FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 25-11-2005, 17:52   

Bo po obgadaniu wszystkich znajomych i nieznajomych z kumplem boli mnie gardło. Poza tym jutro zjazd, więc zapowiada się męczący koniec tygodnia.

IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 25-11-2005, 18:38   

bo jutro musze samochodem o 8.00 jechac do Wrocka
bo mam koło z łaciny dopiero o 15 i potem reszte cwiczen
bo tego koła nie napisze - bo nie chciało mi sie uczyc deklinacji
bo zapłaciłam czesne za 2 miesiace i jestem 500 zł do tyłu
bo w Mediamarkt nie maja tego aparatu który chce, tylko o 500 zł drozsze ==
bo jak będe wracać to będzie juz ciemno i dotre do domu oślepiona przed głupich kierowców, którzy myslą, że światła długie to to samo co mijania
bo dyrektorka zapowiedziała się ha hospitację obserwacyjną i to będzie hospitacja w gimnazjum _^_
bo... wiadomo co!
a poza tym boli mnie głowa i jestem ZUA!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Irin Płeć:Kobieta

Grupy:
House of Joy
WIP
PostWysłany: 25-11-2005, 19:15   

- Bo jestem w wyjątkowo podłym humorze. Zagadywanie grozi nieprzyjemną uwagą.
- Bo wszystko mnie irytuje. Reklamy zza każdego rogu. Wytworzona, komercyjna, sztuczna, świąteczna atmosfera. Wszystko.
- Bo organizacja w mojej szkole mocno kuleje. Wymyślili sobie badania, kurcze! Najpierw każą któremuś z moich rodziców przyjść do szkoły i podpisać zgodę. Przez te pół godziny tata zdążył mi wytłumaczyć całą fizykę. Później organizują nam te badania. Na ostatniej lekcji. Szkoda tylko, że nie wszystkich udało się przebadać i kazano tej resztce (w tym mnie) wziąć ubranie i przyjść się przebadać. No przepraszam bardzo, nie mam zamiaru zostawać jeszcze dodatkowo po szkole, dlatego że panie pielęgniarki źle zorganizowały czas. Na pewno były klasy, które miały więcej lekcji niż my i obyło by się bez przychodzenia po lekcjach. Mogły nas wziąć wcześniej? Mogły.
- Bo grzywka zaczyna mi włazić na oczy. A ja ciągle zapominam/nie chce mi się jej obciąć.
- Bo mama mnie popędza.
- Bo ząbkuję (siódemka? ósemka?) i mnie dziąsło boli. Mogę sobie powrzeszczeć jak te małe pypki?
- Bo połączenie moja szkoła&ja kiedyś mnie zabije. Chyba nigdy nie pośpię więcej niż sześć godzin w ciągu tygodnia (jestem typem, który potrzebuje co najmniej dziesięciu godzin i NIE potrafi położyć się wcześnie). A skoro tak jest teraz to zaczynam się poważnie obawiać o moją przyszłość...
- Bo znowu czegoś zapomniałam.
- Bo nic nie zrobię.
- Bo miałam (za bardzo) nie marudzić, a właśnie to robię. I do cholery jasnej, totalnie to olewam!
- Bo nie mam na czym/na kim się wyładować.
- Bo właśnie leci piosenka miłosna (mam na takie alergię) i jeżeli nie rozwalę telewizora to znaczy, że się skończyła zanim ja skończyłam posta.
- Bo tak!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź galerię autora
IT. Płeć:Kobieta
Ukochana żona orka

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 25-11-2005, 23:43   

No Irin. Tak trzymać w życiu! A wiesz co mi kazali na francuskim robić? Choć ja Biol-chem jako żywo? kazano mi robić "Scenki" do "Dialogów" A scenki te miały być do Własnych dialogów i z Wlasnymi rekwizytami i z "Polotem"
Jak nam tłumaczyła gościówa że I"g" która to jest klasa bodajże teatralną z rozszeżonym francuskim zrobiła jej takie ładne scenki. Takie oryginalne, takie francuskie i takie oh to mi się zygać chcaiło. Nie umiałam dialogu, dostałam pałe, ale byli tacy co wykuli się na pamieć i tez dostali pały za "brak scenki"
A kiedy babo Biol-chem ma ci robić scenki na frncuski?!
Wiesz ty wogule gdzie i jak głęboko ma II"d" francuski?!

