:
Od kiedy fanatycy szukają racjonalnych argumentów?Kto jak kto, ale ty to powinieneś wiedzieć.

Kto udowodnił że to byli fanatycy? Mam w to wierzyć na podstawie jakiejś tam kopii Koranu w czyimś porzuconym samochodzie? Czy może na podstawie kilku rzuconych na ślepo nazwisk?
Sugestia o tym że ja powinienem rozumieć fanatyzm (w domyśle bo sam jestem fanatykiem -jeszcze potrafię czytać między wierszami) to jest albo kretyński żart o wyjątkowo niskim poziomie intelektualnym albo obraza. Nie jestem fanatykiem. Nie ganiam z bejzbolem za wierzącymi w co innego. I potępiam tego typu zachowania bo to nie jest wiara tylko zasłanianie się wiarą. Tyle.
Avellana napisał/a:
Czyli ja rozumiem, że te zamachy na WTC i Pentagon to zrobili sobie sami Amerykanie, żeby zwiększyć popularność G. Busha i znaleźć powód do inwazji na Irak?

Nie. Kto na histerii terrorystycznej zyskał? Wojny w Afganistenie i Iraku to zamówienia na broń a to z kolei ciężkie pieniądze dla przemysłu zbrojeniowego. To raz. To wskazanie wroga i pretekst do zwiększenia budżetu armii amerykańskiej. To dwa. To wreszcie walka z muzułmanami z którymi Izrael -wieloletni "partner" USA -ma od niewiadomych czasow na pieńku. A wielu wielkich (*naprawdę* wielkich) amerykańskich biznesmenow jest żydowskiego pochodzenia. Bush został w zamachy wmanewrowany przez ludzi Naprawdę Wielkiego Biznesu, dla których wojna to po prostu dobry interes. A trzeba pamiętać że odbudowa Afganistanu i Iraku to niemniejszy interes. Jak nie wiadomo o co chodzi to o co chodzi? Wystarczyło przekupić tego czy owego agenta CIA czy wysokiego urzędnika, przy odpowiednim budżecie nic trudnego...

Nie twierdzę że "za wszystkim stoją żydzi". Twierdzę że za wszystkim stoją elity finansowe. Narodowość nie ma wiele do rzeczy -pieniądz psuje każdego w równym stopniu i nie zna ojczyzny...

Numer Gadu-Gadu
5146592

Numer ICQ
Bezimienny Płeć:Mężczyzna
Najmniejszy pomiot chaosu

PostWysłany: 20-09-2005, 19:51   

LunarBird napisał/a:
Biznesmen pochodzący z handlującej ropą rodziny (do tego kilkanaście lat temu agent brytyjskiej SIS) ryzykuje dobre stosunki z Bushami topiąc czas i pieniądze w tak szaleńczy plan? Co by na tym zyskał? Wyklęcie z rodziny i wydziedziczenie, nic więcej...
Wiesz, on już wtedy był poszukiwany przez USA (ogłosili nawet sporą nagrodę za jego schwytanie) za te ataki terrorystyczne na ambasady w Nairobi i Tanzanii. Zresztą
tutaj znajdziesz więcej informacji. Osama w tym momencie już nic nie mógł stracić na kolejnych atakach na USA. A co do "szaleńczego planu" - był on dość dobrze opracowany, i istniała bardzo duża szansa, że przynajmniej jednej-dwóm grupom z czterech, nawet przy największym pechu, uda się zrealizować plan (a nawet jeden z tych ataków, w porównaniu do wcześniejszych osiągnięć wszystkich organizacji terrorystycznych przeciw USA, możnaby uznać za bardzo istotny).

the renegades on wheels.

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 20-09-2005, 19:55   

Cytat:
Głupota?

TAK. Oni już setki razy dali tego dowody - oni SĄ głupi.

Cytat:
Kto udowodnił że to byli fanatycy?

A kto udowodnił twoją wersję? Kiedy Ty się nauczysz? Jak coś twierdzisz, to TY musisz to udowodnić, a nie MY że nie masz racji. Oducz się tych bolszewickich metod do diabła.

Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 20-09-2005, 20:22   

Ysen - no nie, bolszewicy mieli przynajmniej sile na poparcie swoich tez.....
Powrót do góry
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 20-09-2005, 20:32   

Tym bardziej się powinien oduczyć.

Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 20-09-2005, 20:59   

Bezimienny napisał/a:

1. zmagazynować tak zdobyte informacje - minimum kilka-kilkanaście megabajtów na rozmowę, przy zastosowaniu kompresji stratnych, eliminujących np. cześć danych w transmisjach modemowych, cześć odgłosów tła itp. (przy kompresjach bezstratnych rozmiar pliku rośnie kilkukrotnie)
2. znaleźć ludzi, którzy ci to wszystko przesłuchają (bo informacje te są coś warte dopiero, jak ktoś je odsłucha - jeśli tylko leżą i zajmują miejsce, to niczego się z nich nie dowiesz). Dla twojej wiedzy - w każdej chwili równocześnie telefonujących osób na świecie jest pewnie więcej niż wszystkich pracowników analitycznych wszystkich służb wywiadowczych świata razem wziętych.

Jeśli uda ci się na to odpowiedzieć, brawo, rozwiązesz problem przesytu informacji, który trapi wszystkie agencje wywiadowcze (i nie tylko wywiadowcze) już od kilku dekad.

To ty nie wiesz? Super maga hiper ultra komputery. stworzone prze tajną organizacje judo iluminati homo kontrolerów świata, rozgryzą wszystko, bo one widzą wszystko wiedzą wszystko o każdym a tak naprawde to MASMIX

LunarBird napisał/a:

Cytat:
2) też nikt mieli szczescie , poza tym oni sie z tym liczyli , że wszystko spali im na panewce tak jak przy wykonywaniu karzdego planu.

Poświęcili masę czasu i utopili masę forsy w coś co miało szanse powodzenia najwyżej 50% (przy takiej skali synchronizacji komplikacje zdarzają sie niemal zawsze). Głupota? Biznesmen pochodzący z handlującej ropą rodziny (do tego kilkanaście lat temu agent brytyjskiej SIS) ryzykuje dobre stosunki z Bushami topiąc czas i pieniądze w tak szaleńczy plan? Co by na tym zyskał? Wyklęcie z rodziny i wydziedziczenie, nic więcej...

Synek ty jestes głupi czy tylko udajesz, sory ale na serio on mnie poraża.
Pytanie, rozmawiałes kiedyś z fanatykiem Religijnym albo jakimkolwiek fanatykiem czegokolwiek ( PS jak chcesz poznac fanatyka spójrz w lustro, a zobaczysz fanatyka bzdurnych teorii spiskowych, a w dodatku slepego na logiczne argumenty) . A powiedz mi co zyskali nazisci eksterminujac żydów ?? A nie, to tez pewnie był spisek majacy doprowadzic do apokalipsy a zaplanowany jeszcze w czasach Mezopotamii.

LunarBird napisał/a:

Redvampire napisał/a:
Na discavery leci taki program anatomia katastrofy w którym sa pokazywane krok po kroku karzda najwazaniejsza godzina poprzedzajaca wielkie katastrowfy o 11 wrzesni tez tam było i można sobie było w tym programni posłuchac rozmowy pilotów z wierzą kontrolną i posłuchac kontrolerów z tego dnia.

Taki czas po tragedii... Tylko pogratulować zapłonu. Pozostaje pytanie gdzie te taśmy się tyle czasu podziewały i czemu nikt o tym tyle czasu nawet się nie zająknął. Może były w laboratoriach jakiegoś tajnego wywiadu? :>

Powtórze sie ty jesteś głupi czy tylko udajesz. U nas to leciało, weź pod uwagę, że program jest układany inaczej do różnych krajów, a data powstania tego programu to 2003 . Ale skąd ty wiesz ze te zapisy były niedostepne , moze poprostu nikt kompetentny o nie nie pytal. Debilom szukajacym wszedzie mega spisku co by mogli tylko pogłebić paranoje strachu w ameryce po WTC tez bym nie dał.
LunarBird napisał/a:

Ysengrinn napisał/a:
Od kiedy fanatycy szukają racjonalnych argumentów?Kto jak kto, ale ty to powinieneś wiedzieć.

Kto udowodnił że to byli fanatycy? Mam w to wierzyć na podstawie jakiejś tam kopii Koranu w czyimś porzuconym samochodzie? Czy może na podstawie kilku rzuconych na ślepo nazwisk?

A kto to udowodnił ze to był spisek . A już wiem żydopedalskie elity finansowe, juz dobrze zaplanówały to tak by nie dało im sie udowodnić, czyz nie i dlatego to spisek bo nie da sie tego udowodnić. A ty nalezysz do tej grupki jasnie oświeconych która nie dała sie na to nabrać.
Ale moze zacznijmy od tego ze ci fanatycy sie do tego przyznali. I ze dalej sie przyznają. I ze ludnośc tamtych krajów czesto uważa tych fanatyków za ich bohaterów a nie przestepców i wiesza sobie na scianach zdjecia jarajacych sie WTC i wujka Osamy. I wielu tch ludzi bez wahania wysadziło by sie razem z toba w autobusie za sam fakt tego ze wpieprzasz hambry w budce, oglądasz pornole po nocy, a twoja dziewczyna chodzi w mini kiecce z odsłonieta twarza. A nie, sory ty pewnie nie jesz hamburgerów, bo w nich sa nanomaszyny kontrolujace umysł( a nie dla tego ze sa niezdrowe). Ale to i tak do ciebie nie dotrze, ty bys sie nad tym zaczoł zastanawiac dopiero po tym, jak jakiś dzieciak bedzie biegl na ciebie z granatem w łapie i okrzykiem "Allach Akbar!"

Uważaj WSI juz na ciebie czeka.

[EDIT=Ysengrinn]Poprawiłem cytaty, bo trochę sie popsowało.
Powrót do góry
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 20-09-2005, 21:39   

LunarBird napisał/a:
Mówiłem o Prawach Człowieka za których łamanie Trybunał Praw Człowieka
Proszę pokaż mi gdzie w deklaracji praw człowieka jest niezbywalne prawo do nie bycia podsłuchiwanym. ROFLMAO.
I zapomniałeś, że USA nie uznają zwierzchności żadnych międzynarodowych sądów, z niedawno powołanym sądem mającym ścigać zbrodnie wojenne, włącznie (a może, na czele z).

Redvampire napisał/a:
A nie sory ty pewnie nie jesz hamburgerów bo w nich sa nanomaszyny kontrolujace umysł
LOL. [Edit: autocenzura mode ON]

Ostatnio zmieniony przez wa-totem dnia 20-09-2005, 22:18, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
3869750
Strona 4 z 7 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi