FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Status: offline

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 06-02-2007, 21:47   

Bo w czwartek przyjeżdżają znajomi z Warszawy. Bardzo upierdliwi i nudni znajomi. W tym chłopaczek w moim wieku. Brrrr...

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
achiever
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 08-02-2007, 00:56   

Ty, to weź z nim jakiś kontakt nawiąż hahaXD

Bo chyba zapomniałem kod na konto i będę musiał iść po nowy i jak trafię na śmiesznego obsługującego, to cięzko mi się będzie z niego nie śmiać lub mu coś zasadniczego powiedzieć jak będzie działał jak ostatnio (a raczej przedostatnio, ale chyba już jest spoko...)
Powrót do góry
kropla Płeć:Mężczyzna
Mykoidalny tentakl

PostWysłany: 08-02-2007, 17:29   

Bo okazalo sie, ze panie z dziekanatu zapisaly mnie:
1) Na zajecia, na ktore nie zapisywalem sie i nie chce na nie chodzic,
2) Na te, na ktore chce chodzic zostalem zapisany do jakichs zupelnie losowych grup ktore idealnie pokrywaja sie z moimi zajeciami na drugim wydziale.

Wczesniej przez 2 tygodnie chodzilem po prowadzacych, zbierajac podpisy na podanie na ktorym zezwalaja na to, zebym uczeszczal do ich grup cwiczeniowych. Po co, skoro i tak zostalem zapisany do zupelnie innych ludzi??

Do tego przez to nie mam juz szans na zapisanie sie na jakis normalny WF...

Chyba jutro panie z dziekanatu przestana mnie lubic i sie milo usmiechac:/

Numer Gadu-Gadu
1148869
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 08-02-2007, 18:52   

bo stareńki dysk 9gb używany jako przerośnięta dyskietka w końcu wyzionął ducha, pozbawiając mnie tego, co akurat na nim leżało... BU.

Numer Gadu-Gadu
3869750
Caladan Płeć:Mężczyzna
Chaos is Behind you

Grupy:
Melior Absque Chrisma
Omertà
Syndykat
WOM
PostWysłany: 08-02-2007, 19:17   

Dwa razy musiałem jechać do najbliższej Castoramy po deski z powodu niebieskich migdałów, 4 godziny w zimnych autobusach grrr
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
4934952
achiever
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 08-02-2007, 20:45   

w chałupie mróz i palić w gazowej kuchence trzeba by cieplej było, co gazu zużywa za dużo
Powrót do góry
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 09-02-2007, 08:58   

Bo pani od matmy wciąż nie ma (była ponoć w środę, ale skąd miałem do jasnej ciasnej wiedzieć, że wtedy będzie?!), tak, że przedmiot zaliczę Bóg wie kiedy... >.>
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
ghostface Płeć:Kobieta

PostWysłany: 09-02-2007, 19:23   

Bo dopadło mnie tzw. "music rage". Kto czytał ostatnią powieść Hornby'ego, wie czym się to objawia ^^" Jak to jest, że dyskusje o m&a, nawet o filmach, nie budzą u mnie takich emocji jak dyskusje o muzyce.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
achiever
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 10-02-2007, 00:43   

1. znowu zajęta

2. zupełnie nie rozumiem klimatu irca na przykładzie najnowszego opisu Ysena - rzekłbym - choreee...
Powrót do góry
IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 10-02-2007, 01:40   

achiever napisał/a:
2. zupełnie nie rozumiem klimatu irca na przykładzie najnowszego opisu Ysena - rzekłbym - choreee...
Powód jest prosty, rzekłabym jak gwóźdź. Majeczka i ja oglądałyśmy CSI:Miami, gdzie trup płci żeńskiej powstał przez upływ krwi z tętnicy podobojczykowej przebitej gwoździem wystrzelonym z pistoletu. Potem się zastanawiałyśmy, czy da się ubić palladyna... Naukowo i gwoździami konkretnie. I czy by się wykrwawił. Na śmierć. Proste. Jak gwóźdź. Co w tym jest chorego? *zaciekawienie*
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
achiever
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 10-02-2007, 02:39   

IKa:

Cytat:
Co w tym jest chorego? *zaciekawienie*

Już nic:)
Powrót do góry
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 10-02-2007, 10:05   

Bo wyniki z botaniki będą dopiero w poniedziałek, czyli będę musiał zostać poza domem o jeden dzień dłużej, niż planowałem...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 10-02-2007, 11:34   

Cytat:
Potem się zastanawiałyśmy, czy da się ubić palladyna...

Nie da się. Palladyny nie istnieją. To tak jakby ubić celofyza. Ewentualnie można próbować ubić paladyna, acz potrzebny byłby gwóźdź przeciwpancerny. Poza tym kilka dodatkowych sprostowań:

- metalowe obojczyki, ochraniające szyje i obojczyki, nie tryskają; w każdym razie nie krwią; ewentualnie mogą tryskać płynnym żelazem, gdy właściciel porwie się na zbyt dużego smoka;
- gwoździe nie stręczą;
- tym bardziej nie stręczą gwoździe wystające z tętnic;
- obie panie utrzymują, że owego dnia nic nie piły; nie przeprowadzono jednak badania na obecność we krwi substancji psychotropowych w rodzaju soku pomarańczowego czy nutelli.

IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 10-02-2007, 13:20   

Bo po raz kolejny nadzwyczajna arogancja, chamstwo, krótkowzroczność, trzymanie się kurczowo stołka, lizusostwo w stosunku do wyborców, przedkładanie własnych interesów, nie liczenie się z niczym i nikim rządzących partii sprawiły, że chce mi się wyć z bezsilności.

Bo Panowie na Wysokich Stanowiskach uważają, że przyroda to wielkie g* które nie jest nikomu potrzebne!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 10-02-2007, 14:49   

>_>
Podzielam wyrażoną wyżej opinię o k***** szykowanym w Dolinie Rospudy... ale pamiętajmy że procesy trwają, a prawo unijne stosuje się bezpośrednio, więc gdy rzecz w końcu trafi do ETSu, nie dość że nałożą kary to jeszcze odetną ryje od żłoba obcinając fundusze, ba, zapewne jeszcze każą rozebrać. A wtedy pan wojewoda i jego zwierzchnicy staną przed Trybunałem Stanu.

Numer Gadu-Gadu
3869750
Strona 117 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi