Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 24-04-2007, 14:26
|
|
|
Bo nowe buty, które myslałam, że będą obcierać mniej pobiły wszystkie rekordy. Może dlatego, że myśląc iż nie będą sprawiały takiego kłopotu, nie poczyniłam kroków zapobiegawczych (10 plastrów w zapasie). No ale bez porzesady! w ilu miejscach na raz może obcierać?!?
Ledwo sie dowlokłam do domu.
A głowa nadal mnie boli, z tym, że teraz trochę mniej. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 24-04-2007, 17:09
|
|
|
...bo jestem głodna -_-
...bo straciłam zapał do pracy -_- |
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 24-04-2007, 18:34
|
|
|
Bo okazało się że doskonale dopasowany do animacji album "Kiseki: Bokura ga Ita Soundtrack" jako niezależna produkcja zupełnie się nie broni - totalny niewypał.
Za wyjątkiem jednej, jedynej ścieżki - "Tooi Hi", która tak jakoś totalnie kojarzy mi się z tą serią. I dla tej jednej, jedynej ścieżki było warto! |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Mikori
hmm nie wim co napisać.
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-04-2007, 19:33
|
|
|
A ja mam doła. |
_________________ hmm |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-04-2007, 22:44
|
|
|
Bo od paru godzin męczyłem się różnymi antywirusami i w końcu udało mi się usunąć wirusa ręcznie (nic nie pomagało -_-). |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 25-04-2007, 16:55
|
|
|
Bo tak. |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-04-2007, 16:58
|
|
|
Bo wizyta w lokalnym przedstawicielstwie Wojewódzkiego Konserwatora Zabytków przypomniała mi, że w tym kraju był (a gdzieniegdzie wciąż jeszcze siedzi i ma się dobrze) socjalizm. Podpis taki, papierek siaki, zgoda owaka, potwierdzenie srakie - ja tu czas tracę, łażę po najgorszej dzielnicy miasta a tu takie coś...diabli wiedzą, ile czasu starcę, zanim się dostanę do interesujacych mnie materiałow - a, na Shubb Niggurath, Czarną Kozę z Tysiącem Młodych, nie szukam żadnego Nekonomiconu tylko zwykłego raportu z wykopalisk. |
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-04-2007, 20:35
|
|
|
to jest śmieszne, pracuje człowiek w innym kraju i tam ze wszystkiego korzysta i opłaca, a potem musi płacić podatek z tego, że się urodził tylko na danej ziemi - co oczywiście też sobie ktoś wymyślił |
|
|
|
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 27-04-2007, 12:56
|
|
|
bo czas goni a ja dalej nie mogę znaleźć nowego lokum... |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 27-04-2007, 17:18
|
|
|
Bo bolą mnie nogi po kilkugodzinnym staniu w szkole w oczekiwaniu na/podczas/po zakończenu roku trzecich klas. Oczywiście się do nich nie zaliczam, ale dostałam bojowe zadanie - rozdawanie paskudnych plakietek z logo LO.Stanie samo w sobie nie jest problemem, ale w połączeniu z nowymi szpilkami...
Bo mój kochany, wierny ekspres do kawy zaatakował mnie gorącą wodą pod ciśnieniem. Chyba w środku wystąpiło jakieś rozszczelnienie, bo woda, która powinna przechodzić przez pojemnik z kawusią i wpadać do filiżanki, wytryskuje jak dzika z dzyndzla do robienia piany.
Z którego nawet nie korzystam. Awru. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 27-04-2007, 17:20
|
|
|
...bo mówię stanowczo NIE imprezowaniu w środku tygodnia i pójściu do pracy następnego dnia ;P |
|
|
Nabu
|
Wysłany: 27-04-2007, 17:29
|
|
|
Właśnie wyglądam przez okno i widzę wielki słup dymu, w okolicach cmentarza żydowskiego i Manufaktury (patrząc od Al. Włókniarzy). Czy ktoś z Łodzi i poinformowany, mógłby mi napisać, co się dzieje? |
_________________ there's no map and
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 27-04-2007, 19:17
|
|
|
Nabu napisał/a: | Czy ktoś z Łodzi i poinformowany, mógłby mi napisać, co się dzieje? |
Nie wiem jak to tam w Łodzi jest wszystko usytuowane, ale dziś u Was wielka imprezka jest - ESKA Music Awards... ale w okolicach cmentarza... hm...
...bo mój grafik pęka w szwach i khurcze nici z długiego weekendu ;_; |
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 29-04-2007, 13:24
|
|
|
Bo dzis jeszcze raz i ostatni przeczytalam, ze moj pierwszy zrobiony w Photoshopie avatarek jest zly jakosciowo. NIE TO NIE ! JUZ GO NIE ZOBACZYCIE ! |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 29-04-2007, 14:36
|
|
|
przecież ten z lisicą (jeśli dobrze kojażę) był ładny... ^^
Bo w jednym akademiku nie ma miejsc (tradycyjnie _^_ ), w drugim ktoś urządził wesele i gości pozapraszał (jakby nie można było gdzieś indziej _^_ ) a w trzecim trwa remont... Czyli mówiąc krótko - nie było na ten zjazd noclegu, trzeba było z internatem kombinować _^_ .
Rozumiem, że w jednym akademiku nie ma miejsc, ale we wszystkich to już drobna przesada... __^__ |
|
|
|
|
|
|