Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
IT. 
Ukochana żona orka

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-11-2006, 21:34
|
|
|
Mam za parę dni probną maturę, nic nie umiem poza tym co umiem zawsze więc może zdam. Nie chce mi się chodzi do szkoły, gdyby nie Diablo nie chciałoby mi się rano otwierac oczu. O nauce nie morze by nawet mowy bo mi się nie chce. Mam trudnosci z patrzeniem na ludzi których znam i jeszcze niedawno powiedziałabym że lubię. W dodatku znowu popadam w stan dziwacznej, chichotliwej depresji który będzie trwal o wiele za dlugo.
Wlaściwie to nawet w cienym pokoju nawet nie mam ochoty się zamknąc... Podejżewam że coś mniej wiecej podobnego czuła Anemone ruszając w swoim robociku "Walczyc za sprawę"
W dodatku nawet nie mam parszywego nastroju. Tylko niesmak. |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-11-2006, 21:51
|
|
|
Bo moja babcia zaczęła się wybierać na tamten świat, z poważnymi sukcesami.
Bo jestem dupkiem. |
|
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 10-11-2006, 23:26
|
|
|
bo wkurzyla mnie siostra... i tak bardzo, ze ja rzucilam pierwsza rzecza jaka mialam pod reka... Ala! moje kochane pudelko od Chrono Crusade... peklo w rogu... moje kochane pudelko... BUU :( w proszku... na szczescie DvD sa cele ! |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
LunarBird 
Chaos Master & WSZ

Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 11-11-2006, 13:31
|
|
|
Bo starałem się wyjaśnić spokojnie swoje zdanie a mógłbym nie wyjaśniać nic i na to samo by wyszło.
Bo znalazłem się na jednej liście z takimi "osobistościami" jak nezumi, co naturalnie sugeruje, że jestem na jego poziomie.
Bo znowu mam ochotę na brutalny mord. Nie powiem na kim bo dostałbym kolejne ostrzeżenie. |
"The X-Files", #4 "Squeeze" |
Autor posta: rip LunarBird CLH
 |
|
|
|
 |
IKa 
Grupy: WIP
|
Wysłany: 11-11-2006, 13:45
|
|
|
Bo zaraz kogoś ogolę do skóry, zamorduje i powieszę za uszy! jeśli ten ktoś ma "gryzicę", to nie znaczy, że nie może dostać osta także. I NIE jadłam jeszcze śniadania! |
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-11-2006, 13:48
|
|
|
/me podpisuje się pod postem IKi z dokładnością do braku śniadania.
WR! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
LunarBird 
Chaos Master & WSZ

Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 11-11-2006, 14:07
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | /me podpisuje się pod postem IKi z dokładnością do braku śniadania. |
Szczerze? Żałuję, że wczoraj nie dałaś mi osta za dyskusje z moderacją. Jak już mam mieć osta to wolałbym od którejś z was niż od totema. Nie pytajcie dlaczego, tak po prostu myślę i już.
Bo znowu nie ma dziś pracy a dzień jest do kitu. I to z wielu powodów.
EDIT:
Bo widzę, że zły humor jest wybitnie zaraźliwy i obawiam się epidemii. |
"The X-Files", #4 "Squeeze" |
Autor posta: rip LunarBird CLH
 |
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

|
Wysłany: 12-11-2006, 21:44
|
|
|
Stękałam siostrze, że tak mi się podoba Chrono… i chce też chyba być zakonnicą… Do tego znalazłam wszystko o Magdalenkach… ( ST. Marie Magdalen Order ) Zakon znajduje się w NJ :> stękałam, stękałam… aż nie wytrzymała i powiedziała bratu… a ten tak się wściekł… że pierwsze co zrobił to zadzwonił do kogoś… 3 godziny późnij dostałam fax… Ale się wkopałam… w Ferie Zimowe lecę do stanów… Nie wiem jak to, i z kim załatwił… ale Siostra Przełożona powiedziała, że z chęcią mnie przyjmą na nauki na 2 tygodnie w zakonie… ALE SIĘ WKOPAŁAM!!! Hehe… i w końcu poznam te tak zwane smutne prawdy o siostrach zakonnych… Wiecie co jest najgorsze… jak próbowałam się wykręcić, że tylko żartowałam… to brat nawet tego nie chciał słuchać… w ręku trzymam kartkę z numerem lotu i rezerwacji do NJ… Arr… klęska :>
Jeśli na 2 tygodnie w lutym zamilknę na forum to znaczy, że zakonnice wcale nie mają neta :> |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
 |
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

|
Wysłany: 13-11-2006, 10:21
|
|
|
stalam na przystanku i czekalam na autobus... no i nie jedzie... a strasznie wialo... rozmawialam z kolezanka... i w koncu stwierdzilam, ze zimno mi... wiec chcialam sie uchronic przed wiatrem za przystankiem - taka bocznaszyba... stanelam tam i nie wialo :) - za to jak mocniej zawialo to cala wode z dachu... lup... i jestem mokra... i wsciekla... |
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 13-11-2006, 12:12
|
|
|
Poszedłem dzisiaj do lekarza załatwić receptę dla ojca. Kolejka była, jak diabli, musiałem chwilę poczekać na dworze, bo nawet gdzie stać nie było. A i tak dostałem się dopiero po dwóch godzinach. Aż się boję, co by było, gdybym naprawdę musiał iść do lekarza...
Bo spojrzałem na plan zajęć na najbliższy zjazd. W niedzielę kończę po 15:00, kiedy autobus na dworzec mam najpóźniej o 14:36... Mam nadzieję, że wykładowca nie zwróci uwagi, jak będę się próbował wymknąć przed czasem... >.> |
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 13-11-2006, 14:51
|
|
|
korsarz napisał/a: | Aż się boję, co by było, gdybym naprawdę musiał iść do lekarza... |
Gdybyś naprawdę musiał iść do lekarza, poszedłbyś prywatnie, albo dostał termin na czerwiec przyszłego roku.
Bo, cholera wie czemu, bolą mnie plecy w zdecydowanie niefajny sposób >< |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

|
Wysłany: 13-11-2006, 15:44
|
|
|
ja mialam reke zlamana kiedys... i sie skonczyl termin... i mialam zdejmowac gips... niby nic wielkiego... a mi powiedzieli, ze kolejka 3 miesiace do czegos takiego... poszlam prywatnie zrobili z 5 minut... |
 |
|
|
|
 |
Doreen 
Little Lotte

|
Wysłany: 13-11-2006, 15:58
|
|
|
Bo pisanie kolosa z francuskiego, którego nie lubię i nie umiem, w sali, w której temperatura oscyluje w okolicach zera i czuję, jak jedna po drugiej zamarzają mi komórki w mózgu NIE było fajne.
Bo w czwartek mam kolosa z ekonometrii (które jest ZUA), w niedzielę ze statystyki (która jest jeszcze bardziej ZUA), a w przyszły czwartek z mikroekonomii (która może i ZUA nie jest, ale ja i tak nie chcę)
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce... |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 13-11-2006, 16:32
|
|
|
Moja mama po prawdzie nie wygrała wyborów, ale wszystko wskazuje na to, że i tak wpakowała się w szambo po szyje... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

|
Wysłany: 13-11-2006, 18:25
|
|
|
Bo muszę przetłumaczyć długaśny tekst na łacinę, a jutro mam kolosa z praktycznej nauki japońskiego, na który trzeba się będzie dość sporo pouczyć >_> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|