Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 24-02-2007, 19:44
|
|
|
Lila napisał/a: | Buuuu! - mam osta... / Do tego grypa mnie dopadla :( |
Trzymaj się, jesteśmy z tobą^^. A na grypę radzę ci się w przyszłym roku zaszczepić profilaktycznie. Zawsze narażasz sie na jedno paskudstwo mniej X3.
Bo wczoraj zamawiałam Angel Sanctuary no i...
Po wypełnieniu formularza i kliknięciu "zamawiam" zaczeła się ładować następna strona, ale nie załadowała się do końca bo internet się powiesił"... i teraz nie wiem, czy zamówienie poszło czy nei~~. Wiadomości potwierdzającej nie dostałam, ale jeszcze czekam.
A ja chcę! Ja chcę Angel Sanctuary, Plan zajęć z FMA i niespodziankę! buuu... |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
LunarBird 
Chaos Master & WSZ

Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 24-02-2007, 21:35
|
|
|
BOReK napisał/a: | Zgodnie z oczekiwaniami dzisiejszy dzień jest kompletnie do czterech liter. Powiem nawet, że przekracza to moje oczekiwania, bo jest znacznie gorzej. |
Bingo>< Normalnie jakbym sam to pisał... >:-(
Bo... powiedzmy że mam sczerą ochotę warczeć, gryźć i wyć do księżyca. Tylko jeszcze nie zdecydowałem czy siebie czy może kogoś innego ><
Bo zarobiłem ban na #tanuki.pl za jedno zdanie. Całe szczęście że czasowy...
Bo mam do dupy nastrój i mam ochotę posłuchać Evanescence ><
Bo mam ochotę kogoś zamordować a obawiam się że mi w RW może zabraknąć bohaterów jak się nie opanuję ><
Bo tak. |
"The X-Files", #4 "Squeeze" |
Autor posta: rip LunarBird CLH
 |
|
|
|
 |
ka_tka 

|
Wysłany: 25-02-2007, 07:47
|
|
|
Bo mnie też dopadło to, co zdziesiątkowało (o ile niepojawienie się w szkole dosłownie połowy uczniów można jeszcze nazwać zdziesiątkowaniem...) moje otoczenie ostatnimi dniami. Bo zaraziłam mamuś i obie poległyśmy. Bo wskutek tego w domu nie ma żadnych leków i nie ma kto po nie iść xD;
Bo kiedy jestem chora nie mogę spać. Bo obudziwszy się z ogólnym poczuciem zmaltretowania i w stanie bliskim uduszenia się miałam nadzieję, że jest jakaś sensowna godzina i już nie muszę się męczyć. Bo była 2, czyli miałam za sobą 3h snu xD; Bo nikt mi nie wierzy, że na leżąco się duszę, a spanie na pół-siedząco ma tę wadę, że kręgosłup odmawia dalszej współpracy.
Bo o ile mamuś pracuje w domu, o tyle ja mam jutro szkołę i czeka mnie ciężka batalia o to, że się do niej nie wybieram. Bo mamuś nie wierzy, że mnie fakt niepójścia do szkoły wbrew pozorom nie zachwyca i stwierdzi, że przesadzam xD Bo będzie mnie chciała zmusić do leżenia w łóżku i ewentualnego czytania, ale jak ja mam czytać, skoro mi literki przed oczami latają? ^^;
Bo serwer RO na który wczoraj powróciłam po pół roku właśnie padł. Abstrahując od tego, że przynoszę pecha, wczoraj nieco się namęczyłam, żeby to wszystko uruchomić, zaktualizować (nie mogłam np. dostać się do mojej baby sinki, na której zostawiłam całego equipa mojej głównej postaci, bo sakray stwierdził, że przy ściąganiu aktualizacji z czerwca zeszłego roku będzie się wieszał = ściągamy nowszego sakraya...), a w momencie, kiedy naprawdę potrzebuję się czymś zająć, i tak nie mogę pograć. I piszę tego oto bezsensownego posta XD |
|
|
|
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 26-02-2007, 13:29
|
|
|
Bo zaraz muszę się ruszyć, mimo że najchętniej zapadłbym w sen na 2 miesiące.
Bo sypie śnieg.
Bo łeb mnie boli tak że mam go ochotę odstrzelić >_< |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-02-2007, 13:44
|
|
|
Odkryłem literówke w swoim CV, w strategicznym miejscu. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Shiori 

|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-02-2007, 18:41
|
|
|
Bo zwichnąłem sobie środkowy palec lewej ręki na wfie dziś. >_> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
DeadJoker 
Soul Loser

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-02-2007, 18:53
|
|
|
Też mam osta mamusiu! I to za co! Za cenną, głęboką i specjalistyczną wypowiedź, która w dodatku została nazwana SPAMEM. To już nie jest demokracja. To jest reżim! Ale poczekajcie. Moja zemsta będzie słodka. Buhahahahahaekh, ekh, EKH, niech ktoś mnie puknie, zakrztusiłam się! Dlaczego nic nigdy mi nie wychodzi?! |
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-02-2007, 19:02
|
|
|
Siedzę samotnie w domu i chciałabym żeby tak pozostało (wyjątkowo dzisiaj) - wieczór zapowiada się okropnie, dlatego staram się nacieszyć tą chwilą, najgorsza jest świadomość że za kilka godzin będę bardzo żałować, że namawiałam brata na wyjazd.
P.S. Już tego żałuję, samotność właśnie się skończyła, oczywiście wszystkiemu my jesteśmy winni, do wszystkiego można się przyzwyczaić. |
|
|
|
|
 |
IKa 
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-02-2007, 19:15
|
|
|
Bo obejrzawszy CAŁE Oskary, mam migrenę jak stąd do Deneba na skutek niedospania @___@ |
|
|
|
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 26-02-2007, 19:57
|
|
|
IKa napisał/a: | mam migrenę jak stąd do Deneba na skutek niedospania |
Ja DALEJ mam migrenę, sam niż wystarczył, nie musiałem nawet niedosypiać. Bu. ;__; |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
Gustavus 
mechalistkoholik

|
Wysłany: 27-02-2007, 13:12
|
|
|
bo padła mi drukarka akurat jak miałem ponad 300 stron do druku. |
_________________ "Ich okręty są jak ich kobiety...
Piękne i szybkie, ale fatalnie się prowadzą"
 |
|
|
|
 |
Shiori 

|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-02-2007, 15:43
|
|
|
Bo wczoraj cieszyłam się, że najpewniej będę miała okazję odwiedzić warszawskie jenoty...
...bo dziś rzężę jako ten trabant zajeżdżony i wyraźnie coś mi siedzi na gardle i oskrzelach. Bo nie dam głowy, że wyzdrowieję do piątku. A nawet jeśli wyzdrowieję, to moja klasa jest tak koszmarnie niezorganizowana, że w końcu i tak diabli wezmą wycieczkę...
*me buka i narkotyzuje się herbatką jabłkową* |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 27-02-2007, 15:57
|
|
|
Bo siedze na kompie, ktory ma myszke z.... chyba sredniowiecza... 2 przyciski... i jest wielkosci 2 piesci... boze... i sie zacina !! |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|