FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

Status: offline
PostWysłany: 24-12-2005, 11:03   

bo mam nową klawiaturę - wymagana zmiana przyzwyczajeń =='
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 24-12-2005, 13:06   

Bo istnieje tradycja kolendowania. Tradycyjne kolendowanie zaczyna się o 1 w nocy i trwa gdzieś do 1 styczna. Zawiera: dzwonienie do drzwi, walenie w nie pięścią i wreszcie kopanie w nie oraz obrzucanie właściciela posesji stekiem wyzwisk, jeśli ten nie raczy się pojawić i dać natrętom pieniędzy, żeby poszli w diabła.

Numer Gadu-Gadu
1271088
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 24-12-2005, 14:01   

Bo miało być lepiej.... a nie jest, jest gorzej. Dużo gorzej.

Bo jednak jestem jasnowidzem: przerwy w dostawie prądu rozwaliły mi baterię w nowym telefonie. O yess...

I nie mogę w 5Gb jpegów doszukać się odpowiedniego obrazka na skin do Minitokyo.

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 24-12-2005, 14:08   

Bo trzeba być miłym, uśmiechniętym, zadowolonym życia. I tak dalej...a akurat w święta chęci na to nie ma.
Powrót do góry

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 25-12-2005, 19:36   

Bo właśnie Ksiądz Gumka (nazwijmy go tak roboczo) obrzydził mi kolejny kościół. Czy też ludzie nie popełniają już większych grzechów niż stosunek przerywany, główny temat dzisiejszego kazania?

Numer Gadu-Gadu
1271088
Miya-chan Płeć:Kobieta
Aoi Tabibito

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 26-12-2005, 12:37   

Bo jeden gupi bilet na pociąg kosztuje tyle co cały pobyt na sylwku - -'
Bo nie mam co na siebie włożyć.
Czym zaczęłam się przejmować jakbym co najmniej na randkę szła, jeśli nie na własny ślub (Ysen, to Twoja wina >:P). I w ogóle jakiś niewytłumaczalny lęk mnie zdjął, ale mam nadzieję, że mi przejdzie jeszcze zanim wejdę do pociągu.
Bo słucham nałogowo "Aney, unborn child" Origi i mnie rozmelancholizowało.
Bo mi gry na neopetach nie idą.
Bo miałam ochotę napisać coś świątecznego, a nie mam weny T__T
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Varda Płeć:Kobieta
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 26-12-2005, 16:34   

Psiuuu... Uspokoj sie, Var, uspokoj ^^; Lapki mi jeszcze chodza ;)
Najpierw o malo nie padl mi dysk... Po tym jak wyskoczyl jakis dziwny blad w mule i widzialam moze 5% danych na dysku... ktore po restarcie jakos znowu magicznym sposobem znajduja sie na swoim miejscu... O.o
Potem spadla na mnie z okna dekoracja swiateczna...
I jeszcze uderzylam sie czolem o kant szafki... Boli...
Boje sie ;) To wszystko przez znajoma, ktorej pechowa aura na mnie splynela! Dostalam dzis od niej maila z opisem przygod w drodze do Anglii... Wolalabym nie miec takowych w drodze do Warszawy ^^;

Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 26-12-2005, 19:09   

nie to przez to pozdrowienia od ryzej :P które przekazałem prze telefon
Powrót do góry
Varda Płeć:Kobieta
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 26-12-2005, 21:29   

Kto wie... ale mogloby sie skonczyc. Starczy mi wrazen jak na jeden dzien. Chcialabym jutro cala, w jednym kawalku i nie pokaleczona pojsc do pracy.
O, w sumie reka moglaby tez przestac dretwiec. I krwiak moglby tez zejsc, bo nie zaloze teraz zadnej bluzki z krotkim rekawem...

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 02-01-2006, 11:28   

Bo światu doprowadzenie mnie od głebokiego samozadowolenia i błogiej szczęśliwości do skrajnej irytacji połączonej z agresją zajęło 15 minut.
Bo w tej chwili pewna działaloność marynistyczno-informatyczno-logistyczna ma 66% szans na zakończenie sie katastrofą.
Bo nie mam DVD, rzeby to sprawdzić.
Bo siostra pisze prace na studia, uważając, że jej wykładowcy są idiotami i nie wiedzą co to wikipedia, a przypisy to coś, co zdarza się innym.
Bo drze się na ludzi usiłujących wyprowadzić ją z błędu.
Bo zajmuje internet i musiałem iść do kawiarenki.
Bo w kaffe jest bardzo drogo.

Numer Gadu-Gadu
1271088
a taki jeden...

PostWysłany: 02-01-2006, 13:42   

Cytat:

Bo siostra pisze prace na studia, uważając, że jej wykładowcy są idiotami i nie wiedzą co to wikipedia, a przypisy to coś, co zdarza się innym.
Bo drze się na ludzi usiłujących wyprowadzić ją z błędu.

Obecnie większość uczniów tak ma i to już w podstawówce. Groza...

Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 04-01-2006, 09:44, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 02-01-2006, 15:42   

Wiesz, to pewnie dlatego, ze obecnie część nauczycieli tak ma i rzeczywiście dziecko wie lepiej. Vide moja gimnazjalna nauczycielka informatyki, która dopiero pod koniec ostatniego wspólnego roku stwierdziła, że jestem od niej sprytniejsza. Bo strona, której kod chciała obejrzeć, była popupem, a IE nie pokazuje wtedy pełnego menu. Otworzyłam jej notatnikiem ^^"""""

W podstawówkach i gimnazjach, ba, nawet w niektórych liceach tacy ludzie niestety uczą. Bo nie wyszło co innego... A najczęściej uczą języków i właśnie różnych informatyk ^^"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
Ichigo Płeć:Kobieta
<-eva->

PostWysłany: 04-01-2006, 00:19   

Bo w kiblu szkolnym śmierdzi i walają się tam prezerwatywy.
Bo rybki mi zdychają.
Bo połknełam dzisiaj na objedzie włos kucharki
Nie lubie tych małych pyrdków które wpychaj się do kolejki na obiady i myślą se że są nie wiadomo kim.
Bo jest pużna godzzina i śćiągają mnie z neta.

ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 04-01-2006, 06:13   

Bo jeszcze aż 8 dni szkoły do ferii... ^^"""
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
a taki jeden...

PostWysłany: 04-01-2006, 09:55   

Cytat:
W podstawówkach i gimnazjach, ba, nawet w niektórych liceach tacy ludzie niestety uczą. Bo nie wyszło co innego... A najczęściej uczą języków i właśnie różnych informatyk ^^"

Gdybym nie próbował uczyć się tego samemu, do dziś moje pojęcie o programowaniu byłoby zerowe. Nie wspominając o znajomości HTML, czy systemu Linux =='

Cytat:

Bo w kiblu szkolnym śmierdzi i walają się tam prezerwatywy.

Używanie prezerwatyw w miejscu które służy do wydalania kału nie uważam za zbyt dobry pomysł :/ chyba, źe dziewczyna ma cięęężki katar i nic nie czuje :>
Cytat:

Bo połknełam dzisiaj na objedzie włos kucharki

Ble! Myją się tam chociaż?
Cytat:

Nie lubie tych małych pyrdków które wpychaj się do kolejki na obiady i myślą se że są nie wiadomo kim.

A kto ich lubi? ;)
Cytat:

Bo jest pużna godzzina i śćiągają mnie z neta.

Bo inni też chcą wejść?
Strona 21 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi