Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 05-09-2007, 20:35
|
|
|
No dobrze, ja swojego psa pilnuję. Ja Ci tylko proponuję skuteczne rozwiązanie w razie zagrożenia. Wtedy ostatnia rzeczą o której będziesz myślał to właściciel. Gaz nie jest drogi, a za to skuteczny. Sama się natykam na puszczane luzem psy i wiem jakie to irytujące. Do właścicieli przemawia najczęściej jeden argument, finansowy. |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-09-2007, 07:00
|
|
|
Salva napisał/a: | Bo nie dałam rady zeskanować na dzisiaj obiecanego Mamuni Lighta i Ayame moshi... I jest mi z tego powodu nieprzyjemnie... |
Ja cierpliwie poczekam ^^ (bu...). Ale ja też trochę Twoje notatki przetrzymuję bez odpisywania i jeszcze trochę przetrzymam ^^"
/me też nosi w torbie gaz, ale bardziej ze względu na ludzi i ciemne uliczki, przez które czasami musi przejść niż przez stworzenia czworonożne...
Bo jest zimno! Bo mam na sobie koszulkę, bluzę, sweter, golf i jest mi niesamowicie ciężko, ale palce mam nadal lodowate. Bo zaraz chyba będę musiała ubrać rękawiczki.
Bo robią dach i zaraz znowu przyjdą stukać, łomotać, kuć, wrzeszczeć....hmmm...deszcz~~~~ A może nie przyjdą? :3 |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-09-2007, 10:51
|
|
|
Bo jakaś awaria i nie ma ciepłej wody
Bo perspektywa mycia głowy w zimnej wodzie mając zaczątek kataru zdecydowanie mi się nie podoba a specjalnie grzać też mi się nie chce
Niech się streszczą |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 06-09-2007, 12:35
|
|
|
Bo z nieznanych mi przyczyn komp uznał, że z brakiem sejwów na Icewind Dale II było mi za dobrze. Teraz nie pozwala mi gry załadować __^__
Bo praktycznie nie mogę już ściągać anime (albo format pliku inny niż *.avi, czyli nierozpoznawalny przez mój odtwarzacz, albo strona, do której prowadzi odnośnik, jest płatna... A jak już znajdę plik w formacie avi do ściągnięcia za free to wyskakują błędy przy rozpakowywaniu (unexpected end of archive)). A na YouTube oglądać nie chcę.
Innymi słowy próba ściągnięcia pierwszego odcinka FLCL nie powiodła się.
Wychodzi na to, że jedynym anime, które mam i mogę obejrzeć to "Chobits", ale ile można?! ___^___ |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 06-09-2007, 15:40, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 06-09-2007, 13:02
|
|
|
Bo dzisiaj i jutro ciepłej wody brak - Sakura to chyba jakaś zaraza (chociaż zbliża się sezon grzewczy i pewnie robią u mnie jakieś przeglądy), mycie w zimnej wodzie do przyjemności nie należy, a ja mam jeszcze stertę tłustych naczyń w zlewie... |
|
|
Grethort
|
Wysłany: 06-09-2007, 13:28
|
|
|
BO:
- Moja szefowa jest ostra.
- Praktykuje w stołówce dla ubogich(a ja nie lubię żuli)
- Jestem spokojny i w miarę kulturalny(A co za tym idzie nie jestem 'trendy', jestem zamulony i ogólnie nudny)
- Na dworze deszcz, zima i w ogóle ciapa...
- Bo na tej stołówce śmierdzi.
- Nie mam dziewczyny.
- Ludzie których znam słuchają tylko Techna i HH a na słowo "anime/j-music" reagują "A co to k...urczę jest????"
- Bo na tej stołówce śmierdzi - a zapach wchłania się w moją odzież
- Bo nigdy nie wiem kiedy mam BUS'a i często się zdarza, że wymachuję ręką jak durny żeby się zatrzymał.
- Bo jestem samotnikiem i hmm... odludkiem?
- Bo na tej stołówce śmierdzi, zapach wchłania się w moje ubrania i w dodatku w białym fartuchu wyglądam jak idiota.
- Bo mam tylko 17 lat...
Często bywa tak, że człowiek czuje się lepiej jak wie, że inni mają gorzej. Mam nadzieję, że kogoś pocieszę... T_T |
|
|
|
|
|
cintra
|
Wysłany: 06-09-2007, 13:45
|
|
|
Bo babka w wypożyczalni o...krzyczała mnie, że nie oddałam płyty razem z plastikową kopertą w której była i jak to ją denerwują klienci, którzy kłamią, że jej nie mieli. Żeby było jasne - ja tej koperty faktycznie nie miałam, co jej powiedziałam - ale kto tam uwierzy biednemu klientowi.
... potem jak o tym pomyślałam, to koperta musiała zostać u koleżanki, bo u niej oglądałyśmy film i ona wyjmowała, i wkładała płytę. :/
Ale widać zasada "nie wyżywania się na klientach" nie obowiązuje w niektórych sklepach...
Grethort głowa do góry, będzie lepiej! :) |
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-09-2007, 15:59
|
|
|
Bo TOPR wprowadził drugi stopień zagrożenia lawinowego. A cooo tam! Jeszcze daleko do piątego! Nie ma się co przejmować! I co z tego, że śnieg tam nadal pada. I co z tego, że muszę wziąć ze sobą stroje narciarskie (szkoda, że nart i odpowiednich butów nie mogę. Stęskniłam się za narciarstwem, a skoro pogoda jest odpowiednia...). Phi!
Bo jest ZIMNO. I całą poprzednią noc i dzisiejszy dzień padał deszcz. Efekt: buty, skarpetki, spodnie całe mokre. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 06-09-2007, 17:28
|
|
|
Ta... też miałam jechać w Tatry, w przyszłym tygodniu. Pół roku mnie ciągnie, w końcu mi się udało załatwić wszystko, chciałam czerwone Czerwone Wierchy zobaczyć... Jak tak dalej pójdzie, to zobaczę białe. :< |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 06-09-2007, 17:36
|
|
|
Aaaa też w przyszłym tyg mam jechać w góry, bardzo zimno jest? Uuuu beeee będzie :/ |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 06-09-2007, 17:50
|
|
|
Bo potwierdziły się moje obawy - na TV4 (czy jak się ta stacja nazywa) leci kolejny Big Brother. Olałbym sprawę gdyby nie fakt, że moja matka najwyraźniej dała się na to nabrać. To też bym poniekąd olał (chociaż szlag mnie trafia, że moja własna matka daje się ogłupiać takim czymś), ale nie mam własnego pokoju, czyli mimo wszystko widzę to kątem oka, a słyszę jeszcze lepiej - siedzenie całymi wieczorami ze słuchawkami na uszach to nie jest ciekawy pomysł.
Oby wszyscy mający swój udział w tworzeniu tego "szoł" się udławili czymkolwiek, howgh...
EDIT: o ironio, lekarz orzecznik przyjmuje na godzinę przed kolokwium z kwantów. Przecież właśnie dlatego nie zrobiłem dotąd badań, bo terminy kolidowały z zajęciami/egzaminami, do jasnej anielki! Moja nieuzasadniona dotąd niechęć do nadmiernej biurokracji ma wreszcie swoje podstawy! Ja tej przychodni nie życzę źle, ale niech się zawali... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-09-2007, 19:23
|
|
|
Korsarz - zainstaluj CCCP
BOReK - wyrazy współczucia. Chociaż czasem włączę jakieś reality show w tym stylu, żeby się pośmiać z ludzkiej głupoty. Ale najczęściej jestem wtedy przy kompie skutkiem czego nie skupiam się nadmiernie na TV :) |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 06-09-2007, 21:56
|
|
|
Bo moja nauczycielka od Plastyki uważa mangę za KICZ. |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
|
cintra
|
Wysłany: 06-09-2007, 22:28
|
|
|
radgers czwarty dzień szkoły, a Ty już dyskusje urządzasz? ;P Jeszcze do tego w nowej szkole (bo Ty w liceum teraz, tak?)... ^^
Bo spać mi się chce, a jeszcze wcześnie jest.
Bo nie mam już pieniędzy w portfelu... a upatrzyłam sobie kolczyki na internecie. :/ |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 07-09-2007, 16:38
|
|
|
Bo pod głosowanie poszła ustawka szkolna o noszeniu mundurków i chcą nam je odebrać... Czego w ogóle nie rozumiem! Będę walczyła o mundurki ze wszystkich sił. Cała stara ekipa samorządu, która została z zeszłego roku mnie popiera. Nie chcemy zdjęcia mundurków, to spowoduje tylko zamieszanie!
Bo rok temu nie mogłam znaleźć fajnego klubu, do którego mogła bym przystąpić a musisz należeć choć do jednego klubu i uczęszczać na zajęcia klubowe, by zdać rok. Więc założyłam własny klub "MC Gaming". Więc byłam spokojna o zajęcia klubowe w tym roku, skoro mam własną grube... a tu nici. Chciałam się dowiedzieć, w jakie dni szkoła przydzieliła nam spotkania, a oni do mnie, że grupa jest pełna i nie mogę do niej przystąpić... Co za nonsens! TO JA STWORZYŁAM TEN KLUB?! JAK MOŻE NIE BYĆ DLA MNIE MIEJSCA?
( Ostatecznie zapisałam sie na Kickboxing...
Fiu, fiu... nawet nie wiem jak ale dzięki Marze moje życie klubowe jest uratowane, dopisałam się do klubu cheerleaderek ) |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|