Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Czy zbliża się koniec świata??? |
Wersja do druku |
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-09-2005, 13:31
|
|
|
LunarBird napisał/a: |
wa-totem napisał/a: | Bo konkluzja była prosta - obojętne jak i gdzie, pożar obejmujący naraz kilka pięter jest dla wieżowca o tej, specyficznej konstrukcji zabójczy. |
Widocznie oglądaliśmy różne programy. Jak widać nawet w TV te same fakty inaczej tłumaczą... W tym który ja oglądałem wyraźnie powiedziano że WTC opierały sięna rdzeniu i to rdzeń się zawalił |
Poszukaj sobie w sieci plany konstrukcyjne WTC i znajdx mi tu ku... jakiś rdzeń geniuszu.
a izolacja nie wytrzymała temperatury paliwa lotniczego i popękała po prostu... Nie przewidziano aż tak ekstremalnych warunków. Palące się tkaniny itp nie wytworzyłyby potrzebnej temperatury i szkieletowi nic by się nie stało. |
No ale benzyna lotnicza zatankowanych samolotow tak . A jeszcze raz powtarzam terorysci sie tego nie spodziewali że budynek szlg trafi oni wcale precyzyjnie nie kierowali chiali tylko pierdyknąć. A to ze przy okazji wyszły wady konstrukcyjne poprostu jak to w wojsku mówią "przyroda"
Tylko tym razem nie wiadomo dokładnie który wywiad za tym stoi ale podobno śledztwo amerykańskie ujawniło ślady prowadzące do MOSADu. Po odkryciu tego śledztwo zostało pośpiesznie wyciszone. :) Bo to przecież "bratni kraj" USA, jak byśmy z ironią powiedzieli my polacy... :-> | Tak tak oczywiscie ale zapomnaiłes jeszcze o pedałach i masonach
LunarBird napisał/a: | Ten się śmieje kto się śmieje *po śmierci*, drogi kolego :) |
Grzyb moge dostac bana ale chłopcze ty jestes [cenzura - -"] i to powaznie idź sie leczyć na nogi bo na głowe już za późno na serio szkoda juz an ciebie słow , jest tu moze opcja ignoruj ??
[Edit = Serika] Red, Ty naprawdę chcesz ostrzeżenie? - -" Wkurza Cię - nie czytaj... Nikt Ci nie każe, a wyzywania innych użytkowników nerwy nie usprawiedliwiają. Zresztą to naprawdę żaden argument, nie przypominam sobie, żebyście toczyli rywalizację o to, kto kogo lepiej wyzwie.
Temat zamykam, i proszę nie prosić o odblokowanie. Jeśli nie możecie kulturalnie dyskutować, dyskusji nie będzie i kropka. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 28-09-2005, 14:10
|
|
|
Redvampire napisał/a: | jest tu moze opcja ignoruj ?? |
Nie ma, już pytałem ==; |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|