Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-06-2007, 10:07
|
|
|
Bo jestem głupia i mi się nie uda.
A już TO nie uda się na pewno.
Buahaha. |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-06-2007, 14:15
|
|
|
Cytat: | Bo jestem głupia i mi się nie uda. |
Mógłbym powiedzieć to samo, tylko, że w formie dokonanej. |
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-06-2007, 14:30
|
|
|
Bo pani z niemca nas dziś olała i se poszła, wogóle w skzole było więcej nauczycieli niż uczniów na dużej przerwie, gdzie normalnie nei da się ruszyć a teraz to wyglada tak jakby lekcja była.....ciekawe ile jutro nauczycieli zapomni, że ma lekcje >.> |
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 18-06-2007, 16:00
|
|
|
Avalia napisał/a: | Bo pani z niemca nas dziś olała i se poszła, wogóle w skzole było więcej nauczycieli niż uczniów na dużej przerwie, gdzie normalnie nei da się ruszyć a teraz to wyglada tak jakby lekcja była.....ciekawe ile jutro nauczycieli zapomni, że ma lekcje >.> |
to źle ? :P |
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 18-06-2007, 16:11
|
|
|
Tyczek napisał/a: | to źle ? :P |
Źle bo musiałam czekać jeszcze z trzema dziewczynami z 20 minut pod pokojem nauczycielskim, żeby pani wychowawczyni powidziała nam dowidzenia, a ja tym samym spóźniłam się na jeden wazny autobus w którym prawdopodobnie jechał taki jeden fajny chłopak >.< |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-06-2007, 16:11
|
|
|
Wiesz Tyczek, jak już lekcji ma nie być, to można by było w ogóle do szkoły nie iść, tylko się wyspać ;P
Bo ocieplają mi blok. Od strony okien. Od strony MOJEGO okna. Hałas + faceci chodzący po rusztowaniu dokładnie na wysokości twojego okna = koszmarny ból głowy i frustracja z powodu braku światła (zasłonięte żaluzje)
Niech oni sobie już idą!! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 18-06-2007, 16:32
|
|
|
Bo kupiłem książkę. Książka była mi potrzebna do zrobienia 3 przypisów, a inaczej nie dało się jej zdobyć. Ech... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 18-06-2007, 17:06
|
|
|
No tak. Nie ma to jak trzymanie w nie pewności ;)
Skończyłem FLCL, katuje się teraz utworami The Pillows. Następne anime zaczne jak przejdzie mi faza ==. |
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 18-06-2007, 17:57
|
|
|
Bo zupełnie niespodziewanie zamiast po pracy wrócic do domu, kumpela wyciągnęła mnie na miasto. Złapał nas deszcze, zmokły i zmarzły mi stópki, i w ogóle narzekałam całą drogę. Nienawidzę deszczu i wiatru! |
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 18-06-2007, 18:39
|
|
|
Bo dopiero co wróciłem z pracy i wygląda na to, że jutro będę siedział jeszcze dłużej. Nie ma jak serwery które psują się na 2 dni przed dniem w którym miały być bardzo, bardzo potrzebne ==. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
frioniel
|
Wysłany: 18-06-2007, 21:56
|
|
|
Bo najgorsze lafiryndy w klasie i ogólnie całej szkole (oczywiście są wyjątki) rozglądają się za najlepszymi liceami ogólnokształcącymi, a te naprawdę sympatyczne i miłe osoby rozłażą się po technikach. Jakoś nie pociesza mnie fakt, że w przyszłości to te najbardziej antypatyczne dla mnie osoby będą zajmowały różne ważne stanowiska. Poza tym jak ja pójdę do LO to boję się, że mnie tam zjedzą >.>;
Bo człowiek po trzech latach przyzwyczaił się do swojej klasy, a tu każą znowu się rozdzielać -_- |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-06-2007, 22:03
|
|
|
Jak się lafiryndy dobrze uczą w czym problem ? Niech się miłe i sympatyczne osoby wezmą do nauki to też nie będzie problemu...
Bo pomimo perswazji i różnych sposobów znanych tylko dzieciom swoich rodziców, zgody na wyjazd nie zdołałam uzyskać. Do końca wakacji będę sobie pluć w brodę, że nie wykorzystałam szansy od razu i czekałam aż wrócą z wpłatą. Lać w ten głupi pysk i patrzeć czy równo puchnie... |
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-06-2007, 22:29
|
|
|
Salva, a próbowałaś metodą "to jedźcie ze mną"? Parę razy w dziejach właśnie to się sprawdziło :) |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-06-2007, 22:42
|
|
|
Owszem. Ja z Nowego sącza jestem, to jest stosunkowo daleko. Oni stwierdzili, że jeśli już woleliby nad morze. Sami zaproponowali że pojadą sobie nad morze, mnie z Wami zostawią, a potem wracając wezmą z powrotem. Z tym, że teraz im się odmieniło (mur beton z kimś rozmawiali na ten temat i wrócili z wizją czyhających na mnie wszędzie niebezpieczeństw) i ani rusz. Żadne argumenty do nich nie trafiają. Nawet nie chcieli z Maieczką porozmawiać !!! Jeszcze nie tak dawno mi mówili że powinnam się bardziej usamodzielnić. Jak już definitywnie straciłam nadzieję zrobiłam potworną awanturę, że najpierw każą się usamodzielniać a jak przyjdzie co do czego to mam się ich trzymać. Najbardziej zaś zła jestem na siebie... |
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-06-2007, 22:52
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Bo ocieplają mi blok. Od strony okien. Od strony MOJEGO okna. Hałas + faceci chodzący po rusztowaniu dokładnie na wysokości twojego okna = koszmarny ból głowy i frustracja z powodu braku światła (zasłonięte żaluzje) |
Wyrazy współczucia. Przechodziłem przez to raz, a teraz będę po raz drugi, bo ocieplają blok, w którym mam stancję. I tym razem będzie gorzej, bo nie dość, że cały huk zwali się pewnie na sesję, to jeszcze nie będzie czym oddychać, bo zamknięty balkon i wrocławskie upały! Oż. |
|
|
|
|
|
|