Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
ghostface
|
Wysłany: 02-04-2007, 18:04
|
|
|
Melmothia napisał/a: | Bo na wyświetlaczu komórki mam wielką, wredną, nieusuwalno-trwałą i wściekle widoczną rysę. |
Heh, ja mam to samo. Raz jeden wrzuciłam telefon do torby, w której wyjątkowo tego dnia miałam zeszyt z kółeczkami... witaj mega ryso! Zawsze w takich momentach powtarzam sobie, że nie należy przywiązywać się do rzeczy materialnych... chwila zastanowienia... w ogóle mnie to nie pociesza xD
Możesz spróbować to wypolerować, trochę kremu i przetrzeć szmatką. Wiem, że to brzmi niedorzecznie i nie spodziewaj się cudów, ale trochę pomaga (przynajmniej na podświadomość) - jakoś ta rysa mniej się błyszczy. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-04-2007, 18:22
|
|
|
W ostateczności, gdyby rysa bardzo przeszkadzała, można kupić nową obudowę, nie są jakoś straszliwie drogie. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-04-2007, 18:29
|
|
|
ghostface napisał/a: | Możesz spróbować to wypolerować, trochę kremu i przetrzeć szmatką. Wiem, że to brzmi niedorzecznie i nie spodziewaj się cudów, ale trochę pomaga (przynajmniej na podświadomość) - jakoś ta rysa mniej się błyszczy. |
Dzięki, spróbuję :). Ale znając mnie będę do zadania podchodziła ostrożnie i trwożnie, nie chcę aby komuś twarz się jeszcze bardziej zniekształciła.
Może przynajmniej nie będzie się mieniło wszystkimi barwami...
Keii napisał/a: | W ostateczności, gdyby rysa bardzo przeszkadzała, można kupić nową obudowę, nie są jakoś straszliwie drogie. |
Ermmm... szybkę wyświetlacza? Ach..bo ja na nowych rzeczach niezbyt się znam. Dobrze wiedzieć. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-04-2007, 18:46
|
|
|
Jeśli to nie jest wyświetlacz dotykowy, a szybka jest plastikowa, to raczej jest częścią obudowy ;)
Zawsze można to sprawdzić, zdejmując całą obudowę, to nie powinno być trudne (aczkolwiek nie ponoszę odpowiedzialności za ewentualne szkody ;P) - sam czasem z nudów, kiedy nie mam nic innego pod ręką, zdejmuję i zakładam obudowę na komórkę ^^' (w Nokii i Siemensie, które miałem, schodziła bez żadnych problemów). |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 02-04-2007, 19:15
|
|
|
Jestem chora, głowę mi zaraz rozerwie i ten przeklęty katar, chce mi się wyć.
Czy ktoś zna jakiś domowy sposób na złagodzenie kataru? |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-04-2007, 17:41
|
|
|
Bo $%^$&! Polski Słownik Biograficzny wciąż nie jest doprowadzony do litery "W".... |
|
|
|
|
|
Nabu
|
Wysłany: 03-04-2007, 18:22
|
|
|
Bo walka z uzależnieniem jest strasznie trudna, ale ja się nie poddam! |
_________________ there's no map and
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 03-04-2007, 18:37
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | Czy ktoś zna jakiś domowy sposób na złagodzenie kataru? |
Czosnek jeszcze raz czosnek+ miód z cytryną.
Mam grypopodobną chorobę, a musze jutro koniecznie pójść do szkoły jeszcze 2 dni i święta. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 05-04-2007, 09:57
|
|
|
Bo mam sakramencki katar, a do tego jestem poddenerwowany i mam ochotę kogoś pogryźć==... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-04-2007, 20:04
|
|
|
mam jakiś przesilony mózgomysł, bo czytać mi się nie chcę, co normalnie bym połknął |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 05-04-2007, 20:13
|
|
|
Nadal jestem chory i wydawało mi sie ze przed drzwiami jest moja wychowawczynia z liceum,która otwarcie powiem że niecierpiałem, bład jest on przed drzwiami mojej sasiadki, już wolałbym żeby były to zwidy. |
|
|
|
|
|
Bunji
cHAos RuLEz
|
Wysłany: 06-04-2007, 14:42
|
|
|
Bo sa święta czyli musze sprzątnąć pokój, a dziadkowie marudza zeby do kosciola isc, pozatym zasypiam na stojaco a jeszcze troche dzisiaj chcialem zrobic. |
_________________ I'm not a psycho, I'm just crazy |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-04-2007, 15:06
|
|
|
Bo V4Victory nie chce łazić pod tym $%^$& Windowsem... |
|
|
|
|
|
Nabu
|
Wysłany: 06-04-2007, 15:43
|
|
|
Bo z powodu świąt moja ukochana cukiernia boryka się z problemem dystrybucji kajmaków co, pod wpływem mojej naglej fascynacji tymi ciastami, nie jest dla mnie najszczęśliwszą wiadomością. |
_________________ there's no map and
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-04-2007, 12:30
|
|
|
Bo doznałem niemałego wstrząsu, jak poszedłem poczytać i minęły nagle dwie godziny. Problem w tym, że przed dwoma godzinami było supersłońce świeciło, a teraz już nie. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|