Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-07-2007, 10:49
|
|
|
Bo widziałem dziś shokushuzeme z Haruką. Perwersyjne i obrzydliwe toto.... |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-07-2007, 11:24
|
|
|
Bo jestem padnięty, a byłem poza domem tylko godzinę. Gorącooo ;_; |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 16-07-2007, 11:26
|
|
|
Bo spałem tylko 3 godziny... przez ten upał. Ale to miało też dobre strony (czyt. temat o przeciwnej tematyce ;) ). |
|
|
Zan
|
Wysłany: 16-07-2007, 12:21
|
|
|
Bo jest niewiarygodnie gorąco, wystarczyło pobyć godzinkę na zewnątrz aby opaść z sił a czeka mnie jeszcze pomaganie ojcu w pracy na dworze od 15stej do 20stej :( |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 16-07-2007, 12:32
|
|
|
To ja dołączam się do Panów, jest okrutny upał, właśnie wróciłam ze sklepu i nie mam siły się ruszać, chociaż 10 stopni mniej - błagam... |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 16-07-2007, 13:55
|
|
|
Bo chcę wracać do roboty - tam jest klimatyzacja XD. Wyszedłem dzisiaj na moment przed budynek i poczułem się, jakbym wpadł w ciepłą galaretkę. Tragedia, koszmar, makabra i zuo ogólne w jednym. Że nie wspomnę o jeździe samochodem, w którym nie ma klimy, a plastiki grzeją się szybciej niż elementy piekarnika >_>. Na szczęście wpadłem do sklepu po środki zapobiegawcze, więc zobaczymy czy zadziałają. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Veritas
Panties, Panties, Panties
|
Wysłany: 16-07-2007, 17:33
|
|
|
Bo sporo się tego dziś nazbierało haha ; ))
od czego mam zacząć? no dobra, od tego, że zdradziła mnie dziewczyna i na tym byłby koniec bardzo długiego związku. Poza tym mamy dziś straszliwy ukrop, prawie 40 stopni.. na dodatek spodziewając się rześkiego wiatru dostałem prosto w twarz oddechem piekielnym i czuje, że umieram.
Bo sam nie wiem czego chcę od życia, i nie wiem jaki ma ono sens - a przecież jakiś powinien być prawda? ; )
No i tak na sam koniec - bo nie mam czego oglądać, nie mam czego słuchać, czuje się dziwnie : P |
_________________ "Please don't worry, Mister, I only came here to obliterate you- not rob you." |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-07-2007, 17:35
|
|
|
Keii napisał/a: | Bo jestem padnięty, a byłem poza domem tylko godzinę. Gorącooo ;_; |
Bo jestem padnięta, a byłam poza domem tylko 7 godzin.
Bo świadomość, że jutro będę musiała wypełznąć z mojej kochanej nory w celu zrobienia zakupów mnie dobija - bo jutro ma być JESZCZE GORĘCEJ. A dziś o 11 były 44 stopnie...
Co się do diabła dzieje z tym klimatem! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 16-07-2007, 17:40
|
|
|
Kaczki ukradły Księżyc, więc Ziemia inaczej rotuje i stąd te zmiany. Póki jednak pogoda jest jaka jest, wypadałoby znowu sie wybrać na jakiś wypad za miasto, bez deszczu i podobnych pierdół, w promieniach palącego Słońca ^^. Nie lubię takiej pogody, ale przynajmniej widoczność jest świetna i fotki mogą wyjść piękne (jak się aparat weźmie -_-). |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
|
Wysłany: 16-07-2007, 19:04
|
|
|
Bo od 2 dni nerki bolą mnie jak diabli, leki zamiast pomagać to tylko mnie otumaniają. Bo piję nefrosept który jest ohydny. Bo kamienie nerkowe są zue |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 16-07-2007, 19:15
|
|
|
jeżdziłempo całym trójmieście w tym ukropie od 9-18 z 2 godziną przerwą . Znowu do końca nie załatwione. Musze czekać do jutra. Nie wiem czy sie uda.Zastanawiam sie nad planem awaryjnym. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 16-07-2007, 22:29
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Keii napisał/a:
Bo jestem padnięty, a byłem poza domem tylko godzinę. Gorącooo ;_;
Bo jestem padnięta, a byłam poza domem tylko 7 godzin. |
Bo jestem padnięty, a byłem poza domem tylko 10 h i właśnie wróciłem. |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-07-2007, 09:19
|
|
|
Bo spokój się skończył. Kocie bydle wywróciło wazon z kwiatami i wodą, zalewając pokój. Zabiję! |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 17-07-2007, 09:51
|
|
|
Grish, weź drugiego, będą się wyżywać na sobie wzajemnie i trochę odsapniesz. Worked for me, mamy teraz dwie zarazy na 50m^2. :D
Bo muszę jechać do Gdańska książki oddać. 1,5h w jedną stronę, 1,5h w drugą, oddanie książek - 10min. Wrrr. W dodatku gorąco. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 17-07-2007, 09:59
|
|
|
Cytat: | Bo muszę jechać do Gdańska książki oddać. 1,5h w jedną stronę, 1,5h w drugą, oddanie książek - 10min. Wrrr. W dodatku gorąco. |
Irian, ja jutro w tym samym celu jadę do Lublina. 5,5 h w jedną, 5,5 w drugą... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|