Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 23-11-2005, 00:56
|
|
|
bylem kiedys opiekunem takiej bandy 12-14 latkow .. jedyne co sie nasowa to przywiazac do kaloryfera i zostawic bez jedzenia na 2 dni.
bo zamiast + napisalem - i dostalem 2 z lab z infy.. bo pajac prowadzacy zazyczyl sobie pisania programow na kartce .. qrna od tego kompilator jest zeby moc sprawdzic takie wlasnie bledy .. -.-
bo z targow pracy wynioslem tylko 3 olowki i 2 dlugopisy (w tamtym roku bylo wiecej dlugopisow)
Jak kupilem dzisiaj 100 sztuk DVD to ludzie z roku sie na mnie dziwnie patrzyli jakbym byl nienormalny -.- |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-11-2005, 07:48
|
|
|
besmirch napisał/a: |
Jak kupilem dzisiaj 100 sztuk DVD to ludzie z roku sie na mnie dziwnie patrzyli jakbym byl nienormalny -.- |
uhuhu, jestem jeszcze ciekaw za jaką cenę:> mnie też by się przydało tyle płytek:D
Bo nie widzę, mojej Karolki od dłuższego czasu:/ btw. czekolada nie pomoże... |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 23-11-2005, 12:33
|
|
|
Staż. Zadanie: zeskanować zdjęcia świąteczne. Jedyny skaner jest w szkolnej bibliotece... Na przerwach przyłazi zawsze armia dzieciaków, z których każdy koniecznie musi skożystać z komputera... A na lekcjach pani bibliotekarka uznaje, że musi wyjść i nie można mnie zostawić samego (tj. wysyła mnie do sali informatycznej, gdzie skanera nie ma i gdzie rzadko kiedy jest wolny komp). Jak tu pracować? ==' |
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-11-2005, 21:26
|
|
|
Bo mam dzisiaj siedemnaste urodziny...
Bo Diablo zabił mnie na "Hello!"
Bo doszłam do wniosku ze dlasza walka o utrzymanie starych porządków jest bezsęsowna i mam zamiar się poddać.
Bo Pan Auto Bleacha prawdopodobnie planuje zabić Szczekę i Azteka... I mnie to qesko nie w smak. I chyba zabije Ikkaku a to już zbrodnia!!!
Bo jedyne co tak naprawdę mogę zrobić wymama poświęcenia dla sprawy czegoś na czym mi żależy... Ale nie aż tak jak myślałam.
Bo różowe potiony kiedyś się kończą.
Bo Światu wydaje się że idzie do przodu a mnie, stojącej w miejscu zaczyna wirować w głowie od jego kręcenia się w kółko.
Coz' ther no way out...
Bo nie umim pisać po angielsku.
Bo kiedy to mówię wszyscy się śmieją.
Bo zainwestowałam w inne wartości niż powinnam.
Bo jak zwykle mam rację.
Bo mieści tylko 150000 jak narazie. |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-11-2005, 22:59
|
|
|
IT. napisał/a: |
Bo jak zwykle mam rację.
| Bo jak zywykle nie masz racji |
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 24-11-2005, 16:29
|
|
|
Redvampire napisał/a: | Jak już mówiełem ci keidys Wodziarze na Stos |
Mam zaleglosci w czytaniu.
Hm, chcesz mnie spalic? Mnie? ;)
A dalej...
Redvampire napisał/a: | Kobieto nie wiesz bo nie pytałas nawet zachowujesz sie skarajne naiwnie co ci szkodzi sie przyznać i powiedzieć. |
Hieh... to nie jest takie proste i ja GoNik rozumiem. Czasem mozna cos zle zinterpretowac albo z wrazenia nadinterpretowac ;p i... straci sie przyjaciela. Taka cena jest jednak dosc wysoka.
*edit* A w przypadku kolegi z klasy, nastolatek, hm... rozne reakcje sie zdarzaja. Najbardziej boli chyba wysmianie uczyc, wydaje mi sie. Wydaje, gdyz na szczescie [?] nie ja tego doswiadczylam, lecz kolezanka. |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-11-2005, 16:51
|
|
|
Varda napisał/a: | Redvampire napisał/a: | Jak już mówiełem ci keidys Wodziarze na Stos |
Mam zaleglosci w czytaniu.
Hm, chcesz mnie spalic? Mnie? ;) |
No ciebie moze nie <sciiiisssssskkkkk> ale z ciebie taki mrocny wodziarz że szok :P
Varda napisał/a: |
Redvampire napisał/a: | Kobieto nie wiesz bo nie pytałas nawet zachowujesz sie skarajne naiwnie co ci szkodzi sie przyznać i powiedzieć. |
Hieh... to nie jest takie proste i ja GoNik rozumiem. Czasem mozna cos zle zinterpretowac albo z wrazenia nadinterpretowac ;p i... straci sie przyjaciela. Taka cena jest jednak dosc wysoka.
*edit* A w przypadku kolegi z klasy, nastolatek, hm... rozne reakcje sie zdarzaja. Najbardziej boli chyba wysmianie uczyc, wydaje mi sie. Wydaje, gdyz na szczescie [?] nie ja tego doswiadczylam, lecz kolezanka. |
Ale jatrzenie tego w sobie i ciagle liczenie na coąś ( mao ze kiedys och ach ) jest jeszcze gorsze. Ja jakos miałem pecha zakochac sie w najlpeszej przyjaciułce i dzieki temu ze potrafilem powiedziec szczerze prade sie wyleczyłem i nie straciłem przyjacółki. |
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 24-11-2005, 17:10
|
|
|
Redvampire napisał/a: | No ciebie moze nie <sciiiisssssskkkkk> ale z ciebie taki mrocny wodziarz że szok :P |
Ej, nie psuj mi image'u, dobrze? ;)
1. Slucham metalu.
2. Mam czarny plaszcz.
3. I czarne glany [oj, niebezpiecznie przypomniala mi sie piosenka o Kozie, bede teraz to nucic pod nosem ;p].
4. Gram w WoD.
5. Bywam na wiadomym kanale IRCowym.
6. Jestem uwiklana w skomplikowane sieciowe koligacje rodzinne.
Co tu jeszcze... anyway:
Konluzja: Jestem mrocznym WoDziarzem! ;p
A co do dalszej czesci posta *westchnienie* Zycie jest skomplikowane. Ludzie sa skomplikowani. A uczucia to juz w ogole... |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-11-2005, 17:13
|
|
|
Tiaa wiesz z ciebie taki wodziarz :P a ta mrocznosc że ho ho az latanie gasną. Ok nie bede rozwiewał ci wiecej imagu |
|
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-11-2005, 22:17
|
|
|
bo są trudności szkolne;) leń - jestem:]
bo stęskniony jestem:/ |
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 25-11-2005, 00:47
|
|
|
KoBik napisał/a: |
uhuhu, jestem jeszcze ciekaw za jaką cenę:> mnie też by się przydało tyle płytek:D
|
to zalezy .. kupowalem oddzienie opakowania i DVD'ki .. generalnie za opakowanie (pudelko slim 45 gr) , za plytke esperanza R+ x8 (MCC_003? chyba) 1,40zl
co za tym idzie 1,85 zl x 100 .. ale przy takiej ilosci spokojnie 10% znizki powinno byc .. wiec cos w granicach 166,5 zl jak by sie dobrze zagadalo to nawet i te 160zl.
z tym ze ja dostalem DVD'ki ktore "wypadly z ciezarowki" i nie kupowalem akurat tam ;>
spawa na dworze, jak otwieram okienko zeby zapalic to masakra :P |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 25-11-2005, 16:06
|
|
|
Bo winda wciąż jest w remoncie. Piąty dzień.
Bo na dworze zrobiło się okropnie zimno.
Jednym słowem, nic tylko siedzieć w domu. |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 25-11-2005, 16:19
|
|
|
Bo prąd siadł dwa razy na godzinę, przez co parę godzin pracy w diabły poszło...
Bo komputery nie chciały się uruchomić (jak już prąd się pojawił)...
Bo Internetu nie było... |
|
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 25-11-2005, 17:37
|
|
|
-Bo w poniedziałek mam napisać w ciągu 1, słownie-jednej godziny 3 sprawdziany (1 aktualny, 2 niezaliczone). Kobita stwierdziła, że nie ma czasu. Chciałabym być tym hinduskim bóstwem które ma trzy głowy i osiem rąk><
-Bo dzisiaj spałam tylko 4 godziny
- Bo sprawdzian z fakultetu to kompletna porażka ( i ta jakość ksera... Przy zadaniu "napisz o co chodzi w danej karykaturze, z kim spotyka się Napoleon" kusiło mnie żeby napisać "Opisać, to nie opiszę, ale mogę ze sobą połączyc te kropeczki to może wyjdzie jakiś obrazek"== )
-Bo odnoszę wrażenie, że z dnia na dzień robię się co raz głupsza
- bo historyczka w życiu mi nie wybaczy tej "świętej pamięci Rzeczypospolitej" podczas pokazywania nowych zdobyczy terytorialnych Prus z XVIII wieku==
- bo na WOSie miałam zaćmienie umysłowe i pod wiadomości z kraju wpisałam "L. został marszałkiem co z tego wynika: zmiana rządzących, a ja wyprowadzam się do Maroko jak tylko mogę" i po uświadomieniu sobie co za bzdury piszę, nie zdążyłam tego wymazać==
- bo koleżanka wyliczyła, że w ciągu całego szkolnego dnia 36 razy powiedziałam "jestem skończoną kretynką"
- bo bolą mnie stopy i za cholendra nie wiem od czego, nie mogę stać na palcach, zbyt długo chodzić, inaczej znowu zaczynam czuć się tak jakby stopa miała się złamać na dwie połówki |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-11-2005, 17:40
|
|
|
Jedyny przyjaciel płci przeciwnej jakiego posiadam woli płeć tę samą więc... mnie Redowy problem nie dotknie.
A skomplikowane relacje międzyludzkie są niedobre, złe i brzydkie. Chociaż ja ten wniosek wyniosłam z mang... I miałam nadzieję że w życiu o nie trudno...
<Ściska Reda>
Jak to miło ze właśnie tobie się coś takiego przytrafiło!
<chwila zastanowienia>
Znaczy mam na myśli..
A co ty tak zacząłeś ściskać lud? Mnie ściskasz, Vardę ściskasz... zaczynam cię podejżewać o asasyńskie zamiary... |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|