Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Zeg
Gość
|
Wysłany: 04-06-2007, 12:48
|
|
|
Naprawdę chyba pojde do moich dostawców internetu. Wezme ze sobą troche narzędzi stolarskich i zrobie im coś bardzo, ale to bardzo nieprzyjemnego. Tygodniowy pad netu jest jednak grubą przesadą. |
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-06-2007, 12:52
|
|
|
Afair możesz zażądać od nich, żeby opłata za miesiąc była mniejsza o kwotę, którą zapłaciłbyś za te dni.
Bo jestem straszliwie wręcz zmęczony po wfie, 1.5h biegania i grania w kosza to niby jest to, ale bez praktycznie żadnej rozgrzewki... X.x |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 04-06-2007, 16:57
|
|
|
Stało się dokładnie tak, jak przewidziałem - brakło mi punkta do zaliczenia kwantówki X_X. Cóż, kolejne podejście w tym albo przyszłym tygodniu, muszę się dokładnie dowiedzieć. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Mara 
High

Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 04-06-2007, 17:06
|
|
|
ponieważ po raz kolejny ta sama osoba się wkurzyła, tym razem ponieważ poprosiłam o zwrot pieniędzy. |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
 |
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 04-06-2007, 17:29
|
|
|
bo jutro mam spr z fizy na który nic nie umiem, bo w środę mam 4 duże sprawdziany na które nic nie umiem, bo nauczyciele są wredni i nie chcą nam dać już spokoju ! |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
IKa 
Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-06-2007, 17:44
|
|
|
Shinigami-san napisał/a: | bo jutro mam spr z fizy na który nic nie umiem, bo w środę mam 4 duże sprawdziany na które nic nie umiem, bo nauczyciele są wredni i nie chcą nam dać już spokoju ! | Taaak, nauczyciele są wredni i nie chcą dać wam spokoju... Bo przez cały rok niektórzy uczniowie sobie bimbali, a teraz się obudzili, że NIC nie umieją. Trzeba było się uczyć, a nie teraz jęczeć.
Wracając do tematu...
Bo mimo, że dzienniki SĄ już wyprowadzone prawie w 90%, nadal mam stos papierów do wypełnienia, w tym 20 opinii o uczniach. Bo zmarnuje jutro cały dzień na jeżdżenie i oprawianie pracy, zamiast się uczyć na egzamin piątkowy. Bo w środę mam Nadzwyczajną Radę Pedagogiczną, na której MUSZĘ być, więc będą na nią czekać 3 godziny... Zostaje czwartek... w który to czwartek przyjdą jak co roku goście. Niech to jeż kopnie...
Bo przewiało mnie od opuszczonego okna, skutkiem czego NIE mogę obejrzeć się przez lewe ramię... |
|
|
|
|
 |
wiluS 
akka\Semper fidelis

|
Wysłany: 04-06-2007, 18:00
|
|
|
Idę sie uczyć a niespecjalnie mam na to ochotę i siły, muszę napisać na jutro 6 listów-opowiastek dla ludzi którzy nawet swoim dzieciom nie czytają bajów.
Pozdrawiam wszystkich którzy właśnie co obudzili sie z zimowego letargu. W ramach informacji dzisiaj mamy poniedziałek 04 czerwca, roku AD 2007. |
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 04-06-2007, 19:12
|
|
|
Bo nasz kochany fizyk uznał, że mamy pewnie masę wolnego czasu. W związku z tym zadał nam pracę, której wykonanie zajęło mi 6 godzin.
Bo tenże fizyk stwierdził, że wszyscy jak jeden mąż zrobiliśmy to źle i w związku z tym mieliśmy 50minutowy ochrzan.
Bo musimy to zrobić jeszcze raz, co oznacza kolejne kilka godzin "w plecy". A reszta przedmiotów nie zniknęła nagle z planu i tak czy siak mamy co robić ;/ |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
So_Dakki 
~FOXY LADY~

|
Wysłany: 04-06-2007, 19:39
|
|
|
Bo to, co było złe, i to co zostało wybaczone i zapomniane powróciło do mnie z potrójną siłą. Winowajca nie wyciągnął wniosków, zaprzepaścił szansę, nadal jest <piiiiip> kłamcą, do tego mało inteligentnym, bo jego przekręt wyszedł na jaw, zanim on zdąrzył się na czymkolwiek zastanowic, w dodatku jest tchórzem, który nie potrafi przyznac się do błędu i nadal tkwi w swoim wyimaginowanym świecie. Doprowadził najbliższą mi osobę na tym świecie do łez i <piiiip> nigdy mu tego nie wybaczę. Skończyła się moja cierpliwośc, wyrozumiałośc, współczucie i wszelkie inne wyższe uczucia względem tej osoby!
Bo pomimo licznych problemów, to w pracy: wylałam kubeł wody na podłogę (na szczęście przed boxem, zamoczyłam 'tylko' torby), znalazłam zażyganą szmatkę pod moim krzesłem (nie moją) i ochlapałam się kawą (cholerstwo się nie odprało). Jak pech to pech -_-" |
|
 |
ghostface 

|
Wysłany: 05-06-2007, 00:42
|
|
|
Bo szłam sobie w japonkach, kulturalnie, po chodniku, i nadepnęłam na jakąś śrubkę, która przebiła podeszwę i wbiła mi się w stopę. Na szczęście niezbyt głęboko, a ponieważ japonki mają gumowe podeszwy, to dziura jakoś zanikła. Z początku myślałam nawet, że to jakiś kamyczek wpadł mi pod stopę. Musiałam mieć ciekawą minę jak zobaczyłam co jest grane ^^. |
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

|
Wysłany: 05-06-2007, 07:33
|
|
|
Bo wtorek... A wtorek oznacza zajęcia od 8:00 do 20:00 z 1.5h (lub co drugi tydzień 3h) przerwą, podczas których jest na przykład łacina >_> |
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-06-2007, 08:41
|
|
|
Bo znowu jest upał, a ja muszę iść na wykład, bo obiecałem być prowadzącemu go kumplowi. |
|
|
|
|
 |
Bajachikoma 
Indywiduaristo

|
Wysłany: 05-06-2007, 10:02
|
|
|
A bo se przypomniałem o zaliczeniu :O Masakra jak nie zalicze kolosa to mnie nie dopusci babka do egzaminu. A ja sobie o tym kolosie zapomniałem. Egzamin mam w sobote, pracuje na popołudnie. Uagh........zobacze co powie.
Abstrachoojąc ze sie do tej sesji wogóle nie ucze. |
_________________ !! !! !! Fruźki wolą optymistów !! !! !!
 |
|
|
|
 |
Sakura_chan 
Pure Angel

|
Wysłany: 05-06-2007, 11:44
|
|
|
Keii napisał/a: | przerwą, podczas których jest na przykład łacina |
eeee, a po co na japonistyce łacina ?<zdziwiona>
Bo do innych musicali Bleach oprócz seien nie ma tłumaczenia, a bardzo bym chciała obejrzeć |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
 |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

|
Wysłany: 05-06-2007, 18:28
|
|
|
Nie mam zielonego pojęcia, co łacina - wszystkie filologie orientalne mają, z czego my tylko przez 3 semestry, inni przez 4.
Tak samo jak nie wiem, po co na językoznawstwie uczymy się alfabetu greckiego i zasad jego używania (gdy na zajęciach dowiedzieliśmy się, że mamy nauczyć się się tego, ktoś stwierdził "następny..." XD)
Bo dowiedziałem się, że egzamin z Cywilizacji Azji Wschodniej, czyli największa kobyła w tej sesji jest w przyszły poniedziałek, a nie w środę <_< |
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|