FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

Status: offline
PostWysłany: 05-02-2006, 21:55   

Serika napisał/a:
a ja głupia zapomniałam ściągnąć z wersji "full text" artykułu większe rysunki, w związku z czym prezentację będę robić jutro rano w zakładzie.

Bo jak ktoś dalej nie wie, kogo zapytać o pomoc :> Problem zdaje się rozwiązany.

Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 06-02-2006, 00:57   

Bo zaczynam sie zastanawiać nad tym co teraz znaczy moja przsiega a zwłascza punkt "Stac na strazy konstytucji" ciekae której starej czy nowej IV rzeszy kaczorydzykowej.
Bo okazało sie że mam w grupie swojej prawicowca Chadeczke chodzaca na spotkania oazowe co tydzien i super mega rozwiazłego liberała którzy chca słuchac mnie lewak przew wspólnemu celowi a to kurde zła wrózba ze sa ciezkei czasy bo teoretycznie powinnismy sie kłucić.
Bo wszedzie chcacy czy nie chcący knebluja mi pysk w zaleznosci od miejsca w ime żekomych wyższych czelów, wspólnego dobra i zadowolenia, w imie poprawnisci politycznej, w imie zekomego mojego dobra , w imie swojego dobra , ze strachu........
Bo ludzie wokół umierają a tacy skur... jak ja zyją.
Bo da sie tylko wypić ich kolejke już.
Bo mimo iż od małego nikt sie nie liczył z moimi uczuciami i dawałem sobie z tym rade zwisało mi to to teraz kurna czuje sie niedoceniony i bez znaczenia.
Bo ludzie jednak uważaja prawie wszyscy i WSZĘDZIE że jestem krzykaczem i kompletnym idiota i powienieem siedziec cicho bo to nieprzyjemne i niebezpieczne.
Bo zaś grypsko mnie bieże.
Bo w woejsku jest wszystko prostrze przynajmniej było a teraz........... już nowy szef MON i jego nowe uprawnienia.
Bo ludzie naprade uwazaja mnei za idiote i nie wiem czy nie zaczołem sie tym przejmować.
Bo z nikat wsparcia a wola walki czy fantyzm trzyma mnie na stanowisku i czuje sie jak jakis pieprzony Space Marines z patetycznego obrazu ze strony GamesWorkschop stojacy na ostanim stanowisku z resztka amunicji a wokół napieraja Tyranidzi lub plugastwo chaosu.
Bo nawet nie wiem czy zostanie mi ostani nabój by na koniec planc sobioe w łeb by nie zostac pożarty żywcem
Bo jednak w innych sferach życia gdzie nie da sie walką to panikuje.
Bo kur na serio z nikad wsparcia!!!
Bo zaniedługo pewnie zostane bezdomny.
Bo naderwalem sobie jakis miesien i mnie napier.... jak cholera by nie wyrazic sie gorzej.
Bo nie moge sobie nawet przeklac pożadnie.
Bo tos w żekomo dobrej intencji chce mi rozkuc mój przeklety pancez a z karzda chwila go tylkio wzmacnia.
Bo nie ma (beeeeeeeep) nie potrafie sie stac bardziej uczuciowy i miły.
Bo grypsko mnie bieże.
Bo jak tak dalej pójdzie popadne chyba w impotencje -__-
Bo zaczynam miec sadystoczno mordercze skłonnosci.

Ostatnio zmieniony przez Avellana dnia 06-02-2006, 21:49, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 06-02-2006, 09:58   

Uważam, że Neostrada jest płodem kozy i Szatana poczętym w noc Sabatu, pod okiem zaplutego karła atari by dręczyć ludzi ! Jej oprogramowanie pisano chyba w amosie, a sam sprzęt wykonali ślepi, chorzy i na wpół zagłodzeni więźniowie polityczni w chińskim obozie koncentracyjnym z elementów odrzuconych nawet w innych obozach! Jest usługą gorszą nawet niż lubelski, ba! sanocki net radiowy!

Uruchamiam internet na swoim koncie - komputer nie wykrywa modemu. Dwa razy resetuje komputer, odpinam - dopinam modem etc. - dalej to samo. Wylogowuje swojego użytkownika, włanczam użytkownika Mamy - komputer wykrywa modem. Wylogowuje mame, loguje siebie - komputer nie wykrywa modemu.

Numer Gadu-Gadu
1271088
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 06-02-2006, 10:22   

mama jest adminem? :>
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 06-02-2006, 11:43   

Cytat:
mama jest adminem? :>

Z dużym stopniem prawdopodobieństwa: tak.

Powód czegoś takiego jest prosty: przez 2 miesiące była jedyną osobą kożystającą z tego komputera.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 06-02-2006, 13:43   

Cytat:
Bo zaczynam miec sadystoczno mordercze skłonnosci.

