Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 04-02-2007, 21:50
|
|
|
Moonlight napisał/a: | Uczenie się na egzamin w ostatniej chwili jest ZŁE.
Poza tym koszmarnie mi się nie chce i to jest chyba najgorsze ~~
Ale moją własną inwencją w wymyślaniu tysiąca rzeczy ciekawszych niż nauka to już sama siebie zadziwiam... |
Skąd ja to znam, skąd ja to znam?... >.> |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 04-02-2007, 22:20
|
|
|
Zlamalam sobie żebro, ale zyje... troche tylko ( TROCHE ! ) boli... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
The_Havoc_Rider
onward we rock.
|
Wysłany: 04-02-2007, 22:26
|
|
|
dałem się pobawić nietrzeźwym ludziom gałkami w mojej gitarze klasycznej (z stalowymi strunami lol) chyba za mocno naciągneli...
rozumiem by struny poszły, ok mała strata...
mostek nie mógł odpaść bo go kleiłem i przykręciłem na wkręty do pudła
więc co się stało? gryf się złamał w pół.... może jakoś naprawię...
było troche śmiechu.. ale teraz żal mi tej gitarki ; (((( fajna była.. |
_________________ nie, nie kocham wszystkich.
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-02-2007, 23:06
|
|
|
Lila:
Cytat: | Zlamalam sobie żebro |
Jak Ci się to udało? :/ Ale z drugiej strony jeszcze jedno żeberko, to potem ponoć jak dwóch brakuje to jest lepsze wcięcie:PXD |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 05-02-2007, 10:42
|
|
|
achiever napisał/a: | Jak Ci się to udało? :/ |
Nie chcesz wiedziec... spadlam z lozka :P |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-02-2007, 15:34
|
|
|
Byłem u lekarza, dostałem, co chciałem (zwolnienie i antybiotyk). Problem tkwi w tym, że - gdybym był całkiem zdrowy i przyszedł po to, żeby dostać antybiotyk, bo chce sobie go possać, to też bym dostał. Raczej wątpie, żeby po takich badaniach lekarka była w stanie w ogóle stwierdzić, czy jestem chory! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 05-02-2007, 16:04
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Problem tkwi w tym, że - gdybym był całkiem zdrowy i przyszedł po to, żeby dostać antybiotyk, bo chce sobie go possać, to też bym dostał. |
U mnie lekarka przypisuje antybiotyki niemal odruchowo, wystarczy mieć zaczerwienione gardło... A czy to infekcja bakteryjna, czy wirusowa, naprawdę nie robi różnicy... >.> |
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-02-2007, 16:23
|
|
|
Lila:
Cytat: | Nie chcesz wiedziec... spadlam z lozka :P |
No to ładnieXD Ale np. Nastula (Nastula!) połamał sobie rękę śpiąc na łóżku nie spadając (jakoś z 2, 3 lata temu). Mi z kolei zdyslokował się prawy bark ok. rok temu, jak się obudziłem to zobaczyłem... |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 05-02-2007, 18:50
|
|
|
... a mnie siostra skopala... i spadlam na psa... a pie sie ruszyl... a potem... na cos sie nadzialam i bylo tylko Ala... |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-02-2007, 19:58
|
|
|
Bo straciłem apetyt. Nic mi nie smakuje, nawet rzeczy które uwielbiam, smakują jak papier. Nie wiem co się ze mną dzieje, ale chyba nic dobrego. |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 05-02-2007, 22:43
|
|
|
Grisz też tak miałem jak się napiłem wrzącej herbaty <brr co za wspomnienie> ale w Twoim przypadku stawiam na wirusa. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 06-02-2007, 01:13
|
|
|
Bo jutro mam ostatni egzamin w sesji - geografia Japonii. Trzymajcie kciuki >_< |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 06-02-2007, 12:20
|
|
|
Popełniłem błąd i przyznałem się rodzinie, że jestem chory (ale już czuje się coraz lepiej). Teraz rodzina ima się wszystkich sposobów, żeby przywieść mnie do domu, nie przyjmując do wiadomości faktu, że ja się źle czuje, chce leżeć w łóżku i odpoczywać, a nie wozić się przez pół Polski (o pakowaniu, sprzątaniu etc. nie wspominając) albo gadać przez telefon. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-02-2007, 14:14
|
|
|
Vodh napisał/a: | Grisz też tak miałem jak się napiłem wrzącej herbaty <brr co za wspomnienie> ale w Twoim przypadku stawiam na wirusa. |
Wirus odpada, wychorowałem się tydzień temu.
Nawet domyślam się, co może być przyczyną, ale jak dla orka, to alternatywa jest niemal równie dobra jak samotne rzucenie się na cała armię wysokich lolfów. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 06-02-2007, 19:27
|
|
|
Koleżanka założyła się dzisiaj ze mną, że wyjdę za mąż zanim skończę 25 lat, prawdopodobieństwo znikome, ale nie dużo mi zostało i zastanawiam się która opcja jest gorsza. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|