Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 12-03-2007, 20:26
|
|
|
Dalej bardziej nie umiem, niż umiem mówić.
A jutro zajęcia od 8:00 do 20:00 (1.5h przerwy w środku) i 4 kolosy (w tym z zapisu fonetycznego i zapisu alfabetem greckim) ._. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-03-2007, 21:17
|
|
|
no ja, już dawno nie zjadłem tyle mięsa co w ostatnich 4 dniach, będę musiał to przemyśleć (hehe no bez przesadyXD) |
|
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 12-03-2007, 22:08
|
|
|
Bo Internet wyłącza mi się co pieć minut i mam już tego serdecznie dość. Cały dzień tak. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 13-03-2007, 09:59
|
|
|
Bo telewizor w końcu wydał swe ostatnie tchnienie... >.> |
|
|
|
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 13-03-2007, 16:51
|
|
|
moje życie towarzyskie sie obudziło wtedy kiedy nie mam kasy, a nauki jest multum |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 13-03-2007, 17:38
|
|
|
Bo jest zbyt słonecznie i ciepło na naukę, a za niecałe dwa tygodnie mam dwa kolokwia ^^' |
|
|
|
|
 |
Arita 
Unpredictable

|
Wysłany: 13-03-2007, 20:25
|
|
|
Bo mam jutro z spr z histy i chemii >.< na dodatek przez jakiś czas nie miałam światła, naszczęście nie będę musiała się uczyć przy świeczce bo przed chwilą włączyli.
Bo pokłóciłam się z kumplem. Stwierdził, żę traktuje go jak zgniłego robaka (?!), a tak nie jest. Ogólnie dno -.-
I jest tak ciepło... a ja musze się całymi dniami uczyć:( |
_________________ "Przyszłość ma wiele imion. Dla słabych ma imię - niemożliwe, dla nieśmiałych - nieznane, dla myślących i walczących - ideał."
Victor Hugo |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

|
Wysłany: 14-03-2007, 16:17
|
|
|
Bo jutro kończy mi się laba - trzeba iść na zajęcia. Pociąga to za sobą konieczność nauki w dniu dzisiejszym paru lekcji słownictwa/gramatyki oraz znaków >_> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Arita 
Unpredictable

|
Wysłany: 14-03-2007, 19:56
|
|
|
Bo jutro mam kart z fizyki, a z tego przedmiotu nie jestem orłem. No ale jestem profilem biol-chem-fiz -.-' Niby wszystko wiem, ale jak zawsze dostane 3 lub 4 >.< |
_________________ "Przyszłość ma wiele imion. Dla słabych ma imię - niemożliwe, dla nieśmiałych - nieznane, dla myślących i walczących - ideał."
Victor Hugo |
|
|
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-03-2007, 20:33
|
|
|
ostro było; najpierw wczoraj stwierdziłem, że by się nauczyć na logikę (kouo) to położę się spać o 21, po czym obudzę się o 2 rano; tak też zrobiłem i uczyłem się z przerwami na inne przedmioty i aktywności tak do 8.30 (dzięki czemu ominąłem pierwsze zajęcia, mniej ważne tego dnia; ale i tak całkiem ważne); no i wjeżdzam na uniwerek a tam zaraz znajomki z radosnym uśmiechem na twarzy: nie ma koła hura!; no super (enyłej to zwiększa mimo wszystko me szanse na jeszcze lepszy wynik, niż ten który uzyskałbym dziś, bo materiał taki trudny nawet) |
|
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 15-03-2007, 11:47
|
|
|
Porażka na całej linii.
Zawiniły dwie rzeczy: organizacja pracy Zega oraz plan przestrzenny miasta Lublin.
Pan Zeg, wiedząc, że ma mało czasu i nie ma pojęcia jak trafić do celu udał się na ulice Zaana o godzinie 9 (rozmowe miał mieć o godzinie 10:15). Niestety pan Zeg nie pomyślał o tym, żeby wziąść ze sobą telefon i zeszytu, w ktorym zapisany był numer domu, w jaki mam trafić.
W efekcie pan Zeg szukał domu nr. 5a zamiast 3a i nie mogł zadzwonić, żeby ów błąd poprawić i spytać o drogę.
Nie mniej jednak szukanie numeru poprawnego i tak by nic nie dało, albowiem na ulicy Zaana istnieją budynki o numerach: 11, 13, 14, 27 do 50 oraz Leclerc i Mediamarkt, a tubylcy są w stanie wskazać jedynie szose, wzdłóż której wzniesiono szereg bloków przynależnych do ulic Wajdeloty, Lipowej i Krasińskiego. Pan Zeg spędził dwie godziny na żeśkim spacerze po ulicy im. Tomasza Zaana i innych numerów nie znalazł. Stąd pan Zeg wnioskuje, że możliwe są trzy opcje:
- budynki te fizycznie nie istnieją.
- budynki te istnieją w zeroprzestrzeni, jak Bezpieczna Chatka Leomunda w Dungeons and Dragons.
- budynki te istnieją na Planie Materialnym, ale są zamaskowane tak, jak Ulica Pokątna w Harrym Potterze.
Wnioski:
- nauczyć się nosić przy sobie telefon komurkowy!
- nauczyć się sprawdzać adres przed wyjściem!
- nauczyć się NIE ODPOWIADAĆ na ogłoszenia o prace od firm, które nie podają swojej nazwy! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Arashino Shiro 
władająca czasem...

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 15-03-2007, 14:40
|
|
|
dzisiaj się źle czuję
miałam polski z naszą "wybitną" polonistką
trzy końcowe lekcje spędziłam w stanie hibernacji intelektualnej jak i fizycznej
mam po prostu śliczny kalendarz na następne dwa tygodnie...termin goni termin, referat z matmy dzień później z geografi, zawalony weekend przez jakieś durne PO w szkole
brak czasu na cokolwiek nie mówiąc już o relaksie
~~~~
bo mogło być lepiej...
bo ogólnie robi się coraz gorzej...
bo jest źle..a będzie jeszcze gorzej... |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 15-03-2007, 19:13
|
|
|
Dziś pan Zeg pojechał do biblioteki pożyczyć książki. Pan Zeg spotkał tam kolegów i koleżanke. Pan Zeg rozmawiał między innymi o tematyce pracy.
Źli bogowie i mazoku nadali, że w trakcie tej rozmowy okazało się, że koleżanka pracuje w tej anonimowej firmie. I to nie jest rzadna anonimowa firma, tylko oddział banku Inteligo, fajne miejsce do pracy. Po prostu tym razem postanowili póścić takie ogłoszenie...
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że na mojej stancji nie ma niczego, na czym mógłbym się powiesić!!! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-03-2007, 19:53
|
|
|
Bo po straceniu pół godziny nie udało mi się poderwać Hotaru z Sailorek....dating simy są głuuupie!!!
Bo na temat, który zamierzam opracowywać nie ma żadnej pracy - ma to ten plus, że będę prekursorem. Minus jest jednak ten, że trzeba będzie przekopywać się przez archiwa, opracowania i tym podobne. Ale takie już uroki pracy historyka. |
|
|
|
|
 |
Sakura_chan 
Pure Angel

|
Wysłany: 15-03-2007, 20:36
|
|
|
Bo cały dzień boli mnie głowa
Bo zmarła babcia mojej przyjaciółki :( |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|