Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-06-2007, 09:58
|
|
|
frioniel napisał/a: | Bo najgorsze lafiryndy w klasie i ogólnie całej szkole (oczywiście są wyjątki) rozglądają się za najlepszymi liceami ogólnokształcącymi, a te naprawdę sympatyczne i miłe osoby rozłażą się po technikach. Jakoś nie pociesza mnie fakt, że w przyszłości to te najbardziej antypatyczne dla mnie osoby będą zajmowały różne ważne stanowiska. Poza tym jak ja pójdę do LO to boję się, że mnie tam zjedzą >.>; |
Powiedziałbym, ze będzie raczej na odwrót. Ci po liceach poginą na niezyciowych kierunkach humanistycznych, zaś ci po technikach dużo łatwiej znajdą dobrą robotę. |
|
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-06-2007, 11:00
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Powiedziałbym, ze będzie raczej na odwrót. Ci po liceach poginą na niezyciowych kierunkach humanistycznych, zaś ci po technikach dużo łatwiej znajdą dobrą robotę. |
Pozatym zawsze jest jeszcze Sito Pierwszego Roku... Straciliśmy nanim jakieś 20% składu. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

|
Wysłany: 19-06-2007, 14:11
|
|
|
Bo na próbach wrzucenia wcześniej przygotowanej tapety i dzwonków na nową komórkę zmarnowałem dobre 2 godziny... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
frioniel 

|
Wysłany: 19-06-2007, 14:47
|
|
|
Bo zawsze dostrzegam swe błędy po fakcie i strasznie ich żałuję, zwłaszcza, gdy nieświadomie zrobię komuś przykrość =_= |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 19-06-2007, 14:51
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Straciliśmy nanim jakieś 20% składu. |
Tylko 20%? :) U mnie z trzech grup na roku tylko dwie zostały (z czego jakieś 6-7 osób w każdej, a przynajmniej tyle się na ćwiczeniach pojawia ;) ) a na drugim roku zapewne będzie jeszcze o połowę mniej... ;] |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 19-06-2007, 15:20
|
|
|
No, to dzisiejsze kolokwium z kwantów na bank oblane... przewidziałem jedno zadanie, ale stwierdziłem, że jest zakręcone jak baranie rogi, a przecież będzie jeszcze pięć innych. Szkoda, że te pięć innych było zakręconych tak, żę ich promień krzywizny wynosił chyba zero. Oczywiście rozwiązanie tego jednego (jak i wielu innych) mam od dawna gotowe i po prostu mogłem się go nauczyć nawet na pamięć, ale gdzie tam ><. Cóż, przynajmniej to właściwie kończy sesję - jeszcze tylko kilka wpisów muszę wziąć i czekamy do września ^^'.
A burza, która z daleka pięknie grzmiała, okazała się taką ulewą, że ledwo widziałem drogę. Piorun nie strzelił do tego ani razu (piorun by to strzelił, no :P). |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Oshii Rion 
wtf?

|
Wysłany: 19-06-2007, 15:38
|
|
|
Bo osoba, która mi się podoba jest tak niezwykle miłą, spokojną i NIEŚMIAŁĄ osobą, że ciężko jest do niej dotrzeć. Czy nie wierzy ona, że mogłaby się nią zainteresować osoba taka jak ja? Dlaczego nigdy się nic nie udaje zaplanować i często spada na nas jakieś nieszczęście? A może wszystkie znaki na niebie i ziemi karzą mi zaprzestać bliższych kontaktów z tą osobą? Nie rozumiem świata, nie rozumiem.. |
_________________ Ones who are born at dawn...
Don't ever lose sight... |
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 19-06-2007, 16:06
|
|
|
Bo zapomniałam o temperówce ;____;
Bo mój dobry humor były w stanie zniszczyć na chwilę pewne dwie starsze panie, które, gdy jechałam autobusem, siadły za mną i zaczęły rozmowę.
- Spoiler: pokaż / ukryj
- O psach zjadających z głodu ludzi. O topielcach i wisielcach. O znajdywanych w lecie, w zamkniętych mieszkaniach, trupach. O wyglądzie i zapachu takowych po tygodniu leżenia. Potem przeszły na rozmowę o robieniu porządków w domu. O domestosie i sr...o ubikacji używając dosadnych słów oraz analizując sposoby czyszczenia i palety zapachów.
Bo mam chorobę lokomocyjną a droga autobusem zajmuje mi ok. pół godziny.
Bo, jak na złość, nie potrafiłam się wyłączyć. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-06-2007, 20:45
|
|
|
Bo tego psa się NIE DA zmęczyć. Nie da. 1,5 godziny pływania tak intensywnego jak nigdy rozłożyło mi niemrawo psa na 1 godzinę. To nie jest pies ! To jest potwór !!!
Bo przypomniałam sobie jeszcze jeden powód dla którego tak bardzo chciałam jechać na zlot. Żeby zużytkować wszystkich jako deptaczy śladów dla suki. Zmęczona psychicznie śpi dłużej... Może jakby sobie odpracowała kilka długich śladów dałoby to jej radę... A tak nie mogę nawet rozpocząć myślenia o poważniejszej pracy węchowej.
Mamunia, temeprówki niet, a gumkę kupiłaś ? Ale taką porządną ? |
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 19-06-2007, 20:53
|
|
|
Jasne... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 19-06-2007, 21:14
|
|
|
- Spoiler: pokaż / ukryj
Salva napisał/a: | Mamunia, temeprówki niet, a gumkę kupiłaś ? Ale taką porządną ? |
Tak^^ o tym nie zapomniałam. Koh-i-noor i Staedtlera. Nie wiem jeszcze czy porządne.
Bo mnie głowa zaczyna boleć. Bo mam czas, ale nie mam już siły. Bo mnie wszystko boli z naciskiem na kolana, które to domagają się specjalnej uwagi. Mam wrażenie, że chcą się odłączyć od reszty...To chyba przez to dzisiejsze chodzenie po miescie.
Bo mi się już któryś raz z kolei zrobiło *pyk* i pokazał się niebieski monitor z jakimś bełkotem o "poważnym błędzie" i wyłączeniu się systemu. I zacina się. A ja nie wiem co to. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Sakura_chan 
Pure Angel

|
Wysłany: 19-06-2007, 23:39
|
|
|
Melmothia napisał/a: | Bo mi się już któryś raz z kolei zrobiło *pyk* i pokazał się niebieski monitor z jakimś bełkotem o "poważnym błędzie" i wyłączeniu się systemu. I zacina się. A ja nie wiem co to. |
Melmothia, nie chcę straszyć, ale przez to przechodziłam. "blue screen" śnił mi się po nocach. Niestety chyba nie obejdzie się bez fachowca. W moim przypadku było to uszkodzenie płyty głównej. Tym bardziej wkurzające że w nowym kompie. Oczywiście wszystkie dane sobie poszły.
Możesz jeszcze zainstalować Debugging Tools for Windows to moźe Ci wykaże co to powoduje bo może jakieś programy się gryzą |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
 |
|
|
|
 |
Yumiko 
Child Prey

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 20-06-2007, 16:05
|
|
|
bo wszyscy ludzie sie cholera o wszystko czepiaja! co bym nie powiedziala jest glupie beznadziejne jak ja. Czy poprostu nie moge powiedziec nie, albo szczerze wyrazic tego co czuje? T________________T ta..i ja mam byc tolerancyjna dla innych?! niech najpierw sie odemnie odwalą czlowiekowi lzej gdy powie co mu na sercu lezy, powiesz cos szczerze i jest cholera zle! czego oni odemnie chca? >.> |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 20-06-2007, 18:39
|
|
|
Serika narobiła mi smaka na coś Baldurowatego, więc polazłem do miasta kupić Icewind Dale II. Naturalnie nigdzie nie było, bo wyprzedali. Diabli! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
keeveek -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-06-2007, 21:40
|
|
|
Icewind dale II to gra dosyć stara, więc co się człowieku dziwisz? Kup sobie Neverwinter Nights w Diamentowej Edycji, sam kupiłem, polecam.
przy okazji: witam wszystkich serdecznie, jestem nowy na forum, od dzisiaj będę was dręczył ^^ |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|