FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
ka_tka Płeć:Kobieta

Status: offline
PostWysłany: 15-12-2005, 16:51   

Wiesz, i policja się czasem przydaje - ostatnio pojawiła się w odpowiednim miejcu i o odpowiedniej porze, zanim się dostało dwóm chłopakom z klasy od losowych kolesi za to, że się w dzień na spacer wybrali ^^"

Bo jestem przeziębiona. Przy czym o ile przeziębienie większości osób polega na tym, iż zaczynają zużywać chusteczki w zastraszającej ilości dwóch paczek dziennie, moje wymaga średnio trzech na godzinę ^^"""" I, co gorsza, ludzie nie potrafią zrozumieć, że jak ja jestem chora, to ode mnie z daleka. A już na pewno nie odzywać się i nie oczekiwać odpowiedzi, no i nie ciągnąć nigdzie ze sobą! ^^"
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 16-12-2005, 12:42   

Bo do sali przylazła dwójka upartych głąbów, zamknęli salę i próbowali zwalić winę na mnie ==' . O mało mi się od szefa nie dostało...
Bezczelność niektórych ludzi nie zna granic -.-
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 16-12-2005, 19:12   

Bo jak zwykle o tej porze roku matka przyszła z rozkazem. "Weź zabij karpie bo musze sie okapać" -___-. Własnie ide popełnic mord na biednych rybach już 6 raz z rzędu.
Powrót do góry
KoBik
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 16-12-2005, 19:23   

lepiej kupić "gotowce", po co się przemęczać psychicznie? ^^'

bo tak pizga, że aż sie nie chce wychylić nosa z domu :/
Powrót do góry
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 16-12-2005, 19:36   

Bo mam trzy dopy na semestr...

<chowa się w kąciku posypując głowę popiołem>

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 16-12-2005, 19:51   

Bo znowu musiałem mordować biedne ryby.
Bo sikneło mi krwią do oka .
Bo nie lubie zabijac niczego ale okazuje sie że umiem to robić
Bo mam wyzuty sumienia .
Bo wieje pizga i blyska a mnie kosci bolą
Powrót do góry

PostWysłany: 16-12-2005, 22:30   

Bo sąsiadka moja pewna nie ma chyba pomysłu na to, co z dzieckiem można zrobić. Więc co robi? Bierze za rękę i wybiera się w podróż edukacyjną. Windą. Dziecko się pewnie rozwija, zaczyna kojarzyć liczby wciskając po kolei 0,1,2,3 i 4 i na odwrót. Poznaje też zależności przyczynowo-skutkowe, nacisnięcie guzika powoduje zatrzymanie się windy. "Jaaaki z tego Mateuszka podróżnik!" Nie wiem, czy chętniej bym jej, czy Mateuszkowi łeb ukręciła w chwili, gdy z siatami czekam na windę 5 minut, a potem mam przyjemność pozatrzymywać się na wszystkich piętrach, bo Mateuszek na odchodne też musiał wcisnąć. I żeby jej się to raz zdarzyło... Ja mam wrażenie, że każdy spacer się tak kończy.

A najgorsze jest to, że mi nie wypada kretyńskiej babie zwrócić uwagi _^_ A jak wymęczona do cna winda będzie miała zamiar się psuć, to mam cichą nadzieję, że z podróżnikami na pokładzie, o!

Bo ciągle chora, przez co wściekła na wszystko i na wszystkich i nieszczęśliwa ^^" No i niewyspana.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
a taki jeden...

PostWysłany: 17-12-2005, 11:17   

O, to bywa wkurzające. Niektóre dzieciaki bywają naprawdę nie do zniesienia...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

PostWysłany: 17-12-2005, 12:48   

Ale póki to jest dzieciak z klatki obok wystarczy zrobić groźną minę i wyprostować się na te swoje 167 cm (bo swoją drogą to te dzieciaki coraz mniejsze się rodzą). Ale kiedy to jest stara baba? Takie to powinni sterylizować, bo ja ciekawa jestem, co z takiego Mateuszka wyrośnie _^_
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2203707
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 17-12-2005, 13:16   

Nie ma to jak zacząć użytkowanie nowego telefonu od rozwalenia baterii. Nienawidzę przerw w dostawie prądu! A jeszcze bardziej tych powtarzających się co godzinę!

┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 17-12-2005, 18:45   

Nie ma to jak porządna dwudniowa migrena, taka przy której chodzi się po ścianach ~_~

Numer Gadu-Gadu
3869750
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 17-12-2005, 20:10   

Cytat:
Nie ma to jak porządna dwudniowa migrena, taka przy której chodzi się po ścianach ~_~

Waaii.. biedactwo! <głask, głask>

Mówiłam już, że nienawidzę przerw w dostawie prądu? To mówię jeszcze raz. Od 15 do teraz nie było, to jak odcięcie nogi albo ręki.
Na dodatek odtwarzacz mp3 zechciał akurat w tym czasie rozładować się do końca [ratunkiem od absolutnej ciszy okazało się radio w telefonie], stacja bazowa siadła i nie było zasięgu to nie mogłam dorwać koleżanki na telefon.
Rzeczona koleżanka zresztą od jakiegoś czasu znaku życia nie daje, co też jest niepokojące.
Poza tym dłuższy brak prądu wyzwala we mnie najgorsze instynkty: czytałam Harlekina! Brrr...
Jeszcze żeby tego było mało, ktoś, kogo koniecznie chciałam o coś zapytać, poszedł sobie z gg i wróci najpewniej w okolicach północy.

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 17-12-2005, 21:01   

Bo brakuje Besmircha ^^', jednak...
Powrót do góry
Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 17-12-2005, 23:24   

Bo dzis pół dnia skakałem po dachach sprawdzajac 18 km kabli w poszukiwaniu miejsca gdzie coś sie zwaliło w naszej kochanej sieci.
Powrót do góry
a taki jeden...

PostWysłany: 18-12-2005, 15:46   

@GoNik: Chyba nikt tego nie lubi ;), zwłaszcza ci, którzy kożystają z komputera ;) . A jak mi jednego dnia na stażu elektrownia się rozłożyła, to tak ze dwie, trzy godziny pracy miałem z głowy... Nie mówiąc o tym, że nie można wtedy ani muzyki posłuchać, ani zaparzyć wody na herbatę -.- .
Strona 18 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi