Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-01-2006, 14:25
|
|
|
Bo obudziłem sie po parunastu godzinach reanimacji mózgu z zaniemania wynikłego z nadmiaru etanolu. I ogólnie czuje sie podle z wielu wzgledów .
Bo jestem burakiem |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 09-01-2006, 14:28
|
|
|
<ściiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk> Ale i tak Cię kochamy, nie martw się ;D
*
Bo chce mi się spacerować, łapać wenę i słuchać muzyki, a tu klops, trzeba kuć do zaliczeń i mieć nadzieję, że się zaliczy, prych _^_ |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 09-01-2006, 14:37
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | A wszystko przez facetów :P | Oczywiście... <ściiiisk>
Miya-chan napisał/a: | A jeśli ten stan umysłu będzie się utrzymywał jeszcze po sesji, to w desperacji zacznę się wreszcie uczyć gotować i to dopiero będzie straszne XD | LOL. nie ma nic straszniejszego, niż JA w kuchni. ¬_¬
.
.
.
...no, chyba że huragan "Katrina" xDDD |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 09-01-2006, 15:03
|
|
|
Tak właśnie. Przychodzą tacy i ściskają, a potem kobieta frustruje, że jej mało, siada w kącie i słucha Celinki Dion czy czegoś w tym rodzaju i znęca się nad biedną ściskaną poduszką...
...Czy ja jestem rozpieszczona?! O___o
Albo lepiej nie pytam XD
Aha, nie ma nic straszniejszego niż Miyak w kuchni. Gaz się boi zapalić (wodę na herbatę nastawia zamknąwszy się w kuchni żeby nikt nie patrzył, bo się peszy _^_), co ukroi, to jej się zaraz rozkrusza/rozpaćkuje/whatever i wszystko robi w ślimaczym tempie, piszcząc do tego... Współczuję Serisi, czyli żywemu świadkowi XD |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-01-2006, 15:11
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | [color=darkblue]<ściiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk> Ale i tak Cię kochamy, nie martw się ;D
|
Jesli to do mnie to xle . Bo nie powinniscie. Bo jestem burakiem matołem i gnojem któremu łatwiej isć na wojne niż wydoroślec i stawić czoła prawdziwemu zyciu i zajać sie kimś tak jak trzeba. -________- |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 09-01-2006, 15:34
|
|
|
Oczywiście, że Ciebie, Red, do licha ciężkiego! _^_ I przestań się dołować... |
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-01-2006, 15:38
|
|
|
Problem w tym z ja akurat powinienem się dołować bo to by swiadczyło o tym ze ze mną dobrze a nie źle. Mnie tu trzeba kopnac w dupsko a nie sciskać |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 09-01-2006, 15:43
|
|
|
Kopnąć to Cię możemy swoją drogą... :> |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-01-2006, 17:08
|
|
|
Bo skacowana głowa mi peka , czacha dymi a mózg chce uszami wyskoczyć. -____- |
Ostatnio zmieniony przez Miya-chan dnia 09-01-2006, 18:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 09-01-2006, 17:32
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | Tak właśnie. Przychodzą tacy i ściskają, a potem kobieta frustruje, że jej mało, | <ściiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk troszkę mocniej - podnieś - zakręć>
Miya-chan napisał/a: | siada w kącie i słucha Celinki Dion czy czegoś w tym rodzaju i znęca się nad biedną ściskaną poduszką... | :3
Proponuję "Bokura no Jikan ~Memory~ (to wersja unplugged)... w razie czego, służę moim FTPem. A tłumaczenie będzie razem z recką w przyszłym tygodniu, bo już mam gotowe xD
...bo chciałbym móc wyjść z pracy i pójść do domu. Ale że dziś w domu pracuję, to mi się zapętla... ~___~ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
Ostatnio zmieniony przez wa-totem dnia 09-01-2006, 20:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-01-2006, 18:03
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Miya-chan napisał/a: | Tak właśnie. Przychodzą tacy i ściskają, a potem kobieta frustruje, że jej mało, | <ściiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk troszkę mocniej - podnieś - zakręć>
|
Tylko się wczuj w rolę bo jeszcze udusisz ( i to wcale niekoniecznie z powodu zupy ).
Co do wojny, to Red ma niezły pomysł, pojechałbym na jakąś i zapomniał o wszystkim, problem w tym, że z moim kręgosłupem wlepili mi "D" niemal na starcie i teraz mundur mogę nosić jedynie na cosplayach ( a i z tym sa problemy w wyniku radosnego prawotwórstwa rządu sterowanego radiem ). Świat jest do dupy... |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 11-01-2006, 17:40
|
|
|
Bo moje zaliczenie z pewnego gupiego przedmiotu wisi na włosku, podobnie zresztą jak połowy mojej grupy - -'
Bo komórka mi zdechła i licho wie, kiedy będę miała nową...
Bo znów nie mam weny kiedy jest potrzebna T__T |
|
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
Grupy: WIP
|
Wysłany: 11-01-2006, 22:28
|
|
|
Bo jestem idiotką.
Bo nie mam zainteresowań, którym chciałabym poświęcić resztę życia.
Bo w piątek studniówka >< <--- hehe, pomyślec, ze dla większości osób z mej szkoły to powinno pójść do "życie jest piękne"... |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 11-01-2006, 22:49
|
|
|
<ściiiisk Vanny>
Bo wczoraj izolacja mi nie wyszła (znowu!) i co gorsza, nie mam pomysłu, dlacezgo _^_
Bo zostalam wyciągnięta o barbarzńskiej porze porannej do pomagania ciotce w przeprowadzce. Które to pomaganie, jak się okazało, ograniczyło sie do czekania na mrozie, aż załatwią glazurę z magazynu, przyglądania się, jak panowie tę glazurę noszą, bładzenia po Ursynowie, a następnie obejrzenia nieogrzewanego czegoś, co kiedyś będzie mieszkaniem. ZIMNO!!!
Bo kiedy w końcu dotarłam do zakładu, z niczym nie mogłam się wyrobić i w efekci w domu byłam w okolicach 19, akurat tak, żeby lecieć z psem na spacer. ZIMNO!!!
A potem jeszcze się gdzieś tukłam... |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 12-01-2006, 09:50
|
|
|
Ja też nie lubię zmuszania do nic-nie-robienia... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|