Zaczynasz ???
Powrót do góry
Irian Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 06-02-2006, 14:28   

Teatrzyk Mielona Gęś ma przykrość przedstawić
Tragedię Studencką
"Siekiera"

22.00
Student: pisze pracę.
Profesor: śpi.

24.00
Student: z szaleństwem w oczach szuka nowych źródeł, bo stwierdza, że o czymś zapomniał.
Profesor: przewraca się na drugi bok.

2. 00
Student: tłumaczy francuskie i angielskie nazwy na ludzki.
Profesor: śpi smacznie.

4.00
Student: z dzikim wzrokiem i suknią plugawą kończy nanosić ostatnie poprawki.
Profesor: chrapie niemiłosiernie.

7.00
Student: wychodzi na mróz, aby zdążyć dojechać na uczelnię i wydrukować po drodze pracę.
Profesor: Lekko uchyla jedno oko.

10.15
Student: od 15 minut niecierpliwie czeka na profesora.
Profesor: spokojnie dopija kawę.

11.30
Student: gryzie przeczytaną gazetę.
Profesor: niespiesznie wchodzi do instytutu.

11.35
Student: trwożnie wręcza profesorowi pracę.
Profesor: przegląda z lekkim obrzydzeniem.
- Cóż, ja tego nie przyjmę.
Student, przerażony:
- Ale dlaczego?
Profesor, tryumfalnie:
- Bo obrazków nie ma!

Student z mordem w oczach rozgląda się za siekierą, która niestety uciekła z młodzieńcem z Politechniki, wobec czego kurtyna litościwie opada.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 06-02-2006, 14:44   

... i tak jest zawsze?...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Irian Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 06-02-2006, 14:48   

Nie, tylko ten jeden profesor jest stuknięty. >< Ale z tymi obrazkami to mnie zabił naprawdę... Jakby nie starczyło mu, że dowalił mi temat, o którym literatury po polsku NIE MA, więc tłumaczyłam sobie z angielskiego i francuskiego (i mam dużo szczęścia, że znam trzy języki, po francusku były artykuły przyjazne dla użytkownika, a po angielsku dane techniczne ><).

Varda Płeć:Kobieta
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 06-02-2006, 18:00   

miaukh... Chyba lapie mnie jakies przeziebienie. Not good... Mam ochote zwinac sie w klebek pod koldra, z uszkami i lepkiem, i nie wystawiac nosa do jutra 6:00.
Bo zostalo moze 10 stron do napisania, a ja nie mam sily. Ani ochoty. Inwencji tworczej tez nie. Ani motywacji. Nie, wroc. Motywacje to ja mam, co prawda zewnetrzna, lecz taka tez sie liczy.
Bo... *mruczy cos tam sobie pod nosem i znika*

Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 06-02-2006, 18:11   

Bo za bardzo widać szczerbę po zębie...

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 06-02-2006, 19:09   

Bo czekałem bite cztery godziny na wyniki i wpis.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Cloe Płeć:Kobieta
Black Sheep

Grupy:
WIP
PostWysłany: 06-02-2006, 19:14   

Bo nie ma ani sekundy wolnej od nauki a z każdej wystawy atakują tandetne (w moim mniemaniu) różowe serduszka od których boli głowa.... ugh ><

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1763548

Numer ICQ

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 06-02-2006, 19:22   

Cytat:
Bo czekałem bite cztery godziny na wyniki i wpis.

I tak mało... Mi zdarzyło się 12...

Było to na 1 roku, mieliśmy jaja z panią magister, która odesłała 4 grupy na jeden dzień (24 godziny przed egzaminem!!!). Koczowaliśmy od godziny 8 do 20 (niektórzy przyszli nawet o 5 rano). Kretynka pojawiła się około 18, z piątą grupą, którą zamierzała pytać. Około godziny 20 postanowiła sobie pójść, ale stojąc oko w oko z buntem oraz telefonem od pani profesor (do której ktoś przytomny zadzwonił) ustąpiła i dała nam wpisy.

Nawiasem mówiąc rok później powtórzyła tą akcję i się nie ulękła gróźb. Od tego momentu jest odsunięta od pracy ze studentami.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 06-02-2006, 19:59   

Bo za niedługo odwali mi totalnie.
Bo dla odmiany zamiast gardła nawala mnie żaołdek od kawy i fastfudu.
Bo 17 letnia kuzynka jeczy zebym prowadził sesje jej i bandzie małolat.
Bo na sobotni egzamin 3 krotnie zwiekszono zakres materiału i musiałem wydac ostanie 35 zł na ksera.
Bo wszystko tosamo co npisałem pare postów wyżej ale zbytnio łeb mnie napierdziela by sie powtazać.
ARGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH
Powrót do góry
Strona 32 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi