Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 10-12-2005, 20:43
|
|
|
bo niedlugo siostry zaczna mi zrzerac moja sprzestrzen zyciowa ..
bo nie mam czasu zeby polozyc sie spac a co dopiero cos obejrzec
bo chcem miec wypasione 5+1 jak qmpel :(
bo na uczelni na sieci WiFi nie mogem grac po necie w q2 i nawet tunelowanie nie pomaga =/
bo poprawka wolne bede miec 24.12 po 18.oo :X |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-12-2005, 22:06
|
|
|
Bo dotąd nie podali tematów prac dyplomowych i nie wiem jak sobie wyobrażają w takim układzie nasze pisanie i jego tempo.
Bo prawie nikt nie chce ze mną rozmawiać, a jak już chce, to wtedy ja nie umiem.
Bo co chwilę ktoś ma doła, a ja tylko się chowam z własnym poczuciem bezradności, bo uścisk i parę słów nie wystarczy.
Bo na 90% nie będę miała za co przyjechać na sylwka.
Bo stwierdziłam, że wolę nic nie dostać pod choinkę niż jakiś kolejny ciuch, za który uprzejmie podziękuję i upchnę gdzieś w szafie.
Bo sama nie umiem wybierać prezentów.
Bo coraz bardziej nie chcę być nauczycielką, a na pisarkę się nie nadaję.
Bo mam wszystkiego dość.
I strasznie za Wami tęsknię, o. |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 11-12-2005, 22:13
|
|
|
To może pod choinkę sobie zażycz kasę na wyjazd? :)
Zwłaszcza, że jest dla Ciebie zarezerwowane miejsce i jeśli nie przyjedziesz, to nie wiem, czy i tak ktoś nie będzie musiał za nie płacić >< (tak, to należy powtórzyć rodzicom).
A nie możesz sama zasugerować, jaki chcesz temat?... Bo przypuszczam, że na to właśnie liczą :) Znaczy, wymyślic sobie zakres i iść do nich, żeby sprecyzowali. |
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 11-12-2005, 22:21
|
|
|
Właśnie rzecz w tym, że rodzina tylko mi robi wyrzuty, że nie ma czym rachunków płacić, a ja tu chcę na jakieś fanaberie wydawać, zamiast poimprezować gdzieś bliżej, poznać kogoś nowego i wreszcie wyjść za mąż. Czy coś.
I zauważ, że robią te wyrzuty już od lata.
Temat zasugerowałam, cała grupa zasugerowała, natomiast ciało pedagogiczne poinformowało, że przejrzy, naradzi się i nam powie. I tak się przez dwa tygodnie jeszcze nie zebrało i nie naradziło. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 11-12-2005, 22:22
|
|
|
Należy też powtórzyć, że:
Cytat: |
OSOBY Z LISTY "I" KTÓRE PÓŹNIEJ NIŻ JUTRO W POŁUDNIE ZGŁOSZĄ SWĄ REZYGNACJĘ ZOSTANĄ SPALONE NA STOSIE I BĘDĄ SIĘ SMAŻYĆ W PIEKLE PRZEZ WIECZNOŚĆ I JEDEN DZIEŃ DŁUŻEJ. |
Poza tym powiedz im, że o wyjściu za mąż pomyślimy na zjezdzie:P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
|
Wysłany: 12-12-2005, 20:12
|
|
|
hehe bo dostalem dela na mmorpg .. za co ?
- nie dlatego ze sie z kims klucilem (bo sie nie klucilem)
- nie dlatego ze kantowalem
- nie ze lamalem regulamin lub inne
dlaczego dostalem dela? bo szlo mi za dobrze i hiszpanie stwierdzili ze jestem "edited" i "hacked" i dostalem dela .. szczyt idiotyzmu i ignorancji.. delnac chara komus za to ze dobrze gra .. :X |
|
|
|
|
Black_Geisha
Black Yuki
Dołączyła: 03 Wrz 2005 Skąd: hm....jak by to nazwać....nicość? Status: offline
|
Wysłany: 12-12-2005, 20:26
|
|
|
Dlaczego mam doła:
-mam na głowie guza wielkości piłki tenisowej który przyprawia mnie o migrenę
-jutro piszę zaległą klasówkę z przyrody
-nie wiem co czuję do jednej osoby
-jest mi strasznie zimno |
_________________ Moje bazgroły:
www.blackgeisha.deviantart.com
Liście lubią spadać,
Dlaczego?Może poprostu spadają,
Bo kochają ziemię.... |
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-12-2005, 21:54
|
|
|
Bo moje kochanie się rozchorowało :/ |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 13-12-2005, 08:30
|
|
|
Bo w komputerach w bibliotece nie można nic zmieniać,
ani kolorów, ani tapety pulpitu, a o zainstalowaniu mozilli
to ja nawet nie wspominam... baka admin ==' |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 13-12-2005, 09:43
|
|
|
Opcja "menager zadań" też jest zablokowana, więc poza wylogowaniem/resetem nic nie można zrobić, jak coś się sypnie ==' ... nie ma to, jak windows :X |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 13-12-2005, 10:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
|
Wysłany: 13-12-2005, 09:56
|
|
|
korsarz napisał/a: | Opcja "menager zadań" też jest zablokowana, więc poza wylogowaniem/resetem nic nie można zrobić, jak coś się sypnie ==' . |
ja nie widze w tym nic dziwnego .. skoro to komputer z bibloteki .. nie ma sluzyc do odpalenia 5u2345u783497589x aplikacji, zeby cos sie wieszalo lub tez zeby jakis delikwent wylaczal procesy typu forewall / antywir (to zalezy jakie sa) czy innych systemowych. |
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 14-12-2005, 16:37
|
|
|
Zepsul mi sie laptop (czyli szansa ze go zabiore na zdjazd jest prawie zerowa), boli mnie po operacji i ogolnie jestem w nastroju "nie dotykac kijem nawet z dwoch metrow". |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-12-2005, 14:10
|
|
|
Urząd miasta i Wodkan robili coś w rurach na mojej ulicy. Efektem jest pas ziemi wzdłuż całej ulicy, szeroki na 5-6 metrów, który wygląda jakby ktoś spryskał go defoliantami, oblał napalmem, zrzucił parę ton bomb, a następnie przeprowadził na nim natarcie z użyciem czołgów, piechoty i iperytu. Nawet ślady po gąsienicach są... Pas dewastacji zajmuje sporą część naszego trawnika, akurat tą, gdzie rosły te chwastowate octowce (ale już nie rosną... ziemia wygląda jak efekt próby ich wyplenienia). Generalnie ulica wygląda teraz niesamowicie - jak kaskada błota.
Niech spadnie śnieg i przyryje ten burdel. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 15-12-2005, 16:09
|
|
|
Bo ukradziono mi portfel. Żegnajcie: pieniądze, karto (udało mi się ją zastrzec, zanim złodziej jej użył), sieciówko (muszę kupić nową - 16 zł i znowu ją doładować). |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 15-12-2005, 16:15
|
|
|
Zmasowany atak na trawnik :D i to z ciężką artylerią (czy jak to się pisze..) XD
(no dobra, za dużo grałem w Wormsy i Quake'a ostatnimi czasy ;) )
Do tematu: dzisiaj bibliotekarka uznała, że musi zamykać, akurat jak sobie herbatę do śniadania zaparzyłem... i musiałem z kurtką w jednej ręce, z gorącym kubkiem w drugiej i ze słuchawkami na głowie schodzić na dół do sali (informatycznej)... Niezbyt wygodne -.- . I w dodatku parę razy mnie zestrzelono w Quake'u...
Jak szedłem do pracy i jak potem wracałem do domu, padało (i to mocno), a ja nie miałem nawet kaptura... =='
@Dida: a to pech... Biorąc pod uwagę powszechną opinię o policji niewiele można zrobić... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|