FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
achiever
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 28-12-2006, 13:42   

Nie no, internet zamula znowu przez co moja przeciętna w oglądaniu anime spada z lekka, a płace za niego tyle, że mógłbym już z dwie limuzyny i Boeinga mieć i mięśnie jak Pudzian.
Przejdź na dół
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 28-12-2006, 13:54   

Po wielkich trudach ściągnęłam pierwszy odcinek Bakumatsu Kikansetsu...z francuskim subem, masakra. Najlepsze jest to, że uczyłam się francuskiego i za cholerę nic nie rozumiem, no może kilka zwrotów.
Zdaję sobie sprawę, że zarówno ściągnięcie, jak i fakt niemożności przeczytania czegokolwiek w języku którego uczyłam się pięć lat, wynika tylko i wyłącznie z mojej ignorancji.
Gdyby głupota miała skrzydła...

a taki jeden...

PostWysłany: 28-12-2006, 18:41   

Bo po świętach byłem u lekarza. Okazało się, że mam zapalenie oskrzeli i najprawdopodobniej zapalone płuco. Cudowne święta, nie ma co :(
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 28-12-2006, 20:46   

Teukros napisał/a:
Może warto zmienić system ?

Niestety jestem z rodzaju narzekających, którzy jednak komputera bez windy nie są w stanie nazwać komputerem, a co dopiero wyobrazić sobie używanie takiego... xD;
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
achiever
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 29-12-2006, 20:31   

Walczę z Presjami (te błahe uczucie tak nazwę, co by do rangi bogiń urosło, jako że i Furie są, a co:) Naprawdę niezła konfrontacja psychiczna, Pio to nawet szatana wtedy widział;), ale czy to rzeczywiście do tego tematu pasuje to nie wiem, bo radochę w postaci fiero też mam (tybetańskie określenie na poczucie zadowolenia pojawiającego się tylko w momencie możliwości przeciwstawienia się trudnościom, nie zastanawiełem się za wiele czy w polskim jest odpowiednik, ale raczej nie ma). Trzeba mi młotu Thora
Powrót do góry
LunarBird Płeć:Mężczyzna
Chaos Master & WSZ

Grupy:
Lisia Federacja
PostWysłany: 31-12-2006, 02:01   

Bo życie lubi mi się walić na głowę i miniony dzień jest najlepszym przykładem.

Bo nie mam już sił ani ochoty na nic.

Bo życie jest jak papier toaletowy: długie, szare i do d**...

"The X-Files", #4 "Squeeze"

Autor posta: rip LunarBird CLH
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5146592

Numer ICQ
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 31-12-2006, 13:46   

Bo już kolejny dzień nieustannie zbieram ładunki statyczne. Oczywiście dotknięcie byle klamki skutkuje przeskokiem iskry (do pół centymetra, czyli nawet 5k V), a to potrafi ukłuć. Help! XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
chise Płeć:Kobieta
tyhmä tyttö

PostWysłany: 31-12-2006, 14:23   

Bo od jutra mam odwyk. Miesięczny. Od gier komputerowych, komputera poza pisaniem maili, filmów, mangi, anime i fantastyki. Umrę .___.
Bo to z okazji terapii, a nie bynajmniej ku lepszemu zdaniu sesji, co do której zdążylam sobie skutecznie wmówić, że jej nie_zdam
I ze względu na wszystkich ludzi, którym zrobiłam przykrość moim brakiem chciejstwa jeśli chodzi o pisanie/dzwonienie/spotykanie się ._.

ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 31-12-2006, 17:49   

chise napisał/a:
Bo już kolejny dzień nieustannie zbieram ładunki statyczne. Oczywiście dotknięcie byle klamki skutkuje przeskokiem iskry (do pół centymetra, czyli nawet 5k V), a to potrafi ukłuć. Help! XD

Ciesz się, że nie jesteś stałą ofiarą tych ładunków. Na mnie ludzie dziwnie patrzą, jak za pomocą narzędzi wyciągam tosty z opiekacza i nie wierzą, że chleb nieustannie mnie atakuje xD; To samo z mikrofalówką, nigdy nie udało mi się dotknąć jej wnętrza bez iskierek ^^; A wczoraj boleśnie kopnęła mnie... ściana O.o;

Bo jestem paskudną egoistką, która najpierw sama rozwala sobie życie, a potem stara się udowodnić, że to nie jej wina. Ale to przecież nie moja wina, że jestem z rodzaju "matka urodziła na próbę i zapomniała udusić"...? Bo jedyne co potrafię to zazdroszczenie innym, wszystkiego, wszystkiego... Bo jak mam nie zazdrościć, skoro nie mam nic, a jeśli nawet kiedykolwiek cokolwiek miałam, to straciłam, bo widocznie mi się nie należało? Bo jestem próżna i chciałabym mieć cokolwiek, czego przeciętny Kowalski mógłby mi zazdrościć. Bo przykro mi, ale to, że posiadam dwie zdrowe nóżki i dwie zdrowe rączki jakoś do mnie nie przemawia. Bo wszyscy dookoła są szczęśliwi i... zazdroszczę T______T

Bo w tym roku spotkało mnie tyle radości, ile policzyć można na palcach jednej ręki. Bo conajmniej połowa z nich jest nieaktualna i pociągnęła za sobą "drobne" rozczarowanie.

Bo przelewanie żali na głupie forum jest idiotyczne i widząc takiego posta sama bym prychnęła z pogardą dla jego autora ^^;
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2203707
LookOUT Płeć:Kobieta
The Hitgirl

PostWysłany: 31-12-2006, 18:00   

ka_tka napisał/a:
Bo przelewanie żali na głupie forum jest idiotyczne i widząc takiego posta sama bym prychnęła z pogardą dla jego autora ^^;

No trzeba gdzies przelewac swe smuty,czyz nie?I wcale to nie idiotyczne :)

Powrót do góry
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 31-12-2006, 19:53   

BOReK napisał/a:
Oczywiście dotknięcie byle klamki skutkuje przeskokiem iskry (do pół centymetra, czyli nawet 5k V), a to potrafi ukłuć. Help! XD

Ja raz wpadłem na coś takiego - trzymać dłoń na ekranie telewizora (przez około minutę), a potem dotknąć (nie podłączonej ;) ) metalowej anteny stojącej obok. Bolało...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 31-12-2006, 20:21   

To ja raz wpadłem na coś jeszcze innego - celowanie wtyczką do gniazda antenowego w TV na ślepo (nie chciało mi się odsuwać odbiornika). Ostatecznie wcelowałem palcem między wtyczkę a gniazdo, do dziś nie wiem jak. Dziwnie się czuje taki narastający przepływ prądu przemiennego w palcu.

A braciszek (uwaga - elektryk!) podczas remontu pokoju dotknął wilgotnej jeszcze ściany sprawdzając, czy już aby nie jest sucha. Traf chciał, że prąd już płynął w sieci, a wystające gniazdka nie były najlepiej izolowane. Odrzuciło go na dobre trzy metry XD. Ale cóż, elektryk się musi oswoić z żywiołem :P.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 01-01-2007, 14:59   

Popisowym numerem mojego braciszka i moim było włożenie mieszadeł od miksera do kontaktu, tego się nie da opisać...

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 01-01-2007, 17:59   

ka_tka:

Cytat:

LookOUT:

Cytat:
No trzeba gdzies przelewac swe smuty,czyz nie?I wcale to nie idiotyczne :)

A co za różnica czy idiotyczne czy nie? Ktoś się przejmuje tym w ogóle;P Z subiektywnego punktu widzenia dla jednej osoby to niech będzie to idiotyczne, dla drugiej niech nie będzie. A ostatecznego punktu widzenia , czyli absoltunego:) integrującego wystarczy, że piszemy i ok, a że jak napiszemy o troskach i się lepiej poczujemy to tym lepiej, a jak nie napiszemy i się też dobrze poczujemy to tak samo dobrze, a jak szerzej na to patrzeć to ja się już na razie lepiej wyłączę...;)

Bo kobiet nie było na imprezce za dużo...
Powrót do góry
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 01-01-2007, 18:27   

BOReK napisał/a:
A braciszek (uwaga - elektryk!) podczas remontu pokoju dotknął wilgotnej jeszcze ściany sprawdzając, czy już aby nie jest sucha. Traf chciał, że prąd już płynął w sieci, a wystające gniazdka nie były najlepiej izolowane. Odrzuciło go na dobre trzy metry XD.

Cóż, raz w domu kuzyna było pozbawione obudowy, ale jak najbardziej działające gniazdko. Przez przypadek się oparłem...
moshi_moshi napisał/a:
Popisowym numerem mojego braciszka i moim było włożenie mieszadeł od miksera do kontaktu, tego się nie da opisać...

Ja włożyłem widełki (miały plastikową rączkę, więc miałem czas, by w odpowiednim momencie puścić). Posypały się iskry i prąd w domu siadł...
Że o wykożystaniu lampy (w której prąd, po zmniejszeniu napięcia w transformatorze, płynął nie przez kabelek, ale przez metalowy, niczym nie osłonięty statyw) do eksperymentów z elektrolizą nie wspomnę... Po pewnym czasie transformator siadł i nie dało się już lampki włączyć...
Strona 104 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi