Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 09-09-2006, 19:47
|
|
|
Bo dziś było strasznie zimno! Rano jak się oddychało to para leciała z ust, a ja w tym czasie musiałam iść na stadion i zaliczać bieg na 100m, pchnięcie kulą (jeju, jakie to głupie) i skok w dal.
Bo miałam z tych zaliczeń beznadziejne wyniki -_-
Bo jak tam byłam to zamarzałam.
Bo z Wilgi Garwolin poodchodziło tylu zawodników T_T CZEKAJ COME BACK! RYBAK COME BACK! BURZEC COME BACK! PACIUKANIS COME BACK! SZLENDAK COME BACK! KUCHARSKI COME BACK!
Bo moje włosy dziwnie się dziś zachowywały jak chciałam je wyprostować O_o W efekcie musiałam zrobić sobie kucyka.
Bo pierścionek mi się rozwalił T_T
Bo nie mogłam sobie dziś pospać.
Bo chyba nie pojadę dziś tam gdzie miałam pojechać....gomen.... |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 09-09-2006, 19:53
|
|
|
Bo położyłam się "na chwilkę" i mam wyjęte pół dnia z życiorysu. A miałam się uczyć >< |
|
|
magu
dreamer..
|
Wysłany: 10-09-2006, 00:36
|
|
|
Bo się spóźniłem...
Bo nie pojechałem....
Bo świat jest zły, a mi się już nie chce dalej w nim żyć.... |
_________________ Watashi wa L desu..
|
|
|
|
|
Syrad
Dołączył: 10 Lip 2006 Skąd: Białystok (tam gdzie żyją smoki) Status: offline
|
Wysłany: 10-09-2006, 08:04
|
|
|
Bo zjadłem wczoraj pizze po 22 i miałem nocną niestrawność
Bo ktoś mówi że...
Mao napisał/a: | pchnięcie kulą (jeju, jakie to głupie) |
...a ja reprezentowąłem szkołe w tej dyscyplinie (;..; ->vamp)[czemu głupie?]
magu napisał/a: | Bo świat jest zły, a mi się już nie chce dalej w nim żyć.... |
..Bo ja też tak mam na każdej lekcji biologii czy j.niemieckiego.
Bo pisze tu kolejny post w tym temacie i to mnie dołuje
Bo zgubiłem wełnianą skarpetke i marzne w nogi <brrr>
Bo dopiero początek dnia, a ja wolałbym, żeby już się skończył. |
_________________ "Nie bój się śmierci to moment tylko, módl się żeby przyszła przede mną"
Warto żyć tylko dla chwały, honoru i miłości, reszta to puste frazy.
|
|
|
|
|
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 10-09-2006, 10:47
|
|
|
magu napisał/a: | Bo świat jest zły, a mi się już nie chce dalej w nim żyć.... |
Bo kiedy tak mówisz robi mi się smutno :(
Syrad napisał/a: | czemu głupie? |
Bo ja osobiście nie przepadam za tego typu sportami, wolę np. koszykówke czy piłke nożną ;) Ale skok w dal nawet mi się podoba xD
Bo mnie dziś wszystko boli :/
Bo od kąd się obudziłam to jest mi niedobrze....ciekawe po czym ? -_-
Bo jutro do szkoły T_T
Bo mam dużo zadane z anglika i oczywiście jak sobie o tym pomyślę to włącza mi się opcja "leń" xP
Bo jutro mam lekcje z moją psychiczną wychowawczynią, która pewnie jak się dowie, że dziewczyna od nas z klasy zamieniła się z chłopakiem z "B" to wpadnie w furię, bo pewnie już zrobiła liste w dzienniku (po raz drugi, bo za pierwszym razem okazało się, że dziennik jest wybrakowany) O_o będzie się działo....oj będzie... -_- |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 10-09-2006, 11:09
|
|
|
Mao napisał/a: | Bo jutro mam lekcje z moją psychiczną wychowawczynią, która pewnie jak się dowie, że dziewczyna od nas z klasy zamieniła się z chłopakiem z "B" to wpadnie w furię, bo pewnie już zrobiła liste w dzienniku (po raz drugi, bo za pierwszym razem okazało się, że dziennik jest wybrakowany) O_o będzie się działo....oj będzie... -_- |
O tak, skąd my to znamy... 'Małe' zamieszanie odkąd rozniosło się, że u nas są jeszcze dwa miejsca wolne... Dokładanie losowych uczniów dopiero co przeprowadzonych do miasta, którzy to uczniowie po jednym dniu uciekają z przerażeniem included xD
Bo znowu ogólnie... Bo nawet rozpisywać mi się nie chce ^^; |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-09-2006, 18:26
|
|
|
Cytat: | (zaraz ktoś powie" jak ten poziom edukacji spadł, nie spadł poprostu niektórzy już nie pamiętają ;-) jak było u nich) |
Spadł, spadł, niektórzy pamiętają ==' |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Syrad
|
Wysłany: 11-09-2006, 18:46
|
|
|
To zależy gdzie i Z KIM się człowiek uczył
Bo zawsze jest więcej do napisania na ty temacie (chyba kwestia kraju lub osobowości)
Bo pisze z laptopa brata i nie moge z tą klawiaturą szlaK mnie zaleje
Bo teraz dbam o pisownie i jak nie wiem jak cos napisac to musze sięgać po słownik(wyrobie się na tym forum językowo choćbym miał zginąć marnie)
Bo nie mam, myszki i musze korzystać z tego śmiesznego kwadracika<wiązka przekleństw)
Bo dopiero 2 tydzień a jutro mam kartkówke z fizy, sprawdzian kompetencji z matmy i 6 godzin nudy w szkole
Bo doszedłem do wniosku że w zawodówce było by łatwiej, choc wiem że później było by o wiele trudniej:( więc trzeba troche przetrzymać
Bo znowu wyszło mi dużo w tym temaciku i dlatego uważam że życie jest parszywe.
Bo mam ochote się wyładować najchętniej na na worku treningowym
Bo znowu za słowo "spokojnie" mam ochote zabić, okaleczyć, wypruć flaki i usmarzyć na zjełczałym maśle. |
_________________ "Nie bój się śmierci to moment tylko, módl się żeby przyszła przede mną"
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 11-09-2006, 18:48
|
|
|
Bo coś mi bardzo, bardzo, bardzo nie poszło... - -" |
|
|
kropla
Mykoidalny tentakl
|
Wysłany: 11-09-2006, 18:55
|
|
|
Syrad:
Szlak Cię zaleje? To znaczy co, będziesz szedł sobie jakimś górskim szlakiem, a tu nagle powódź? ;)
Wyrażenie "po słownik" piszemy osobno.
Muszę, jeżeli już używasz polskich znaków to używaj ich konsekwentnie.
"Byłoby" piszemy razem.
Usmażyć. "Smarzenie" to by chyba było na mrozie (od marznąć;)).
Jak to "z kim się uczył"? Zawsze wydawało mi się, że człowiek uczy się sam. I czy ktoś broni Ci w uczeniu się czegoś, co Cię interesuje? Zabierają Ci książki siłą? Wyłączają prąd, żebyś nie mógł włączyć lampki wieczorem?
Bez własnych chęci to równie trudno będzie Ci po szkole zawodowej, jak też po liceum/technikum. Siłą nikt Ci wiedzy do głowy nie wtłoczy.
Hmm, bo mimo usilnych chęci nie udało mi się spakować wszystkich potrzebnych na dzisiejszo-jutrzejszo-... wyjazd rzeczy. Bo zdarłem sobie palca do krwi... przymierzając buta (kto wymyślił, żeby w sklepie obuwniczym nie było łyżki do butów?). Teraz jakikolwiek strumień wody skierowany na tenże palec wywołuje u mnie fale sadystycznych uniesień;)
Bo we wszystkich kantorach w całym mieście powiatowym nie było ani 1 korony... |
_________________ Jak po nocnym niebie sunące białe obłoki nad lasem... |
|
|
|
|
Syrad
|
Wysłany: 12-09-2006, 16:15
|
|
|
Bo się ktoś tu czepia, JAK RZEP PSIEGO OGONA
a sformułowanie "z kim" odnosiło się do klasy, bo nie każdy ma prywatnego nauczyciela i może uczyć się tylko w domu. A ludzie cię otaczający mają niestety na każdy aspekt twego życia jakiś wpływ pośredni lub bespośredni.
SzlaK nikt przecież nie mógł się domyśleć, że to specialnie i na złość <bom wredal, etc.>, myślałe, że wielka litera starczy domyślnym, lecz teraz zmieniłem zdanie.
Do reszty błędów się przyznaje i prosze o wybaczenie <pada do kolan kropli>, że go/ją tym obraziłem>],choć błąd "usmarzyć" był zrobiony z powodu mojego brata, który domagał się zwrotu "pożyczonej" własności.;)
Wracając do tematu g***** dzień bo ....
miałem historie, niemiecki, a baba z biologi, to po namyśle wiedźma, i krzyczy bez powodu <Ku*** to chyba jakaś specyfika nauczycieli> <młahahahaha> |
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 13-09-2006, 19:55
|
|
|
Bo w pracy powstała nieciekawa sytuacja, ze mną i koleżanką w rolach głównych.
Bo znowu nie za dobrze mi poszło w kierki na Kurniku. Mam ranking 1073. Nędza i pogrom. |
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 13-09-2006, 23:09
|
|
|
Bo mi źle. Bo odwykłam od budzenia się wcześniej niż o ósmej. I pójdę na obronę gupia i stremowana do granic. Wrrr. |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 13-09-2006, 23:26
|
|
|
*puszcza flarę*
Dobrze będzie! Ja trzymam kciuki! A jak wrócisz, masz przyjść się wyspowiadać :> |
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 14-09-2006, 14:16
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | Bo mi źle. |
<Tuuuuuul>
A jak wrócisz, oczekuję meldunku ^^ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|