Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-02-2007, 21:47
|
|
|
Bo w czwartek przyjeżdżają znajomi z Warszawy. Bardzo upierdliwi i nudni znajomi. W tym chłopaczek w moim wieku. Brrrr... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-02-2007, 00:56
|
|
|
Ty, to weź z nim jakiś kontakt nawiąż hahaXD
Bo chyba zapomniałem kod na konto i będę musiał iść po nowy i jak trafię na śmiesznego obsługującego, to cięzko mi się będzie z niego nie śmiać lub mu coś zasadniczego powiedzieć jak będzie działał jak ostatnio (a raczej przedostatnio, ale chyba już jest spoko...) |
|
|
|
|
|
kropla
Mykoidalny tentakl
|
Wysłany: 08-02-2007, 17:29
|
|
|
Bo okazalo sie, ze panie z dziekanatu zapisaly mnie:
1) Na zajecia, na ktore nie zapisywalem sie i nie chce na nie chodzic,
2) Na te, na ktore chce chodzic zostalem zapisany do jakichs zupelnie losowych grup ktore idealnie pokrywaja sie z moimi zajeciami na drugim wydziale.
Wczesniej przez 2 tygodnie chodzilem po prowadzacych, zbierajac podpisy na podanie na ktorym zezwalaja na to, zebym uczeszczal do ich grup cwiczeniowych. Po co, skoro i tak zostalem zapisany do zupelnie innych ludzi??
Do tego przez to nie mam juz szans na zapisanie sie na jakis normalny WF...
Chyba jutro panie z dziekanatu przestana mnie lubic i sie milo usmiechac:/ |
_________________ Jak po nocnym niebie sunące białe obłoki nad lasem... |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 08-02-2007, 18:52
|
|
|
bo stareńki dysk 9gb używany jako przerośnięta dyskietka w końcu wyzionął ducha, pozbawiając mnie tego, co akurat na nim leżało... BU. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 08-02-2007, 19:17
|
|
|
Dwa razy musiałem jechać do najbliższej Castoramy po deski z powodu niebieskich migdałów, 4 godziny w zimnych autobusach grrr |
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-02-2007, 20:45
|
|
|
w chałupie mróz i palić w gazowej kuchence trzeba by cieplej było, co gazu zużywa za dużo |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 09-02-2007, 08:58
|
|
|
Bo pani od matmy wciąż nie ma (była ponoć w środę, ale skąd miałem do jasnej ciasnej wiedzieć, że wtedy będzie?!), tak, że przedmiot zaliczę Bóg wie kiedy... >.> |
|
|
|
|
|
ghostface
|
Wysłany: 09-02-2007, 19:23
|
|
|
Bo dopadło mnie tzw. "music rage". Kto czytał ostatnią powieść Hornby'ego, wie czym się to objawia ^^" Jak to jest, że dyskusje o m&a, nawet o filmach, nie budzą u mnie takich emocji jak dyskusje o muzyce. |
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-02-2007, 00:43
|
|
|
1. znowu zajęta
2. zupełnie nie rozumiem klimatu irca na przykładzie najnowszego opisu Ysena - rzekłbym - choreee... |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 10-02-2007, 01:40
|
|
|
achiever napisał/a: | 2. zupełnie nie rozumiem klimatu irca na przykładzie najnowszego opisu Ysena - rzekłbym - choreee... | Powód jest prosty, rzekłabym jak gwóźdź. Majeczka i ja oglądałyśmy CSI:Miami, gdzie trup płci żeńskiej powstał przez upływ krwi z tętnicy podobojczykowej przebitej gwoździem wystrzelonym z pistoletu. Potem się zastanawiałyśmy, czy da się ubić palladyna... Naukowo i gwoździami konkretnie. I czy by się wykrwawił. Na śmierć. Proste. Jak gwóźdź. Co w tym jest chorego? *zaciekawienie* |
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-02-2007, 02:39
|
|
|
IKa:
Cytat: | Co w tym jest chorego? *zaciekawienie* |
Już nic:) |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 10-02-2007, 10:05
|
|
|
Bo wyniki z botaniki będą dopiero w poniedziałek, czyli będę musiał zostać poza domem o jeden dzień dłużej, niż planowałem... |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 10-02-2007, 11:34
|
|
|
Cytat: | Potem się zastanawiałyśmy, czy da się ubić palladyna... |
Nie da się. Palladyny nie istnieją. To tak jakby ubić celofyza. Ewentualnie można próbować ubić paladyna, acz potrzebny byłby gwóźdź przeciwpancerny. Poza tym kilka dodatkowych sprostowań:
- metalowe obojczyki, ochraniające szyje i obojczyki, nie tryskają; w każdym razie nie krwią; ewentualnie mogą tryskać płynnym żelazem, gdy właściciel porwie się na zbyt dużego smoka;
- gwoździe nie stręczą;
- tym bardziej nie stręczą gwoździe wystające z tętnic;
- obie panie utrzymują, że owego dnia nic nie piły; nie przeprowadzono jednak badania na obecność we krwi substancji psychotropowych w rodzaju soku pomarańczowego czy nutelli. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 10-02-2007, 13:20
|
|
|
Bo po raz kolejny nadzwyczajna arogancja, chamstwo, krótkowzroczność, trzymanie się kurczowo stołka, lizusostwo w stosunku do wyborców, przedkładanie własnych interesów, nie liczenie się z niczym i nikim rządzących partii sprawiły, że chce mi się wyć z bezsilności.
Bo Panowie na Wysokich Stanowiskach uważają, że przyroda to wielkie g* które nie jest nikomu potrzebne!
|
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 10-02-2007, 14:49
|
|
|
>_>
Podzielam wyrażoną wyżej opinię o k***** szykowanym w Dolinie Rospudy... ale pamiętajmy że procesy trwają, a prawo unijne stosuje się bezpośrednio, więc gdy rzecz w końcu trafi do ETSu, nie dość że nałożą kary to jeszcze odetną ryje od żłoba obcinając fundusze, ba, zapewne jeszcze każą rozebrać. A wtedy pan wojewoda i jego zwierzchnicy staną przed Trybunałem Stanu. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|