Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 05-06-2007, 18:14
|
|
|
Bo przede mną kolejna konfrontacja. Będę twarda i stanowcza!!! Miałam jednak nadzieję, że tego uniknę, no cóż, stało się... |
|
|
ghostface
|
Wysłany: 05-06-2007, 22:28
|
|
|
Bo Deceived Mad Pain ma 25 nowych leveli. Byłby to powód do radości, gdyby nie fakt, że utknęłam na trzecim i od dwóch dni nie mogę ruszyć... T_____T |
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-06-2007, 23:05
|
|
|
Bo spotkałam dawną koleżankę mamy i ona nadal miała ochotę swatać mnie ze swoim synem.
Bo taka jedna bezczelnie podrywa kogoś kto mi się podoba |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-06-2007, 20:27
|
|
|
załatwiając sprawy bankowe znowu spotkałem się z robotami zamiast ludźmi, no normalnie krew zalewa jak trudno się z niektórymi dogadać i widzi się strach na ich oczach jak się tylko wyłamuje pewność siebie z siebie |
|
|
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 06-06-2007, 20:50
|
|
|
Bo chciałam zabrac mamę na 'Piratow' to kina (seans 23cia), ale jej sie nie chce. Wiec zwrocilam sie do kumpla, ale on juz byl. I lyyyypa. Nikt nie chce ze mna isc... |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-06-2007, 22:03
|
|
|
Bo 543 posty...O_O Niby fajnie, mam co czytać, tylko, że ja i bez tego mam co czytać...
Bo nie było mnie na forum przez trzy dni, bo sie uczyłam na egzamin i tyle się wyuczyłam, że teraz po nim mam doła i żyć mi się nie chce, jeszcze nigdy w życiu tak wody nie lałam, a myślałam, że coś umiem.
I głowa mnie bolała tak, że aż mi było niedobrze. W ogóle to przez ostatnie pare dni non stop było mi nidobrze, a że musiałam sie jednocześnie uczyć to niechcący zastosowałam terapię awersyjną i teraz na każde wspomnienie słowa "psychologia" będę miała odruch wymiotny...
Bo mi sie żołądek zasuszył i nie jestem w stanie nic zjeść (bo z leksza nadal mi niedoobrze) a jak nie zjem to dalej bedzie mi słabo, a zjeść nie mogę bo mi....itp. itd....
Bo jestem między młotem a kowadłem: robiłam streszczenia lektur z kilkoma osobami z innej grupy i moja grupa chce ksera, ja im dać wszystkich nie mogę, bo dwie osoby sobie zastrzegły, że nie chcą, aby ich ciężka prace udostępniać innym, którzy nic nie zrobili...ja szanuje obydwie strony, grupie chce pomóc, ale jestem osobą, która jak coś obiecała to chce dotrzymac słowa i nie wiem teraz co zrobić. Jak nie pożycze to bedzie źle, jak pożyczę też. Jedyna pociecha to to, że moja grupa ma jeszcze inne źródło tych kser, a raczej może mieć, ale nie jestem pewna czy z niego nie skorzysta...Nie cierpię trakich sytuacji...A pokątnie też, jeśli dam, to w dwa dni wszystkie akademiki bedą miały te ksera...włącznie z osobami, które nie chciały ich udostepniać, i które by mnie powiesiły na najbliższym drzewie...
Keii napisał/a: | Nie mam zielonego pojęcia, co łacina - wszystkie filologie orientalne mają |
A to wszystkie filologie, nie tylko orientelne, tego nie mają? Angielska i polska na pewno. Może to jakaś tradycja...tylko na orientalnej to troche dziwne...toz to całkiem inna grupa jezyków... |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 07-06-2007, 11:25
|
|
|
Bo katar mnie powoli zabija ><. W końcu dojdzie do tego, że moją ulubioną porą roku będzie jesień - kwiatki nie pylą, temperatura jest na ludzkim poziomie.
Bo po długich poszukiwaniach odpowiedniego aparatu (szukam w sumie gdzieś od stycznia) matka odkupiła sprzęt od brata. Nie będę się tu rozpisywał, ale znowu dostaję wielkie g.... po bracie (na szczęście niedrogo). O realizacji połączenia aparat-komputer nie wspomnę (tu ustawić, tam przełączyć, to zainstalować... a miało działać po wpięciu kabelka). |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-06-2007, 12:41
|
|
|
Bo to pieruńskie słońce JUŻ mnie dobija, jak ja przeżyję wakacje >___> Dobrze, że pojechałyśmy dokosić trawę rano...
Bo znowu w nowych butach obtarłam palec do krwi. Mały palec. Teraz nieważne które założę - i tak boli i wkurza. Nawet plaster nie pomógł.
Czy to nienormalne, że chcę w końcu kupić buty i zacząć tak po prostu w nich chodzić? To już trzecia para pod rząd!
goth goth, emo emo~~ |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 07-06-2007, 13:11
|
|
|
BOReK napisał/a: | W końcu dojdzie do tego, że moją ulubioną porą roku będzie jesień - kwiatki nie pylą, temperatura jest na ludzkim poziomie. |
Moją też, zwłaszcza jeśli idzie o temperaturę... Latem póżniej jak o świcie i wcześniej jak o zachodzie czasami wyjść się nie da >.<'
Bo dzisiaj oczywiście była procecesja.. Tłum ludzi, cienia jak na lekarstwo, i oczywiście dużo słońca... Nie wiem, jak to wytrzymałem _^_ .
Bo w domu nie ma żadnego wiatraczka...
Bo jutro egzamin... |
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 07-06-2007, 13:33
|
|
|
GoNik napisał/a: | Teraz nieważne które założę - i tak boli i wkurza. Nawet plaster nie pomógł. |
Kup takie za ponad 4 złote jeden, drogie ale dobre i do tego chyba lecznicze, niestety nie pamiętam nazwy...Ja ostatnio nie miałam i teraz mi sie ranki goją...
Bo jeszcze dwa egzaminy w tym jeden z materiału, którym jest cały rozwój jezyka polskiego od czasów prasłowiańskich (czasami i praindoeuropejskich) do dziś...z każdą najmniejszą zmianą w każdej najmniejszej końcówce...Sam rzeczownik ma ponad 200 róznych koncówek w odmianie przez przypadki, do tego prawie każda z nich ewoluowała w inną stronę, po drodze jeszcze zatrzymujac się na języku staropolskim... |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
eAthena
Przyszła Artystka
|
Wysłany: 07-06-2007, 14:34
|
|
|
Bo mój brat przyprowadził dziewczynę do domu i została włóczęgą xD |
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 07-06-2007, 15:29
|
|
|
znowu się z niczym nie wyrabiam :/
bo na tym forum pisze tylko w topiku, co jest złe/dobre, o avatarkach, podpisach, skojarzeniu i ocenianiu się nawzajem :/ |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 07-06-2007, 17:35
|
|
|
Bo ja już nic nie rozumiem, było ostro i stanowczo, a teraz jest znowu miło... Nieszczerze miło... Teatrzyku ciąg dalszy. |
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
|
Wysłany: 07-06-2007, 18:05
|
|
|
Bo pod moim blokiem od strony podwórka od dobrych 40 minut stoi jakichś 3 grajków i trąbi że aż tu ich słychać, a mieszkam na szóstym piętrze, i grają jakieś przedwojenno-biesiadne "hity". Niech ich ktoś teleportuje w diabły ! |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 07-06-2007, 18:18
|
|
|
GoNik napisał/a: | Czy to nienormalne, że chcę w końcu kupić buty | Sandałki rządzą ^_^v
Ew. chińskie cichobiegi, albo mokasyny z cienkiej skóry.
Ale fakt - kupno sensownego letniego obuwia zakrawa na cud... =__= |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|