FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 193, 194, 195 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 05-09-2007, 20:35   

No dobrze, ja swojego psa pilnuję. Ja Ci tylko proponuję skuteczne rozwiązanie w razie zagrożenia. Wtedy ostatnia rzeczą o której będziesz myślał to właściciel. Gaz nie jest drogi, a za to skuteczny. Sama się natykam na puszczane luzem psy i wiem jakie to irytujące. Do właścicieli przemawia najczęściej jeden argument, finansowy.

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 06-09-2007, 07:00   

Salva napisał/a:
Bo nie dałam rady zeskanować na dzisiaj obiecanego Mamuni Lighta i Ayame moshi... I jest mi z tego powodu nieprzyjemnie...

Ja cierpliwie poczekam ^^ (bu...). Ale ja też trochę Twoje notatki przetrzymuję bez odpisywania i jeszcze trochę przetrzymam ^^"

/me też nosi w torbie gaz, ale bardziej ze względu na ludzi i ciemne uliczki, przez które czasami musi przejść niż przez stworzenia czworonożne...

Bo jest zimno! Bo mam na sobie koszulkę, bluzę, sweter, golf i jest mi niesamowicie ciężko, ale palce mam nadal lodowate. Bo zaraz chyba będę musiała ubrać rękawiczki.
Bo robią dach i zaraz znowu przyjdą stukać, łomotać, kuć, wrzeszczeć....hmmm...deszcz~~~~ A może nie przyjdą? :3

G.F.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Sakura_chan Płeć:Kobieta
Pure Angel

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 06-09-2007, 10:51   

Bo jakaś awaria i nie ma ciepłej wody
Bo perspektywa mycia głowy w zimnej wodzie mając zaczątek kataru zdecydowanie mi się nie podoba a specjalnie grzać też mi się nie chce
Niech się streszczą

Into precious memories

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2919192
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 06-09-2007, 12:35   

Bo z nieznanych mi przyczyn komp uznał, że z brakiem sejwów na Icewind Dale II było mi za dobrze. Teraz nie pozwala mi gry załadować __^__
Bo praktycznie nie mogę już ściągać anime (albo format pliku inny niż *.avi, czyli nierozpoznawalny przez mój odtwarzacz, albo strona, do której prowadzi odnośnik, jest płatna... A jak już znajdę plik w formacie avi do ściągnięcia za free to wyskakują błędy przy rozpakowywaniu (unexpected end of archive)). A na YouTube oglądać nie chcę.
Innymi słowy próba ściągnięcia pierwszego odcinka FLCL nie powiodła się.

Wychodzi na to, że jedynym anime, które mam i mogę obejrzeć to "Chobits", ale ile można?! ___^___

Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 06-09-2007, 15:40, w całości zmieniany 2 razy
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 06-09-2007, 13:02   

Bo dzisiaj i jutro ciepłej wody brak - Sakura to chyba jakaś zaraza (chociaż zbliża się sezon grzewczy i pewnie robią u mnie jakieś przeglądy), mycie w zimnej wodzie do przyjemności nie należy, a ja mam jeszcze stertę tłustych naczyń w zlewie...

PostWysłany: 06-09-2007, 13:28   

BO:

- Moja szefowa jest ostra.
- Praktykuje w stołówce dla ubogich(a ja nie lubię żuli)
- Jestem spokojny i w miarę kulturalny(A co za tym idzie nie jestem 'trendy', jestem zamulony i ogólnie nudny)
- Na dworze deszcz, zima i w ogóle ciapa...
- Bo na tej stołówce śmierdzi.
- Nie mam dziewczyny.
- Ludzie których znam słuchają tylko Techna i HH a na słowo "anime/j-music" reagują "A co to k...urczę jest????"
- Bo na tej stołówce śmierdzi - a zapach wchłania się w moją odzież
- Bo nigdy nie wiem kiedy mam BUS'a i często się zdarza, że wymachuję ręką jak durny żeby się zatrzymał.
- Bo jestem samotnikiem i hmm... odludkiem?
- Bo na tej stołówce śmierdzi, zapach wchłania się w moje ubrania i w dodatku w białym fartuchu wyglądam jak idiota.
- Bo mam tylko 17 lat...

Często bywa tak, że człowiek czuje się lepiej jak wie, że inni mają gorzej. Mam nadzieję, że kogoś pocieszę... T_T
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
cintra Płeć:Kobieta

PostWysłany: 06-09-2007, 13:45   

Bo babka w wypożyczalni o...krzyczała mnie, że nie oddałam płyty razem z plastikową kopertą w której była i jak to ją denerwują klienci, którzy kłamią, że jej nie mieli. Żeby było jasne - ja tej koperty faktycznie nie miałam, co jej powiedziałam - ale kto tam uwierzy biednemu klientowi.

... potem jak o tym pomyślałam, to koperta musiała zostać u koleżanki, bo u niej oglądałyśmy film i ona wyjmowała, i wkładała płytę. :/
Ale widać zasada "nie wyżywania się na klientach" nie obowiązuje w niektórych sklepach...
Grethort głowa do góry, będzie lepiej! :)
Powrót do góry
Crofesima Płeć:Kobieta
Captain Narcolepsy

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 06-09-2007, 15:59   

Bo TOPR wprowadził drugi stopień zagrożenia lawinowego. A cooo tam! Jeszcze daleko do piątego! Nie ma się co przejmować! I co z tego, że śnieg tam nadal pada. I co z tego, że muszę wziąć ze sobą stroje narciarskie (szkoda, że nart i odpowiednich butów nie mogę. Stęskniłam się za narciarstwem, a skoro pogoda jest odpowiednia...). Phi!

Bo jest ZIMNO. I całą poprzednią noc i dzisiejszy dzień padał deszcz. Efekt: buty, skarpetki, spodnie całe mokre.

Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Irian Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 06-09-2007, 17:28   

Ta... też miałam jechać w Tatry, w przyszłym tygodniu. Pół roku mnie ciągnie, w końcu mi się udało załatwić wszystko, chciałam czerwone Czerwone Wierchy zobaczyć... Jak tak dalej pójdzie, to zobaczę białe. :<

Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 06-09-2007, 17:36   

Aaaa też w przyszłym tyg mam jechać w góry, bardzo zimno jest? Uuuu beeee będzie :/

Numer Gadu-Gadu
1097863
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 06-09-2007, 17:50   

Bo potwierdziły się moje obawy - na TV4 (czy jak się ta stacja nazywa) leci kolejny Big Brother. Olałbym sprawę gdyby nie fakt, że moja matka najwyraźniej dała się na to nabrać. To też bym poniekąd olał (chociaż szlag mnie trafia, że moja własna matka daje się ogłupiać takim czymś), ale nie mam własnego pokoju, czyli mimo wszystko widzę to kątem oka, a słyszę jeszcze lepiej - siedzenie całymi wieczorami ze słuchawkami na uszach to nie jest ciekawy pomysł.

Oby wszyscy mający swój udział w tworzeniu tego "szoł" się udławili czymkolwiek, howgh...

EDIT: o ironio, lekarz orzecznik przyjmuje na godzinę przed kolokwium z kwantów. Przecież właśnie dlatego nie zrobiłem dotąd badań, bo terminy kolidowały z zajęciami/egzaminami, do jasnej anielki! Moja nieuzasadniona dotąd niechęć do nadmiernej biurokracji ma wreszcie swoje podstawy! Ja tej przychodni nie życzę źle, ale niech się zawali...

Sakura_chan Płeć:Kobieta
Pure Angel

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 06-09-2007, 19:23   

Korsarz - zainstaluj CCCP
BOReK - wyrazy współczucia. Chociaż czasem włączę jakieś reality show w tym stylu, żeby się pośmiać z ludzkiej głupoty. Ale najczęściej jestem wtedy przy kompie skutkiem czego nie skupiam się nadmiernie na TV :)

Into precious memories

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2919192
radgers Płeć:Mężczyzna
Merill J. Fernando

PostWysłany: 06-09-2007, 21:56   

Bo moja nauczycielka od Plastyki uważa mangę za KICZ.

Numer Gadu-Gadu
8123446
cintra Płeć:Kobieta

PostWysłany: 06-09-2007, 22:28   

radgers czwarty dzień szkoły, a Ty już dyskusje urządzasz? ;P Jeszcze do tego w nowej szkole (bo Ty w liceum teraz, tak?)... ^^

Bo spać mi się chce, a jeszcze wcześnie jest.
Bo nie mam już pieniędzy w portfelu... a upatrzyłam sobie kolczyki na internecie. :/
Powrót do góry
Lila Płeć:Kobieta
BAKA Ranger

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 07-09-2007, 16:38   

Bo pod głosowanie poszła ustawka szkolna o noszeniu mundurków i chcą nam je odebrać... Czego w ogóle nie rozumiem! Będę walczyła o mundurki ze wszystkich sił. Cała stara ekipa samorządu, która została z zeszłego roku mnie popiera. Nie chcemy zdjęcia mundurków, to spowoduje tylko zamieszanie!

Bo rok temu nie mogłam znaleźć fajnego klubu, do którego mogła bym przystąpić a musisz należeć choć do jednego klubu i uczęszczać na zajęcia klubowe, by zdać rok. Więc założyłam własny klub "MC Gaming". Więc byłam spokojna o zajęcia klubowe w tym roku, skoro mam własną grube... a tu nici. Chciałam się dowiedzieć, w jakie dni szkoła przydzieliła nam spotkania, a oni do mnie, że grupa jest pełna i nie mogę do niej przystąpić... Co za nonsens! TO JA STWORZYŁAM TEN KLUB?! JAK MOŻE NIE BYĆ DLA MNIE MIEJSCA?
( Ostatecznie zapisałam sie na Kickboxing...

Fiu, fiu... nawet nie wiem jak ale dzięki Marze moje życie klubowe jest uratowane, dopisałam się do klubu cheerleaderek )

Strona 194 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 193, 194, 195 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi