Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 25-06-2007, 21:15
|
|
|
cintra napisał/a: | bo cztery dni do wyników matur i jestem coraz pewniejsza, że sie nie dostanę na studia... ^^' |
Przybij, siostro .___________.
Ja niecemniecemNIECEM! w piątek po te wyniki jechać.... Wolę żyć w błogiej nieświadomości, przynajmniej wakacje będą udane >.>
A dalej w temacie: rączki i nóżki mię bolą od machania grabiami i noszenia cegieł. O. |
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-06-2007, 22:19
|
|
|
Jeden punkcik za mało i stypendium naukowe poszło na łączkę. Wrr. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-06-2007, 23:44
|
|
|
Bo jutro, językoznawstwo o 12:00. Jeśli pytanie mi nie podejdzie to zostaje (w dobrym wypadku) termin w środę, a w złym - wrzesień. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
cintra
|
Wysłany: 25-06-2007, 23:46
|
|
|
Keii napisał/a: | Bo jutro, językoznawstwo o 12:00. |
Powodzenia! :)
Bo mam szlaban na anime, dopóki nie wyprasuję wszystkich swoich ciuchów... a uwierzcie mi, jest ich duuużo...:/ |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-06-2007, 07:30
|
|
|
Jaki miałam piękny, fabularny sen...
... miałam, bo brutalnie przerwali go Panowie Remontujący Chodnik. Jeżdżąc sobie małą, sprytną ładowareczką (czy coś w ten deseń) robią hałas na całe osiedle. Wszy niech ich oblazą, mózg uszami wypłynie i krew się zagotuje w tętnicach!
*idzie zrobić sobie herbatę i wziąć kawałek ciasta na lepszy nastrój* |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-06-2007, 07:46
|
|
|
Bo jest 8:43 a ciemno jakby była 21... A ja wstaję wcześnie specjalnie po to, żeby podziwiać trawnik przed blokiem o 6 rano, który skąpany w pierwszych promieniach słońca jest po prostu przepiękny. Ja zawsze lubiłam wcześnie wstawać ot chociażby po to, żeby móc się napawać pustymi ulicami, śliczną zielenią trawników, drzew, świeżym, rześkim powietrzem. Lubię deszcz ale do cholery nie o tej godzinie !!! |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 26-06-2007, 09:52
|
|
|
Bo o 7 rano, zbudzona krzykiem mamy, w towrzystwie deszczu i uroczej wichury, musiałam łapać swojego kota, który czmychnął bezczelnie przez uchylone okno... |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 26-06-2007, 13:41
|
|
|
Salva napisał/a: | Ja zawsze lubiłam wcześnie wstawać ot chociażby po to, żeby móc się napawać pustymi ulicami, śliczną zielenią trawników, drzew, świeżym, rześkim powietrzem. |
Yaaaaay, nie jestem sam ^^. Następnym razem (jutro? :D) weź aparat. A ja teraz wcześnie muszę wstawać, to pewnie też coś gdzieś będę fotografował. Chociaż, w Łodzi to nawet o szóstej rano ciężko o puste ulice, a w okolicy nie ma miejsca, gdzie można by kiedyś sfotografować ładny wschód Słońca. Chyba że kilka wiaduktów w rejonach przemysłowych.
Szkoda, że fotografie nie oddają w pełni nastroju chwili. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-06-2007, 14:27
|
|
|
No i językoznawstwo na chwilę obecną oblane. Jutro podchodzę drugi raz >_> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 26-06-2007, 16:10
|
|
|
BOReK :) napisał/a: | Yaaaaay, nie jestem sam ^^. Następnym razem (jutro? :D) weź aparat. A ja teraz wcześnie muszę wstawać, to pewnie też coś gdzieś będę fotografował. Chociaż, w Łodzi to nawet o szóstej rano ciężko o puste ulice, a w okolicy nie ma miejsca, gdzie można by kiedyś sfotografować ładny wschód Słońca. Chyba że kilka wiaduktów w rejonach przemysłowych.
Szkoda, że fotografie nie oddają w pełni nastroju chwili. |
No widzisz. A myślałam, że tylko ja mam takie dziwne ciągoty. Kto normlany wstaje o 6 rano tylko po to, żeby mieć tą chwilę ciszy, kiedy mozna sobie popatrzeć na poranną aurę. Noce też uwielbiam. Trochę mi się to kłóci, bo albo wcześnie idę spać i mam poranek albo późno i noc. Kompromis to spanie 5 godzin na dobę, ale to jednak trochę uciążliwe.
Fotograf to ze mnie jak z koziego zadka trąbka, i aparat do bani. Przyjedź kiedyś ^^ Śliczne tu mamy poranki. Ja mieszkam tak troszkę z boczku, niezupełnie w centrum więc stąd luksusy oglądania pustych ulic, gdzie tylko zaspani ludzie idą z psami. Zasadniczo ja muszę swojego psa na spacer budzić, więc u nas to ona jest zaspana a ja idę sobie i spokojnie podziwiam.
Masz rację, fotografie to tylko marne substytutki...
Bo pogoda kompletnie nie ma ochoty się zmienić !
Bo stosunkowo duże rany na stopach nie chcą mi się zagoić i już 5 dzień nie mogę normalnie funkcjonować. Wczoraj znad rzeki wracałam boso, zostawiając za sobą malowniczy czerwony ślad... |
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 26-06-2007, 16:19
|
|
|
bo dzisiaj i jutro oraz pojutrze mam do pracy na piątą rano.... piątą!!! czyli muszę wstać przed czwartą by załapać się na nocny o 4.11 ...
bo nie mam kiedy powrócić do Baald's GateII a chcę ją wreszcie przejść.
bo cały czas leje deszcz
bo dziś spędziłam ponad pół godziny w chłodni w pracy układając platery na jutrzejsze śniadanie, przez co wyszłam wyglądając jak mrożonka.
bo jestem strasznie senna. jeszcze nie zdążyłam się przestawić na tryb nocny.
bo nie mam ani pomysłu ani czasu by ruszyć do przodu z opowiadaniem.
bo dostałam ochrzan od szefa.
(mały offtop: Keii -trzymam kciuki za pomyślne zaliczenie.) |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 27-06-2007, 12:39
|
|
|
Wypatrzyłam kolejny soundtrack z anime do kupienia i teraz myślę skąd wytrzasnąć fundusze, może namówię brata na wcześniejszy prezent urodzinowy (dużo wcześniejszy) :( |
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 27-06-2007, 13:11
|
|
|
zmęczona... |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 27-06-2007, 17:38
|
|
|
Bo zaraz padnę i zasnę (nigdzie nie pójdę, tak będę leżał -_-). Pobudka przed piątą rano jest bardzozua, a do tego jest to i tak za późno na wschód słońca, które ładnie mi dało dzisiaj po oczach podczas jazdy.
Przez ten miesiąc przywyknę do wczesnego wstawania i potem będę wszystkich budził, a wtedy ci wszyscy mnie zabiją ^^'. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
LunarBird
Chaos Master & WSZ
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 28-06-2007, 13:06
|
|
|
Bo ktoś mi zdecydowanie działa na nerwy i wcale nie mówię o Zegu. Miałem szczerą nadzieję, że będę miał święty spokój przynajmniej w jednaj kwestii. Niestety są osoby, które najwidoczniej lubią mnie drażnić bez powodu. I myślą że ja tego nie widzę. Otóż ja widzę i rozumiem znacznie więcej niż się niejednemu wydaje.
Bo nie lubię jak się mi wmawia że czarne jest zielone w pomarańczowe ciapki. A ostatnio dość często sie to zdarza. |
"The X-Files", #4 "Squeeze" |
Autor posta: rip LunarBird CLH
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|