Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Udai
[N]atural [B]orn [E]goist
|
Wysłany: 02-05-2007, 16:03
|
|
|
chyba się przeziębiłem - trzeszczy mi w głowie - nie mogę się skupić mam mnóstwo rzeczy do zrobienia a to mi wcale nie pomaga. W dodatku mój wyeksploatowany wysiłkiem organizm boli - w szczególności zaś nogi i plecy :(
Nie cierpię tego uczucia kiedy wola przegrywa z ciałem i to w dodatku bez walki. |
_________________ "It is a good viewpoint to see the world as a dream. When you have something like a nightmare, you will wake up and tell yourself that it was only a dream. It is said that the world we live in is not a bit different from this." |
|
|
|
|
B-Real
Me, Myself and I
|
Wysłany: 02-05-2007, 18:39
|
|
|
Wkuza mnie Ze moja Piekna jest tak daleko odemnie Wkuza mnie ze wszedzie sa leszcze wkuza mnie kiedy niemoge se pogadac z Piekna kiedy mnie wymiar sprawiedliwosci neka Wkuza mnie ze teraz kazdy hajsu ma zamalo |
_________________ - Po Drugie Szacunek Lojalnosc po Piersze
- Uwazaj jak tanczysz bo zyciowy parkiet byla sliski...Badz bliski dla Bliskich...
- Pomoc jest zawsze gestem pieknym !!
- Blokowiska i Bloki betonowe uroki...
- Dniem i Noca...Przyjaciolom sluzyc Pomoca !! |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-05-2007, 18:56
|
|
|
Wkurza mnie brak znaków przestankowych w postach pewnych osób!! Na wszystkie światy, B-Real, zlituj się nad czytającymi! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
B-Real
Me, Myself and I
|
Wysłany: 02-05-2007, 18:59
|
|
|
Gramatyka to dla mnie zabobony Wazne ze moge sie porozumiec z czlowiekiem xD troche wyrozumialosc dla ograniczonych xD |
- Uwazaj jak tanczysz bo zyciowy parkiet byla sliski...Badz bliski dla Bliskich...
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 02-05-2007, 19:04
|
|
|
B-Real napisał/a: | Gramatyka to dla mnie zabobony Wazne ze moge sie porozumiec z czlowiekiem xD troche wyrozumialosc dla ograniczonych xD |
Nie kluc sie prosze z moderacja :( Mai przepraszam! |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 02-05-2007, 19:04
|
|
|
Pewne zostanę nazwany ortofaszystą, ale co tam - B-Real, słuchaj moderacji bo ci zrobią kęsim :P. A tak na serio to faktycznie mógłbyś stawiać chociaż kropki, będzie wszystkim łatwiej.
Bo nie kupiłem zderzaka. Ale za lekko podrapany zderzak nie dam dwóch stów, gość chyba upadł na głowę O_o. Dodatkowo nie wstałem dość wcześnie i kolejka w urzędzie była ponad moje siły - druga runda już w piątek. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
B-Real
Me, Myself and I
|
Wysłany: 02-05-2007, 19:10
|
|
|
NIechce tu kogos obrazic ale niebede sie zmienial na zawolanie jestem taki jaki jestem komus sie niepodoba to niemusimy sie lubic ja jestem tu na tym forum z powodu ze jedna dziewczyna tego chciala ale jak wam sie niepodoba to nie moj problem a co do moderatora Ja kazdego czlowieka trakture rowno chyba ze to frajer czy lamus to co moderator to jest jakis moj pan ze niemoge wyrazic tego co czuje nietylkalni moderatozy jak GM w grach online |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 02-05-2007, 19:13
|
|
|
Lol XD. Dobra, nic nie mówiłem, tylko żeby potem nie było że nie ostrzegałem ^^'. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 02-05-2007, 19:25
|
|
|
Nikt tu nie wymaga od użytkowników forum 100% poprawnej, literackiej polszczyzny, niemniej obserwowanie osoby która kaleczy język polski niejako programowo i nawet się nie stara pisać poprawnie (ba, nawet nie udaje, że się stara) jest dość bolesne - i potwornie irytujące. Dodatkowo takim zachowaniem wystawia się sobie już na wstępie bardzo niekorzystną opinię.
Innymi słowy - światopoglądu nikt nie każe ci zmieniać, ale mógłbyś włożyć trochę wysiłku i przynajmniej te kropki powstawiać (nie jest to chyba dla ciebie za trudne?). |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-05-2007, 19:28
|
|
|
B-Real, te forum jest własnością redakcji Tanuki, która to ustaliła zasady korzystania z tego forum, których zgodziłeś się przestrzegać zapisując się na nie. Proszę nie kontynuować dyskusji z moderacją, w przeciwnym wypadku otrzymasz ostrzeżenie. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 02-05-2007, 19:30
|
|
|
Cytat: | NIechce tu kogos obrazic ale niebede sie zmienial na zawolanie jestem taki jaki jestem komus sie niepodoba to niemusimy sie lubic ja jestem tu na tym forum z powodu ze jedna dziewczyna tego chciala ale jak wam sie niepodoba to nie moj problem a co do moderatora Ja kazdego czlowieka trakture rowno chyba ze to frajer czy lamus to co moderator to jest jakis moj pan ze niemoge wyrazic tego co czuje nietylkalni moderatozy jak GM w grach online |
Ja tez nie chcę nikogo obrazić, ale rejestrując sie na forum zostałeś poproszony o przeczytanie Regulaminu i stosowanie się do niego.
Zgodnie z punktem 6. Regulaminu Forum "Wulgaryzmy, także w formie zniekształconej lub zamaskowanej, są na Forum Tanuki niedopuszczalne. Ich stałe używanie może spowodować sankcje ze strony moderacji. ". Proszę o dostosowanie się do powyższego, w dwóch postach już Moderacja interweniowała. Trzeciej interwencji nie będzie - będzie ostrzeżenie.
Sprawa kolejna - Na forum zakazane jest "szpanowanie (prawdziwego lub nie) znajomością i umiejętnością wykorzystania wszelkiego rodzaju używek typu narkotyki - zarówno twardych, jak i miękkich. Takie posty będą usuwane w najkrótszym możliwym czasie. " (punkt 5. Regulaminu) - Post w "Ziołach i przyprawach..." został usunięty.
Po trzecie - proszę o używanie znaków przestankowych w postach - ich brak utrudnia ich przeczytanie, to nie Ulisses, tyko miejsce, które utrwala wypowiedzi w formie pisemnej.
Wszelkie skargi i zażalenia proszę kierować via PM.
Dalsze naruszanie Regulaminu zaowocuje realnym ostrzeżeniem Użytkownika.
Miłego dnia
IKa |
|
|
|
|
|
B-Real
Me, Myself and I
|
Wysłany: 02-05-2007, 19:41
|
|
|
Czyli Podpozatkowuja sie do czego daje soba sterowac Wiele zeczy moze mnie kontrolowac kamery kontrola na lotnisku policja ale Najgorsze co moze byc to dac soba kontrolowac Wytykanie ludziom rzeczy ktore nie sa jakims przestemstwiem jest zwyklym brakiem tolerancji forum powinno byc dla kazdego ktory chce w nim brac udzial ale widze ze forum jest dla okreslomej Grupy ludzi dla tych ktorzy niemaja kszty tolerancji niekazdy niejestem kims wyksztalconym jestem chlopaczkiem z bloku i tak ciesze sie z tego ze staram sie dos intelektualnie wypowiadac bo was szanuje ale dalej mnie mieszajac z blotem trace do was szacuneczek jesli forum nie jest dla takich ludzi jak ja to mozecie mnie zbanwac nieobraze sie ale swoje bede wiedzial pisze prosto i uzywam ulgaryzmow ale nie w hamskiej formie staram jak najladnie napisac to co mi chodzi po glowie |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-05-2007, 19:47
|
|
|
Tak, forum jest dla wszystkich i właśnie po to, żeby umożliwić jedneczesne funkcjonowanie na nim wielu osób, istnieje regulamin. Granica wolności jest tak, gdzie zaczynasz włazić z buciorami w wolność innego człowieka. A moja wolnoć na przykład obejmuje możliwość czytania postów napisanych z minimum staranności i bez wulgaryzmów - i właśnie dlatego wybrałam to forum. Gdybym szukała czego innego, wybrałabym inne. Nikt nie próbuje zrobić z Ciebie kogoś, kim nie jesteś, nikt też nie zamierza wypominać Ci ewentualnych braków w wykształceniu, jeżeli takie istnieją. Natomiast coś, co ta społeczność internetowa rozumie przez szacunek do innego użytkownika, obejmuje pisanie postów w taki sposób, aby inni mogli je z łatwością przeczytać. Posty bez znaków przestankowych czyta się ŹLE. Rozumiesz?
Nie sądzę zresztą, żeby pisanie prawidłowych zdań przekraczało twoje możliwości... |
Ostatnio zmieniony przez Serika dnia 02-05-2007, 19:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
B-Real
Me, Myself and I
|
Wysłany: 02-05-2007, 19:52
|
|
|
Dobra moze walne z jedna kropke ale ja was nierozumiem ja jakos niemam problemow z czytaniem a zwlascza moich postow zreszta gadajcac ze znajomymi na np GG nikt nie nazeka wazne ze mnie rozumieja i moj przekaz dostrzegaja ale robic taka awanture za brak paru kropek Litosc... Ale wy to wyzsze sfery xD |
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-05-2007, 22:39
|
|
|
ja k widzę niektóre powody do radości to ażmnie korci coś ironicznego wywalic mocnego i sota dostac noe ale nie poradze ze net jest
EDIT/
wlasnie zauwazylem ze wpisy w tym kochanym temacie tez moga wywolac chec dostania ostasss |
|
|
|
|
|
|