FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
ka_tka Płeć:Kobieta

Status: offline
PostWysłany: 04-02-2006, 14:22   

Pasy, widzę pasy! Czyj to był pomysł, żeby zamienić moją starą, dobrą piętnastkę na... dziewiętnastkę?! Zwariuję. Czyim pomysłem były duże rozdzielczości?! Te pasy przy stronach są cholernie gustowne ___^___ Na stos... Oprócz tego, że widzę pasy, to nie widzę NIC _^_
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 04-02-2006, 20:53   

Bo rozpieprzył mi się Dragon Quest V po przejściu połowy gry = jakieś 10 godzin gry w plecy.
Powrót do góry
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 05-02-2006, 10:40   

Bo zainstalowałem Neozdradę na komputerze, na którym od dawna jest, ale postanowiła sobie iść na spacer. Kosztowało mnie to 4 godziny walki z iście nie-klasyczną logikom.

Instrukacja postępowania w wypadku spotkania z kimkolwiek odpowiedzialnym za to cudo: W morde Go i nożem!

Numer Gadu-Gadu
1271088
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 05-02-2006, 11:10   

Zegarmistrz napisał/a:
Bo zainstalowałem Neozdradę na komputerze, na którym od dawna jest, ale postanowiła sobie iść na spacer.

Zeg, nie przejmuj się. Mi to draństwo potrafi samo się rozłączyć a przy próbie ponownego połączenia stwierdzić: 'figa! nie ma modemu!'... jedyne wyjście to wyciagnięcie kabla usb [kto wymyślił że ma być usb?! jego też w morde i nożem] z modemu, ewentualnie restart calego kompa. A jak to wkurza kiedy zostało ci pół godziny z 2gb torrenta... albo parę minut... albo na noc sobie włączysz z nadzieją że rano bedzie gotowe...

a tak w ogóle to definitywny koniec lenistwa: ostatni dzień ferii, BU! nie dość, że trzeba jutro się zwlec o 7 rano [barbarzyństwo!], to znowu przechodzę na życie bez netu. BU!!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 05-02-2006, 11:18   

neozdrada jest ZUA!, zwłaszcza, jeśli instaluje się to niebiesko pomarańczowe paskudztwo ichniej firmy...
Jak powiedział mi uprzejmy pan z serwisu Neo "niech pani zainstaluje sam modem, a tego programu nie dotyka, bo ma duzo błędów" - co tez dziewczę zrobiło i teraz problem z połaczeniem ma jedynie, kiedy kierunkowy padnie :P

Bo złozyłam kompa... i wredota nie chce ruszyć =='
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kamjia Płeć:Kobieta

PostWysłany: 05-02-2006, 14:01   

Ha! więc to nie tylko ja daję sie nabrać na to cudeńko, z nadzieją, że jak tym razem zostawię kompa na nockę do dostanę już wszystko czego chcę, żeby rano sie dowiedzieć, że coś wspaniałomyśłnie odłoączyło mnie od usługi już pięć minut po tym jak zapadłam w błogi sen i czy przypadkiem może teraz nie chciałabym uzyskać ponownie połączenia? Stwierdzam przez zaciśnięte zęby, że "tak, poproszę. Pójde do szkoły i jak może wróce to wszystko się już ściągnie", a Neochłam mi na to "proszę." i najgorsze jest to, ze od razu łączy się bez problemu! ( głównie "od razu", choć czasem dokładie tak jak gdzieś tam w górze stwierdza, że ja tego modemu wcale nie mam. "tak? serio?!!!! co ty powiesz ty****** ****!"

does not know where he is going.
Powrót do góry
Varda Płeć:Kobieta
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 05-02-2006, 14:38   

Dla niektorych, np. kota, jedyna mozliwoscia posiadania netu jest wspolpraca z Telekomunikacja. Przypominajaca czasem sinusoide, ale co tam. Jestem bardzo cierpliwa osoba ;) Po ladnych paru latach odliczania kazdej minuty na modemie moge naprawde wiele wytrzymac.

Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 05-02-2006, 16:10   

Bo jutro na pierwszej lekcji mam klasówkę z angielskiego. Trudną. "Taką na 20 minut".
Na tąż samą lekcję angielskiego muszę zrobić wypracowanie.
Na ostatniej lekcji z kolei jest kartkówka z rekcji czasownika, która jest o tyle straszna, że to cztery strony czystej pamięciówy do wykucia.

We wtorek klasówka z geografii, w środę kartkówka ze słówek z matmy, w czwartek klasówka z niemca, w piątek z biologii.

Nic tylko się pochlastać.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 05-02-2006, 17:17   

IKa napisał/a:
"niech pani zainstaluje sam modem, a tego programu nie dotyka, bo ma duzo błędów"

o, a to tak można? A jak?

Numer Gadu-Gadu
3869750
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 05-02-2006, 17:24   

Cytat:

a tego programu nie dotyka, bo ma duzo błędów

ciekawe, co za "inteligent" wydaje na rynku niedopracowany program z błędami __^__
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 05-02-2006, 17:30   

wa-totem napisał/a:
o, a to tak można? A jak?

Na moim modemiku Speedtouch wystarczyło ściągnąć z sieci drajwer, który uruchamiał modem jako urządzenie PPPoE. A wtedy już wbudowana w WinXP funkcjonalność PPPoE umożliwia połączenie. Na Windowsach wcześniejszych niż XP można użyć innego programu realizującego PPPoE czy PPPoA.

Notabene musiałem tak zrobić, bo głupi programik z telekompromitacji nawet się instalować nie chciał. Robił bum. Podobno tak się zachowuje na SP2.

A do Linuksa też musiałem dodatkowy soft ściągać, bo to, co zamieścili na płycie, było zbyt redhatowe...

korsarz napisał/a:
ciekawe, co za "inteligent" wydaje na rynku niedopracowany program z błędami __^__

Przecież to jest normalna praktyka biznesowa, przyjęta na całym świecie ;D
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 05-02-2006, 17:41   

tilk napisał/a:

korsarz napisał/a:

Przecież to jest normalna praktyka biznesowa, przyjęta na całym świecie ;D

vide Micro$oft? :}
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 05-02-2006, 20:49   

można, można - odinstalowuje się neostradę, odłacza modem, reset, wtyka się po włączeniu modem we wtyczke USB -> pojawia się kreator dodawania sprzetu.
płytka z neo i sterownikami do modemu w napęd CD > zamknąć auto jak sie otworzy > w kreatorze dodac sprzęt z istniejącej lokaklizacji i wyszukać na płytce sterowniki do swojego modemu (u mnie np w folderze "sagem" cos tam...) zaistalować, zresetować > na pulpicie pojawi się ikonka "Internet ADSL" > wpisuje się hasło i uzytkownika, zapamiętaj i hajda!
Powrót do góry
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 05-02-2006, 21:19   

Acha, masz inny modem. Jako modem USB telekompromitacja daje w zależności od gustów albo Sagema, albo Speedtoucha. Speedtouchowy driver z płytki nie zawiera niestety programu do nawiązywania połączenia.

Gdyby ktoś tego potrzebował, odpowiedni sterownik dla Speedtoucha jest w pobieralni na http://www.turbokrecik.info/, trzeba wziąć uniwersalny oraz phonebook.ini dla LAN. Po jego zainstalowaniu można skorzystać z instrukcji na neostrada.info.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Serika Płeć:Kobieta

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 05-02-2006, 21:27   

... bo jutro mam seminarium, a ja głupia zapomniałam ściągnąć z wersji "full text" artykułu większe rysunki, w związku z czym prezentację będę robić jutro rano w zakładzie.

Bo to co zwykle, i co to kogo obchodzi...

Bo faszerowanie się prochami uspokajającymi trochę pomaga, ale tylko trochę.

Numer Gadu-Gadu
1051667
Strona 31 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi