Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Cerber
lol
|
Wysłany: 03-05-2007, 00:14
|
|
|
bo mnie wku... irytują ludzie tacy jak B-Real. Muszę teraz odwiedzić miejsce o którym, wg. zasady 1 i 2 nie mogę mówić... |
_________________ lol |
|
|
|
|
B-Real
Me, Myself and I
|
Wysłany: 03-05-2007, 05:59
|
|
|
Wy mnie wkuzacie ^^ bo oceniajac mnie tylko po sposobie pisania jestescie malo tolerancyjni jak by byla sytuacja ze spotykamy sie na ulicy rozwija sie miedzy nami rozmowa wy byscie spogladali na mnie z mysla jak on jest ubrany jak on mowi zamiast sluchac to co mowie poznac mnie jaki jestem.Jesli by wam zalezalo na kazdym czlonku tego forum to moj sposob pisania by wam nieprzeszkadzal poznali byscie mnie z lepszej strony Ale teraz juz mnie to nieobchodzi Spadam z tad Trzymcie SIe.... |
_________________ - Po Drugie Szacunek Lojalnosc po Piersze
- Uwazaj jak tanczysz bo zyciowy parkiet byla sliski...Badz bliski dla Bliskich...
- Pomoc jest zawsze gestem pieknym !!
- Blokowiska i Bloki betonowe uroki...
- Dniem i Noca...Przyjaciolom sluzyc Pomoca !! |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 03-05-2007, 08:36
|
|
|
Cerber napisał/a: | bo mnie wku... irytują ludzie tacy jak B-Real. Muszę teraz odwiedzić miejsce o którym, wg. zasady 1 i 2 nie mogę mówić... |
To po co piszesz takiego posta?
B-Real napisał/a: | Ale teraz juz mnie to nieobchodzi Spadam z tad Trzymcie SIe.... |
WALDI !! ;(
Bo mam zly dzien, wstalam lewa noga :( |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-05-2007, 10:33
|
|
|
B-Real napisał/a: | Wy mnie wkuzacie ^^ bo oceniajac mnie tylko po sposobie pisania jestescie malo tolerancyjni |
Kolego B-real, odpowiedz mi prosze, co takiego zrobiłeś, co miałoby nas skłonić do oceniania cię inaczej, niż tylko po sposobie pisania? Powiedziałeś coś godnego uwagi? Założyłeś temat, w którym odpowiadało wiele osób? Pomogłeś komuś znaleźć rozwiązanie na jego problem?
Nie.
Zamiast tego przychodzisz, popisujesz się wulgaryzmami, brakiem kultury oraz brakiem poszanowania dla czasu innych, którzy jakoś potrafią zaczynać zdanie z dużej litery i kończyć kropką. Całość kończysz zarzucając nam nietolerancje, czym mamy prawo czuć się obrażeni.
Powiedz nam prosze: za co mamy Cię tolerować, skoro swoją postawą wykazujesz ewidentne lekceważenie wobec nas?
Niestety, w życiu jest tak, że - żeby coś otrzymać - najpierw trzeba dać coś od siebie. W twoim przypadku zacząć musisz od pisania postów tak, żeby dały się one odcyfrować.
Jeśli natomiast uważasz, że Twój wolny duch nie zniesie tak brutalnych ograniczeń, to wylot z tego brutalnego więzienia załatwić Ci mogę w tempie ekspresowym.
|
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 03-05-2007, 10:55
|
|
|
A wszystko to moja wina :( Przepraszam... to ja go zaprosilam :( |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Juri
|
Wysłany: 03-05-2007, 11:00
|
|
|
Lila, ale to on pisze tak jak pisze... Nie w tym żadnej Twojej winy, nawet jeśli go zaprosiłaś XD
Bo wstałam od razu z bólem głowy, i przechodzą mnie co jakiś czas zimne dreszcze. A pogoda za oknem taka ładna T__T |
_________________ "Nie ma w tym niczyjej winy, to nie żaden błąd
Czasem, ot tak bez przyczyny trafia cię jak grom
Czasem tak bez dania racji z siłą setek rózg
Nagle ot tak przy kolacji trafia prosto w mózg." |
|
|
|
|
B-Real
Me, Myself and I
|
Wysłany: 03-05-2007, 11:12
|
|
|
Nie no Lili to nie twoja wina. To nikogo wina Oprocz mnie samego, przez szacunek do jednej osoby postanowilem was eghm... przeprosic ? tak przeprosic :P czasami mam rozne napady i pisze duzo rzeczy ktore nie powinny ujzec swiatla dziennego. Jesli pozwolicie to zapomnijmy o tym glupi sporze i zachowujmy sie tak jak by nic sie nie stalo a ja obiecuje ze postaram sie jak najlepiej pisac, jesli mi pozwolicie jeszcze siedziec na tym forum, choc z gramatyka u mnie ciezko to bede sprerzal swoje nieliczne szare komorki do roboty xD powodzenia w zyciu. |
- Uwazaj jak tanczysz bo zyciowy parkiet byla sliski...Badz bliski dla Bliskich...
|
|
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 03-05-2007, 11:36
|
|
|
W takim układzie ta dyskusja jest chyba skończona, a my lepiej już nie odchodźmy od tematu.
jest źle ponieważ:
- całe dni mi mijają i nie wiem nawet kiedy
-nic się mi nie chce
-powinnam zabrać się za zadania zadane na czas praktyk a nic nie ruszyłam
- jak zwykle w portfelu pusto...
- muszę porozmawiać z szefem...a nie jestem zachwycona z tego powodu
-kończy się mi herbata
- rodzinka zwaliła się znów na głowę
-dalej nie mogę znaleźć lokum
-w piątek trzeba wstać baaaardzo wcześnie...;( |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
B-Real
Me, Myself and I
|
Wysłany: 03-05-2007, 11:42
|
|
|
Wnerwiam sie bo :
- Bo codziennie od rana do godz. 15 jestem sam
- Bo mi przyszly kolejne papiery z sadu
- Bo ciagle zwalaja sie na glowe nowe problemy
- Bo pisze tego posta choc niewiem po co... |
|
|
|
|
Udai
[N]atural [B]orn [E]goist
|
Wysłany: 03-05-2007, 13:16
|
|
|
Cytat: | choc z gramatyka u mnie ciezko to bede sprerzal swoje nieliczne szare komorki do roboty xD powodzenia w zyciu. |
Co do ortografii to na pewno może pomóc najnowszy Firefox - z opcją automatycznej autokorekty - działająca identycznie tak jak ta w Wordzie czy OpenOffice - <prawy przycisk myszy i nic więcej>. |
_________________ "It is a good viewpoint to see the world as a dream. When you have something like a nightmare, you will wake up and tell yourself that it was only a dream. It is said that the world we live in is not a bit different from this." |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 03-05-2007, 13:18
|
|
|
Bo moja kochana mikrofalówka, niech ją szlag, zaraza i opryszczka, postanowiła strzelić focha i odmówić współpracy. Akurat wtedy, oczywiście, kiedy ojca nie ma w domu... *Maieczka powarkuje znad talerza z zimnym obiadem* |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 03-05-2007, 14:44
|
|
|
Bo jest mi niedobrze i boli mnie głowa. Bo muszę siedzieć i pisać pracę, mimo powyższego stanu i chronicznej senności. Bo zostało mi już bardzo niewiele czasu na jej skończenie, a mam dopiero wstęp/zakończenie (później zdecyduję).
Bo czuję właśnie, że głowa boli mnie coraz bardziej z naciskiem na okolice oczu. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 03-05-2007, 14:50
|
|
|
Melmothia napisał/a: | Bo czuję właśnie, że głowa boli mnie coraz bardziej z naciskiem na okolice oczu. |
Łączę się w cierpieniu... W obecnej chwili mam to samo -_- I też chce mi się spać ;( |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
B-Real
Me, Myself and I
|
Wysłany: 03-05-2007, 14:58
|
|
|
Bo jestem jednym z dwoch swiatkow wypadku i policja mnie bedzie teraz ciagnac po sadach :( ale wypadek byl warty zobaczenia na oczy bo jeden samochod mial calkiem skasowany przod a drugim az zakrecilo jak dostal. ^^ |
|
|
|
|
B-Real
Me, Myself and I
|
Wysłany: 03-05-2007, 15:15
|
|
|
Bo jak moja piekna ma czas to mnie olewa i gra w jakas beznadziejna gre, wkuza mnie to az bym chetnie napisal pare przeklenstw ale coz niech robi co chce przeciez niebede jej zmuszal. ;P |
|
|
|
|
|