FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Status: offline

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 15-12-2006, 13:43   

Bo miałam dziś w nocy najgorszy "atak" atopowego of EVER. Jakby mi ktoś łokcie żywym ogniem przypalał... W rezultacie jak położyłam się o północy, tak zasnęłam po szóstej X___x

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 15-12-2006, 14:23   

Post użytkownika Evul zostaje usunięty. Użytkownik dostaje ostrzeżenie za:
- post wypełniony wulgaryzmami,
- wulgaryzmy w podpisie,
- linka do wulgarnego AMV, gdzie jedynymi polskimi słowami było "Ja cię...".
Zablokowana zostaje także możliwość dodawania podpisu.

Podstawa prawna: punkt 2 i 6 Konstytucji Forum.

Miłego dnia
IKa
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Arashino Shiro Płeć:Kobieta
władająca czasem...

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 15-12-2006, 14:58   

Bo do szkoły wrócę po świętach i mam dwa < DWA > tygodnie zaległości w lekcjach...nie wiem jak ja to nadrobię...biorąc pod uwagę że jak nie jest sie na dwóch, trzech lekcjach to ciężko jest nadgonić...

Numer Gadu-Gadu
następne+pytanie...
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 15-12-2006, 16:24   

Bo jestem zagrypiony, zakatarzony i łeb mam rozgrzany jak reaktor czernobylski na pięć minut przed...
Powrót do góry
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 15-12-2006, 19:50   

Bo podczas bytności na zajęciach najwyraźniej znów ominęła mnie ciekawostka przyrodnicza (ta, której dotyczy wyżej dyndający post IKi). Najwyżej popytam :>.

Bo na weekend mam trzy sprawozdania na głowie. Mógłbym je zostawić na święta, ale święta mam od świętowania, a nie od pracy :P. Trzeba się będzie znowu spiąć i zrobić co trzeba. Tyle dobrego, że przy niewielkiej wprawie nie zajmują już tyle czasu.

Powrót do góry Zobacz profil autora
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 16-12-2006, 21:54   

Bo article taskshity ('błąd' zamierzony jak najbardziej). Bo niby miał być do oddania jeden na tydzień... Bo oddałam ich 5... Bo do poniedziałku muszę wyprodukować jeszcze 7 ^^;; Bo to najgłupsza rzecz, jaką kiedykolwiek kazano mi robić i psychicznie nie jestem w stanie stworzyć jednego na tydzień. Bo jak można słowo pisane jakiekolwiek bezcześcić w stylu "words worth remembering"? Bo jak ja nie lubię głupich pytań, grrrr >__>

Bo klasowa wigilia... Bo zmuszona jestem przyodziać się w krótką (co akurat nie jest AŻ takim problemem...), białą, plisowaną spódniczkę, która nad kolanami może i wygląda całkiem ładnie, ale wyżej pogrubia mnie (dodatkowo, bo i tak nieproporcjonalna jestem...) tak straszliwie, że ja w tym do ludzi nie wyjdę >__>; Bo nie mam innej białej spódniczki. Bo ktoś wymyślił, że klasa odpowiedzialna za szkolną uroczystość przebiera się za śnieżynki. Bo nie można się posilić czarnym paskiem. Grrr raz jeszcze... I tak, ja wiem, że ta część jest conajmniej płytka, ale mou, to naprawdę jest problem, chwilowo zupełnie nie mam z czym udać się do sklepu po spódniczkę prostą w biodrach i rozszerzaną ku dołowi, taką, w jakich mi ładnie xD;;

Bo prezent na klasową wigilię... Bo zupełnie przypadkiem (?) udało mi się wylosować jednego z nielicznych przedstawicieli płci przeciwnej, a do tego praktycznie jedynego przedstawiciela tejże płci, którego miałabym okazję poprosić o pomoc w wymyśleniu czegoś... ^^; Bo nie poratuję się przysłowiowymi już niemal kolczykami czy innym drobiazgiem, jakich dziewczęciu nigdy za wiele... Bo czasem tęsknię za podstawówkowymi "zamień sięęę!" xD

Bo konspekt pracy semestralnej z historii... Na której to pracy przemyślenie miałam czas od września, na wybranie tematu i zgłoszenie bibliografii do ewentualnych poprawek (część nieobowiązkowa) możliwość do końca października, a praktycznie... wczoraj wybrałam się do biblioteki, przejrzałam parę książek, przepisałam parę określeń z ich spisów treści i będę coś kombinować na dzień przed terminem... ^^;
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 18-12-2006, 12:31   

Bo cały rok popisowo zawalił kolokwium ze statystyki (łącznie ze mną ___^___ )
Bo grupa przekonała panią prowadzącą ćwiczenia z botaniki na przeniesienie kolokwium na następny zjazd, przez co będę po świętach zdawał 2 kolokwia zamiast 1 __^__ .
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 18-12-2006, 14:47   

Bo dzisiaj wstałam, jak co poniedziałęk 5.50 w celu pójścia do szkoły na rozszerzenie z wosu...
...bo rozszerzenia NIE BYŁO, dzięki czemu przesiedziałam dwie godziny jak dudek >< (normalnie po wosie mam jeszcze okienko ==')

To miłe, kiedy dowiadujesz się, że mogłaś wstać o tej 7.30, ale, niestety, ktoś nie pomyślał, że koleżanka, której w piątek NIE BYŁO w szkole, niekoniecznie musi wiedzieć o wszystkich zmianach w planie...

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 18-12-2006, 15:54   

Bo zagapiłem się, w związku z czym (nie wiem jak) uciekła mi cała godzina i nie poszedłem na ćwiczenia, które lubie.

Numer Gadu-Gadu
1271088

PostWysłany: 18-12-2006, 16:44   

Bo mam ochotę skrzywdzić wszystkie spotkane dziś w szkole nauczycielki... Bo o ile sprawdzian z polskiego zawalony popisowo to moja wina, to reszta już tak nieszczególnie...

Bo pani od biologii nie jest w stanie zrozumieć ukrytego w zdaniu "jeden aminokwas może kodować więcej niż jeden rodzaj kodonu" prawidłowego sensu. Bo to nie moja wina, że "jeden aminokwas" nie da odmienić się tak, jak "jedną dziewczynkę". Bo rozumiem, że powinnam napisać "może być kodowany", ale nie musiała mi za to (oprócz postawienia zera za pytanie) obcinać kolejnego punktu (punktu za tzw zupełne głupoty), i jeszcze stwierdzać, że to skandal >.>; Bo przez ten jeden punkt straciłam plusa przy trójce... Bo straciłam plusa przez głupi aminokwas, który się, do jasnej ciasnej, nie odmienia jak powinien!!!

Bo spłodziłam te *epitet* article tasksheety, po czym usłyszałam, że w przyszłym semestrze za coś takiego dostanę 1 na rok, bez możliwości poprawy. Otóż podobno czytam zbyt łatwe artykuły, bo pani nie widzi innej możliwości nie bycia w stanie znaleźć 5 słów, których się nie zna. Bo polecono mi Newsweeka i BBC News. Bo nie dano mi wyjaśnić, że tych właśnie stron używam. Bo czuję się ukarana za to, że wiem, co znaczy "to contribute" albo "lethal", czego inni w klasie najwyraźniej nie wiedzą. Bo oczywiście *epitet* tasksheetów pani nie może przeczytać, bo za dużo tego przecież, pani tylko przeleci wzrokiem i znajdzie niewypełnione rubryczki. Bo co z tego, że reszta klasy robi po dwa błędy w jednym zdaniu, to moje są "insufficient", a nie ich >__>

Bo pani fizyczka za wszelką cenę chce mi udowodnić, że jestem głupia, i to publicznie...

Bo zastanawia mnie fakt, czy to, że czyjeś zachowanie w szkole i poza szkołą różni się diametralnie, jest normalne?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
Abigail Płeć:Kobieta
Naleśnikara

PostWysłany: 18-12-2006, 17:41   

Bo jeden z moich kotów się zranił i musiałam z nim iść do weterynarza. Ale najgorsze jest to, że stało się to kilka dni temu, a ja w domu jestem ostatnio gościem, i oczywiście nikt mi nie powiedział >< Dobrze, że był weekend i sama zauważyłam, bo nie wiadomo, co by było po dłuższym czasie babcinej kuracji... Jeeezuu, dlaczego ludzie nie myślą?! X_x

Here's to the losers, bless them all!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9658926
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 18-12-2006, 17:42   

ka_tka napisał/a:
"jeden aminokwas może kodować więcej niż jeden rodzaj kodonu"

A może raczej "jeden aminokwas może być kodowany przez więcej niż jeden rodzaj kodonu"? :] Bo z tego co pisze, wynika, że aminokwas koduje kodon, a jest dokładnie na odwrót ;)
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

PostWysłany: 18-12-2006, 18:11   

korsarz napisał/a:
może raczej "jeden aminokwas może być kodowany przez więcej niż jeden rodzaj kodonu"? :] Bo z tego co pisze, wynika, że aminokwas koduje kodon, a jest dokładnie na odwrót ;)

Tak, tak powinno być, i rzeczywiście nie spojrzałam, że napisałam coś dwuznacznego (moje czytane 'od drugiej strony' i tak interpretowane jest prawidłowe! xD;), ale to chyba w miarę jasne, że nie wyniknęło z braku wiedzy, więc dlaczego ten 'skandal' i dodatkowe minus 1? xD;;;
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2203707
Dida Płeć:Kobieta
Ostoja zdrowego rozsądku

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 18-12-2006, 19:36   

Bo dzisiejszy dzień był paskudny.
Bo wstałam o 6:15, a wróciłam do domu o 19:15.
Bo jeszcze nie dotarła przesyłka ze sklepu internetowego, z prezentami dla mamy i taty.

Numer Gadu-Gadu
4707314
achiever
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 18-12-2006, 20:14   

To jest przesada. Vectra Corporation sprawia, że mój net od nich działa znowu sporo poniżej oczekiwań. Pomimo moich stopniowo coraz ostrzejszych telefonów oraz meilów niewiele się zmienia, a jak - to na chwilę. Tym razem wyśle im meila z tą notą na forum, że im antyreklamę robię to może poskutkuje.
Powrót do góry
Strona 100 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi