FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 160, 161, 162 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 18-06-2007, 10:07   

Bo jestem głupia i mi się nie uda.
A już TO nie uda się na pewno.
Buahaha.

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 18-06-2007, 14:15   

Cytat:
Bo jestem głupia i mi się nie uda.

Mógłbym powiedzieć to samo, tylko, że w formie dokonanej.
Powrót do góry
Avalia Płeć:Kobieta
Love & Roll

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 18-06-2007, 14:30   

Bo pani z niemca nas dziś olała i se poszła, wogóle w skzole było więcej nauczycieli niż uczniów na dużej przerwie, gdzie normalnie nei da się ruszyć a teraz to wyglada tak jakby lekcja była.....ciekawe ile jutro nauczycieli zapomni, że ma lekcje >.>
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Tyczek Płeć:Mężczyzna
♩♪♫♬

PostWysłany: 18-06-2007, 16:00   

Avalia napisał/a:
Bo pani z niemca nas dziś olała i se poszła, wogóle w skzole było więcej nauczycieli niż uczniów na dużej przerwie, gdzie normalnie nei da się ruszyć a teraz to wyglada tak jakby lekcja była.....ciekawe ile jutro nauczycieli zapomni, że ma lekcje >.>

to źle ? :P

Numer Gadu-Gadu
8487137
Avalia Płeć:Kobieta
Love & Roll

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 18-06-2007, 16:11   

Tyczek napisał/a:
to źle ? :P

Źle bo musiałam czekać jeszcze z trzema dziewczynami z 20 minut pod pokojem nauczycielskim, żeby pani wychowawczyni powidziała nam dowidzenia, a ja tym samym spóźniłam się na jeden wazny autobus w którym prawdopodobnie jechał taki jeden fajny chłopak >.<
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 18-06-2007, 16:11   

Wiesz Tyczek, jak już lekcji ma nie być, to można by było w ogóle do szkoły nie iść, tylko się wyspać ;P

Bo ocieplają mi blok. Od strony okien. Od strony MOJEGO okna. Hałas + faceci chodzący po rusztowaniu dokładnie na wysokości twojego okna = koszmarny ból głowy i frustracja z powodu braku światła (zasłonięte żaluzje)

Niech oni sobie już idą!!

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 18-06-2007, 16:32   

Bo kupiłem książkę. Książka była mi potrzebna do zrobienia 3 przypisów, a inaczej nie dało się jej zdobyć. Ech...

Numer Gadu-Gadu
1271088
Tyczek Płeć:Mężczyzna
♩♪♫♬

PostWysłany: 18-06-2007, 17:06   

No tak. Nie ma to jak trzymanie w nie pewności ;)

Skończyłem FLCL, katuje się teraz utworami The Pillows. Następne anime zaczne jak przejdzie mi faza ==.

Numer Gadu-Gadu
8487137
So_Dakki Płeć:Kobieta
~FOXY LADY~

PostWysłany: 18-06-2007, 17:57   

Bo zupełnie niespodziewanie zamiast po pracy wrócic do domu, kumpela wyciągnęła mnie na miasto. Złapał nas deszcze, zmokły i zmarzły mi stópki, i w ogóle narzekałam całą drogę. Nienawidzę deszczu i wiatru!

Najmniejszy pomiot chaosu

PostWysłany: 18-06-2007, 18:39   

Bo dopiero co wróciłem z pracy i wygląda na to, że jutro będę siedział jeszcze dłużej. Nie ma jak serwery które psują się na 2 dni przed dniem w którym miały być bardzo, bardzo potrzebne ==.

the renegades on wheels.

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
frioniel Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 18-06-2007, 21:56   

Bo najgorsze lafiryndy w klasie i ogólnie całej szkole (oczywiście są wyjątki) rozglądają się za najlepszymi liceami ogólnokształcącymi, a te naprawdę sympatyczne i miłe osoby rozłażą się po technikach. Jakoś nie pociesza mnie fakt, że w przyszłości to te najbardziej antypatyczne dla mnie osoby będą zajmowały różne ważne stanowiska. Poza tym jak ja pójdę do LO to boję się, że mnie tam zjedzą >.>;

Bo człowiek po trzech latach przyzwyczaił się do swojej klasy, a tu każą znowu się rozdzielać -_-
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1666530
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 18-06-2007, 22:03   

Jak się lafiryndy dobrze uczą w czym problem ? Niech się miłe i sympatyczne osoby wezmą do nauki to też nie będzie problemu...

Bo pomimo perswazji i różnych sposobów znanych tylko dzieciom swoich rodziców, zgody na wyjazd nie zdołałam uzyskać. Do końca wakacji będę sobie pluć w brodę, że nie wykorzystałam szansy od razu i czekałam aż wrócą z wpłatą. Lać w ten głupi pysk i patrzeć czy równo puchnie...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Serika Płeć:Kobieta

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 18-06-2007, 22:29   

Salva, a próbowałaś metodą "to jedźcie ze mną"? Parę razy w dziejach właśnie to się sprawdziło :)

Numer Gadu-Gadu
1051667
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 18-06-2007, 22:42   

Owszem. Ja z Nowego sącza jestem, to jest stosunkowo daleko. Oni stwierdzili, że jeśli już woleliby nad morze. Sami zaproponowali że pojadą sobie nad morze, mnie z Wami zostawią, a potem wracając wezmą z powrotem. Z tym, że teraz im się odmieniło (mur beton z kimś rozmawiali na ten temat i wrócili z wizją czyhających na mnie wszędzie niebezpieczeństw) i ani rusz. Żadne argumenty do nich nie trafiają. Nawet nie chcieli z Maieczką porozmawiać !!! Jeszcze nie tak dawno mi mówili że powinnam się bardziej usamodzielnić. Jak już definitywnie straciłam nadzieję zrobiłam potworną awanturę, że najpierw każą się usamodzielniać a jak przyjdzie co do czego to mam się ich trzymać. Najbardziej zaś zła jestem na siebie...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 18-06-2007, 22:52   

Mai_chan napisał/a:
Bo ocieplają mi blok. Od strony okien. Od strony MOJEGO okna. Hałas + faceci chodzący po rusztowaniu dokładnie na wysokości twojego okna = koszmarny ból głowy i frustracja z powodu braku światła (zasłonięte żaluzje)

Wyrazy współczucia. Przechodziłem przez to raz, a teraz będę po raz drugi, bo ocieplają blok, w którym mam stancję. I tym razem będzie gorzej, bo nie dość, że cały huk zwali się pewnie na sesję, to jeszcze nie będzie czym oddychać, bo zamknięty balkon i wrocławskie upały! Oż.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Strona 161 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 160, 161, 162 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi