Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 13-01-2007, 17:00
|
|
|
Oj złe, złe rzeczy dzieją się z moją nagrywarką. Złe, bardzo, bardzo złe i szpetne. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-01-2007, 23:31
|
|
|
no nieee! koniec świata, sciagnalem Def Nout 13 i tak jak się spodziewałem jest po francusku, czyli ten vostfr., liczylem ze moze jakims cudem bedzie po engliszu, ale nie, jednak po francusku, czy mogli by chociaz nie wystawiac tego jako pierwszego? sam jak bym tlumaczyl to nie pierw na polski tylko na angielski, przydatniejsze to a i sie ksztalci czlowiek przynajmniej; jednym slowem porazka i to duuuza; no nie no |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 14-01-2007, 20:21
|
|
|
Bo mam mieć kolokwium ze statystyki... Sęk w tym, że guzik z tego rozumiem i mam nadzieję, że zawalenie jednego przedmiotu nie oznacza jeszcze powtarzania roku ^^ bo z pozostałych przedmiotów idzie mi jeszcze nieźle...
Bo net podejrzanie wolno mi chodzi... Bo mysz znowu wariuje... |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 15-01-2007, 18:49
|
|
|
Bo nie dość, że o mało nie skręciłem kostki, to jeszcze nie zaliczyłem fizyki. Tym samym pierwszy tydzień sesji na pewno nie będzie taki różowy jak chciałem ^^'. Oby reszta zaczętych dzisiaj przedsięwzięć się powiodła, bo w przeciwnym razie będzie jeszcze gorzej... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 17-01-2007, 11:18
|
|
|
Mam kolejny dowód na to, iż przyczyną całego zła świata jest głupota. Dziś przyszło mi do głowy coś, co na dobrą sprawę powinno było przyjść jakieś osiem miesięcy temu. Nie ma to jak szybkie kojarzenie... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 17-01-2007, 16:42
|
|
|
Bo nikt nie ma truskawek xD |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-01-2007, 19:56
|
|
|
Bo boli mnie głowa. Koszmarnie. Nie pamiętam, kiedy ostatnio tak bardzo bolała mnie głowa. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 17-01-2007, 20:20
|
|
|
Bo mnie też boli głowa :( <siada obok Maieczki> a muszę jeszcze zrobić analize i interpretacje drugiego wiersza, przygotować się na jutro z czegoś co się nazywa "Sokół" Giovanni Boccacio oraz nauczyć się z francuskiego wszystkiego co było w tym półroczu, bo ta $#^%&^ pani wymyśliła sobie właśnie taki sprawdzian z całego semestru... :/ |
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-01-2007, 20:29
|
|
|
bo najchętniej bym coś rozłupał |
|
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 17-01-2007, 20:34
|
|
|
achiever napisał/a: | bo najchętniej bym coś rozłupał |
Mam fistaszki... chcesz? ;> |
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-01-2007, 22:07
|
|
|
nie nie jak juz to cos na wzor world trade center |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-01-2007, 22:27
|
|
|
(podaje karteczke) O! Tu masz zaznaczoną siedzibe (Padnij!) WiPu (Powstań!), tu masz trotyl, a tu adres miejsca, gdzie masz zapłacić za trotyl i odebrać zapalniki! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 17-01-2007, 23:10
|
|
|
Przy okazji możesz podłożyć bombe w mojej szkole... albo chociaż pod samochód mojej wych... ja nie wiem jak z nią jutro wytrzymam te 90 min !! <ściana> |
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-01-2007, 23:31
|
|
|
widze, ze jak nie stworze systemu wszystkiego Wszystkiego, to przynajmniej bede mial dobry zawod:D:P |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 17-01-2007, 23:42
|
|
|
Bo ktoś od dwu dni doprowadza mnie do szału, przez to strasznie nerwowa się robię...
Meine Liebe w ogóle niechce mi się ściągać, a takie to ładne graficznie...cholera
Powinno się wystrzelać te wszystki różowe, szczebiocące idiotki, jeżdżące autobusami... |
|
|
|