FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 08-04-2007, 08:38   

*podśpiewuje pod nosem*

...śnieg pada, śnieg pada...
.
.
.
przepraszam bardzo, to Wielkanoc czy Boże Narodzenie?

władająca czasem...

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 08-04-2007, 10:21   

Cytat:
przepraszam bardzo, to Wielkanoc czy Boże Narodzenie?

święto wielkiego bizona:P

bo w domu jest rodzina i atmosfera typowo nie świąteczna, bo by nie wejść w sam środek obecnego frontu wojennego wolę siedzieć przy kompie
bo prezentacja na tb jeszcze nie skończona
bo referat z geografi przypomina chińską zupkę - jest w proszku i rozsypce
bo ewidentnie nie chce się mi za to wziąć.

Numer Gadu-Gadu
następne+pytanie...
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 08-04-2007, 17:19   

Chcę żeby te przeklęte święta już się skończyły, albo żebym stała się niewidzialna.

Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 08-04-2007, 17:29   

Jestem wykończona, głodna, a mój ojciec przez całe święta zachowuje się jak rozpieszczony dzieciak. Żądam obiadu. Obiadu, nie kolejnego tortu/ciasta/kanapki. I mrożonych wiśni na deser.

WRR!

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 09-04-2007, 10:13   

Bo w sobotę czeka mnie wesele siostry, zaś jak się dowiedziałem od mojej rodzicielki, mam tam iść aby "bawić się, tańczyć i podrywać dziewuchy". A już planowałem, że wezmę "Historię Rosji" Bazylowa, zaszyję się gdzieś w kącie i poczytam w spokoju (pewnie zresztą tak zrobię, bo tańczyłem ostatni raz na studniówce, bawić się na weselu nie mam za bardzo ochoty, zaś podrywać krewne lub tez dziewczyny znajomych siostry lub jej faceta nie mam ochoty). Chyba, że uda mi się przekonywująco zasymulować jakąś chorobę...
Powrót do góry
Teukros Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 09-04-2007, 12:19   

Weź koleżankę z pracy/studiów. Ja tak zrobiłem i było całkiem nieźle; aczkolwiek dwoje osób, rozmawiających przez całe wesele o niuansach postępowania administracyjnego budziła chyba zdziwienie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 09-04-2007, 15:35   

Problem z tym, ze gdybym tak zrobił, to stała by się bidulka w oczach wszystkich moją "prawie oficjalną narzeczoną". A że mieszkam w małym mieście, to nie miałbym serca robić tego komukolwiek. Niestety, tutaj bycie 26 letnim kawalerem to zbrodnia. Ciekawe, czy gdy po kolejnych wyborach, kiedy wo włądzy wrócą starzy towarzysze, wprowadzą dla takich jak ja bykowe, które w końcu obowiązywało w ich czasach.
Powrót do góry
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 10-04-2007, 10:02   

Bo mam ponad 38 stopni gorączki, niedobrze mi i w ogóle. Tak samo jak mama, dziadek i chrzestna... Coś we wczorajszym obiedzie było ZUE! Do łóżka idę, do łóżka~~
Jedyny tego plus to fakt, że najpewniej zrobię sobie dodatkowy dzień wolnego... yeah, radość i szczęście, psia jego mać.

Pure Angel

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 10-04-2007, 11:19   

Grisznak, skąd ja to znam...Dlatego kumpli trzymam z daleka od rodziny. Bycie wolnym w pewnym wieku to zbrodnia nie tylko w małych miastach (ja jestem z Trójmiasta). Mnie czeka wesele przyjaciółki we wrześniu, mam zamiar pójść sama i dobrze się bawić.
A nie każą Ci szukać dziewczyny przez neta ? Bo to jest notoryczny tekst mojej rodzicielki...
Swatanie jest zue. Pójście do pracy zaraz po świętach też

Into precious memories

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2919192
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 10-04-2007, 12:16   

Sakura_chan napisał/a:
Grisznak, skąd ja to znam...Dlatego kumpli trzymam z daleka od rodziny. Bycie wolnym w pewnym wieku to zbrodnia nie tylko w małych miastach (ja jestem z Trójmiasta). Mnie czeka wesele przyjaciółki we wrześniu, mam zamiar pójść sama i dobrze się bawić.
A nie każą Ci szukać dziewczyny przez neta ? Bo to jest notoryczny tekst mojej rodzicielki...
Swatanie jest zue. Pójście do pracy zaraz po świętach też

Wiesz, problem jest w tym, że ja właściwie mam kogoś takiego. Tylko z oczywistych względów trzymam go z daleka od rodziny, gdybym ją zaprosił na to wesele, to przecież obydwoje musielibyśmy słuchać cały czas - "Tacy starzy a wciąż sami" "Kiedy ślub?" i tak dalej.
Powrót do góry
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 10-04-2007, 16:02   

<nucenie mode>... hundred billion castaways looking for a home...<nucenie mode off>

W moim przypadku ludzie wszelkiej maści już przywykli, że olewam ich totalnie gdy wspominają coś o mojej nieobecnej drugiej połówce... więc przestali wspominać, nawet gdy kroi się tego typu impreza (i tak rzadko bywam :P).

Bo skończył mi się papier do drukarki, a muszę dzisiaj drukować. Wycieczka w deszczu do pobliskiego, ale jakże odległego sklepu będzie nieciekawa.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 10-04-2007, 16:10   

Bo leje jak z cebra. Boli mnie głowa. Źle się czuję i chyba jestem przeziębiona. Przez te święta przewinęło się całe multum gości - dziadkowie z Krakowa, dziadkowie z Łodzi, brat z dziewczyną, Arisa... Miłe, owszem - ale wybitnie męczące. I ojciec zachowywał się jak rozpieszczony dzieciak. To NIE były dobre święta. Nie zrobiłam nic z tego, co sobie zaplanowałam. A teraz w panice uczę się do jutrzejszego zaliczenia z niemca - ze SŁÓWEK.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 10-04-2007, 17:38   

Mai_chan napisał/a:
Bo leje jak z cebra.

Mnie jakoś ominęło... za to wracając z tego hipermarketu wsiadłem w ichni autobus, który zamiast pod dom wywiózł mnie w cholerę ><. Ale nawet teraz rękę dam sobie uciąć, że na tablicy miał Dąbrowę, nie Widzew. Przynajmniej teraz wiem gdzie tamten się zatrzymuje...

Na dokładkę właśnie się okazało, że do jednego sprawozdania nie mam wytycznych i nie wiem, co tam trzeba policzyć :P. Zresztą i tak mi dzisiaj czasu nie wystarczy, bo jeszcze trzeba drugie napisać, trzecie poprawić... wpaść na irca... pograć. Trudno, profesor i tak nie przyciska ludzi o takie "duperele" jak punktualność :P. Zresztą oddam mu trzy stare sprawka jednocześnie, to się ucieszy XD.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 10-04-2007, 18:11   

Bo jestem od rana straszliwie zmęczony i nawet godzinna drzemka nie pomogła. Niskie ciśnienie to zdecydowanie nie jest pozytywna rzecz.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 12-04-2007, 13:30   

Bo umarł autor "Kociej Kołyski", "Niech Bóg Pana Błogosławi, Panie Rosewater", "Pianoli" "Śniadania Mistrzów, "Rzeźni Nr. 5" i "Hokus Pokus", jeden z moich mistrzów pisarstwa - Kurt Vonnegut.
Powrót do góry
Strona 133 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi