Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
ka_tka
|
Wysłany: 23-12-2006, 23:02
|
|
|
Bo kiedy stawiałam ostatnią kreskę w konturach rysunku (które to zajęły mi około 3,5 godziny)... *puff* - niebieski ekran śmierci. Oczywiście nie zapisałam, bo po co, nigdy jeszcze coś takiego mi się nie przytrafiło...
*wiązanka*
Ładny był ten rysunek, naprawdę ładny... |
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-12-2006, 02:29
|
|
|
Bo mysz zasuwa za lodówą i ciągle coś skrobie, a tę najciężej złapać (już 4 poszły w pamięć swych nieżyjących)... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-12-2006, 13:41
|
|
|
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tyle wystarczy Wam wiedzieć. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
LunarBird
Chaos Master & WSZ
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 24-12-2006, 18:41
|
|
|
Bo jestem sam jeden w wigilię... I zanosi się na to, że to nie ostatnia samotna wigilia w moim zyciu... :(
Bo jak zwykle gdyby nie Arashino, wyszedłbym na głupca. Dlaczego zrozumienie kobiet jest tak potwornie trudne? T_T |
"The X-Files", #4 "Squeeze" |
Autor posta: rip LunarBird CLH
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-12-2006, 19:08
|
|
|
Lunar, spójrz na to inaczej: dopóki jest ktoś, kto jest z Tobą duchem, odległość to tylko wkurzający szczegół :) Nie dołować się w Wigilię, bo pozagryzam! |
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 24-12-2006, 19:15
|
|
|
*Czuje się zagryziony* |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-12-2006, 19:23
|
|
|
Słusznie, Keii, słusznie...
*wypluwa kosteczkę*
<ściiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiska na zapas marudy. Przed skonsumowaniem, oczywiście> |
|
|
Abigail
Naleśnikara
|
Wysłany: 24-12-2006, 22:11
|
|
|
Bo są święta, przez co znajomi są zajęci, a przede mną 2 dni nudy, w które powinnam się uczyć, ale że postanowiłam się rozchorować nie za bardzo mi cokolwiek wchodzi do głowy, o. |
_________________ Here's the last toast of the evening, here's to those who still believe
All the losers will be winners, all the givers shall receive
Here's to trouble-free tomorrows, may your sorrows all be small
Here's to the losers, bless them all! |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 25-12-2006, 09:39
|
|
|
Bo kiedy przyjeżdżam do domu, nie jestem w stanie spać dłużej niż do 9:30. I nie mam pojęcia dlaczego, bo nie wpływa na to godzina, o której się położę. I nie budzę się wyspany >_> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 25-12-2006, 11:59
|
|
|
Zamień się! Ja ostatnio nie mogę się obudzić przed jedenastą, czyli śpię jedenaście godzin albo i więcej -_-. Może odsypiam grudzień... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 26-12-2006, 23:23
|
|
|
Bo jeszcze nigdy nikomu nie udało się wyprowadzić mnie z równowagi tak, jak to miejsce miało dzisiaj... |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-12-2006, 19:09
|
|
|
Łobu! Bo chciałam wziąć na Sylwka moje Jedyne Buty Na Obcasie (bo ja generalnie nie umiem chodzić na obcasie), ale okazało się, że moja skleroza jest silniejsza od chęci >< Czytaj - zapomniałam, że jakiś czas temu odpadł fleczek i teraz jeden obcas jest o te dwa-trzy milimetry krótszy... A to ROBI różnicę >< |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
VampirLord -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-12-2006, 19:18
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Ja niecierpie jak do autobusu wsiądzie gang starszych pań i plotkuje o problemach medycznych...
Zwłaszcza nie cierpie, jeśli omawiają intymne szczegóły operacji śledziony...
Nie cerpie też, jak do autobusu wsiądą ich plastikowe wnuczki i plotkują o to, która, co z ktorym chłopakiem piła i jak żygała.
Nienawidze też wnóczkow płci męskiej, zwlaszcza jeśli wsiadą ze swymi samicami i się iskają.
Zwłaszcza nienawidze, jak iskają te swoje samice, kiedy Ja jestem po przekątnej między taką parką. |
ja nie jezdze autobusem i nie mam takich problemow moze tramwaje sa lepsze (mniej babc) :D
ja nie lubie jka wyrazam swoja opinie a ktos to ma gleboko bo ja sie nie licze tylko dlatego ze mam inne zdanie i poglady
nie lubie jeszcze jak gadam z ludkiem a ten mnie nie rozumie :D narazie tyle najwyzej bedzie edycja :D
Posty scalono. Na przyszłość proszę używać opcji Edytuj - to ta w górnym prawym rogu.
IKa |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 28-12-2006, 13:06
|
|
|
W tramwaju to masz co najwyżej mniej miejsc siedzących = więcej babć, które nie siedzą, choć im się to jak najbardziej należy >.>;
Bo znowu coś mi się w organiźmie poprzestawiało. Bo ja naprawdę nie widzę tych przewlekłych stresów (a chyba rzeczywiście są, skoro miewam wszelkie objawy ^^;), więc jak niby mam nad nimi panować? Ech, przynajmniej mam pewność, że nie jestem uczennicą w ciąży >__>;;
Bo mamuś pożycza sprawny komputer... Bo zaczynam żałować, że się z nią zamieniłam. Mój co prawda lubił się resetować co chwila, ale bardzo rzadko robił to kiedy system już łaskawie się załadował... Za to mamusiny, który przejęłam, rzuca we mnie od czasu do czasu BSoDami w najmniej oczekiwanych momentach xD; |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 28-12-2006, 13:11
|
|
|
Może warto zmienić system ? Od mniej więcej roku mam Auroxa, i chociaż ustrojstwo strasznie męczące, to nie zawiesił się ani razu. Nawet już nie pamiętam, jak wygląda BSoD :) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|