FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 12-03-2007, 20:26   

Dalej bardziej nie umiem, niż umiem mówić.
A jutro zajęcia od 8:00 do 20:00 (1.5h przerwy w środku) i 4 kolosy (w tym z zapisu fonetycznego i zapisu alfabetem greckim) ._.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
achiever
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 12-03-2007, 21:17   

no ja, już dawno nie zjadłem tyle mięsa co w ostatnich 4 dniach, będę musiał to przemyśleć (hehe no bez przesadyXD)
Powrót do góry
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 12-03-2007, 22:08   

Bo Internet wyłącza mi się co pieć minut i mam już tego serdecznie dość. Cały dzień tak.

G.F.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 13-03-2007, 09:59   

Bo telewizor w końcu wydał swe ostatnie tchnienie... >.>
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Caladan Płeć:Mężczyzna
Chaos is Behind you

Grupy:
Melior Absque Chrisma
Omertà
Syndykat
WOM
PostWysłany: 13-03-2007, 16:51   

moje życie towarzyskie sie obudziło wtedy kiedy nie mam kasy, a nauki jest multum
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
4934952
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 13-03-2007, 17:38   

Bo jest zbyt słonecznie i ciepło na naukę, a za niecałe dwa tygodnie mam dwa kolokwia ^^'
Arita Płeć:Kobieta
Unpredictable

PostWysłany: 13-03-2007, 20:25   

Bo mam jutro z spr z histy i chemii >.< na dodatek przez jakiś czas nie miałam światła, naszczęście nie będę musiała się uczyć przy świeczce bo przed chwilą włączyli.

Bo pokłóciłam się z kumplem. Stwierdził, żę traktuje go jak zgniłego robaka (?!), a tak nie jest. Ogólnie dno -.-

I jest tak ciepło... a ja musze się całymi dniami uczyć:(

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6735058
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 14-03-2007, 16:17   

Bo jutro kończy mi się laba - trzeba iść na zajęcia. Pociąga to za sobą konieczność nauki w dniu dzisiejszym paru lekcji słownictwa/gramatyki oraz znaków >_>

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Arita Płeć:Kobieta
Unpredictable

PostWysłany: 14-03-2007, 19:56   

Bo jutro mam kart z fizyki, a z tego przedmiotu nie jestem orłem. No ale jestem profilem biol-chem-fiz -.-' Niby wszystko wiem, ale jak zawsze dostane 3 lub 4 >.<

Numer Gadu-Gadu
6735058
achiever
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 14-03-2007, 20:33   

ostro było; najpierw wczoraj stwierdziłem, że by się nauczyć na logikę (kouo) to położę się spać o 21, po czym obudzę się o 2 rano; tak też zrobiłem i uczyłem się z przerwami na inne przedmioty i aktywności tak do 8.30 (dzięki czemu ominąłem pierwsze zajęcia, mniej ważne tego dnia; ale i tak całkiem ważne); no i wjeżdzam na uniwerek a tam zaraz znajomki z radosnym uśmiechem na twarzy: nie ma koła hura!; no super (enyłej to zwiększa mimo wszystko me szanse na jeszcze lepszy wynik, niż ten który uzyskałbym dziś, bo materiał taki trudny nawet)
Powrót do góry
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 15-03-2007, 11:47   

Porażka na całej linii.

Zawiniły dwie rzeczy: organizacja pracy Zega oraz plan przestrzenny miasta Lublin.

Pan Zeg, wiedząc, że ma mało czasu i nie ma pojęcia jak trafić do celu udał się na ulice Zaana o godzinie 9 (rozmowe miał mieć o godzinie 10:15). Niestety pan Zeg nie pomyślał o tym, żeby wziąść ze sobą telefon i zeszytu, w ktorym zapisany był numer domu, w jaki mam trafić.

W efekcie pan Zeg szukał domu nr. 5a zamiast 3a i nie mogł zadzwonić, żeby ów błąd poprawić i spytać o drogę.

Nie mniej jednak szukanie numeru poprawnego i tak by nic nie dało, albowiem na ulicy Zaana istnieją budynki o numerach: 11, 13, 14, 27 do 50 oraz Leclerc i Mediamarkt, a tubylcy są w stanie wskazać jedynie szose, wzdłóż której wzniesiono szereg bloków przynależnych do ulic Wajdeloty, Lipowej i Krasińskiego. Pan Zeg spędził dwie godziny na żeśkim spacerze po ulicy im. Tomasza Zaana i innych numerów nie znalazł. Stąd pan Zeg wnioskuje, że możliwe są trzy opcje:
- budynki te fizycznie nie istnieją.
- budynki te istnieją w zeroprzestrzeni, jak Bezpieczna Chatka Leomunda w Dungeons and Dragons.
- budynki te istnieją na Planie Materialnym, ale są zamaskowane tak, jak Ulica Pokątna w Harrym Potterze.

Wnioski:
- nauczyć się nosić przy sobie telefon komurkowy!
- nauczyć się sprawdzać adres przed wyjściem!
- nauczyć się NIE ODPOWIADAĆ na ogłoszenia o prace od firm, które nie podają swojej nazwy!

Numer Gadu-Gadu
1271088
Arashino Shiro Płeć:Kobieta
władająca czasem...

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 15-03-2007, 14:40   

dzisiaj się źle czuję
miałam polski z naszą "wybitną" polonistką
trzy końcowe lekcje spędziłam w stanie hibernacji intelektualnej jak i fizycznej
mam po prostu śliczny kalendarz na następne dwa tygodnie...termin goni termin, referat z matmy dzień później z geografi, zawalony weekend przez jakieś durne PO w szkole
brak czasu na cokolwiek nie mówiąc już o relaksie
~~~~
bo mogło być lepiej...
bo ogólnie robi się coraz gorzej...
bo jest źle..a będzie jeszcze gorzej...

Numer Gadu-Gadu
następne+pytanie...
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 15-03-2007, 19:13   

Dziś pan Zeg pojechał do biblioteki pożyczyć książki. Pan Zeg spotkał tam kolegów i koleżanke. Pan Zeg rozmawiał między innymi o tematyce pracy.

Źli bogowie i mazoku nadali, że w trakcie tej rozmowy okazało się, że koleżanka pracuje w tej anonimowej firmie. I to nie jest rzadna anonimowa firma, tylko oddział banku Inteligo, fajne miejsce do pracy. Po prostu tym razem postanowili póścić takie ogłoszenie...

A najgorsze w tym wszystkim jest to, że na mojej stancji nie ma niczego, na czym mógłbym się powiesić!!!

Numer Gadu-Gadu
1271088
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 15-03-2007, 19:53   

Bo po straceniu pół godziny nie udało mi się poderwać Hotaru z Sailorek....dating simy są głuuupie!!!

Bo na temat, który zamierzam opracowywać nie ma żadnej pracy - ma to ten plus, że będę prekursorem. Minus jest jednak ten, że trzeba będzie przekopywać się przez archiwa, opracowania i tym podobne. Ale takie już uroki pracy historyka.
Powrót do góry
Sakura_chan Płeć:Kobieta
Pure Angel

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 15-03-2007, 20:36   

Bo cały dzień boli mnie głowa
Bo zmarła babcia mojej przyjaciółki :(

Into precious memories

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2919192
Strona 125 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi