Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 18-11-2006, 13:44
|
|
|
Jednak Avellana miała rację, info o psach to był łańcuszek. Cóż, trzeba będzie znowu przyjąć postawę życiową a'la Spike Spiegel "nie wiem, nie obchodzi mnie to". Przyjaciela ratuje fakt, że nie zrobił tego specjalnie, też wziął to na poważnie.
A żeby ładnie nawiązać do tematu - bo się dałem omamić -_-. Nigdy więcej nieprzemyślanych działań. Wrrr... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-11-2006, 14:17
|
|
|
Bo nie dość, że siedzę w pracy po 10 godzin dziennie, to dzisiaj - w sobotę - znowu muszę tam jechać. Wiwat _^_ |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-11-2006, 14:27
|
|
|
Bo bylem u dentysty i mam dalej znieczulone pół szczęki. Bo przez własną głupotę nie poszedłem z tym rok temu tylko dlatego, że przestało mnie boleć i za 2 tygodnie będę miał leczenie kanałowe >_> (na szczęście bezbolesne, bo nerwy miałem wyrwane dziś >_>) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 19-11-2006, 15:21
|
|
|
Bo złośliwość przedmiotów martwych, w tym wypadku mojego połączenia z netem, jest zjawiskiem naukowo udowodnionym i szalenie powtarzalnym==. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 20-11-2006, 10:59
|
|
|
Bo na zjeździe miałem "przyjemność" mieszkać w pokoju cztero-osobowym. Bo wspóllokatorzy urządzili sobie imprezkę z piwem w czasie, gdy już zdążyłem się położyć. Bo lubili palić i musiałem wybierać między zasmrodzeniem i wychłodzeniem. Bo darli się tak, że aż pani z portierni musiała interweniować. Bo nie było tam czajnika i musiałem wydawać kasę na picie, mając przy sobie 10 woreczków herbaty.
Bo sklepikarka w kiosku koło dworca przy zakupie biletów autobusowych stwierdziła, że banknot którym chciałem zapłacić (drobnych było za mało) jest fałszywy. Bo groziła mi policją (jakbym dawał fałszywkę specjalnie...), próbowała mi zabrać portfel a następnie wyżej wymieniony banknot podarła. Szlag mnie trafił...
Dobrze, że zdążyłem jeszcze na autobus... |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 20-11-2006, 12:00
|
|
|
Bo znów poniedziałek, i zaczyna się gonitwa...
~__~ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 21-11-2006, 13:31
|
|
|
Bo window maker znowu coś odwala. Zmaksymalizowane okienka zasłaniają ikony >__< a było tak dobrze...
Bo kupiłem dzisiaj dwie płytki, by zgrać parę mp3 i zwolnić miejsce na dysku. Nagrywarka odmówiła posłuszeństwa >_____________< |
|
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
Grupy: WIP
|
Wysłany: 21-11-2006, 14:54
|
|
|
Bo przeżywam kryzys. I wiem, że dobrze nie będzie <_< |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-11-2006, 18:15
|
|
|
Vanille:
Cytat: | I wiem, że dobrze nie będzie <_< |
No to już coś. Jak nie wiem co się może dziać złego to wtedy dopiero strach :O :D Poza tym bo nie mam żadnych złych wieści, chyba że bo nie chce mie sie przygotować o Alkibiadesie (ale poczytać o nim to bardzo chętnie) ani na (ponoć jutro) kolokwium nauczyć. A no i nawet hantle mnie niezbyt ciągną, ale to po prostu wezmę i zrobię. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 21-11-2006, 20:21
|
|
|
Bo jeśli chwilami sam mam siebie dość to ciekawi mnie, co myślą inni.
Bo boli mnie głowa i ciekawi mnie, czy to po naświetlaniu soluxem.
Bo zapomniałem hasła_^_... |
|
|
|
|
|
SG
|
Wysłany: 21-11-2006, 21:11
|
|
|
Boooo:
Bo cierpię na chroniczny brak czasu. Bo z tego powodu od wieków nie byłam na tanuki. Bo gdy zobaczyłam około 1450 nieprzeczytanych postów, to się załamałam. Bo ostatni raz oglądałam jakiekolwiek anime miesiąc temu. Bo moje lenistwo daje mi się we znaki i błaga mnie o jakąś dłuższą przerwę. Hyh. |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-11-2006, 21:36
|
|
|
bo moje lenistwo ma u mnie decydujący głos i mam wrażenie, że rządzi moim życiem...
Niby nic strasznego, wszędzie jakoś daję radę, na tanuki bywam codziennie, anime oglądam kilka odc. dziennie, mam czas i na gitarkę, i na CS:S'a i na warcrafta a w szkole pał brak, ale sumienie zaczyna kłuć w tyłek mówiąc "do roboty" oraz "nie rozwijasz się" ;/ |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 22-11-2006, 09:26
|
|
|
bo z rana boli mnie glowa :(
Jak znowu pomysle, ze mam isc do szkoly... to mnie bierze na wymioty...
Kocham szkole, ale rzygam juz nauczycielami i ich sposobami - NP: wczoraj kazali nam cos zbudowac = test 555 board - to jak zawsze zbudowalam pierwsza... moje dzialalo, spisalam wszstkie testy do notatek... to by bylo wszystko ok ale nie bylo... bo moji kumple wcale nie tak blyskotliwie to zrozymieli... i siedzialam i pomagalam wszstkie lekcje :( |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 22-11-2006, 16:03
|
|
|
Śniło mi się, że wdałem się w użerkę z Lunarem, Lilą i paroma jeszcze osobami, po czym wpadł Totem i porozdawał osty___^___. Nauczka na przyszłość, nie kłócić się po północy... |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-11-2006, 16:16
|
|
|
Bo przez fakt, iż jestem metopatą, czuję się jak nie powiem z czego wyjęty, a miałem się uczyć. Idę spać >_> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
|