Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-02-2007, 16:40
|
|
|
Bo zwolniłem się z paru zajęć, żeby iść do lekarza, jako, że przez zwichnięty (?) palec nie mogę pisać i dowiedziałem się, że chirurg przyjmie mnie najwcześniej w przyszły czwartek. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 27-02-2007, 19:21
|
|
|
Bo matematyka jednak okazała się być dla mnie totalną abstrakcją, w efekcie czego mogę zaliczać pierwszy semestr do Bóg wie kiedy...
Rozumiem jeszcze na biologii chemię i fizykę, bo pozwalają zrozumieć procesy zachodzące w organizmach żywych i w ich środowisku... ale co ma do tego matematyka?! Dla mnie matma i biologia mają tyle wspólnego, co kot z dietą vegańską... >.> |
|
|
|
|
 |
DeadJoker 
Soul Loser

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-02-2007, 19:57
|
|
|
A ja mam odwrotnie. Matematykę da się znieść, bo jest logiczna. Jeśli się nie uczyłeś a chociaż trochę myślisz-jakoś wybrniesz. Natomiast biologia to pamięciówa. Nic nie można wydedukować. Trzeba zakuć i zapamiętać. Blee |
_________________ Za czasów rycerstwa, smoków i komuny
Nim łamanie kołem całkiem wyszło z mody
Gdy inkwizytorzy nosili shotguny
Autor tego posta przeżywał przygody
 |
|
|
|
 |
ka_tka 

|
Wysłany: 28-02-2007, 20:24
|
|
|
Bo jutro muszę wyjść do ludzi na wpół chora. Bo ostatnimi czasy w normalnym stanie nie mogę znieść, jak ludzie na mnie patrzą. O bogowie. Bo chciałabym się zapaść pod ziemię. |
|
|
|
|
 |
Ayoken 
Co znowu?

|
Wysłany: 28-02-2007, 21:29
|
|
|
Bo jestem zmęczonym, dziewczyny nie dają mi żyć i czuję że coś we mnie usycha. Hohoho... |
_________________ "Powiem jedno, nigdy więcej nie wypiję 7 kubków Tonicu w ciągu 8 minut" |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 01-03-2007, 09:28
|
|
|
Bo nagły spadek formy w środku nocy jest Tru i Mroczny. Niech mnie ktoś trzepnie, me jest złe na siebie... |
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 01-03-2007, 13:33
|
|
|
Bo mam ostre zapalenie krtani i zaczynam powoli tęsknić za dźwiękiem własnego głosu. I ucho mi się zatkało... |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
Saga 
Półdiablę

Dołączyła: 01 Lut 2007 Skąd: Poznań, zasadniczo Status: offline
|
Wysłany: 01-03-2007, 15:14
|
|
|
Bo znalazłam wczoraj stare zdjęcia i zrobiło mi się żal, że pewne rzeczy już nie wrócą.
Bo jestem chora i kaszlę jak rasowy gruźlik.
Bo przez chorobę ominął mnie próbny egzamin z niemieckiego, a będzie to wyglądać, jakbym nie poszła z tchórzostwa.
Bo gdy wrócę do pracy, znów nie będę wiedziała od czego zacząć i będę zostawać po godzinach.
Bo... wystarczy. |
_________________ Ci, którzy śnią za dnia widzą wiele rzeczy niedostępnych tym, co śnią nocą. |
|
|
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-03-2007, 15:16
|
|
|
Bo nie sprawdziło sie moje przewidywanie, że wytrzymam do weekendu bez wykręcania jakiegoś numeru w pracy _^_ Zdecydowanie jest ze mną źle ><
(dobra strona jest taka, że jest 15, a ja jestem w domu ^^') |
|
 |
kropla 
Mykoidalny tentakl

|
Wysłany: 01-03-2007, 16:46
|
|
|
korsarz napisał/a: | Bo matematyka jednak okazała się być dla mnie totalną abstrakcją, w efekcie czego mogę zaliczać pierwszy semestr do Bóg wie kiedy...
Rozumiem jeszcze na biologii chemię i fizykę, bo pozwalają zrozumieć procesy zachodzące w organizmach żywych i w ich środowisku... ale co ma do tego matematyka?! Dla mnie matma i biologia mają tyle wspólnego, co kot z dietą vegańską... >.> |
Powiedz to ludziom z zakladu biomatematyki i teorii gier u mnie;) Oraz tym z http://bioputer.mimuw.edu.pl/index.php. |
_________________ Jak po nocnym niebie sunące białe obłoki nad lasem... |
|
|
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 01-03-2007, 18:13
|
|
|
Przyszedłem dziś na wykłady po długiej przerwie i dowiedziałem sie, że mam juz wyjściówki i koła przyszłym tygodniu, byłoby wszystko oki gdybym miał czego uczyć (przepisywanie materiałów jestem wtrakcie)i w dodatku rozumiałbym to co widze przed oczami. Przy okazji jestem wyłaczony na 2 miechy ze wszelkich sportów opartych na nodze, czyli większość, a żeby było gorzej to bede musiał ograniczyć sie znacznie w spożywania alkoholu dla własnego zdrowia z powodu mojej własnie kontuzji. CutCut |
|
|
|
|
 |
Mao 
Your Kitty :*

|
Wysłany: 02-03-2007, 10:09
|
|
|
Bo wczoraj było smutno... ;(
Gomen :* |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
 |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-03-2007, 12:43
|
|
|
Bo ostre zapalenie gardła jest ZUE!
Bo mi gorzej...
Bo chyba po raz pierwszy od co najmniej pięciu lat zaczęło brakować mi pilota do telewizora! (tak, me nie ma pilota. Zgubiło dawno temu. Nigdy dotąd jej to nie przeszkadzało) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 02-03-2007, 13:29
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Bo chyba po raz pierwszy od co najmniej pięciu lat zaczęło brakować mi pilota do telewizora! |
Heh, a u mnie telewizor zaczyna mieć kaprysy, czyli po paru minutach od włączenia wyłącza dźwięk, albo całkiem się wyłącza. Tak, że trzeba x razy go włączać _^_ |
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 02-03-2007, 16:28
|
|
|
Korsarz nie chcę straszyć, ale kiedy mój telewizor zaczął się tak zachowywać, okazało się że to drgawki przedśmiertne i już nic nie można dla niego zrobić :)
Mój brat nagrywał wczoraj płytki i niby wszystko poszło dobrze, ale dlaczego teraz nie można ich odtworzyć..., poza tym moja nagrywarka (mam ją niecałe trzy miesiące) zaczyna kaprysić i nie wiem czy to z nią jest coś nie tak czy płyty są do niczego. Mam nadzieję że uda się je uratować, inaczej przepadło mi mnóstwo anime, a na samą myśl o ich powtórnym "zdobywaniu" słabo mi się robi.
Poza tym mój komp od wczoraj chodzi jak czołg, Windows sam się prosi o wymianę na ślicznego Linuxa, nawe nie wie jak bliski jest jego koniec... |
|
|
|
|
 |
|