Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 27-01-2007, 17:38
|
|
|
... bo NAPRAWDĘ UROCZO się jedzie samochodem drogą, która jest oblodzona i ma jakieś 30-40 cm "kaszy śniegowej", przez las, drogą, która POWINNA być odsnieżona, bo jeżdżą tamtędy ciężarówki z magazynu paliw, tiry z przyczepą, stary z drewnem... ale odśnieżona nie jest, skutkiem czego te ciężarówki, tiry, stary, pragi i reszta badziewia co ma więcej niż 4 koła jada sobie przez ten las na Wrocław/Warszawę, i zjeżdżają z górki z zakrętem, i się rozkraczają na drodze w połowie leżąc w rowie i tarasując drogę, bo po kiego grzyba odgarniać śnieg w lesie, na trasie na Wrocław i po kiego grzyba posypywać drogą piaskiem, niech sobie jeżdżą inną drogą, ups! tam jest jeszcze większa górka i tez nie posypana i tir NIE podjedzie? To niech jadą trzecią drogą, tą z największymi zaspami, bo po co odgarniać snieg nawiewany z pola, a że zaspy sie robia ponad półmetrowe i tiry znosi do rowu? OH WELL! PO CO ODGARNIAĆ?!
/me miała JEDNAK chęć pojechać na ćwiczenia i jak widać NIE pojechała. I się zastanawia czy będzie musiała wyjechać o 6 rano, żeby się udało dojechać do Wrocławia na kolokwium o 8.00 trasą, która nawet jak jest oblodzona a nie zaśnieżona zajmuje jej góra 45 minut! |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-01-2007, 21:22
|
|
|
Bo mam 39.5 stopnia gorączki i zastanawiam się, ile jeszcze godzin życia przede mną - łeb mam rozgrzany jak czernobylski reaktor na pięć minut przed i kaszlę jak Fiat 126 P. |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 27-01-2007, 22:10
|
|
|
Bo to chyba prawda, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Bo dawniej narzekałabym, że nic nie mam, teraz zaś narzekam, że mam, ale nie do końca to, co bym chciała. Patrząc z tamtej perspektywy powinnam być szczęśliwa z powodu posiadania, i rzeczywiście, jestem, do czasu, aż mi się przypomni, że posiadam nie w pełni... >.>
Bo ja wiedziałam, że te ferie będą złe. Bo jak dziecku się nudzi, to dziecko ma dziwne pomysły. I dziwne myśli, i sinusoidę nastrojów. Bo przede mną 15 dni takich, jak ten. Bo przez to, że nie mam powodu do wyjścia z pokoju nawet nie ma się kto do mnie uśmiechnąć. I sprawić, że przez ten ułamek sekundy pomyślę, że jestem tego warta...
Bo moje gocenie się przekracza już chyba standardowe "jestem głupia, 'beztalentna', brzydka i nikt mnie nie kocha". Co utwierdza mnie jedynie w przekonaniu, że jestem beznadziejna.
Bo naprawdę mam dość tego, że kiedy pomyślę o losowej osobie, w głowie mej pojawiają się setki rzeczy, których tej osobie zazdroszczę. Ktokolwiek by to nie był, ktoś znajomy, sprzedawczyni ze sklepu za rogiem, czy nawet osoba, która normalnie doprowadzałaby mnie do szału... Szczególnie przeraża mnie to ostatnie, udowadnia, jak beznadziejna muszę być ja, skoro wolałabym być kimś, kto mnie tak denerwuje... |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-01-2007, 13:06
|
|
|
Korsarz, weź mnie nie dobijaj, ok? ^^" Bo mnie poza tym nic nie jest, czuje się dobrze, temperatury nie mam... Ot tyle, że od czasu do czasu kichnę/kaszlnę...
Nic no, trzeba będzie się do lekarza pofatygować, dobrze, że mieszka piętro wyżej >.>
Ale jeśli mi wyjazd do Zakopca przepadnie.... >< |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 28-01-2007, 13:21
|
|
|
Bo Garwolin to zuo -_-
Bo sklepy, które się w nim znajdują to zuo -_-'
Bo sprzedawczynie, które w nich pracują też są zue -_-"
Bo w te ferie nie będzie można przychodzić na hale :/ a zapowiadały się 2 tygodnie z koszem ;( Dobrze, że chociaż z kumplami będę sobie wynajmować sale... tylko szkoda, że tam tak śmierdzi -_-" Ale... dla kosza wszystko zniosę xD |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-01-2007, 14:16
|
|
|
Bo trzeba nauczyć się duużej ilości kanji na wtorek na 17 X.x |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 28-01-2007, 16:17
|
|
|
Cytat: | Bo mnie poza tym nic nie jest, czuje się dobrze, temperatury nie mam... Ot tyle, że od czasu do czasu kichnę/kaszlnę... |
Stwierdzam, że w sumie mam coś podobnego, tylko o dużo mniejszym nasileniu. Wirus jakiś krąży po kraju... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 29-01-2007, 00:54
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Stwierdzam, że w sumie mam coś podobnego, tylko o dużo mniejszym nasileniu. Wirus jakiś krąży po kraju... |
Faktycznie coś w tym jest, ja od początku grudnia cierpię męczarnie z powodu lekkiego kataru który NIE przechodzi po 7 dniach (co widać po spojrzeniu na kalendarz) (albo wraca szybciutko tej samej nocy, której się kończy) oraz średnio 8 kaszlnięć dziennie ^.^ Czyli generalnie jakiś chłam który objawia się zwiększonymi wydatkami na chusteczki. (nie, nie jestem alergikiem :P) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-01-2007, 02:22
|
|
|
Cytat: | Czyli generalnie jakiś chłam który objawia się zwiększonymi wydatkami na chusteczki. (nie, nie jestem alergikiem :P) |
No jakiś chłam to ja mam już hoho, nie wiem jak długo. Ale ani to alergia ani katar (choć katar z tego co mam czyni się całkiem łatwo, przez co raz na jakiś czas uzależniam się od wszelkich xylo-cośtam - "destrojerów śluzówki":P), wkrótce chyba się przejdę i załatwię to raz na zawsze. Mam nadzieję, że to jakaś krzywa przegroda to da się zreperować. Gorzej jak będzie taki sam werdykt, jaki to kiedyś mi powiedział jeden z lepszych laryngologów miasta Olsztyn: taki typ. Czyli że nos mam mocniej nawilżany bo po prostu tak to u mnie działa. Fajnie bo fajnie jak nos ciągle nawilżony, ale i o infekcję łatwiej, a normalnie to zbytki trzeba usuwać chusteczkami (za które wydatki w ciągu ok. 9-11 lat mógłbym chyba Chryslera kupić albo Boeinga). |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 29-01-2007, 10:30
|
|
|
Bo pani od matmy ciągle nie ma.
Bo kazali mi się wynieść z akademika przed 11:00
Bo jestem coraz bardziej wściekły...
[edit]
No teraz już nie taki wściekły, wystarczy podanie o warunkowe przystąpienie do sesji dać, matmy nie zdaję, na szczęście na egzaminie ^^' . Eeeh, gdyby nie te &$#%*@ drzewa na torach, to bym już dawno pozaliczał to co trzeba... :/ |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 30-01-2007, 14:09
|
|
|
Bo zmiana numeru komórki to strasznie upierdliwa rzecz jest.
A o 17 egzamin z kanji, wish me luck >_> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 30-01-2007, 17:13
|
|
|
Bo specjalnie wstałam raniutko, żeby zarejstrować się u lekarza i niby wszystko poszło dobrze, byłam czwarta w kolejce. Szkoda że pani doktor zamiast na 8, przyjeżdża sobie zawsze na 9, o czym dowiedziałam się dzisiaj od pań w poczekalni. Tym sposobem zwiał mi autobus i musiałam z przychodni wracać do domku piechotką, a to wcale blisko nie jest.
Jedyną zaletą tej sytuacji było przeczytanie przeze mnie w poczekalni, dużej części "Eragona". |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 31-01-2007, 13:01
|
|
|
Na podstawie tanuczego dekretu o wprowadzeniu cenzury i proklamacji tyranii GTWnF (Grupy Trzymającej Władzę na Forum), usunięto generalizująco głupi post.
Autor inkryminowanego postu wie, o jaki post chodzi >.> |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
Ostatnio zmieniony przez wa-totem dnia 31-01-2007, 20:30, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
Grupy: WIP
|
Wysłany: 31-01-2007, 20:00
|
|
|
Uczę się cały dzień, nic nie pamiętam, męczę się jak cholera a i tak nie zdam...==" Samopoczucie nie do pozazdroszczenia.
Właściwie to już mam nawet gdzieś, czy zaliczę czy nie, tylko żeby mieć to cholerstwo za sobą... |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 31-01-2007, 22:16
|
|
|
Bo nie wiem o co chodzi z większością emot typu new japan czy jak to nazwać, o np. takie coś:
>.>
bombowiec z tych najlepszych na tyle, bomba zrzucona przez bombowca z tych najlepszych z przodu, bombowiec z tych najlepszych z przodu - czy co ten emot znaczy? |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|