Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 20-12-2005, 17:06
|
|
|
Cytat: | Kiedyś najbardziej intensywnie użytkowany na forum, ale wygląda na to, zże się znudziło... |
Nie, po prostu ubyło głównych tamtejszych prowodyrów:P. Wcześniej manga pars użytkowników była tak samo leniwa:]. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 20-12-2005, 17:25
|
|
|
Taa... kasa ważniejsza od pacjenta... no comments -.- |
|
|
|
|
|
Kielon
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-12-2005, 19:27
|
|
|
Cytat: | A co masz do hippisów? :>
I tak uważam, że lepszy hippis od dresa. |
Panu gratuluje śwaiatopoglądu i klapek na oczy. Trzymaj tak dalej. |
_________________ To co kochamy mówi nam jakimi jestesmy. |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 21-12-2005, 08:15
|
|
|
Hm... więc uważasz, że napadanie na losowych ludzi z bronią (pałka, nóź) jest lepsze, niż pacyfizm? Gratuluję światopoglądu :> tylko się nie popłacz, jak ci jakiś dres śledzionę rozwali :>
[EDIT=Ysengrinn]Chcecie kontynuować - na priva! |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-12-2005, 13:56
|
|
|
Bo boli mnie głowa i chce mi się spać.
Bo znowu muszę wyjść na ten cholerny ziąb...
Bo znowu dostałam świecę zapachową (czy ja wyglądam na osobę, która kolekcjonuje świece zapachowe? Rozumiem moja mama, ale kurde no ==')
Bo obżarłam się mandarynkami i teraz się czuję ociężale (mandarynki rulz)
Bo nie mogę nigdzie znaleźć kostki rubika dla brata
Bo tak == |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 22-12-2005, 16:13
|
|
|
Nigdy mi się nie udało ułożyć kostki rubika ;) udalo się komuś? :) |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 22-12-2005, 16:21
|
|
|
Cytat: | Nigdy mi się nie udało ułożyć kostki rubika ;) udalo się komuś? :) |
Mojemu bratu... Trzeba mieć dość systematyczny, matematyczny umysł i znaleźć metodę. Gdy już zna się system to zajmuje to średnio 15 minut. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 22-12-2005, 16:31
|
|
|
Albo rozebrać kostę na części i poskładać do kupy :) |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 22-12-2005, 16:53
|
|
|
Bo nikt mnie nie słucha jeśli przypadkiem na niego nie krzyczę. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-12-2005, 22:19
|
|
|
Bo dwa kanałowe jednego dnia to fascynujące doświadczenie, a i tak byłabym gotowa zrobić sobie kolejne dwa, gdyby miałoby mnie to uchronić przed reakcją rodziców na to, ile to kosztowało... |
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-12-2005, 22:29
|
|
|
Bo czasem nie znosze mieszkania w tej "gorszej" czesci wioski, czyt. na jej obrzezach.
Dwa razy wylaczono dzis prad... Po paru minutach doslownie padla mi latarka, wiec musialam isc do lazienki, przyswiecajac sobie komorka... ^^;
- lecz i tak sie nie wykapalam, gdyz wkrotce wrocil prad, za to... aktualnie nie ma wody.
Matko. Czego za chwile nie bedzie? Grrrr! *kot fuczy* |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 23-12-2005, 15:55
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Trzeba mieć dość systematyczny, matematyczny umysł i znaleźć metodę. Gdy już zna się system to zajmuje to średnio 15 minut. |
5 minut. Maksymalnie. :D Wszystkich chętnych mogę nauczyć na sylwku. :D System jest dośc prosty, a w kostce rubika naprawdę nie o ułożenie chodzi, tylko o zabawę już po ułożeniu...
Znalazłam sobie śliczny płaszczyk... Piękny po prostu, dopasowany, czarny, krój klasyczny,z wełenki... 1500 złotych. =='
Czemu ładne i porządne rzeczy zawsze są tak upiornie drogie? T_T |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 23-12-2005, 16:06
|
|
|
Irian Baratai napisał/a: | Czemu ładne i porządne rzeczy zawsze są tak upiornie drogie? T_T |
Nie taniej byloby na zamowienie? :) |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-12-2005, 16:07
|
|
|
Irian, naucz mnie, naucz! I powiedz, gdzie taką dostać >< |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 23-12-2005, 18:08
|
|
|
Bo z kolezanka z pracy zdenerwowalysmy sie dzis porzadnie na zachowanie kadrowej.
Bo nie widze sensu dawania ludziom bonow dzien przed Wigilia lub dopiero po swietach.
Bo kupilam bilet powrotny z Warszawy do Opola za prawie 80zl, ale coraz bardziej prawdopodobne staje sie to, ze go oddam, zrobie rezerwacje na autokar 02.01. i po Sylwestrze przenocuje u ktorejs kumpeli.
Bo czasem czlowiek sie zapomni, otworzy i powie, co naprawde mysli, liczac, ze przeciez te osoby powinny zrozumiec i wesprzec.
Bo przed chwila przeczytalam cos, co mi dodatkowo zepsulo nastroj - ludzie bez pomyslenia szafuja pewnymi slowami, najwidoczniej nie rozumiejac ich znaczenia. |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
|