Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 01-04-2008, 12:10
|
|
|
O, Keii bloga zawiesił... Trudno, mniej szajsu w sieci :P.
Bo MPK zrobiło mi dowcip, w związku z czym dotarłem na zajęcia o godzinę za późno... Tak, godzinę stałem na durnym przystanku i to dosłownie stałem, bo tam nie ma siedzeń. Iść pieszo mi się nie chciało, bo i tak bym nie zdążył. O dobrych stronach w wiadomym wątku... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 01-04-2008, 13:07
|
|
|
Bo czuję się źle. Zaczynam dochodzić do wniosku, że jednak izolacja od innych istot ludzkich jest całkiem sensownym pomysłem. Nie masz to jednak jak towarzystwo psa... |
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-04-2008, 20:47
|
|
|
bo zgłupieję na dobre jak dalej będę ciągnął nie-ściąganie anime z neta, czemu te złoto nie spada po prostu z nieba i tak sobie je zbierać tylko, a trzeba do jakiejś pracy iść i pracować, nonsens nonsens |
|
|
|
|
|
Grethort
|
Wysłany: 02-04-2008, 12:56
|
|
|
Bo jutro idę do roboty - do ludzi którzy mnie kompletnie nie rozumieją, nawet nie wiem czy akceptujących mnie; do tego dochodzi moja kolej mycia podłogi.
Salva, witam w klubie :| Widzę, że nie tylko ja tak myślę... |
|
|
|
|
|
moshi_niezalogowana
Gość
|
Wysłany: 03-04-2008, 06:58
|
|
|
Pogoda jest wybitnie parszywa, zasypiam na klawiaturze i czeka mnie dzisiaj mnóstwo pracy, bu... |
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 05-04-2008, 13:11
|
|
|
Bo Avast po ostatniej aktualizacji gryzie się z moim XP. Po odinstalowaniu go system zaczął się znowu podnosić, po ponownym zainstalowaniu przestał. W sumie jest to jakaś forma ochrony przed wirusami - co se głupi użytkownik będzie uruchamiał jakieś programy... |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 05-04-2008, 17:54
|
|
|
Bo od ponad miesiąca nie mam w chacie neta xD A te sporadyczne wizyty mi stanowczo nie wystarczają! Ciekawe ile jeszcze to potrwa ;< Ratuuunku! |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
|
Alexielangel
Tenshi kinryoku
|
Wysłany: 06-04-2008, 09:54
|
|
|
bo nie było już w księgarni 4 tomu Angel Sanctuary i nie mogłam go w takim wypadku kupić =( (T_T) |
_________________ Dear God, make everyone die. Amen |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 07-04-2008, 10:08
|
|
|
Nie wiem czy ma to związek z książkami Cejrowskiego, czy z książkami w ogóle, ale ich czytanie bywa niebezpieczne. Nie wiem jak to zrobiłem, ale najwyraźniej podczas lektury boleśnie zepsułem sobie kość ogonową X_x. Połowa pozycji siedzących odpada... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 07-04-2008, 14:38
|
|
|
Bo nie wiadomo dlaczego zaczęły mnie boleć plecy (niby nic takiego nie robiłem, ani się nie uderzyłem) i to nie jest coś co można tak łatwo znieść, ale rwący ból, który okazuje się przy najmniejszym ruchu dolnej części pleców (koniec odcinka krzyżowego i początek piersiowego - jak dobrze pamiętam), czyli kiedy chodzę, siadam, obracam się. |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 07-04-2008, 14:51
|
|
|
Kusoku napisał/a: | (koniec odcinka krzyżowego i początek piersiowego - jak dobrze pamiętam) |
Między tymi odcinkami jest jeszcze odcinek lędźwiowy (wykładowca z anatomii pytał mnie z tego na zaliczenie przedmiotu ^^) ;] .
Kusoku napisał/a: | rwący ból, który okazuje się przy najmniejszym ruchu dolnej części pleców |
... wypadł ci dysk? Jeśli nie nosiłeś ostatnio czegoś naprawdę ciężkiego, to wygląda trochę dziwnie... Dobrze by było odwiedzić lekarza. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-04-2008, 18:32
|
|
|
Ciśnienie. Umieram i śpię nad książkami, zamiast efektywnie pracować.
Bo rano była śliczna pogoda, a już w okolicach południa całe niebo zasnute chmurami.
Bo nie mogę oglądać Geassa R2 w wysokiej rozdzielczości - komputer nie wytrzymuje, nawet świeżo po resecie z wyłączonymi wszystkimi możliwymi procesami... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 07-04-2008, 18:42
|
|
|
Ciśnienie... zaraz mi głowa pęknie, dawno się tak koszmarnie nie czułam. |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-04-2008, 18:46
|
|
|
Bo 9 godzin w szkole. Słownie: dziewięć. Z czego przydatna była JEDNA. A głowa mnie tak bolała, że na pozostałych nie byłam w stanie nic sensownego zrobić... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 07-04-2008, 20:39
|
|
|
korsarz napisał/a: | . wypadł ci dysk? Jeśli nie nosiłeś ostatnio czegoś naprawdę ciężkiego, to wygląda trochę dziwnie... Dobrze by było odwiedzić lekarza. |
raczej nie (mama jest pielęgniarka wiec raczej zero szans :/ ) |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
|