FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 109, 110, 111 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
achiever
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 18-01-2007, 21:19   

moshi_moshi:

Cytat:
Powinno się wystrzelać te wszystki różowe, szczebiocące idiotki, jeżdżące autobusami...

Zależy które. Jak są ładne to nie. Niech szczebiocą.
Przejdź na dół
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Status: offline

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 18-01-2007, 21:24   

*Prych!*
Mężczyźni...

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 18-01-2007, 21:39   

Mai_chan nic dodać, nic ująć.
Źle się czuje, bardzo źle, mam nadzieję że polopirynka na noc pomoże.

The Hitgirl

PostWysłany: 19-01-2007, 11:04   

Bo w domu tragiedia...jak by bylo malo problemow...:/

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 19-01-2007, 12:04   

Bo nie pojechałem na zajęcia, w efekcie mam zaległe conajmniej 3 kolokwia, a co za tym idzie - 3 zaliczenia (w tym jedno z botaniki - przedmiotu, który zdaję na egzaminie. Zdaję też histologię, ale z histologii zaliczenie na szczęście już mam).
A to z powodu wiatru, który poprzewracał drzewa na tory i nie miałem jak na zajęcia dojechać =.= .
Bo sesja jest zdecydowanie za blisko (nie wiem, jak dam sobie radę z zaliczeniem tego wszystkiego...).
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 19-01-2007, 17:05   

Bo polopirynka nie pomogła zbytnio i czuję się okropnie, w domu atmosfera jest nędzna, za oknem parszywie - chciałabym być tysiące kilometrów stąd...

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 19-01-2007, 17:22   

korsarz:

Cytat:

A to z powodu wiatru, który poprzewracał drzewa na tory i nie miałem jak na zajęcia dojechać =.=

Hoho konkret:D:D:P:R

Czemu tylko mi jak nie idę na wykład to dlatego, że prześpie budzik albo wstanę i moja wola zawłada moim myśleniem i kima dalej...
Powrót do góry
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 19-01-2007, 20:36   

Bo nie udało się zaliczyć Fizyki Doświadczalnej przed sesją. teraz będe musiał wpaść do faceta na konsultacje i mu opowiedzieć, czemu lampa neonowa świeci. Jak ktoś by chciał wyskoczyć z wikipedią, to go muszę rozczarować - ten opis jest bardzo niepełny albo i w ogóle błędny.

Poza tym - bo odebrałem wentylator do procesora i w domu okazało się, że dali mi inny. Okazało się dopiero wtedy, gdy komputer już leżał w kilku miejscach naraz, a ja starałem się dociec, czemu nie pasuje. Ale tak to jest, że wiatraki na gniazda AMD ciężko założyć na Intela. Przynajmniej już wiem jak się zdejmuje mój stary wiatrak...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 19-01-2007, 21:05   

moshi_moshi napisał/a:
Powinno się wystrzelać te wszystki różowe, szczebiocące idiotki, jeżdżące autobusami...

I nie tylko. Te kolorowe lodołamacze* z dziennikarstwa okupujące budynek Instytutu Informatyki również nadają się na odstrzał. Jeden z profesorów przyznał wręcz, że wypadałoby podzielić windy: jedną dać dla dziennikarzy, a drugą dla ludzi, bo ci pierwsi używają języka niezbyt literackiego.

A tak poza tym, to mam dosyć. Nie ukonkretnię, bo łatwiej byłoby wymienić, czego dosyć nie mam. Niestety.

* lodołamacz - jak takie coś przechodzi, to aż się boję, czy kafelki nie popękają...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
achiever
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 20-01-2007, 01:32   

tilk:

Cytat:
Jeden z profesorów przyznał wręcz, że wypadałoby podzielić windy: jedną dać dla dziennikarzy, a drugą dla ludzi

Bo pewnie marzyła mu się ciepła posadka w gazetce, a teraz siedzi non-stop przy jakiejś amidze na twardym krześle zbierając na creste.
Powrót do góry
Serika Płeć:Kobieta

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 20-01-2007, 02:13   

Bo nie lubię głupich afer. Zwłaszcza, jesli to ja mam o czymś decydować. I zwłaszcza, jesli wyciągam pochopne wnioski krzywdzace dla kogoś i potem muszę to odkręcać, bo niepelne dane niestety mnie nijak nie usprawiedliwiają...

Numer Gadu-Gadu
1051667
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 20-01-2007, 08:57   

achiever napisał/a:
Bo pewnie marzyła mu się ciepła posadka w gazetce, a teraz siedzi non-stop przy jakiejś amidze na twardym krześle zbierając na creste.

Bez takich mi tu! Najeżdżasz właśnie na jedną z bardziej poważanych przeze mnie osób, a jednocześnie mówisz oczywistą bzdurę: wątpię, żeby ten człowiek zniósłby mało rozwijającą pracę pod okiem jakiegoś szefa idioty.

Nieprzyjemne spotkania w windzie są tylko czubkiem góry lodowej problemów z dziennikarzami. Do innych należą: nieprzestrzeganie zakazu palenia przed wejściem (wlot powietrza do wentylacji!), robienie hałasu i bajzlu na poziomach pracowniczych, bezprawne użytkowanie pracowni komputerowych Instytutu, nieprzyjemne wrażenia estetyczne.

Generalnie, idiotycznym panienkom wymalowanym i ustrojonym we wszystkie kolory tęczy, pokrytym wytworami cywilizacji tak obficie, że zaczynam wątpić, czy pod spodem w ogóle znajduje się jakiś człowiek, oraz ćwokowatym, bezmyślnym górom mięsa, przez które wstydzę się za własną płeć, mówię nie! Tyle.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 20-01-2007, 17:02   

Bo mój ojciec najwyraźniej nie rozumie, że kiedy wyraźnie mówię, o jakie płyty mi chodzi, to wymówka "a bo innych nie było" mnie nie satysfakcjonuje...

Tym samym stałam się posiadaczką 50 płyt DVD made by Tesco. Ciekawi mnie ich jakość... ==

Edit: Poprawka, 25. Może i lepiej, mniejsza strata. Co nie zmienia faktu, że wyraźnie określona liczba płyt również ojca nie obeszła...

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Sakura_chan
Gość
PostWysłany: 20-01-2007, 20:26   

Są tutaj jacyś shinigami ?
Niech mnie ktoś zabije do poniedziałku :(
Powrót do góry
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 20-01-2007, 21:15   

Gość napisał/a:
Są tutaj jacyś shinigami ?
Niech mnie ktoś zabije do poniedziałku :(

Shinigami nie ma... Zabijanie celem uniknięcia problemu jest natomiast adydaktyczne. Lepiej zabić problem (staje przed Sakurom i ruchem ekschibicjonisty rozpina płaszc):
- Broń palna, biała i energetyczna! Używana, tanio, z pominięciem biurokracji! W rzadnej Agencji Mienia Wojskowego nie kupisz tak tanio!

Numer Gadu-Gadu
1271088
Strona 110 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 109, 110, 111 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi