FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 165, 166, 167 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Status: offline

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 28-06-2007, 18:08   

Bo do wyjątkowo ciężkiej cholery!

Po raz pierwszy od początku liceum czułam się w pełni zadowolona z życia i z siebie. Po raz pierwszy niczego się nie bałam. Po raz pierwszy byłam przekonana, że starczy mi sił, aby osiągnąć wszystkie swoje cele. Po raz pierwszy mogłam z ręką na sercu powiedzieć, że moja sytuacja psychiczna i emocjonalna jest jak najbardziej ustabilizowana. Zero problemów ze sobą. Zero problemów ze znajomymi. Jak stwierdziła moja mateczka, "zaczęłam wchodzić do pokoju, a nie doń wpełzać". Po prostu majówka.

I do diabła NIE! Ktoś OCZYWIŚCIE musiał zrobić z siebie emo i zepsuć WSZYSTKO! Wymordować wszystkich emo w akcie miłosierdzia! ><

Bo ci cholerni robotnicy NIE zdążyli zwinąć się dzisiaj, jak obiecali.

Bo cholerny telewizor śnieży i nie mogę obejrzeć Faktów.

Bo generalnie siedzę jak na szpilkach, mam mnóstwo rzeczy do zrobienia, które MOGŁABYM zrobić, gdyby KTOŚ nie nawalił i przyniósł materiały na czas!

Bo jestem zmęczona jak sto diabłów po sądzie ostatecznym.

Bo u ortodonty napatoczyła się jakaś idiotka, która NIE ROZUMIE jak działają kolejki.

Nie ruszać. Zagryzę. Bez litości.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 28-06-2007, 19:44   

I joł. Zniszczyłam sobie ideały. Joł joł... Zabijcie mnie, bardzo proszę.

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 29-06-2007, 08:54   

Bo jutro ciężki egzamin, i szykuje się dzień ostro zakrapiany napojami energetycznymi... A ja mam ω i jeden więcej pomysłów, co by robić zamiast powtórki do egzaminu. Argh!
Bo ów egzamin jest na ósmą rano.
Bo pogoda zachowuje się jak generator liczb losowych.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 29-06-2007, 09:28   

Problemy w pracy, problemy na studiach, problemy rodzinne, kwa, kwa, kwa i panie dziejaszku jego jedwabista nać...

Arashino Shiro Płeć:Kobieta
władająca czasem...

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 29-06-2007, 10:09   

bo wstałam rano tylko po to by pojechać do pracy przez połowę miasta by okazało się że nie wzięłam klucza do szafki w pracy w której mam strój.
bo pani sekretarka która ma klucze do kasy pancernej w której są inne klucze które są potrzebne do otworzenia innych kluczy (etc) miała przyjechać po dziewiątej. Ja w pracy musiałam być już zwarta i gotowa na siódmą.
Bo szef miał wyjątkowo zły dzień, ja mam wyjątkowo zły dzień, sądziłam że zapomniałam klucza i wyrzucałam sobie swoją głupotę.
bo po niecałej godzinie pracy w stroju "improwizowanym" szef odesłał mnie do domu mówiąc o mojej nieodpowiedzialności.
bo wnerwiona znów przejechałam pół miasta tylko po to by od razu przypiąć ten durny klucz do reszty kluczy.
bo okazało się że ów klucza nie ma!! wcięło, zniknął, kamfora, wsiąkł. Bo to oznacza że jestem kretynką do kwadratu bo zgubiłam klucz od szafki z rzeczami.
bo jestem tak rozdrażniona że ledwo nad sobą panuję. zbierało się od dłuższego czasu a teraz czara się przelewa.
bo jestem zła na samą siebię.
bo dziś mam bardzo parszywy dzień a jeszcze się nie skończył. dopiero połowa....
bo jak do końca dnia albo nie wybuchnę albo kogoś nie zagryzę to będzie cud w Poznaniu.

Numer Gadu-Gadu
następne+pytanie...
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 29-06-2007, 10:24   

Bo była burza.
Bo był impuls elektryczny.
Bo właśnie taki impuls całkowicie sformatował mi dysk na Linuksie, w wyniku czego nie mogę się zalogować do interfejsu graficznego (zaraz mnie znowu wylogowuje), a na konsoli irssi i elinks nie działają, więc dopóki ten %)#)@&)#$^*$ root nie przyjedzie, to o spotkaniach na ircu mogę na razie zapomnieć T_T
Nie mówiąc już o tym, że motyw dla window makera, nad którym trochę siedziałem (klik), ustawienia dla fvwm2 (klik), oraz wszystkie tapety, rysunki, programy poszły się kochać... >.<
[dodano: 29.06.2007 godzina 13:10]
Właśnie udało mi się zainstalować mIRCa. Próba połączenia się z kanałem #tanuki.pl zakończyła się sukcesem, więc może pojawię się wieczorem...

Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 29-06-2007, 12:11, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Luna Płeć:Kobieta
Gdzieś tam...

Grupy:
WIP
PostWysłany: 29-06-2007, 12:06   

Bo mam grypę...
Bo to znaczy, że siedzę w domu...
Bo to znaczy, nie idę do pracy...
Bo to znaczy, do chłopaka też nie...

BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 29-06-2007, 14:30   

Bo zakręcenie około tysiąca buteleczek ze spirytusem (nie pitnym, bez skojarzeń) skończyło się bólem nadgarstka (który przeszedł dość szybko) i pęcherzami na dłoni. Pracowałem oczywiście w rękawicy, ale to chyba tylko ograniczyło ilość bąbli ^^'.
Na domiar złego dentystka zmieniła sobie godziny przyjęć na poranne. Na szczęście w poniedziałek jest po południu, to można jeszcze próbować się zapisać, o ile mi nie wypadnie druga zmiana.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
longerowa Płeć:Kobieta
bogini w koronie

PostWysłany: 29-06-2007, 17:27   

Bo już nie mam ani odrobiny siły!!!
Bo jeszcze mnóstwo roboty przede mną!
Bo zasypiam na stojąco!
Bo nie mam czasu, żeby obejrzeć cokolwiek z anime!
Bo czeka mnie kilka bezsennych nocy.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 29-06-2007, 18:48   

Nie mogę się zabrać za recenzję, mam notatki, wszystko fajnie, a nie potrafię sklecić jednego sensownego zdania i nie mam pojęcia co z tym zrobić, nie chcę żeby mi wyszedł chłam.

PostWysłany: 29-06-2007, 18:53   

Przede wszystkim się nie zmuszaj, bo wtedy ci wyjdzie chłam ;]. U mnie to działa tak (jeżeli już cokolwiek piszę :P), że spaceruję sobie albo gram na czymś, generalnie robię coś dla zabicia czasu i zdania same się układają w głowie. Potem tylko jakieś drobne zmiany i już jest jakiś początek.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 30-06-2007, 10:14   

Bo właśnie wróciłem z zakupów, podczas których dwukrotnie zwracano się do mnie "proszę pani". Chyba nie mam innego wyjścia jak obciąć się na zero, zapuścić brodę i zacząć chodzić na siłownię. Ewentualnie zacząć robić karierę na konwentach jako cosplay Haruki z SM albo Sei z Marimite.
Powrót do góry
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 30-06-2007, 10:29   

moshi_moshi napisał/a:
Nie mogę się zabrać za recenzję, mam notatki, wszystko fajnie, a nie potrafię sklecić jednego sensownego zdania i nie mam pojęcia co z tym zrobić, nie chcę żeby mi wyszedł chłam.

Mam tak samo. Ale ja recenzję piszę po raz pierwszy i nawet nie wiem czy to się nadaje do czytania ^^" Poza tym cały czas się łapię na tym, że za bardzo się rozpisuję i muszę poprawiać.

Dlaczego człowiek nie może wiedzieć jakie wrażenie sprawił (jeśli jakieś w ogóle sprawiał) na potencjalnym pracodawcy? ;___; I później niepokoić się przez nie wiadomo ile czasu? ;___;
Bo mimo, że najprawdopodobniej wreszcie bede miała pracę, to zamartwianie się wszystkimi potencjalnymi scenariuszami dalszego rozwoju sytuacji nie daje mi spokoju. Szczególnie to "najprawdopodobniej" mnie martwi. Zmartwienia zaczynają się jednak już od strachu o to, że jednak pracodawca się rozmyśli (podpisanie umowy dopiero w poniedziałek) i aż mi słabo.
Bo to jest moja pierwsza praca, którą znalazłam sama (prawie) i którą sama (całkowicie) załatwiałam i w której będę sama pracować (w znaczeniu, że nie znam tam nikogo).
Bo ja jestem sierota i panicznie boję się, że coś sknocę.

Bo nie potrafię myśleć o takich rzeczach jak wiekszość moich znajomych, którzy do wszystkiego podchodzą spokojnie i bez stresu wiedząc, że jak nie tu, to tam.

G.F.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Arashino Shiro Płeć:Kobieta
władająca czasem...

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 30-06-2007, 11:20   

bo jednak mimo przeszukania wszystkich możliwych miejsc ten klucz się nie znalazł.

Numer Gadu-Gadu
następne+pytanie...
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 30-06-2007, 12:27   

Melmothia napisał/a:
Mam tak samo. Ale ja recenzję piszę po raz pierwszy i nawet nie wiem czy to się nadaje do czytania ^^" Poza tym cały czas się łapię na tym, że za bardzo się rozpisuję i muszę poprawiać.

Ja piszę drugą, więc nie ma dużej różnicy, też trudno mi powiedzieć czy to się będzie dało czytać (w końcu zaczęłam), tylko w przeciwieństwie do Ciebie chciałabym mieć problem z rozpisywaniem się.

Przy okazji gratulacje z okazji znalezienia pracy, ja też na początku zawsze się stresowałam, po jakimś czasie człowiek zaczyna myśleć "co ma być to będzie".

Strona 166 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 165, 166, 167 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi