Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-07-2007, 10:12
|
|
|
Eeee...a nie możecie przedłużyć telefonicznie?
Irian, ja bym tak dawno zrobił, ale rodzice, pomni na sytuację, kiedy to pojawił sie u mnie kot siostry i te dwie furie apokalipsy przegalopowały przez całe mieszkanie, przewracając i zrzucając co tylko znalazło się na ich drodze, nie prędko się na to zgodzą |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 17-07-2007, 11:01
|
|
|
Nie mogę, bo jest już po terminie i miła pani powiedziała, że mogę przyjechać, zapłacić karę i wtedy przedłużyć. No super. X___X |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 17-07-2007, 13:51
|
|
|
Bo sieć bezprzewodowa urządza sobie zabawę w "Pojawiam się i znikam". Bo w komputerze wydziałowym internet działa, ale by mieć obsługę USB pewnie będę musiał się włamać na konto administratora i przeinstalować jądro systemowe. Te 2 sprawy są elementami spisku, uniemożliwiającego mi oglądanie nowych odcinków anime. Z rzeczy niezwiązanych - kran w moim pokoju przecieka. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 17-07-2007, 15:53
|
|
|
Bo w pracy rozlewałem do buteleczek płyn przeciw obgryzaniu paznokci. Jest to po prostu niezbyt mocny etanol skażony bitrexem, czyli coś bardzo gorzkiego i trochę ostrego. Nie dość, że z powodu dość intensywnego parowania nasiąknąłem tym diabelstwem, to jeszcze z powodu zepsutego zaworu dozownika dostałem tym po twarzy (na szczęście zdążyłem zamknąć oczy). W sumie godzina szorowania i gorzki posmak w ustach były dziś moim udziałem -_-.
Jutro powtórka z rozrywki, ja chyba padnę XD. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-07-2007, 22:45
|
|
|
Bo na "mini bazarku" (ot, trzy stoiska na krzyż) tylko jedna pani miała wiśnie.
Bo wiśnie ewidentnie już dogorywają i nie bardzo wiem, co z nimi zrobić...
Bo pecet umiera, a to oznacza brak skanera. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-07-2007, 23:04
|
|
|
11 godzin w autobusie.
Cele statutowe (oddanie książek, pożyczenie nowych) osiągnięte.
Cele faktyczne: kupienie Księgi Spaczenia, nowego dodatku do Młotka: nieosiągnięte. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 18-07-2007, 23:08
|
|
|
Majeczka, kompot?
Bo powinnam się uczyć, a wpadłam już w nastrój wakacyjny i mi się nie chce. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 19-07-2007, 08:42
|
|
|
pogoda się zawaliła, nie uczę sie, wymęczony jestem, pieniądze przeciekają mi przez palce, ech..... |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
|
Veritas
Panties, Panties, Panties
|
Wysłany: 19-07-2007, 11:34
|
|
|
Bo hmm .. jutro wyjeżdża mój Brat i nie prędko go zobaczę, całkiem możliwe, że dopiero za około rok.
Bo.. pogoda znowu mi dopieka - 12:35, 40 stopni na dworze a w pokoju równie upalnie więc idzie się dosłownie usmażyć, i to jeszcze jak... ; ) Ogólnie mam dziś dziwny dzień, a raczej przeżywam go w dziwny, prywatny sposób - zły ; ) |
_________________ "Please don't worry, Mister, I only came here to obliterate you- not rob you." |
|
|
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 19-07-2007, 12:06
|
|
|
Bo od samego rana bardzo źle się czułam, było duszno, w pracy jeszcze duszniej,mnie skręcało , nic nie jadłam, żyłam na kawie i środkach przeciwbólowych, szef się przywalił do pierdół, próbował mi wmówić że go oszukuję na godziny , które sobie dopisuję (bzdura totalna). znowu przez chama płakałam...po prostu takiego szefa nie życzę nikomu. i skończyło się jak się skończyło- zemdlałam.
teraz sobie leżę w domku i odpoczywam. wiedziałam że ten dzień będzie przerąbany na całej lini.wiedziałam to z samego rana. |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 19-07-2007, 12:09
|
|
|
Bo nie moge powiekszyć swojej tkanki tłuszczowej do swojej starej wagi. Strasznie schudłem. Teraz już wiem czemu nie mam energii do wszystkiego. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-07-2007, 12:17
|
|
|
Arashino Shiro może warto zastanowić się nad zmianą pracy, też kiedyś miałam takiego szefa i wiem jakie to uczucie, już wcześniej ktoś zauważył że większość Twoich problemów jest związana z jego osobą, nie warto marnować sobie zdrowia przez takiego idiotę, poza tym wydajesz się być osobą, która jeżeli będzie chciała znaleźć pracę to ją znajdzie... Tymczasem głowa do góry i wypoczywaj :) |
|
|
Udai
[N]atural [B]orn [E]goist
|
Wysłany: 19-07-2007, 13:35
|
|
|
Arashino Shiro napisał/a: | Bo od samego rana bardzo źle się czułam, było duszno, w pracy jeszcze duszniej,mnie skręcało , nic nie jadłam, żyłam na kawie i środkach przeciwbólowych, szef się przywalił do pierdół, próbował mi wmówić że go oszukuję na godziny , które sobie dopisuję (bzdura totalna). znowu przez chama płakałam...po prostu takiego szefa nie życzę nikomu. i skończyło się jak się skończyło- zemdlałam. |
Proponuje jeśli możesz to zmień to toksyczne środowisko jakim jest twoje aktualne miejsce pracy - a twój szef czytaj klasyczny posiadacz kompleksu krótkiego penisa powinien zostać sprowadzony na ziemię względnie do parteru w imię zasady że złych ludzi powinny spotykać złe rzeczy. |
_________________ "It is a good viewpoint to see the world as a dream. When you have something like a nightmare, you will wake up and tell yourself that it was only a dream. It is said that the world we live in is not a bit different from this." |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-07-2007, 14:39
|
|
|
Bo mój brat zawiódł mnie na całej lini, jest mi przykro że nie mogę na nim polegać, a najgorsze jest to że za każdym razem kiedy staram się zwrócić mu uwagę, on traktuje to jak atak na swoją osobę i robi się bardzo nieprzyjemny, przy okazji sprawiając mi przykrość swoimi komentarzami... |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 19-07-2007, 15:06
|
|
|
Bo nie chodzę, ale się wlokę. Jestem padnięta i na całym organizmie czuję okropne i nieprzyjemne osłabienie. I żołądek dziwnie mi zasysa, a przecież własnie zjadłam obiad.
Bo się ciachnęłam papierem ściągając stare gazety z półki. Piecze (to typowe papierowe ciachniecie, jak nożem...).
Bo chce mi się spać, a szkoda mi czasu. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|