Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 05-02-2006, 21:55
|
|
|
Serika napisał/a: | a ja głupia zapomniałam ściągnąć z wersji "full text" artykułu większe rysunki, w związku z czym prezentację będę robić jutro rano w zakładzie. |
Bo jak ktoś dalej nie wie, kogo zapytać o pomoc :> Problem zdaje się rozwiązany. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-02-2006, 00:57
|
|
|
Bo zaczynam sie zastanawiać nad tym co teraz znaczy moja przsiega a zwłascza punkt "Stac na strazy konstytucji" ciekae której starej czy nowej IV rzeszy kaczorydzykowej.
Bo okazało sie że mam w grupie swojej prawicowca Chadeczke chodzaca na spotkania oazowe co tydzien i super mega rozwiazłego liberała którzy chca słuchac mnie lewak przew wspólnemu celowi a to kurde zła wrózba ze sa ciezkei czasy bo teoretycznie powinnismy sie kłucić.
Bo wszedzie chcacy czy nie chcący knebluja mi pysk w zaleznosci od miejsca w ime żekomych wyższych czelów, wspólnego dobra i zadowolenia, w imie poprawnisci politycznej, w imie zekomego mojego dobra , w imie swojego dobra , ze strachu........
Bo ludzie wokół umierają a tacy skur... jak ja zyją.
Bo da sie tylko wypić ich kolejke już.
Bo mimo iż od małego nikt sie nie liczył z moimi uczuciami i dawałem sobie z tym rade zwisało mi to to teraz kurna czuje sie niedoceniony i bez znaczenia.
Bo ludzie jednak uważaja prawie wszyscy i WSZĘDZIE że jestem krzykaczem i kompletnym idiota i powienieem siedziec cicho bo to nieprzyjemne i niebezpieczne.
Bo zaś grypsko mnie bieże.
Bo w woejsku jest wszystko prostrze przynajmniej było a teraz........... już nowy szef MON i jego nowe uprawnienia.
Bo ludzie naprade uwazaja mnei za idiote i nie wiem czy nie zaczołem sie tym przejmować.
Bo z nikat wsparcia a wola walki czy fantyzm trzyma mnie na stanowisku i czuje sie jak jakis pieprzony Space Marines z patetycznego obrazu ze strony GamesWorkschop stojacy na ostanim stanowisku z resztka amunicji a wokół napieraja Tyranidzi lub plugastwo chaosu.
Bo nawet nie wiem czy zostanie mi ostani nabój by na koniec planc sobioe w łeb by nie zostac pożarty żywcem
Bo jednak w innych sferach życia gdzie nie da sie walką to panikuje.
Bo kur na serio z nikad wsparcia!!!
Bo zaniedługo pewnie zostane bezdomny.
Bo naderwalem sobie jakis miesien i mnie napier.... jak cholera by nie wyrazic sie gorzej.
Bo nie moge sobie nawet przeklac pożadnie.
Bo tos w żekomo dobrej intencji chce mi rozkuc mój przeklety pancez a z karzda chwila go tylkio wzmacnia.
Bo nie ma (beeeeeeeep) nie potrafie sie stac bardziej uczuciowy i miły.
Bo grypsko mnie bieże.
Bo jak tak dalej pójdzie popadne chyba w impotencje -__-
Bo zaczynam miec sadystoczno mordercze skłonnosci. |
Ostatnio zmieniony przez Avellana dnia 06-02-2006, 21:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-02-2006, 09:58
|
|
|
Uważam, że Neostrada jest płodem kozy i Szatana poczętym w noc Sabatu, pod okiem zaplutego karła atari by dręczyć ludzi ! Jej oprogramowanie pisano chyba w amosie, a sam sprzęt wykonali ślepi, chorzy i na wpół zagłodzeni więźniowie polityczni w chińskim obozie koncentracyjnym z elementów odrzuconych nawet w innych obozach! Jest usługą gorszą nawet niż lubelski, ba! sanocki net radiowy!
Uruchamiam internet na swoim koncie - komputer nie wykrywa modemu. Dwa razy resetuje komputer, odpinam - dopinam modem etc. - dalej to samo. Wylogowuje swojego użytkownika, włanczam użytkownika Mamy - komputer wykrywa modem. Wylogowuje mame, loguje siebie - komputer nie wykrywa modemu. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 06-02-2006, 10:22
|
|
|
mama jest adminem? :> |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 06-02-2006, 11:43
|
|
|
Cytat: | mama jest adminem? :> |
Z dużym stopniem prawdopodobieństwa: tak.
Powód czegoś takiego jest prosty: przez 2 miesiące była jedyną osobą kożystającą z tego komputera. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-02-2006, 13:43
|
|
|
Cytat: | Bo zaczynam miec sadystoczno mordercze skłonnosci. |
Zaczynasz ??? |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 06-02-2006, 14:28
|
|
|
Teatrzyk Mielona Gęś ma przykrość przedstawić
Tragedię Studencką
"Siekiera"
22.00
Student: pisze pracę.
Profesor: śpi.
24.00
Student: z szaleństwem w oczach szuka nowych źródeł, bo stwierdza, że o czymś zapomniał.
Profesor: przewraca się na drugi bok.
2. 00
Student: tłumaczy francuskie i angielskie nazwy na ludzki.
Profesor: śpi smacznie.
4.00
Student: z dzikim wzrokiem i suknią plugawą kończy nanosić ostatnie poprawki.
Profesor: chrapie niemiłosiernie.
7.00
Student: wychodzi na mróz, aby zdążyć dojechać na uczelnię i wydrukować po drodze pracę.
Profesor: Lekko uchyla jedno oko.
10.15
Student: od 15 minut niecierpliwie czeka na profesora.
Profesor: spokojnie dopija kawę.
11.30
Student: gryzie przeczytaną gazetę.
Profesor: niespiesznie wchodzi do instytutu.
11.35
Student: trwożnie wręcza profesorowi pracę.
Profesor: przegląda z lekkim obrzydzeniem.
- Cóż, ja tego nie przyjmę.
Student, przerażony:
- Ale dlaczego?
Profesor, tryumfalnie:
- Bo obrazków nie ma!
Student z mordem w oczach rozgląda się za siekierą, która niestety uciekła z młodzieńcem z Politechniki, wobec czego kurtyna litościwie opada. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 06-02-2006, 14:44
|
|
|
... i tak jest zawsze?... |
|
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 06-02-2006, 14:48
|
|
|
Nie, tylko ten jeden profesor jest stuknięty. >< Ale z tymi obrazkami to mnie zabił naprawdę... Jakby nie starczyło mu, że dowalił mi temat, o którym literatury po polsku NIE MA, więc tłumaczyłam sobie z angielskiego i francuskiego (i mam dużo szczęścia, że znam trzy języki, po francusku były artykuły przyjazne dla użytkownika, a po angielsku dane techniczne ><). |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 06-02-2006, 18:00
|
|
|
miaukh... Chyba lapie mnie jakies przeziebienie. Not good... Mam ochote zwinac sie w klebek pod koldra, z uszkami i lepkiem, i nie wystawiac nosa do jutra 6:00.
Bo zostalo moze 10 stron do napisania, a ja nie mam sily. Ani ochoty. Inwencji tworczej tez nie. Ani motywacji. Nie, wroc. Motywacje to ja mam, co prawda zewnetrzna, lecz taka tez sie liczy.
Bo... *mruczy cos tam sobie pod nosem i znika* |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-02-2006, 18:11
|
|
|
Bo za bardzo widać szczerbę po zębie... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-02-2006, 19:09
|
|
|
Bo czekałem bite cztery godziny na wyniki i wpis. |
|
|
|
|
|
Cloe
Black Sheep
|
Wysłany: 06-02-2006, 19:14
|
|
|
Bo nie ma ani sekundy wolnej od nauki a z każdej wystawy atakują tandetne (w moim mniemaniu) różowe serduszka od których boli głowa.... ugh >< |
_________________ ...live with a black sheep, live with me!....
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 06-02-2006, 19:22
|
|
|
Cytat: | Bo czekałem bite cztery godziny na wyniki i wpis. |
I tak mało... Mi zdarzyło się 12...
Było to na 1 roku, mieliśmy jaja z panią magister, która odesłała 4 grupy na jeden dzień (24 godziny przed egzaminem!!!). Koczowaliśmy od godziny 8 do 20 (niektórzy przyszli nawet o 5 rano). Kretynka pojawiła się około 18, z piątą grupą, którą zamierzała pytać. Około godziny 20 postanowiła sobie pójść, ale stojąc oko w oko z buntem oraz telefonem od pani profesor (do której ktoś przytomny zadzwonił) ustąpiła i dała nam wpisy.
Nawiasem mówiąc rok później powtórzyła tą akcję i się nie ulękła gróźb. Od tego momentu jest odsunięta od pracy ze studentami. |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-02-2006, 19:59
|
|
|
Bo za niedługo odwali mi totalnie.
Bo dla odmiany zamiast gardła nawala mnie żaołdek od kawy i fastfudu.
Bo 17 letnia kuzynka jeczy zebym prowadził sesje jej i bandzie małolat.
Bo na sobotni egzamin 3 krotnie zwiekszono zakres materiału i musiałem wydac ostanie 35 zł na ksera.
Bo wszystko tosamo co npisałem pare postów wyżej ale zbytnio łeb mnie napierdziela by sie powtazać.
ARGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|