FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

Status: offline
PostWysłany: 05-12-2005, 19:03   

Albo kogoś... Poczucie odpowiedzialności niektórych "wychowawców" rzeczywiście jest poniżej wszelkiej krytyki... O autorytecie u małolatów nie wspominając.
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 05-12-2005, 19:53   

Bo okularom się nóżka urypała. Hurra.

Varda Płeć:Kobieta
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 05-12-2005, 21:52   

besmirch napisał/a:
@Varda
z najwieksza szatnia ;>

Dwojka??? Jak to mawia Red: Nooo...! Zloooo...!
Nie wierze, nie wierze!!! ;> Nie mogles chodzic do tej szkoly!

besmirch Płeć:Mężczyzna
Ariok Animaniak

PostWysłany: 05-12-2005, 22:07   

Varda napisał/a:
besmirch napisał/a:
@Varda
z najwieksza szatnia ;>

Dwojka??? Jak to mawia Red: Nooo...! Zloooo...!
Nie wierze, nie wierze!!! ;> Nie mogles chodzic do tej szkoly!

hehe.. jak nei jak tak ? :P chodzilem ;>

Wiktor + Andrzej .. bez nich ta szkola nie bylaby taka sama^^

Moj ulubiony tekst do "Liska" - nauczyciel infy :P
Ja: wie pan szkola jest dla ludzi.. ;>
RL: Czego tym razem chesz?

nio i nie da sie zapomniec Bronki ;>
"Wy patyki, wy nawet cepy nie jestescie..cepy do czegos sluza,maja jakis cel w zyciu a wy?!"
kochana wychowawczyni :)

Pani P. z polaka (z aparatem sluchowym :P):
"Ale mnie to nic nie interesuje"
"Ale to jest malo istotne"
"Ale ja w to nie wnikam"
"Ale to nie ma zwiazku z tematem"

"Romcia" pyta "Wy jestescie F jak Fenomanalni" .. XES: "Nie F jak Fspaniali" :P

i mase innych ;> esh te wspomnienia :) ale to juz nie powroci :P

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
666

Numer ICQ
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 05-12-2005, 22:43   

besmirch napisał/a:
Wiktor + Andrzej .. bez nich ta szkola nie bylaby taka sama^^

Omg. Widoki na gola pupe pana Wiktora, gdy przyszedl naprawiac nam cos w klasie, to byla trauma...
Ale co prawda, to prawda - wesola para.

besmirch napisał/a:
Moj ulubiony tekst do "Liska" - nauczyciel infy :P

E, mlody, co Ty wiesz o zabijaniu... Lisek to jeszcze nic. Ja jeszcze mialam zajecia z takim nawiedzonym kolesiem, ktory oaze prowadzil. Na duzej przerwie, kiedy dzieciaki rzucaly sie do sali informatycznej, zeby sobie spokojnie w Quake'a pograc, on prowadzil jakies spiewy i modlitwy. Znajoma zapoczatkowala slynna dyskusje na tematy religijne, prowadzona z udzialem pana khem-informatyka na kartkach papieru naklejonych na scianie w poblizu pracowni.
Koles oczywiscie w sprawach informatycznych zbytniego rozeznania nie posiadal, zawsze pod pacha nosil podrecznik "Informatyka dla orlow", kolegom z klasy za granie w Quake'a paly wstawial do dziennika, by za chwile prosic ich o pomoc, bo... "cos mu sie stalo z komputerem" :>

besmirch napisał/a:
"Romcia" pyta "Wy jestescie F jak Fenomanalni" .. XES: "Nie F jak Fspaniali" :P

Oj... pania Romanowska bardzo lubie :) Pozytywna kobieta. Mialam z nia zajecia w 5. klasie podstawowki. Babka wpadala zawsze do klasy, rozbierajac sie dyszala "dzien dobry" i dyktowala od razu temat zajec plus stos zadan do zrobienia. Dzieki niej w 5. klasie przerabialismy zadanka z liceum, ho ho.

Ja z kolei wspominam z rozrzewnieniem sale angielskiego i ostatnia lawke, w ktorej siedzialam ze znajomym, szydzac ze wszystkiego. Trzy chemiczki. Pania katechetke, ktora pokazywala nam swoje zdjecia w kostiumie kapielowym oraz na osiolku bodajze gdzies w Jerozolimie, ktora przekonywala nas zarliwie, ze zadnego z trojki swoich dzieci nie planowala, aczkolwiek bardzo sie z nich cieszy. Dyskusje babki z niemieckiego z kolega Jasiem. A takze... alarm o podlozeniu bomby akurat w moje urodziny ;)

Dwojka, stamtad wywodzi sie wiekszosc moich znajomych, opolskich graczy RPG, ha!

Ariok Animaniak

PostWysłany: 06-12-2005, 07:09   

hehe bo sie spuznilem na autobus co za tym idzie spuznilem sie na pociag a wiec spoznilbym sie wiecej niz 15 min na infe z ktorej mialem miec swistowke .. a wiec wrocilem do domu i zaraz jade do pracy :P

/oftop
Varda napisał/a:
Omg. Widoki na gola pupe pana Wiktora, gdy przyszedl naprawiac nam cos w klasie, to byla trauma...
Ale co prawda, to prawda - wesola para.

Hehe.. jak przechodzilem przez szkole na wakacjach to Wiktor Baniaki po Winie wynosil na dwor zeby wyczyscic ^^ ;]
Ale i tak rozmowa z Andrzejem o pani "Romci" .. w ktorej stwierdzil "ze takiej ch*lery nie da sie zniesc.. i kiedys albo ona odejdzie z tej szkoly albo on" :P r00x

Dla mnie Anrju i Viktor .. to dusza tej szkoly :D

Varda napisał/a:
E, mlody, co Ty wiesz o zabijaniu... Lisek to jeszcze nic. Ja jeszcze mialam zajecia z takim nawiedzonym kolesiem, ktory oaze prowadzil. Na duzej przerwie, kiedy dzieciaki rzucaly sie do sali informatycznej, zeby sobie spokojnie w Quake'a pograc, on prowadzil jakies spiewy i modlitwy. Znajoma zapoczatkowala slynna dyskusje na tematy religijne, prowadzona z udzialem pana khem-informatyka na kartkach papieru naklejonych na scianie w poblizu pracowni.
Koles oczywiscie w sprawach informatycznych zbytniego rozeznania nie posiadal, zawsze pod pacha nosil podrecznik "Informatyka dla orlow", kolegom z klasy za granie w Quake'a paly wstawial do dziennika, by za chwile prosic ich o pomoc, bo... "cos mu sie stalo z komputerem" :>

Nie mialem przyjemnosci z tym panem :P moze i dobrze Teraz w szkole jest pani Zajac ;p kiedys siedzialem u mniej na lekcji i gralem to sie pytala mnie o rozne glupoty z racji "ona nie pamieta" :P .. u nas z infy koles nie dawal baniakow za granie w quake .. sprawdzianiki byly takie ze jak ktos gral na lekcjach to mial 1. Wiec pod koniec edukacji w tej szkole w q2 gralem tylko ja i qmpel (admin serva szkolnego XD) .. reszta siedziala grzecznie wokol tablicy i notowala :P

w tej szkole juz nie graja w q2 .. nieliczne jednostki, roczniki ktore nasza klasa miala okazje wyszkolic :P

Varda napisał/a:
Oj... pania Romanowska bardzo lubie :) Pozytywna kobieta. Mialam z nia zajecia w 5. klasie podstawowki. Babka wpadala zawsze do klasy, rozbierajac sie dyszala "dzien dobry" i dyktowala od razu temat zajec plus stos zadan do zrobienia. Dzieki niej w 5. klasie przerabialismy zadanka z liceum, ho ho.

hehe ona fajna jest :P kiedys udalo mi sie zalatwic ;> po licznych nazekaniach klasy na plan lekcji .. ukladanie owej szkarady wlasnie z pania "Romcia" :P Babka bardziej lubi uczniow niz nauczycieli o ktorych dosc duzo sie od niej dowiedzialem =p nio i pozwolila mi ulozyc klasie megasny plan :) Ale z 2-giej strony ona jest jak maszyna 1 reka pisze na tablicy 2-ga sciera :P
Pytanko mam:
Czy ona juz wtedy nosila te malowane brwi? :P Kiedys weszla do klasy z 1 pomalowana :P co wygladalo niesamowicie komiczne ;>

Varda napisał/a:
Ja z kolei wspominam z rozrzewnieniem sale angielskiego i ostatnia lawke, w ktorej siedzialam ze znajomym, szydzac ze wszystkiego. Trzy chemiczki. Pania katechetke, ktora pokazywala nam swoje zdjecia w kostiumie kapielowym oraz na osiolku bodajze gdzies w Jerozolimie, ktora przekonywala nas zarliwie, ze zadnego z trojki swoich dzieci nie planowala, aczkolwiek bardzo sie z nich cieszy. Dyskusje babki z niemieckiego z kolega Jasiem. A takze... alarm o podlozeniu bomby akurat w moje urodziny ;)

Ktora KAtechetka? :P Pani Szewczyk? :P:P:P .. czy ta mlodsza ? :P bo jak pani Sz.. to biedactwo z nami nie wytrzymala 2 miesiecy :P U nas zajecia prowadzil Ksiadz (lysy taki) ktory pracowal w wiezieniu jako duchowny .. innymi slowy tylko on potrafi sobie jakos z nami poradzic :P resocjalizator :D

U nas z niemca .. byla Pani Owczar :P standardowe 1-wsze 5 min lekcji
"Biale szalenstwo" .. 2 oceny pozytywne reszte baniacze z odpytania calej klasy .. i wtedy zaczynalismy lekcje :P

Varda napisał/a:
Dwojka, stamtad wywodzi sie wiekszosc moich znajomych, opolskich graczy RPG, ha!

Yep .. ta szkola to chyba najwieksze zbiorowisko przeroznorakiej ludnosci :P szkoda tylko ze od czasu gim.. ta szkola nie wyglada juz tak samo.. =/

Numer Gadu-Gadu
666

Numer ICQ
Noire Płeć:Kobieta
Pomniejszy Inżynier

PostWysłany: 06-12-2005, 15:43   

Varda napisał/a:
Noire napisał/a:
Bo od momentu przeprowadzki do Opola nie moge doleczyc kaszlu tchawicznego

...do Opola, powiadasz? *koci grin* No no, dobrze wiedziec. Juz zanotowalam ;)
A skad kaszel tchawiczny w naszym pieknym miescie? :)

A co też z Opola? XD, jaka częśc?

Kaszel mam dlatego, że w powietrzu da sie jeszcze wyczuc wpływ tych naszych slicznych opolskich cementowni XD, a ja płuca mam wrażliwe, bom przyjechała tu z zadupia zwanego Choszcznem (Zach.-Pomorskie) otoczonego lasami, jeziorami..łąkami z takimi tycimi puszystymi króliczkami... XD

Bo wczoaj męczyłam sie cały dzień nad zadaniem z Polskiego, a polonistka tylko przekartkowała zeszyt, bo stwierdziła, że i tak wszystko mam
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2120255
IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 06-12-2005, 17:26   

-bo jestem po Mikołajkach w szkole przeżarta ciastem, ciasteczkami, itp
-bo po rozdzieleniu 5 klasy do 6 i 4 w 6 jest 12 uczniów
-bo po wejściu na ANN w oczy mnie walnął żółto-czerwony wystrój
-bo jak zwykle padnięta po pracy zasiadłam do ogladania "Szczurów Wodnych" (aka. Wodnej Policji) na AXN i pod koniec odcinka mi ubili ulubioną bohaterką... kurcze... irytujące jest to :/ przestaję oglądać bo przez to właśnie wątek romansowy sie poszedł plumkać _^_
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 06-12-2005, 18:29   

hahahaha... ANN rzeczywiście chyba chciała przypomnieć ludziom o wyborze skinów...

Numer Gadu-Gadu
3869750
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 06-12-2005, 19:02   

*offtopic nt. 2LO still on*
Wiktor i Andrzej to normalnie dream team ;) I faktycznie, dzieki nim jest jakos tak weselej.
Heh, sprawdziany z informatyki... Mielismy raz na kartkach opisac jakas glupote, krok po kroku. Wtedy sie mocno zdenerwowalam i naskrobalam na kartce komentarz pod jego adresem. Dostalam 5 ;)
Albo recytowanie z pamieci 8 sposobow zamykania okienka w Windowsie...
Pani Romanowska maluje te swoje biedne brwi, odkad ja znam. A znam juz... wstyd sie przyznac, kilkanascie lat. Czas leci :/ Charakterystyczna z niej osobka, nie ma co :) Taka strasznie energiczna i konkretna.
Co do katechetki... Tak, pani Szewczyk. Z moja klasa wytrzymala niestety chyba cale 4 lata? A nie... pozniej mielismy zajecia z jakims ksiedzem, ktory robil nam sprawdziany... Anyway, Szewczykowa zamykala nas w klasie na klucz. Z soba w srodku. Twierdzila bowiem, ze jak wyjdziemy, to nam ceglowka spadnie na glowe. Bez tego bylo... Bez tego ludziom odwalalo czasem. Raz sobie chlopcy z klasy piwo do niej na lekcje wzieli. Wtedy babka sie troche zdenerwowala, coz, nie dziwi mnie taka reakcja.
J. niemieckiego tez mnie pani Owczar uczyla :) W ogole to mialam u niej praktyke ostatnio ;p Za moich czasow ubierala sie elegancko, w garsoneczki... Teraz opadla mi szczeka, jak kobite w bojowkach ujrzalam. Biale szalenstwo? Hihi. Uwielbiam to jej odpytywanie, niesamowicie mnie smieszy. To masowe zglaszanie np przez klase, jej drobiazgowe pytania odnosnie tekstu, spojrzenia pelne politowania polaczonego z rozbawieniem, gdy ktos probuje sciagac... ;)

Noire: To tell the truth, mieszkam wlasciwie pod Opolem. Jakies 5 km. Jednak codziennie jestem w miescie, wiec mowie juz wszystkim, ze z Opola :) W koncu tam sie tez urodzilam, ha. Tylko czerwonej spodnicy nie posiadam.

Tycie puszyste kroliczki mam w ogrodzie ;)

Wracajac do tematu narzekania... Pada cos dziwnego w rodzaju deszczu ze sniegiem, przez co widocznosc na drodze mocno utrudniona. Nie wiem, jak dojechalam do domu. Na pamiec pewnie, modlac sie, by nie walnac w barierke po prawej stronie. Wtedy byloby wesolo, bo szosa sporo wyzej od pol.

Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 06-12-2005, 19:29   

Przeziębiłem się__^__. Życie jest po prostu piękne...

Bezimienny Płeć:Mężczyzna
Najmniejszy pomiot chaosu

PostWysłany: 06-12-2005, 19:47   

Bo zajrzałem na ANN.
To potworne!

the renegades on wheels.

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 06-12-2005, 22:28   

Bo dopadaja mnie niespoidziewane wydatki przez co mozliwe ze przyjade tylko na samego sylwestra labo nawet wcale nic tylko walić łbem w siciane i wołać K...... K...........
Powrót do góry
Ariok Animaniak

PostWysłany: 06-12-2005, 23:15   

Varda napisał/a:

Albo recytowanie z pamieci 8 sposobow zamykania okienka w Windowsie...

ja znam 4 sposoby :P klik, alt+f4, menadzer i prad :P

Varda napisał/a:

Co do katechetki... Tak, pani Szewczyk. Z moja klasa wytrzymala niestety chyba cale 4 lata? A nie... pozniej mielismy zajecia z jakims ksiedzem, ktory robil nam sprawdziany... Anyway, Szewczykowa zamykala nas w klasie na klucz. Z soba w srodku. Twierdzila bowiem, ze jak wyjdziemy, to nam ceglowka spadnie na glowe. Bez tego bylo... Bez tego ludziom odwalalo czasem. Raz sobie chlopcy z klasy piwo do niej na lekcje wzieli. Wtedy babka sie troche zdenerwowala, coz, nie dziwi mnie taka reakcja.

Hehe wiec moze ucieszyc Cie wiadomosc ze bedac jeszcze w 1F .. zamknelismy ja w tej salce katechetycznej z 2 smierdziuchami (takie cus ze sklepu ze smiesznymi rzecami :P).. na przerwie i gdyby nie to ze niektorzy nie wzieli plecakow .. to zostala by tam dluzej niz 30 min ;>

Varda napisał/a:

J. niemieckiego tez mnie pani Owczar uczyla :) W ogole to mialam u niej praktyke ostatnio ;p Za moich czasow ubierala sie elegancko, w garsoneczki... Teraz opadla mi szczeka, jak kobite w bojowkach ujrzalam. Biale szalenstwo? Hihi. Uwielbiam to jej odpytywanie, niesamowicie mnie smieszy. To masowe zglaszanie np przez klase, jej drobiazgowe pytania odnosnie tekstu, spojrzenia pelne politowania polaczonego z rozbawieniem, gdy ktos probuje sciagac... ;)

hehe :P ostatnio? :P jak wiecej niz (niech policze kiedy ja o tym niemieckim przestalem myslec :P) bedzie juz ze 3 rok lecial.. to nie mialem przyjemnosci spotkania :P A swoja droga mnie ona nie lubi :( od kiedy sprawdzian z niemca napisalem w calosci po angielsku i dostalem "1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" :P esh .. tez sciagalem na niemcu na 1-wszym spr z niemca w 1-wszym semestrze :P i dostalem 1 .. i zaczelem sie meczyc zeby bylo 2 ale udalo sie to 3 wyciagnac :P wrrry .. jak sie niemiecki skonczyl z radosci spalilismy klasa te ksiazki moment mal czy jak sie to zwie ;>

a co do rzeczywistego tematu tutaj :P
komp mi halasuje .. chyba jakis wiatrak sie psuje :P a mi sie nie chce nawet do tego zagladac wiec trzymam calego PC pod Kocem :P zeby mi mniej halasowal za bardzo :S

jutro 2 kola .. i bede sie na nie uczyl jutro :P

spac sie chce .. a mam jeszcze mase "robienia nic" przed soba

zyc nie umierac^

Numer Gadu-Gadu
666

Numer ICQ
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 07-12-2005, 00:14   

besmirch:
Prad? To bedzie 9. sposob ;) Najbardziej drastyczny.
A ostatnio... we wrzesniu? We wrzesniu mialam miesieczna praktyke w 2LO.
Gdybym wtedy byla na forum, codziennie pisalabym posta w tym temacie ;)

Co zle... siec? ;)

Strona 15 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi