Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Arashino Shiro 
władająca czasem...

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 16-03-2007, 16:40
|
|
|
bo wkopałam się w nowe obowiązki
bo 28mam referat z matematyki o durnym zastosowaniu funkcji trygonometrycznych w życiu
bo 29 mam referat z geografii o Amazonce....
bo na oba referaty nie mam KOMPLETNIE NIIIIC!!!
bo zawaliłam sprawdzian z niemieckiego bo Arashi oczywiście nie umie czytać...i ma dodatkowo połowę punktów w plecy bo nie przeczytała że czasowniki w perfekcie mają być
z czasownikami posiłkowymi...><
bo wisi nad moją głową czarna chmurka z napisem " weź się wreszcie do roboty" zwłaszcza z geografii i historii...
bo mamy beznadziejną historyczkę i równie beznadziejny podręcznik...
bo zdaję maturę z historii i przy obecnym przygotowaniu mnie do tego ( powód linijka wyżej) grozi mi to że najzwyklej w świecie tego nie zdam...><
bo dalej jadę na antybiotykach
bo nie wracam do domu na weekend tylko siedzę w tej durnej szkole...
bo za kilka dni minie mój roczek na tanuki a ja nawet nie wiem co przez ten czas robiłam... |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-03-2007, 17:29
|
|
|
korsarz napisał/a: | Grisznak napisał/a: | o po straceniu pół godziny nie udało mi się poderwać Hotaru z Sailorek.... |
Z podobnym skutkiem mógłbyć poderwać Ayanami Rei ;) Nie lepiej Rei Hino, lub Ami Mizuno? :) |
Niestety w grze była tylko ta jedna. Ale poderwać Harukę czy Michiru - to by dopiero było wyzwanie...Choć fakt, wolałbym Ami, jak już. |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 16-03-2007, 17:47
|
|
|
Arashino Shiro napisał/a: | mam referat z matematyki o durnym zastosowaniu funkcji trygonometrycznych w życiu |
Ale to jest bardziej konkretne niż to o wielomianach :P. Poczytaj sobie o falach - bez trygonometrii się nie obejdzie, a zjawisko jest wykorzystywane wszędzie. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 17-03-2007, 14:56
|
|
|
Bo niech mnie ktoś zamorduje, ładnie proszę.... |
|
 |
LookOUT 
The Hitgirl

|
Wysłany: 17-03-2007, 15:10
|
|
|
Powiesic gosci,ktorzy ustawili gimnazjum tuz za naszym plastykiem(w tym samym budynku).Smarki a to przez drzwi glupawe lisciki podrzucali ,a to inne typu "zarty",no ale olewka generalnie byla-to jasne.Ale wczoraj...
Na dlugiej przerwie wychodze,patrze...a na zewnatrz ze 30 LYSyCH KARCZKOW Z gima przed plastykiem!!!0_0 Do tego rzucajacy wulgaryzmami i z ogolnym parciem na zadyme.Normalnie strach wyjsc!Jak facet od histy sztuki wyszedl do nich,to jeden z nich do niego lapami wyskoczyl! Ktos zadzwonil po policje ta przyjechala(po 10 minutach...)...i nic,bo tamci zdazyli zwiac...Niezla akcja-nie ma co X0 |
_________________ Choice for you, is the view to a kill ,
Between the shades, assination standing still...
-Hey, ARE YOU TALKING TO ME?! |
|
|
|
 |
Sakura_chan 
Pure Angel

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-03-2007, 19:50
|
|
|
LookOUT napisał/a: | Powiesic gosci,ktorzy ustawili gimnazjum tuz za naszym plastykiem |
U nas część wydziału była w tym samym budynku co podstawówka. To dopiero była jazda... |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
 |
|
|
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-03-2007, 15:04
|
|
|
Bo jestem komputerowa noga i bardzo zdecydowanie nie umiem podpiąć drugiego komputyera do sieci. jeden podłączony do routera działa. Drugi nie. A ja nie rozumiem zaawansowanej instrukcji obsługi ^^' |
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-03-2007, 20:56
|
|
|
muszę coś zrobić z czytaniem; mój stopień zniecierpliwienia wzrósł do takiego stopnia, że nawet nie daje rady przeczytać paru postów pod rząd w tempie wolnym; po prostu nie chce mi się - najlepiej jakiś implant w mózg, żeby wszystko się czytało przez spojrzenie (albo może nauka szybkiego czytania crap...) |
|
|
|
|
 |
Luna 
Gdzieś tam...