Te Im ilne ke aono

Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.

Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
9838391
besmirch Płeć:Mężczyzna
Ariok Animaniak

PostWysłany: 26-11-2005, 16:19   

bo przez ostatnie 3 dni spalem 5h+,
bo niektorzy mysla ze za 500zl da kompa zlozyc na ktorym pojdzie quake 4
bo nienawidze ignorantow ktorzy mimo ze im mowie cos .. to nie sluchaja a potem z placzem przylatuja (poraz kolejny..)
bo durne XP mi sie wysypalo (CUT nei czaje uptime 9dni ale to przeciez nie powod zeby sie wieszac :P) i musze sciagac pewne pliki jeszcze raz

Pana Besmirha UPRZEJMIE proszę o NIE UŻYWANIE wyrazów wulgarnych w postaci pełnej bądź skróconej, albo zamaskowanej!!! Nie zastosowanie się do tego jest łamaniem regulaminu i jako takie może skutkowac kolejnym ostrzeżeniem i zakazem pisania.

IKa

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
666

Numer ICQ
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 26-11-2005, 17:58   

Cytat:
panie dziejaszku

Bo do niektórych NIC nie dociera...

Numer Gadu-Gadu
1271088
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 26-11-2005, 19:32   

Bo spałam tylko 2h i z uporem godnym recydywisty dalej siedzę przed kompem.
Bo weekend składa się tylko z dzisiejszego wieczoru.
A ja śpię na siedząco.
Bo po następnym weekendzie moge sobie odpuścić chodzenie do szkoły przez tydzień.
I nie będę lubić historii, fizyki i geografii.
Bo nadal i wciąż nie mam czasu na dłubanie Fotoszopą.
A straszną mam na to ochotę.
Bo Red ma za proste na wszystko recepty.
'Keep smiling' i 'życiowy optymizm' nie wystarczają na długo. Nienawidzę mojego liceum '1 w mieście, 2 w województwie, 24 w kraju'. I mojej kombinatorskiej i zakłamanej klasy też. Chociaż dzisiaj jest sobota!

PostWysłany: 26-11-2005, 19:46   

IT. napisał/a:
Choć ja Biol-chem jako żywo? kazano mi robić "Scenki" do "Dialogów"

A wiecie co? Choć ja human-społ (ten 'społ', czyli geografia przede wszystkim, mnie dobija, ale nie było innej humanistycznej w tej szkole ^^"), to mi kazali na fizykę iść i sprawdzian pisać!
Pomijam już to, że pani fizyczka oglądając mój sprawdzian, gdzie droga, jaką przebył samochód w czasie 27 sekund wynosiła -1800 (tak, minus XD) metrów, jęknęła jedynie i poprosiła o kalkulator, bo ona już nie wie XD

I z chemii mi kazali, i z matematyki. Trzeba to chyba gdzieś zgłosić, nie, IT.? Czego oni od nas wymagają, ogólnego wykształcenia?!

___^___

Jestem wredna... bo mi coś ortodontka z drutem zrobiła i boli, o! XD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
BetiiX Płeć:Kobieta
+Mala wiedźma+

PostWysłany: 26-11-2005, 19:56   

4 kolosy i poprawki gratis, potem 3 kolosy i poprawki zapewne, a potem co?? KOLEJNE KOLOSY I SESJA _+_""

ja nienawidze chemii

po co architektowi znac rybulozo 1- 5 bis fosforan ???

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1595233
Serika Płeć:Kobieta

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 26-11-2005, 20:18   

Dokładnie po to, po co biologowi odróżniać architekturę romańską od gotyckiej... Żeby coś wiedzieć o świecie na przykład :P

Numer Gadu-Gadu
1051667
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 26-11-2005, 20:40   

Dzisiaj o 12.00 w Muzeum Archeologii i Etnografii w Łodzi był wykład o mandze prowadzony przez dziewczynę z mojej szkoły. Obudziłam się o 9.30, żeby spokojnie zdąrzyć wszystko zrobić, odkurzyć mieszkanie i wyjść.

I dostałam nagłego ataku depresji i samotności.

Za cholerę nie wiem, skąd się to wzięło i dlaczego mnie tak wzięło ==' Wiem za to, że skuliłam się w kłębek pod kocykiem z książką i nad wyżej wymienioną przysnęłam. Miałam mocno szalone sny i otrzeźwiałam tak koło 11.50... Czyli 10 minut przed rozpoczęciem wykładu ><

Na wykład spóźniłam się pół godziny.
Wykład był fajny, owszem, ale i tak musiałam wyjść wcześniej, żeby zdążyć na spotkanie z koleżanką - miałyśmy robić prezentację z angielskiego, z którego i tak mam już trzy laski... W związku z tym, że wyszłam wcześniej nie miałam czasu pogadać z Arisą =='

Zjadłam na mieście (i to jest plus, bo uwielbiam tą knajpkę) i poczłapałam do trawmaju, zahaczając przy okazji o Komiks i Empik. Nie mieli Naruto. Powiedzieli, ze już nie będą mieć, a to oznacza, że będę się musiała użerać z wysyłką. A znowu mi się kończą pieniądze, psiakrew...

Tramwaj mi uciekł. Przez co spóźniłam się do koleżanki pół godziny.

Angielski to ZŁO. Właśnie wróciłam, zmęczona jak sto diabłów. Dobija mnie fakt, że jutro muszę się uczyć słówek z angola + mapy fizycznej Azji po niemiecku == Nic tylko się powiesić, zaiste... (a potem wyjdzie, że to wszystko wina mangi i internetu)

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Kielon Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 26-11-2005, 20:57   

BetiiX napisał/a:
po co architektowi znac rybulozo 1- 5 bis fosforan ???

Studiujesz architekture?? Bo ja tak->trzeci rok WAPW. Podoba ci sie architekutra(w tym sensie czy cie to interesuje)? Bo moja historia pod tytułem:dlaczego zadwałem na wydział jest raczej śmieszna (albo żałosna).

Numer Gadu-Gadu
7345867
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 27-11-2005, 12:12   

Bo czasami mam dziką ochotę parę osób znienawidzieć, ale cholera nie potrafię.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
besmirch Płeć:Mężczyzna
Ariok Animaniak

PostWysłany: 27-11-2005, 14:47   

IKa napisał/a:
Pana Besmirha UPRZEJMIE proszę o NIE UŻYWANIE wyrazów wulgarnych w postaci pełnej bądź skróconej, albo zamaskowanej!!! Nie zastosowanie się do tego jest łamaniem regulaminu i jako takie może skutkowac kolejnym ostrzeżeniem i zakazem pisania.

prosze sprawdzic 1 OST'a u mnie:) w nim tez jest wyraz ktory uznaje sie za "wolgarny" ^^ jesli on tam pozostaje .. to wkoncu moge uznac to za cytat ?

zlo .. 4 dni uptime i reboot .. abuu :(

Numer Gadu-Gadu
666

Numer ICQ
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 27-11-2005, 17:37   

<odpowiedzi>
@irin: dlatego słucham techno/muzyki elektronicznej - tam wokalu prawie nie ma, a więc prawdopodobieństwo zespsucia dobrego kawałka tandetnym tekstem jest znikome :)
Co do spania, mam ten sam problem - nie potrafię zasnąć przed północą, a muszę wstać około 7:00 (staż).

@besmirch: produkty firmy Microsoft zwykle są syfne, dlatego w domu używam Linuxa :)
</odpowiedzi>

Mam nadzieję, że z tym skanowaniem jakoś się wyrobię przed feriami światecznymi... -.-
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Strona 11 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi