Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-12-2006, 20:31
|
|
|
Bo jutro 2 kolosy - kanji i praktyczny japoński. Na które powinienem się uczyć, a oglądam FMP TSR OVA >_<
Bo mam jutro zajęcia od 8:00 do 20:00 z 1.5h przerwą, co oznacza wstanie o 6:40, wyjście o 7:30 i powrót do domu najwcześniej o 20:30... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 18-12-2006, 21:15
|
|
|
Bo jednak nie będę miał prawa jazdy '06 ;_;. Delikatny kontakt lusterka ze słupkiem (jestem idiotą, wiem). |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-12-2006, 21:38
|
|
|
Bo mnie nawet z rajstopami pod spodniami zimno!! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
kropla 
Mykoidalny tentakl

|
Wysłany: 19-12-2006, 15:03
|
|
|
ka_tka napisał/a: | korsarz napisał/a: | może raczej "jeden aminokwas może być kodowany przez więcej niż jeden rodzaj kodonu"? :] Bo z tego co pisze, wynika, że aminokwas koduje kodon, a jest dokładnie na odwrót ;) |
Tak, tak powinno być, i rzeczywiście nie spojrzałam, że napisałam coś dwuznacznego (moje czytane 'od drugiej strony' i tak interpretowane jest prawidłowe! xD;), ale to chyba w miarę jasne, że nie wyniknęło z braku wiedzy, więc dlaczego ten 'skandal' i dodatkowe minus 1? xD;;; |
Nie, nie jasne. Czytajac cos takiego pewnie od razu postawil bym 0 (ewentualnie w zaleznosci od tego, jak by wygladala reszta pracy, jesli bylo by wiecej takich kwiatkow to na pewno), bo z tego wynika (jakie by intencje nie byly), ze piszacy/piszaca nie ma pojecia o czym pisze i co to wlasciwie te transkrypcje/translacje sa tylko nauczyl sie czegos tam na pamiec.
Bo ZNOWU zaspalem (3 tydzien z rzedu) na wyklad o 8:30 -_-' |
_________________ Jak po nocnym niebie sunące białe obłoki nad lasem... |
|
|
|
 |
chise 
tyhmä tyttö

|
Wysłany: 19-12-2006, 15:52
|
|
|
jestem_kretynką_amen
na 90% zawaliłam 2-gi rok studiów.
moja bardzo wielka wina
.___. |
_________________ can't believe how strange is to be anything - at all |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-12-2006, 18:01
|
|
|
Bo to bardzo parszywy tydzień, moja mama upiera się że świąt przygotowywać nie będzie, najlepiej żeby w ogóle ich nie było, a ja w żaden sposób nie mogę jej przekonać, że jednak warto. Wszystko to przez mojego kochanego tatusia, na widok którego agresor mi się włącza, jak można być takim kretynem?! Przez tą chorą atmosferę w domu mam dylemat czy lepiej kogoś zabić czy rzucić się z mostu.
Dlaczego to mnie spotyka i to zaraz przed świętami?!
W takich chwilach naprawdę nienawidzę swojego życia.
Podziwiam brata, jest jedyną osobą, która trzyma fason w tym domowym piekiełku. |
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

|
Wysłany: 19-12-2006, 22:48
|
|
|
Bo zabrakło mi 7 punktów (na 78), żeby mieć 60% i zaliczyć kolos z łaciny >_>
Jak dobrze, że można poprawiać do oporu... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 20-12-2006, 16:33
|
|
|
Spadło małe, białe coś, co rozpuszcza się w kontakcie z gruntem. Wszystko jest teraz zimne, paskudne i mokre... Niech ktoś to zabierze! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Irin 
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 20-12-2006, 20:08
|
|
|
Bo niemiecki i afera. Mamy tak równo przejechane, że aż miło. Toż ona nam do końca trzeciej klasy nie wybaczy...
Bo wielkie zakupy.
Bo chór. Nie znoszę teo gościa, o jak ja go nie znoszę...
Bo pogoda i kilka innych ciekawych lub mniej czynników.
Zły dzień. A ja przyszłam na forum, żeby się wyżalić >_<. Błe. |
|
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 20-12-2006, 20:20
|
|
|
Bo jutro brat ma wolne... Przesrane :(
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane, Przesrane
|
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-12-2006, 22:59
|
|
|
Bo:
- nie bylo mnie na zakłądowej wigilii, ponieważ jedna partia drożdży do trwającego trzy godziny doświadczenia wyrosła półtorej godziny za wcześnie
- druga wyrosła z kolei dwie godziny za późno, dzięki czemu siedziałam w pracy do 21
- a żeby było weselej, na wilgilii nie było także pewnej pani, która pokłóciłą sie nie-wiem -z-kim i siedziała w pokoju robiąc aluzje, że jej nie chcą...
- a, i na koniec plik z opracowanymi wynikami na etapie rysowania wykresu (czyli na samiutkim końcu) wykonał nieprawidłową operację i zastał zamknięty.
Powoli zaczynam dochodzić do wniosku, że drożdże mają tajny plan. Zamierzają pozbawić mnie zdrowia psychicznego! |
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 21-12-2006, 12:33
|
|
|
Serika napisał/a: | a, i na koniec plik z opracowanymi wynikami na etapie rysowania wykresu (czyli na samiutkim końcu) wykonał nieprawidłową operację i zastał zamknięty. |
Typowe dla systemów Micro$oftu... U mnie (pod window$) zdarza się, że program odmawia posłuszeństwa i nie da się go wyłączyć bez zastosowania [ctrl]+[alt]+[delete]...
Bo się zaziębiłem. A mimo to muszę chodzić po drewno do piwnicy, bo oczywiście nikt inny nie może... :/ Mam nadzieję, że nie skończy się to jakimś zapaleniem płuc... |
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 21-12-2006, 14:37
|
|
|
Bo przez kryzys domowy nie pojechałam dzisiaj na wigilię do mojego byłego miejsca pracy, a taką miałam ochotę- trochę mi smutno. |
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-12-2006, 19:53
|
|
|
Bo zabijam myszy, które pojawiły się w domu. |
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-12-2006, 19:55
|
|
|
Bo plecy mnie bolą znowu, bo nie mam żadnych prezentów dla najbliższych i bo nawet nie mam za co ich kupić... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|