Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
ghostface
|
Wysłany: 17-09-2007, 23:42
|
|
|
Bo zaczęłam praktyki w szkole i już dostaję szału! Dziś zrobiłam 8 godzin obserwacji... z 60. Nie wiem jak to wytrzymam! Jutro znowu maratonik od 7.30. To jest tak nudne, że aż boli ^^ |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 18-09-2007, 11:09
|
|
|
Bo zmarł Robert Jordan (i to w chwili w której podobno prognozy mówiły, że ma szansę z tego wyjść) == |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-09-2007, 11:17
|
|
|
Bo od wczoraj straszliwie boli mnie szyja - za dużo headbangowania zdecydowanie nie jest zdrowe. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 18-09-2007, 11:21
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | Bo zmarł Robert Jordan (i to w chwili w której podobno prognozy mówiły, że ma szansę z tego wyjść) == |
Naprawde szkoda. Dobrze sie czytało jego ksiązki. W takim razie czy udało mi sie zakończyć serię Koło Czasu ?. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 18-09-2007, 11:25
|
|
|
kolejny raz gardło suszy, a głowa boli, do tego w nocy mialem do kogoś iść ale nie poszedłem bo mi było za zimno (oddałem kurtkę komuś innemu xD), żeby tego było mało zakwasy mnie dziś chyba na cały dzień blokują przed tv i pc (za mocny powrót do trenowania i teraz się czuje jak dziadek z reumatyzmem -_-). Nawet takie złe by to nie było ale musze jeszcze coś napisać na tawernę, póść po tą kurtkę i wytrzymac w domu. |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-09-2007, 12:08
|
|
|
Cytat: | Bo zmarł Robert Jordan (i to w chwili w której podobno prognozy mówiły, że ma szansę z tego wyjść) == |
CO?!
...Nie, tak się nie robi >.>
Bo pogoda się spaskudziła. Bo nie mogę się na niczym skoncentrować.
Bo tak. |
|
|
|
|
|
eAthena
Przyszła Artystka
|
Wysłany: 18-09-2007, 15:57
|
|
|
Nie mogę widywać się przez jakiś czas z chłopakiem. To jest kara od rodziców za nieposprzątanie ==' |
|
|
|
Yumiko
Child Prey
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 18-09-2007, 16:03
|
|
|
Bo dzisiaj doszczętnie przemokłam i moje włosy już nie są takie proste.....(uhm...loki też są ładne ^^') |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 19-09-2007, 13:52
|
|
|
Bo straszliwie boli mnie gardło >_> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
longerowa
bogini w koronie
|
Wysłany: 19-09-2007, 14:51
|
|
|
Bo mój 4 lata młodszy brat, przechodzi jakiś bunt. Bo w związku z tym:
- z jego ust nie wydobywa się nic oprócz przekleństw,
- wyłącza mi kompa, kiedy tylko chce (nie zamykając i zapisując moich otwartych "programów"), nie zważając na to, że ja tylko wyszłam do toalety. Dla jasności - robi to na złość,
- gdy przechodzi obok mnie, zawsze mnie popchnie lub szturchnie,
- czepia się wszystkiego,
- jest bezczelny wobec rodziny,
- bo jak tak dalej pójdzie, zostanie damskim bokserem.
Bo mam go już serdecznie dość! Grr, ja go teraz naprawdę zaczynam nienawidzić.
Bo moja cierpliwość się już skończyła.
:( |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 19-09-2007, 15:23
|
|
|
longerowa napisał/a: | wyłącza mi kompa, kiedy tylko chce (nie zamykając i zapisując moich otwartych "programów"), nie zważając na to, że ja tylko wyszłam do toalety. Dla jasności - robi to na złość, |
Jest może opcja "zablokuj system", "lock-screen", albo coś w tym rodzaju? No, chyba, że on wyciąga wtyczkę z gniazdka/klika w wyłącznik, to niewiele może pomóc...
Trzeba mieć nadzieję, może później mu to przejdzie ;) bo jak nie, to chyba tylko egzorcysta pomoże... |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 19-09-2007, 16:39
|
|
|
Cytat: | Bo mam go już serdecznie dość! Grr, ja go teraz naprawdę zaczynam nienawidzić.
Bo moja cierpliwość się już skończyła.
:( |
Bądź dzielna. Swoją drogą nikt starszy nie reaguje na to? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
longerowa
bogini w koronie
|
Wysłany: 19-09-2007, 17:33
|
|
|
Dzięki :) Egzorcyzm to wcale nie jest zły pomysł. On jako "najmłodszy" zawsze był traktowany z pobłażaniem. Niezły z niego cwaniak, umie wykorzystywać ten fakt. Przez przez długi czas rodzinka mu we wszystko wierzyła i stała całkowicie po jego stronie w konfliktach między nami. Potem zmieniło się jedno: już mu nie ufają, bo kłamie jak najęty. Poza tym nadal jest tak samo. To ja zawsze jestem zua i prowokuję. On jest młodszy i powinnam mu ustępować. Nic nie dociera, nawet gdy zaczął chodzić na okoliczne wały, zamiast do szkoły. Albo gdy po kolejnej z kolei ingerencji w moje komputerowe dokumenty, schował na złość jakiś potrzebny kabel. Krótka awanturka, a potem znów jest kochany itd. Teraz maskuje się. Przy mnie jest nie do zniesienia i atakuje z każdej strony. Nie mam siły. Staram się już do niego po prostu nie odzywać, ale wtedy rodzinka jeszcze bardziej jest "za" nim. Może warto przytoczyć jedną historię: po zakończeniu roku szkolnego, kiedy otrzymał fatalne świadectwo (ledwo przeszedł) dostał jedną z najlepszych komórek (tu nie chodzi o zazdrość, ale o fakt "nagrody" za bycie małym terrorystą). Po czym nawet jej nie nosi ze sobą i zwłaszcza babcia jest przerażona, gdy o 23 w ciągu tyg. nie ma go jeszcze w domu. A jemu to wisi. Ech, chcę już na studia. Czas wyfrunąć z gniazdka. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 19-09-2007, 18:12
|
|
|
longerowa napisał/a: | Czas wyfrunąć z gniazdka. | Właśnie to miałem powiedzieć :> Jeśli liceum masz z głowy i jesteś pełnoletnia...
Rodziców w tej sytuacji nic bardziej nie trzeźwi niż "dziecko" które 1) twardo stawia sprawę 2) na "nie" reaguje wyprowadzką z domu.
Tym bardziej że sytuacja na rynku pracy w wielkich miastach sprzyja, a studiować można też i zaocznie, jednocześnie zarabiając. I przy okazji, wyprzedzając rówieśników na rynku pracy o parę lat doświadczeń... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 19-09-2007, 19:37
|
|
|
longerowa napisał/a: | po zakończeniu roku szkolnego, kiedy otrzymał fatalne świadectwo (ledwo przeszedł) dostał jedną z najlepszych komórek |
o_O mea deus! Nie ma to, jak przekonywanie dzieciaka, że jest księciem. A potem jak dorośnie i przyjdzie mu samemu sobie radzić, to zginie na miejscu... Tak, że imho rodzinka działa w konsekwencji na jego szkodę. |
|
|
|
|
|
|