FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 207, 208, 209 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

Status: offline
PostWysłany: 09-10-2007, 13:11   

Bo z nieznanych przyczyn mój odtwarzacz mp3 się zablokował (lock key był odblokowany, tak btw).
To znaczy - system twierdzi, że "system plików jest tylko do odczytu". I nic nie mogę z tym zrobić __^__
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 09-10-2007, 15:04   

Bo kretynce zachciało się robić upgrade Mirandy, w nadziei, że w końcu będzie się dało sensowniej wyświetlać opisy.
Guzik. Nie dość, że wygląd jest bardziej "pro" (czyt. szaro-lodówkowe sześcianiki), to jeszcze w ogóle się nie łączy z netem. Cholera wie czemu, firewall nic na ten temat nie wie.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 09-10-2007, 20:53   

Bo nowy system biblioteczny służący do zamawiania książek, owszem, daje możliwość zamówienia z domu, ale co z tego, jeśli jest niedopracowany i zawodny?
Zamówiłam w czwartek czy piątek książkę. Zapytałam czy w poniedziałek będzie jeszcze do odbioru. Usłyszałam, że tak, będzie. Przychodzę wspomnianego dnia - przykro mi, ale system liczy także soboty i niedziele więc książki już nie ma. Argh. Nie ma to jak podniesienie ciśnienia na koniec dnia (było ok. 9 rano, ale jak dla mnie to już koniec dnia, szczególnie po tym jak zasnęłam na kasie x_x i to twardo, kolega musiał parę razy wołać, żebym się wreszcie obudziła...). Bo to był ważny podręcznik, którego teraz już nie ma i nie będzie (reszta roku się rzuciła i spustoszyła bibliotekę).
Chcę z powrotem moją starą dobrą Sowę ;___;

O, ciiii, może coś się jeszcze da...tylko dlaczego w tej...czytelni? o_O

G.F.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 09-10-2007, 22:05   

Bo o ile drugi rok pod względem zajęć wydaje się być o wiele ciekawszy od pierwszego, to jednak siedzenie na uczelni przez pół dnia daje w kość. Poza tym w dalszym ciągu nie potrafię solidnie przysiąść do nauki, co bardzo mnie irytuje X.x

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
besmirch Płeć:Mężczyzna
Ariok Animaniak

PostWysłany: 09-10-2007, 22:23   

korsarz napisał/a:
Bo z nieznanych przyczyn mój odtwarzacz mp3 się zablokował (lock key był odblokowany, tak btw).
To znaczy - system twierdzi, że "system plików jest tylko do odczytu". I nic nie mogę z tym zrobić __^__

przycisk musial sie "zpsuci" sprobuj nim "poruchac" troche moze zaskoczy, kiedys cos takiego widzialem z holdem w mp3.

Bo administrator jednego z serverow na uczelni "Diablo" (os solaris) nie poinstalowal/konfigurowal jeszcze wszystkiego no i brakuje mi irssi i ekg :/ a tak moglbym siedziec na jakims starym czyms z zielono-czarnym ekranem dziwna klawiatura :> i z kims pogadac bo nie chce mi sie z laptopem napiepszac na uczelnie.

ps.
"napiepszac" - specjalnie i celowo przez SZ i nie uwazam tego za przeklenstwo.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
666

Numer ICQ
Ari Płeć:Mężczyzna
Livin' la Vida Loca

PostWysłany: 10-10-2007, 07:51   

z dniem dzisiejszym przestałem być nastolatkiem, mam lat dwadzieścia i nic tego nie zmieni -___-''

koniec świata ludzie, kto jak kto, ale żebym ja tyle juz miał? skandal...

Numer Gadu-Gadu
9986661
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 10-10-2007, 10:07   

Wydawało by się, że wszystko jest jedwabiste. Mam prace (ok, głupią), telefony z innych miejsc się urywają, mam drugą pracę, pozwalającą zarabiać pieniądze na wyższe potrzeby na tym, co lubię (grafomanii). Dziś wysyłam facetowi coś, co może zmienić się w 1000 złotych. Niemniej jednak istnieje pewien problem. Co gorsza nie jest to nawet mój problem.

Sąsiad - Japiszon. Jak powszechnie wiadomo rozwód jest zjawiskiem stresującym, a ciężka praca może psuć humor. Oba te zjawiska, w dużych dawkach mogą wywołać depresję. Na walkę z depresją istnieją dwa sposoby: 1) łykanie prochów i "pigułek szczęścia" czyli metoda kobieca i 2) metoda męska czyli spożywanie Eliksiru Biwakowego.

Eliksir Biwakowy sprzedawany jest w większości sklepów bez recepty w puszkach i butelkach. Produkowany jest głównie z chmielu. Spożywany ma właściwości uzdrawiające, leczy głównie rany serca i mentalne. Dodatkowo jest silnie odurzający i mniej silnie uzależniający. Najlepiej spożywa się go w towarzystwie innej osoby.

Jako osoba mocna i potrafiąca powiedzieć "Nie" muszę stwierdzić, że albo szybko znajdę sobie warsztaty z Asertywności, albo stoczę się w alkoholizm, albo będę miał problemy i spale się ze wstydu przed całym forum, Avellaną i jej mamą. Albowiem osobom, które przeszły kursy sprzedażowe kilkunastu firm generalnie powiedzieć "Nie" się nie da.

W efekcie od paru dni nie mogę pracować tak intensywnie, jakbym chciał, a o oglądaniu anime i graniu w gry mowy niema. Bo to, co miałem zrobić wieczór muszę zrobić rano, bo wieczorem mam w pokoju japies, narzekającego, że świat złym miejscem jest, oraz pouczającego mnie, co robić, żeby odnieść taki sukces, jak on, mieć tyle kasy, tyle kobiet i taką brykę jak on oraz generalnie, jak owinąć sobie życie w jedwab (a idźcie z tym odemnie daleko) oraz częstującego eliksirem biwakowym.

Maszynka do mięsa wydaje się bardzo kusząca.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 10-10-2007, 13:37   

Zeg, zacznij pisać pamiętniki. Za kilkanaście lat może to być naprawdę ciekawa lektura, biorąc pod uwagę specyficzne szczęście, jakie masz.
Powrót do góry
besmirch Płeć:Mężczyzna
Ariok Animaniak

PostWysłany: 10-10-2007, 16:17   

Gdyby nie durna pogoda, to zimno rano, to w dzien slonce byloby przyjemnie .. nie liczac zajec z j.ang (nie wiedziec czemu na uczelni technicznej musze zrobic..) gdzie pojawiam sie nagle na 3-cich zajeciach a tu jakies kserowki, czasowniki nieregularne .. a ja jezyka angielskiego "uczonego" nie mialem huhu 4 lata :P

maly update:
transfer 5kb download bo isp padlo i siec na rezerwie stoi (neostrada) gdzie sa moje 4mbity :( no ta przynajmniej mam lacze synchroniczne 5kbs/5kbs..

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
666

Numer ICQ
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 10-10-2007, 23:38   

Muszę poważnie popracować nad taktyką dyskusji - wszystkie sensowne argumenty przychodzą mi do głowy po fakcie, co chwila gubię wątek i pokrywam to durną demagogią. Głoszę wszem i wobec, że ludzie nie starają się siebie zrozumieć, a sam nie próbuję wyrażać się zrozumiale. W efekcie robi się paskudne i niepotrzebne zamieszanie, a konkluzji rozmowy i tak nie ma.

Swoją drogą w dalszym ciągu nie lubię dyskusji na ircu/czacie. Prawie zawsze wygląda to tak, że grupka ludzi dyskutuje z jednym gostkiem, który musi pisać z szybkością karabinu maszynowego, czując się jak zaszczuty królik i nie pamiętając kto co właściwie stwierdził. Nie wspominając o braku kontaktu wzrokowego czy choćby słuchowego. W takich warunkach z byle bzdury gotowa wyniknąć awantura i nigdy nie można być pewnym konsekwencji.

To tak w ramach podsumowania ogółu, nie dzisiejszego wieczoru jako takiego...

Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 11-10-2007, 10:13   

Jeszcze nigdy się nie zdarzyło, bym miał ochotę zabić człowieka, którego widziałem w życiu 15 minut i wymieniłem z nim 6 zdań mailem. Zwykle osiągnięcie takiego stanu rzeczy wymaga minimum godziny i bardziej rozbudowanej argumentacji.

Wymieniony facet to rednacz mojego czasopisma, który nie chce odpowiedź w sposób rzeczowy na kilka ważnych pytań, jakie mu zadałem. Te pytania to: pliki w jakim formacie mam mu wysyłać (chyba zacznę w .pdf, niech ma za swoje), jaką czcionką pisać i z jaką interlinią, co - oprócz artykułu powinno znajdować się w tekście (tytuł? imię autora? zezwolenie na publikację?)... Chyba zacznę wysyłać teksty zatytułowane Artykuł nr.X.

Czarno widzę tą pracę dodatkową.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Caladan Płeć:Mężczyzna
Chaos is Behind you

Grupy:
Melior Absque Chrisma
Omertà
Syndykat
WOM
PostWysłany: 11-10-2007, 11:50   

Ysengrinn napisał/a:
Swoją drogą w dalszym ciągu nie lubię dyskusji na ircu/czacie. Prawie zawsze wygląda to tak, że grupka ludzi dyskutuje z jednym gostkiem, który musi pisać z szybkością karabinu maszynowego, czując się jak zaszczuty królik i nie pamiętając kto co właściwie stwierdził. Nie wspominając o braku kontaktu wzrokowego czy choćby słuchowego. W takich warunkach z byle bzdury gotowa wyniknąć awantura i nigdy nie można być pewnym konsekwencji.

Dlatego nie wchodzę od kilku lat na żadne chatopodobne stwory. Żal palców i nerwów. Wystarcza, że na pierwszym roku liceum siedziałem na chatach wp i od razu odechciało mi się. Do forumowego irca staram się odejść od swojej zasady. Leczenie z tej choroby psychiczne trwa od kilku miesięcy.

Bo we wtorek nie byłem na imprezie zorganizowanej przez moja uczelnię. Rok temu świetnie się bawiłem.
Wczoraj poszedłem do przychodni zapytać się czy mam zdrowe płuca. Płuca mam zdrowe, ale trafiło się, iż oskrzela nie są. Kolejny tydzień idzie na zmarnowanie. Podobne nowe studentki są fajne. Gdy wracałem od lekarza spotkałem kolegę, który jest chory na Platformówkę( Osoba, która widzi same zalety tej partii). Zapytał się na kogo głosuje, a ja odparłem, że na nikogo. w tym momencie wciskał mi na siłę, że mam głosować. Zaczeło się blablabla, ja milczałem. Na szczęscie przyjechał jego autobus szybko. Mogłem wrócić do swojego zacisza. Pytam się, gdzie tutaj jest demokracja. Nawet człowiek nie moze mieć własnego zdania.

Z jesienych serii sa prawie same haremówki i lolicony, na które niekoniecznie mam ochotę.

What I'd do to see a smile

Even for a little while

And no one loves you when you're evil

I'm lying through my teeth!

Your tears are all the company I need
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
4934952
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 11-10-2007, 15:49   

Mnie nie można wpuszczać do papierniczego, no, nie można!
...
Znowu zbiedniałam. I jak teraz patrzę na te zakupy, to wcale tak dużo nie kupiłam. I nic do rysowania.

Bo jutro i pojutrze dniówki. Bo już mam olbrzymie zaległości. Bo na tych zaległościach się nie skończy - jeszcze 9 dni.

G.F.

Serika Płeć:Kobieta

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 11-10-2007, 20:24   

Bo ja kompletnie nie rozumiem, dlaczego taki miły dzień koniecznie musiał sie zamienić w tak parszywy. Wiwat kontakty interpersonalne z panią (z pracy), której imienia nie będę wymawiać (mniejsza o to, że nie moje kontakty, ale i tak mnie kopnęło - -").

Numer Gadu-Gadu
1051667
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 11-10-2007, 23:09   

USB mi się pitoli, jupikajej. Dobrze, że zlokalizowałem problem dzisiaj, zanim zadzwoniłem z pretensjami na infolinię neozdrady...

Strona 208 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 207, 208, 209 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi