Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
ghostface
|
Wysłany: 13-08-2007, 21:35
|
|
|
Salva napisał/a: | potem latanie za strojem i obuwiem na ślub |
O jejku. Mnie to czeka za parę dni. Dzisiaj przymierzałam ciuchy z szafy i tak jak się spodziewałam, nie ma tam nic ciekawego, a na zakupy nie chce mi się iść, bo co to za przyjemność kupić sobie coś, co założę raz i do widzenia, aż do następnej takiej okazji. Jedyny plus z tych wkurzających przymiarek jest taki, że wiem już mniej więcej, jak chciałabym się ubrać, co nie zmienia faktu, że wolałabym wydać kasę na zupełnie inne rzeczy. Bleh. |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 13-08-2007, 21:46
|
|
|
Ja mam ten komfort że pieniądze nie były problemem. Akurat z tym nigdy nie mam problemów. Moja mama była nawet szczęśliwa że wreszcie może mi kupić coś... kobiecego... Ja nieco mniej. Jedyne sklepy w których mogę spędzać godziny to księgarnie, sklepy z artykułami papierniczymi, z artykułami zoologicznymi i antykwariaty. W każdym innym po kilkunastu minutach zaczyna mnie łapać potworny ból głowy.
Rany boskie, jak ja sobie teraz uświadomiłam że ja to wszystko będę musiała założyć... I jakoś wyglądać... |
|
|
ghostface
|
Wysłany: 13-08-2007, 22:51
|
|
|
Ja po prostu wolałabym kupić sobie inne ciuchy, albo zwyczajnie wydać pieniądze na coś innego, lista jest długa ;p A chodzenie po sklepach z ciuchami nawet lubię, ale pod warunkiem, że mam wolną rękę, czyli szukam czegoś fajnego do noszenia na co dzień. Ubrania na formalne okazje wkurzają mnie i nudzą, więc takie zakupy to dla mnie udręka, poza tym w ogóle nie czuję tego stylu i ciężko mi wybrać coś ładnego, stresuję się tylko przy tym, ech~~ |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 14-08-2007, 17:50
|
|
|
Bo moje 'reakcje autoimmunologiczne' w tym roku skrzywdziły mnie wręcz nieporównywalnie w stosunku do lat poprzednich. Bo chyba już nigdy nie założę nawet spódnicy bez rajstop, a zaczynam nawet wątpić w krótkie rękawki. Bo jak tak dalej pójdzie, to będę się musiała wyprowadzić na biegun, żeby móc cały rok chodzić pozasłaniana. No, albo do kraju muzułmańskiego >.>
Bo chyba nigdy nie będzie mnie stać na dermatologa innego niż w służbie zdrowia, który zna się co najwyżej na wysypkach i trądzikach i wie na temat poważniejszych problemów mniej niż 'poszkodowani' pacjenci >______> |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 14-08-2007, 17:55
|
|
|
Bo Swornegacie zeszły na psy. Dosłownie. Co ulica to jakiś pies musi latać. I turyści koniecznie ze swoimi psami musieli przyjechać...
Bo w jedynej restauracji w wiosce nie umieją podawać zup (o mało się nie udławiłem kością (?) próbując jeść to, co w menu uchodziło za pomidorówkę...).
Bo trochę mnie nie było w domu i się odzwyczaiłem od tego, że mój komp lubi się przez pięć minut zastanawiać, gdy chcę coś zrobić >.> |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 14-08-2007, 18:24
|
|
|
korsarz napisał/a: | o mało się nie udławiłem kością (?) próbując jeść to, co w menu uchodziło za pomidorówkę... |
Nie narzekaj, ojciec kiedyś znalazł kostkę w zupie mlecznej. W domu :P. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 14-08-2007, 18:35
|
|
|
Bo w mieszkaniu do gotowania mam do dyspozycji tylko kuchenkę elektryczną, która traktuje mnie czasem elektrowstrząsami. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Nami
Ruda! xD"
|
Wysłany: 14-08-2007, 18:36
|
|
|
Bo znam mało osób z miasta w którym mieszkam od urodzenia i to zaczyna mnie mocno irytować -.-" Warszawa niby taka duża, a ja taka aspołeczna, nawet nie mam z kim poświrować o M&A bądź RPG xP Strasznie denerwujące, ja chyba muszę być nieznośna xP |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 14-08-2007, 18:48
|
|
|
Bo choroba wściekłych krów, przez którą mam wahania nastrojów których po prostu nie znoszę.
Bo jak ja do cholery mam jutro zachowywać się normalnie na ślubie jak tracę hektolitry krwi, co jest bolesne jak cholera, nieprzyjemne i na dodatek rzutuje mi na samopoczucie. |
|
|
Takius-kun
Dołączyła: 10 Sie 2007 Skąd: się biorą dzieci? Status: offline
|
Wysłany: 14-08-2007, 19:36
|
|
|
Bo jutro czekają na mnie 4 dni jazdy samochodem.
Już mam wymioty. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 14-08-2007, 19:44
|
|
|
Nami - na Pierniconie będzie trochę ludzi z Tanuki, przypuszczam że także i z Warszawy. Można jakieś spotkanie wykombinować. |
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 14-08-2007, 19:59
|
|
|
bo nie jade na Piernicon bo mnie matka samą nie chce puscić buuuuuu |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 14-08-2007, 20:01
|
|
|
Bo ludzie z iCOIL.pl działają mi na nerwy. Mata zamówiona w zeszły czwartek, a oni jeszcze nie wysłali. Do tego nie ma komu ponarzekać bo dział wysyłek nie posiada telefonu :/ |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Nami
Ruda! xD"
|
Wysłany: 14-08-2007, 20:06
|
|
|
Shinigami-san napisał/a: | bo nie jade na Piernicon bo mnie matka samą nie chce puscić buuuuuu |
Powiedz że będzie taka jedna ruda xD"
Crack napisał/a: | Do tego nie ma komu ponarzekać bo dział wysyłek nie posiada telefonu :/ |
Napisz maila :D
<złote rady cioci Nami>
Teukros napisał/a: | Nami - na Pierniconie będzie trochę ludzi z Tanuki, przypuszczam że także i z Warszawy. Można jakieś spotkanie wykombinować. |
humpf! I jak was poznać? XD
Blee, bo to wszystko jest zbyt skomplikowane :p |
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 14-08-2007, 20:10
|
|