Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 24-12-2005, 11:03
|
|
|
bo mam nową klawiaturę - wymagana zmiana przyzwyczajeń ==' |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-12-2005, 13:06
|
|
|
Bo istnieje tradycja kolendowania. Tradycyjne kolendowanie zaczyna się o 1 w nocy i trwa gdzieś do 1 styczna. Zawiera: dzwonienie do drzwi, walenie w nie pięścią i wreszcie kopanie w nie oraz obrzucanie właściciela posesji stekiem wyzwisk, jeśli ten nie raczy się pojawić i dać natrętom pieniędzy, żeby poszli w diabła. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-12-2005, 14:01
|
|
|
Bo miało być lepiej.... a nie jest, jest gorzej. Dużo gorzej.
Bo jednak jestem jasnowidzem: przerwy w dostawie prądu rozwaliły mi baterię w nowym telefonie. O yess...
I nie mogę w 5Gb jpegów doszukać się odpowiedniego obrazka na skin do Minitokyo. |
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-12-2005, 14:08
|
|
|
Bo trzeba być miłym, uśmiechniętym, zadowolonym życia. I tak dalej...a akurat w święta chęci na to nie ma. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 25-12-2005, 19:36
|
|
|
Bo właśnie Ksiądz Gumka (nazwijmy go tak roboczo) obrzydził mi kolejny kościół. Czy też ludzie nie popełniają już większych grzechów niż stosunek przerywany, główny temat dzisiejszego kazania? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-12-2005, 12:37
|
|
|
Bo jeden gupi bilet na pociąg kosztuje tyle co cały pobyt na sylwku - -'
Bo nie mam co na siebie włożyć.
Czym zaczęłam się przejmować jakbym co najmniej na randkę szła, jeśli nie na własny ślub (Ysen, to Twoja wina >:P). I w ogóle jakiś niewytłumaczalny lęk mnie zdjął, ale mam nadzieję, że mi przejdzie jeszcze zanim wejdę do pociągu.
Bo słucham nałogowo "Aney, unborn child" Origi i mnie rozmelancholizowało.
Bo mi gry na neopetach nie idą.
Bo miałam ochotę napisać coś świątecznego, a nie mam weny T__T |
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-12-2005, 16:34
|
|
|
Psiuuu... Uspokoj sie, Var, uspokoj ^^; Lapki mi jeszcze chodza ;)
Najpierw o malo nie padl mi dysk... Po tym jak wyskoczyl jakis dziwny blad w mule i widzialam moze 5% danych na dysku... ktore po restarcie jakos znowu magicznym sposobem znajduja sie na swoim miejscu... O.o
Potem spadla na mnie z okna dekoracja swiateczna...
I jeszcze uderzylam sie czolem o kant szafki... Boli...
Boje sie ;) To wszystko przez znajoma, ktorej pechowa aura na mnie splynela! Dostalam dzis od niej maila z opisem przygod w drodze do Anglii... Wolalabym nie miec takowych w drodze do Warszawy ^^; |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-12-2005, 19:09
|
|
|
nie to przez to pozdrowienia od ryzej :P które przekazałem prze telefon |
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-12-2005, 21:29
|
|
|
Kto wie... ale mogloby sie skonczyc. Starczy mi wrazen jak na jeden dzien. Chcialabym jutro cala, w jednym kawalku i nie pokaleczona pojsc do pracy.
O, w sumie reka moglaby tez przestac dretwiec. I krwiak moglby tez zejsc, bo nie zaloze teraz zadnej bluzki z krotkim rekawem... |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 02-01-2006, 11:28
|
|
|
Bo światu doprowadzenie mnie od głebokiego samozadowolenia i błogiej szczęśliwości do skrajnej irytacji połączonej z agresją zajęło 15 minut.
Bo w tej chwili pewna działaloność marynistyczno-informatyczno-logistyczna ma 66% szans na zakończenie sie katastrofą.
Bo nie mam DVD, rzeby to sprawdzić.
Bo siostra pisze prace na studia, uważając, że jej wykładowcy są idiotami i nie wiedzą co to wikipedia, a przypisy to coś, co zdarza się innym.
Bo drze się na ludzi usiłujących wyprowadzić ją z błędu.
Bo zajmuje internet i musiałem iść do kawiarenki.
Bo w kaffe jest bardzo drogo. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 02-01-2006, 13:42
|
|
|
Cytat: |
Bo siostra pisze prace na studia, uważając, że jej wykładowcy są idiotami i nie wiedzą co to wikipedia, a przypisy to coś, co zdarza się innym.
Bo drze się na ludzi usiłujących wyprowadzić ją z błędu.
|
Obecnie większość uczniów tak ma i to już w podstawówce. Groza... |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 04-01-2006, 09:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 02-01-2006, 15:42
|
|
|
Wiesz, to pewnie dlatego, ze obecnie część nauczycieli tak ma i rzeczywiście dziecko wie lepiej. Vide moja gimnazjalna nauczycielka informatyki, która dopiero pod koniec ostatniego wspólnego roku stwierdziła, że jestem od niej sprytniejsza. Bo strona, której kod chciała obejrzeć, była popupem, a IE nie pokazuje wtedy pełnego menu. Otworzyłam jej notatnikiem ^^"""""
W podstawówkach i gimnazjach, ba, nawet w niektórych liceach tacy ludzie niestety uczą. Bo nie wyszło co innego... A najczęściej uczą języków i właśnie różnych informatyk ^^" |
|
|
|
|
|
Ichigo
<-eva->
|
Wysłany: 04-01-2006, 00:19
|
|
|
Bo w kiblu szkolnym śmierdzi i walają się tam prezerwatywy.
Bo rybki mi zdychają.
Bo połknełam dzisiaj na objedzie włos kucharki
Nie lubie tych małych pyrdków które wpychaj się do kolejki na obiady i myślą se że są nie wiadomo kim.
Bo jest pużna godzzina i śćiągają mnie z neta. |
_________________ www.taostudio.fora.pl
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 04-01-2006, 06:13
|
|
|
Bo jeszcze aż 8 dni szkoły do ferii... ^^""" |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 04-01-2006, 09:55
|
|
|
Cytat: | W podstawówkach i gimnazjach, ba, nawet w niektórych liceach tacy ludzie niestety uczą. Bo nie wyszło co innego... A najczęściej uczą języków i właśnie różnych informatyk ^^" |
Gdybym nie próbował uczyć się tego samemu, do dziś moje pojęcie o programowaniu byłoby zerowe. Nie wspominając o znajomości HTML, czy systemu Linux =='
Bo w kiblu szkolnym śmierdzi i walają się tam prezerwatywy.
|
Używanie prezerwatyw w miejscu które służy do wydalania kału nie uważam za zbyt dobry pomysł :/ chyba, źe dziewczyna ma cięęężki katar i nic nie czuje :>
Bo połknełam dzisiaj na objedzie włos kucharki
|
Ble! Myją się tam chociaż?
Nie lubie tych małych pyrdków które wpychaj się do kolejki na obiady i myślą se że są nie wiadomo kim.
|
A kto ich lubi? ;)
Bo jest pużna godzzina i śćiągają mnie z neta.
|
Bo inni też chcą wejść? |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|