Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 22-11-2006, 22:07
|
|
|
Bo moja szefowa jest wampirem energetycznym, wysysa ze mnie wszystko co dobre- i to z uśmiechem na ustach, jestem żałosna w tym co robię. |
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-11-2006, 19:12
|
|
|
Bo jednak zrobili wczoraj otrzesiny, na które czekałem, dnia, którego za dzień do zabawy nie uznałem... |
|
|
|
|
|
Abigail
Naleśnikara
|
Wysłany: 23-11-2006, 19:26
|
|
|
Bo nie przeczytałam żadnej książki poza tymi na studia i generalnie naukowymi od wakacji chyba. I nie mogę się nawet tłumaczyć brakiem czasu, bo tak naprawdę mi się nie chce Oo Uwstecznianie jakieś... |
_________________ Here's the last toast of the evening, here's to those who still believe
All the losers will be winners, all the givers shall receive
Here's to trouble-free tomorrows, may your sorrows all be small
Here's to the losers, bless them all! |
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 23-11-2006, 21:41
|
|
|
Bo w związku z żałobą narodową odwołano turniej szachowy, który miałam sędziować i w ten sposób podreperować mój nadwątlony budżet.
Bo wciąż muszę wysłuchiwać uwag o strajku listonoszy. |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 24-11-2006, 12:20
|
|
|
Bo wzięłam sobie dzień wolny żeby odpocząć, a wszyscy w domu wymyślają mi zajęcia typu sprzątanie, gotowanie itp. |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 24-11-2006, 14:48
|
|
|
Bo właśnie siadła mi nagrywarka, miejsca na dysku zaczyna brakować, a niczego kasować nie chcę... =.= |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-11-2006, 15:15
|
|
|
Bo doszedłem z bibliografią czasopism do czasów PRL-u. W związku z tym diabli wzięli normalny podział okresów historycznych według dat, zastępując go podziałem wedle Marksa. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 24-11-2006, 18:29
|
|
|
Bo jestem w szkole którą prowadzą zakonnice...w szkole katolickiej...ja...osoba nie do końca wierząca!!! Jeszcze dwa i pół roku... |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-11-2006, 10:44
|
|
|
Bo obszukałem sieć szukając tłumaczenia Mao-chan, i jedyne co znalazłem, to torrenty do tłumaczeń. A ja torenta nie mam.
Bo znowu mam katar. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 25-11-2006, 17:35
|
|
|
Bo o 1 w nocy wypisywałam paskudnym pędzlem, dedykację w albumie na zdjęcia (strasznie kiczowatym)- jest to prezent ślubny dla przyjaciół mojego braciszka. Dlaczego on robi wszystko na ostatnią chwilę?! Przez niego JESTEM NIEWYSPANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 26-11-2006, 16:38
|
|
|
Bo doba ma o conajmniej 2 godziny za mało czasu...i nie można się wyspać...
bo trzeba iść do pracy
bo na dworze jest pochmurno
bo jest milion innych powodów. |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 26-11-2006, 20:17
|
|
|
Bo... Bo angst i nie ma baloników. I pusto w mieszkaniu >_< |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-11-2006, 17:46
|
|
|
Oj to się sypnie...
Bo dziękować niebiosom, że jednak założyłam dzisiaj zimowe buty, a nie te lżejsze, bo, cytat z mojej mamy "dzisiaj ma być ciepło"...
Bo mgła i ciemno
Bo ZIMNO w sposób skrajny!
Bo w domu nie ma nic dobrego do jedzenia, a ja zapomniałam wejść po drodze do sklepu
Bo ze szkoły wracałam dwie godziny (normalnie trwa to max. 40 min, zakładając czekanie na przesiadkę)- najpierw przez pół godziny czekałam na tramwaj, wysiadając z powyższego zobaczyłam kuperek odjeżdżającego autobusu, do następnego zaś zwyczajnie się nie zmieściłam...
Bo miałam ochotę przejść się na SMACZNY obiad, ale świadomość, że ten niesmaczny w domu się zmarnuje i mama będzie miała pretensje... ==
Bo nawet, jakby nie miała pretensji, to nie bardzo mam czas...
Bo mój cholerny ortodonta dał mi za mało gumek do aparatu i niech sobie nie myśli, że będę jeździć do niego na drugi koniec miasta (od szkoły i z powrotem 2,5 godziny) albo bulić za taksówkę.
Bo ojciec znowu jest na jakimś wyjeździe służbowym i nie może mnie podwieźć do ortodonty.
Bo nikogo nie ma w domu i nie będzie do środy.
Bo mnie też powinno nie być w domu, ale ja się muszę uczyć, a nie brać udział w uroczystościach rodzinnych (50 rocznica dziadków z Krakowa)
Bo koniec semestru to ZUO
Bo jutro klasówka z WOSu a w środę z matmy rozszerzonej, którą ZAWALĘ
Bo klasa uważa mnie za tablicę ogłoszeń, względnie jasnowidza, który przewidzi, czy nauczycielka, której nie było X tygodni zrobi kartkówkę.
Bo ww. nauczycielka kartkówki nie zrobiła, a nawet umiałam. Za tydzień nie będę ><
Bo jutro znowu na zerówkę i 9 godzin w szkole
Bo nie lubię niemieckiego
Bo wyczuwam, że w najbliższym czasie będzie więcej roboty na forum...
Bo wypadałoby się wybrać do tego durnego sklepu...
Bo jeśli nie będzie Nutelli, to będę miała ostateczny powód, żeby wyć, jako ta "kropla, co przepełniła czarę"
/me przełącza się w tryb "Hermiona Granger W Stanie Permanentnego PMSu" |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 27-11-2006, 18:09
|
|
|
Bo jutro mam 3 kolosy (2 z pisma + 1 z praktycznej nauki jp).
Bo mam na jutro do napisania wypracowanie na 2 strony.
Bo wpakowałem w siebie wszystkie możliwe leki, a mimo to dalej źle się czuję i całkiem możliwe, że jutro się rozłożę.
Bo sam nie wiem, czy lepiej by było, gdybym po ewentualnym rozchorowaniu się leżał w łóżku i zdrowiał, czy chodził z gorączką na wykłady.
Bo nawet, jeśli zdecyduję się leżeć w łóżku, będę musiał jechać do przychodni studenckiej, która jest pół godziny drogi od domu.
Bo mam jutro zajęcia od 8 do 20 >_> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 27-11-2006, 18:34
|
|
|
- bo praktycznie CAŁY dzień boli mnie głowa i oczy i nie pomagają prochy
- bo wywaliłam worek rzeczy w których NIE będę chodzić i drugi zawierający ścinki i dziwne rzeczy "a może coś z tego kiedyś uszyję"
- bo wywaliłam też dwie półki papierów i segregatorów z wycinkami gromadzonych od podstawówki
- bo znalazłam listy, na które kiedyś nie odpowiedziałam...
- bo teraz mam 4 półki wolne na wysokości 2,5-3 metrów i nie wiem, czym je można zapełnić...
- bo Neostrada włączyła mi limit a do końca miesiąca tydzień czasu
- bo ubili mi środkowe odcinki Daddy long legs
- bo mam to samo jasnowidzenie co Majeczka
- bo przełączam się w dokładnie ten sam tryb co wyżej wymieniona
- bo nie umiem
- bo ubijam dzisiaj same booty w komentarzach
- bo jutro będę robić porządek u babci...
BO TAK!
a co, IKa też sobie może ponarzekać... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|