Dołączyła: 25 Lis 2006 Skąd: dom mój tam, gdzie serce me Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 19-03-2007, 09:33
|
|
|
Bo już dłużej nie mogę patrzeć na moją głupią siostrę… Naprawdę wygląda jak żywy trup… Co chwilę leci jej krew z nosa, ledwo stoi, podtrzymuje się ścian i to dosłownie. A jednak nadal martwi się szkołą. Dziś nawet poszła ze mną na miasto, bo potrzebowałam coś… A ta jak uparty Osioł, że ona też idzie, bo źle wybiorę… Nie wiem, co mam robić. Jak jej pomóc? Stara się wszystko zrobić sama, a nie rozumie, że czasem nie można… Brat już powiedział, że jej nie puści w tym tygodniu do szkoły, a ta, że nie może… Nie może to ona prawie chodzić! Czy to normalne, że niektórzy są tacy uparci?! Aż mi się ryczeć chce… Nie wiem, co myśleć:
- Czy jest taka uparta, bo tak bardzo dąży do celu…
- Czy po porostu jest taka głupia…
Wiem jedno, że ja tak nie potrafię i tego jej zazdroszczę. Obojętnie, co by musiała poświęcić i tak zrobi to, co postawi sobie za cel… Za wszelką cenę… |
_________________ Leżę i czekam aż zło przeminie, jak nie przeminie... Poleżę jeszcze...
 |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-03-2007, 10:18
|
|
|
Może po prostu wysłać ją do lekarza...? |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Luna 
Gdzieś tam...

Dołączyła: 25 Lis 2006 Skąd: dom mój tam, gdzie serce me Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 19-03-2007, 10:21
|
|
|
Psychiatry ?<joke> ( PS: ju jest w szpitalu :/ Brat ja zawiozl ) |
_________________ Leżę i czekam aż zło przeminie, jak nie przeminie... Poleżę jeszcze...
 |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-03-2007, 17:56
|
|
|
Bo *&(#&)@!**%@#@!!! Śnieg widzę! Zimno!
Bo spałam dzisiaj niecałe trzy godziny, mimo że położyłam się wcześnie... Rzucanie się po łóżku od 22.30 do trzeciej jest ZUE.
Bo boli mnie brzuszek.
Bo jestem przeziębiona.
Bo forum działa dzisiaj jakby chciało, a nie mogło.
I bo niektórzy ludzie mnie bardzo dobijają! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Arita 
Unpredictable

|
Wysłany: 20-03-2007, 18:09
|
|
|
Bo jest snieg i ziiimno a już było 20 stopni;(
Bo jutro jest 21.03 czyli pierwszy dzień wiosny i teoretycznie nie powinno mnie być w szkole, ale mam spr z niemieckiego i fizyki na pierwszej i ostatniej lekcji co oznacza, że jednak tam będę. I muszę się dzisiaj dużo uczyć -.-
Bo nasza pani z biologii zażyczyła sobie (tak ma każdy biol-chem) żeby każdy zrobił pracę badawczą gdy w większości szkół taką pracę wykonuje się tylko w wtedy gdy ktoś bierze udział w olimpiadzie. I jutro po lekcjach mam iść do niej omówić konspekt, a wolałabym tam nie iść bo z każdym rozmawia przynajmniej 15 min, czepiając się o wszystko >.< |
_________________ "Przyszłość ma wiele imion. Dla słabych ma imię - niemożliwe, dla nieśmiałych - nieznane, dla myślących i walczących - ideał."
Victor Hugo |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-03-2007, 19:11
|
|
|
Gdzie śnieg? Moja chcieć śnieg!!! U moja padać deszcz i wiać wiatr...
Bo Rada Europy uznała, że odmowa zamordowania człowieka jest sprzeczna z Konwencją Praw Człowieka.
Bo spędziłem trzy godziny w archiwum nie znalazłszy w nim niczego z tego co mi potrzebne. Tak więc jutro będzie kolejny kwerendo-maraton.
Bo na moją pożal się Boże konsolę nie ma żadnej strategii tylko gry na bezmógów tzn. bijatyki, strzelanki i wyścigi. A nie samym jrpg człowiek żyje. |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 20-03-2007, 19:43
|
|
|
Bo w ciągu najbliższego tygodnia będę musiał w sumie napisać trzy sprawozdania (z czego jedno dość pokaźne), przerobić dwa i skończyć jedno. Dwie sztuki z puli są na jutro, więc... I'm dead X_X. A męczę się tak od dni czterech.
Cała nadzieja w tym, że się zaprę i zrobię wszystko do weekendu - wtedy miałbym ze dwa dni luzu. Nie należy się mnie jednak spodziewać na IRC'u w najbliższym czasie. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|