Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-01-2006, 22:43
|
|
|
Bo jutro mam wigilię, ale radości zadnej nie czuję z tego powodu.
Bo jest mało śniegu.
Ale za to dużo lodu i przez to cholernie ślisko!
Bo tak. Czasem odwaga nie popłaca, czasem za dużo myślenia też. A zaglądanie ludziom w opisy na komunikatorach już w ogóle... |
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 05-01-2006, 22:56
|
|
|
Kielon napisał/a: | Pewnie bawili się najlepiej ze wszystkich, nie? Tak dobrze, że aż stracili kontrole. |
Nie wiem, ja tam bawilam sie swietnie ;) I zupelnie nie pamietam przebojow ze studniowki. Podobno lecial 3x Ricky Martin. Podobno ;) Jakos nie rejestrowalam wtedy zmieniajacych sie piosenek ;p |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-01-2006, 23:09
|
|
|
GoNik napisał/a: | Bo jutro mam wigilię, ale radości zadnej nie czuję z tego powodu.
Bo jest mało śniegu.
Ale za to dużo lodu i przez to cholernie ślisko!
| Chcesz troche mojego ?? Ja tum mam 40 cm przed blokiem w zaspach do 90 cm :P |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 05-01-2006, 23:12
|
|
|
Pewnie, że chcę! I tak po powrocie z miasta ilości śniegu w mojej rodzinnej miejscowości wydają sie być spore, ale to nie to, mimo wszystko. |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-01-2006, 14:53
|
|
|
Bo Komisja Edukacji Narodowej, czy jak się tam każą tytułować ci kretyni z władz szkolnictwa stwierdzili, że Wos NIE będzie przedmiotem maturalnym, bo po co...
Dzięki tej, jakże inteligentnej, decyzji:
Nie będę mogła zdawać wosu jako trzeciego przedmiotu.
Będę mogła co najwyżej jako czwarty - nieobowiązkowy, rozszerzony.
Nie mam pomysłu na trzeci przedmiot. Nie jestem tak zupełnie pewna, czy matma to NA PEWNO jest moja wymarzona droga życiowa.
Zawaliły się moje i tak chwiejne plany studiowania.
Poszłabym na grafikę...
Ale się pani dziejaszkowa NIE DOSTANĘ!!!
<idzie się pochlastać>
A poza tym, nadal jest zimno >< |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 06-01-2006, 15:17
|
|
|
Wow... mój brat się załamie, on się do matury z wosu od początku liceum przygotowywał... A na europeistykę idzie. :/ |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-01-2006, 17:30
|
|
|
Irian, a w której jest klasie? Bo jeśli TERAZ jest w drugiej bądź trzeciej klasie, to się jeszcze na wos kwalifikuje - zmiany zawsze są wprowadzana dwa lata po uchwaleniu tychże. Żeby nie było takich baboli, że człowieczek w klasie maturalnej się dowiaduje, że nie może zdawać tego a tego...
Problem polega na tym, że ja jestem cofnięta w rozwoju (po zerówce ==) i teraz chodzę do pierwszej klasy... Ergo maturę będę zdawać w wieku lat 20 i nie będę mogła zdawać wosu jako trzeci przedmiot - bo zmianę wprowadzili więcej niż dwa lata przed moją maturą >< |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 06-01-2006, 21:03
|
|
|
A to w porządku, bo on jest w maturalnej.
Znam ten ból, ja też byłam cofnięta :D i do końca nie było wiadomo, czy nie będziemy musieli zdawać nowej matury... Szczęśliwie zdawaliśmy starą, a następny rocznik dwujęzyczny po nas dostał luksus wyboru (większość wybrała starą). |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 06-01-2006, 21:30
|
|
|
Bo zachcialo mi sie wyglupow na dworze i wyrznelam na oblodzonym betonie... wskutek czego najpierw zobaczylam przed oczami gwiazdy [weee! ;)], a teraz chodze obolala. |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-01-2006, 21:05
|
|
|
A ja jestem zdekoncentrowany i zły na wszystko, nie mogę spać, skoncentrować się na niczym, nawet czytanie jakoś mi nie idzie. Wszystko przez kobiety... |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 08-01-2006, 21:12
|
|
|
A ja też jestem zdekoncentrowana i nie mogę na niczym skupić uwagi, frustruję się i mam dziwne sny, przez co jestem niewyspana. A wszystko przez facetów :P
...Dobra, nie będę taka perfidna - przez zaliczenia też _^_
A jeśli ten stan umysłu będzie się utrzymywał jeszcze po sesji, to w desperacji zacznę się wreszcie uczyć gotować i to dopiero będzie straszne XD |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-01-2006, 21:17
|
|
|
Ja niestety gotować umiem, więc chyba będe musiał zająć się jakimś Feng shui czy hodowlą bonsai. |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 08-01-2006, 21:19
|
|
|
Ja właśnie twardo nie umiem i właśnie w tym rzecz... Ale Feng Shui to też niezła alternatywa :> |
Ostatnio zmieniony przez Miya-chan dnia 09-01-2006, 15:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-01-2006, 21:23
|
|
|
Z tym, że sesja to stan sezonowy, który powtarza się systematycznie...
Z drugiej strony, zakochanie chyba też...
Zawsze można budowac domki z zapałek, nie ? |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 09-01-2006, 09:41
|
|
|
Araaa.... bo święta, święta i po świętach ==' przerąbane jest mieć święta w weekend, nawet człowiek nie zdąży zacząć na dobre a już trzeba spowrotem do szkoły.
Bo, jak mówi mój podpis, to nie jest WŁAŚCIWE 'M'! To nie fair.
Grisznak napisał/a: | Zawsze można budowac domki z zapałek, nie ? |
Ja proponuję robić porządki, w domu, na kompie, wszystko jedno. Albo znaleźć sobie jakieś zajęcie nie wymagające myślenia [np. komputerowy mahjong albo patrzenie w ścianę]
I zgadzam się z Miyaczkiem, wszystko przez facetów -___-' |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|